nokes
|
krucifiks , kaj mora človk narest, da je prvi tu gor? no, jutro kruce fix, arneja in lučka! kaj zarja danes lula????? reeees? no, zarja, povej!!! mi čakamo in navijamo! WP in miška73, pozdravta kamerco , pa naj pokaže obilen pridelek! jazzzika, si lepo postlala otrokom? ja? no, pol je vse ok in se bosta cartala pri tebi do konca!!! saj bi napisala vsem še kakšno besedico, pa sem pri prvem branju že vse sproti pozabila bom probala: mlinčka ima fajn uravnotežene jajčke, gigi pa mal na levo vleče, a ne? bravo pipike!! lara ima 2 pikici in je čist vesela in mi z njo!! bravo mojsonček, tvoja situacija me je spomnila name pred meseci, držim pesti zate in upam na najboljše! pikovit, naj tečka čimprej pride in sama pošlihta tvojo cisto! grda! upam, da te ne boli preveč! kalina, upam, da ne bo hiperca, so punce dale nasvete, veliko vode, pa da se porihtaš do ETja, ko dobiš otroke!!! mijavčica, stiskaj in lupčkaj svoja štruklja, me pa bomo stiskale pestke, da boste kmalu vsei skupaj doma!!! gospodarica, držim pesti, da je vse ok!!! dakec, super za punčiko, je pridkana, kajne? pusa-pusa. anci banci, tudi tebi čestitke za folikle, naj bodo polni in pravi!!! kajši, lubica, nič se ne sekiraj, me mislimo nate, ti rečemo ku-ku, ti pa le pridi na RR in kaj napiši, ko boš pri volji. do takrat pa za srečo! bozza, jupijaja za ! bbpikica in reni, za vaju en topel , januarja pa le v nove boje, glejta, kako super družbo bosta imeli!! da vam polepšajo tele jesenske dneve! tak, men se zdi, da sem (v)se podelala . če sem katero spustila, me lahko za ušesa, pa v kot klečat na koruzo! ostale moje dragice (niti vas ne upam naštet, ker lahko katero spustim), se beremo, tipkamo, lep dan, pa peeetek je! (no, tapohotni miški privoščim čimkrajši delavnik, da se gre domov stiskat). ajde, še dobr, da živim v 4 štuku, ker zunaj je vesoljni potop.