Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:25:29
|
|
|
|
lučka 25
|
miška, boš videla jutri pa bo na UZ že rečeno, zdaj pa je čas za stopko. Sem pa jaz imela v prvem postopku 2 dozi Menogona in sprej Superfact, sedaj pa imam 3 doze Menopura. Ma, da je to sedaj dobitna doza, da bo srečelov poven jajčec.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:26:37
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi - ...hvala hvala....no, pa naj se mi še kakšna kdaj smeje v 'brk' moji zagnanosti....sem živi dokaz starega ljudskega reka: ''Kdor jezika špara, kruha strada''....al pa ostane ne ..... In točno ta tvoja zagnanost in vztrajnost je meni pri tebi najbolj všeč.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:26:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 miška, boš videla jutri pa bo na UZ že rečeno, zdaj pa je čas za stopko. Sem pa jaz imela v prvem postopku 2 dozi Menogona in sprej Superfact, sedaj pa imam 3 doze Menopura. Ma, da je to sedaj dobitna doza, da bo srečelov poven jajčec. je, je boš videla, da je
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:27:31
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 miška, boš videla jutri pa bo na UZ že rečeno, zdaj pa je čas za stopko. Sem pa jaz imela v prvem postopku 2 dozi Menogona in sprej Superfact, sedaj pa imam 3 doze Menopura. Ma, da je to sedaj dobitna doza, da bo srečelov poven jajčec. je, je boš videla, da je Itak.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:27:39
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 miška, boš videla jutri pa bo na UZ že rečeno, zdaj pa je čas za stopko. Sem pa jaz imela v prvem postopku 2 dozi Menogona in sprej Superfact, sedaj pa imam 3 doze Menopura. Ma, da je to sedaj dobitna doza, da bo srečelov poven jajčec. je, je boš videla, da je Itak.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:28:36
|
|
|
|
lučka 25
|
No, zdaj mi je pa uspelo dvakrat isti post poslat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:38:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, zdaj mi je pa uspelo dvakrat isti post poslat. Bolš 2x kot nobenkrat
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:50:51
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi - ...hvala hvala....no, pa naj se mi še kakšna kdaj smeje v 'brk' moji zagnanosti....sem živi dokaz starega ljudskega reka: ''Kdor jezika špara, kruha strada''....al pa ostane ne ..... In točno ta tvoja zagnanost in vztrajnost je meni pri tebi najbolj všeč. Ja, neela, mislim da bi se vsaj jst lahko velik od tebe naučila. Kapo dol punca.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:56:29
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia NEEEEEEELLLLLLLLLAAAAAAAA!!!!!!! zakon!!!!!!!!! no in če bi moj g rekel JA, potem bi bile skupaj v postopku! tak pa žal ne bova.... LUUUUUUČČČČKKKKAAAAAA!!!!! ti tudi!!!! noro bo tole!!! kakšne fešte za rdje, nosečke nas boste vabile da boste častile!!!! Suzi, G je rekel da še no morem v postopek.... fargi moja, pa zakaj je rejkel tvoj G ne? Pa tako fino bi bilo, da bi bila še ti v postopku. A moraš še eno počakat? ja, še eno...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:57:31
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Najdražje moje....jaz sem ful ful vesela!!! Danes sem klicala v s.105, kjer sem zvedela, da imam potrjen postopek IUI. Tudi to sem se dogovorila, da grem že jutri po zdravila, ker jo drugi teden že pričakujem!!!!! JUHUUUUUU Vidim še to, da mi bo v bistvu lučka delala družbo in bova skoraj hkrati v postopku, kajne??? Sicer vsaka v svojem, pa vendarle.... neela, to mi delaj. Kdo bi si mislil, da bova takole skupaj v postopku, pa čeprav vsaka v svojem. Imava pa vsaj ista zdravila Menopur. ja, lučka, lahko mi boš dajala nasvete - meni zelenki....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 20:59:22
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Najdražje moje....jaz sem ful ful vesela!!! Danes sem klicala v s.105, kjer sem zvedela, da imam potrjen postopek IUI. Tudi to sem se dogovorila, da grem že jutri po zdravila, ker jo drugi teden že pričakujem!!!!! JUHUUUUUU Vidim še to, da mi bo v bistvu lučka delala družbo in bova skoraj hkrati v postopku, kajne??? Sicer vsaka v svojem, pa vendarle.... neela, to mi delaj. Kdo bi si mislil, da bova takole skupaj v postopku, pa čeprav vsaka v svojem. Imava pa vsaj ista zdravila Menopur. ja, lučka, lahko mi boš dajala nasvete - meni zelenki.... a ti je slabo al kaj, da si zelena?!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 21:00:01
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, zdaj mi je pa uspelo dvakrat isti post poslat. Bolš 2x kot nobenkrat ja, ja....potem nam bo pa lučka spet razlagala, da si je ona naklofala 2211 postov od resnih zadev....sedaj smo te spregledale, lučka....pošiljaš 2x iste maile samo zato, da nabiraš številke.....hej, pa sej imaš že vse zvezdice.... ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 21:00:40
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Najdražje moje....jaz sem ful ful vesela!!! Danes sem klicala v s.105, kjer sem zvedela, da imam potrjen postopek IUI. Tudi to sem se dogovorila, da grem že jutri po zdravila, ker jo drugi teden že pričakujem!!!!! JUHUUUUUU Vidim še to, da mi bo v bistvu lučka delala družbo in bova skoraj hkrati v postopku, kajne??? Sicer vsaka v svojem, pa vendarle.... neela, to mi delaj. Kdo bi si mislil, da bova takole skupaj v postopku, pa čeprav vsaka v svojem. Imava pa vsaj ista zdravila Menopur. ja, lučka, lahko mi boš dajala nasvete - meni zelenki.... a ti je slabo al kaj, da si zelena?!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 21:01:57
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi - ...hvala hvala....no, pa naj se mi še kakšna kdaj smeje v 'brk' moji zagnanosti....sem živi dokaz starega ljudskega reka: ''Kdor jezika špara, kruha strada''....al pa ostane ne ..... In točno ta tvoja zagnanost in vztrajnost je meni pri tebi najbolj všeč. Ja, neela, mislim da bi se vsaj jst lahko velik od tebe naučila. Kapo dol punca. ....ok, bom začela s tečaji zagnanosti, vztrajnosti in jezikanja.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 21:18:31
|
|
|
|
miska73
|
ja, ja....potem nam bo pa lučka spet razlagala, da si je ona naklofala 2211 postov od resnih zadev....sedaj smo te spregledale, lučka....pošiljaš 2x iste maile samo zato, da nabiraš številke.....hej, pa sej imaš že vse zvezdice.... ... ...ok, bom začela s tečaji zagnanosti, vztrajnosti in jezikanja..... Kdaj začnemo?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 23:43:20
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, zdaj mi je pa uspelo dvakrat isti post poslat. Bolš 2x kot nobenkrat ja, ja....potem nam bo pa lučka spet razlagala, da si je ona naklofala 2211 postov od resnih zadev....sedaj smo te spregledale, lučka....pošiljaš 2x iste maile samo zato, da nabiraš številke.....hej, pa sej imaš že vse zvezdice.... ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.10.2008 23:44:09
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia NEEEEEEELLLLLLLLLAAAAAAAA!!!!!!! zakon!!!!!!!!! no in če bi moj g rekel JA, potem bi bile skupaj v postopku! tak pa žal ne bova.... LUUUUUUČČČČKKKKAAAAAA!!!!! ti tudi!!!! noro bo tole!!! kakšne fešte za rdje, nosečke nas boste vabile da boste častile!!!! Suzi, G je rekel da še no morem v postopek.... fargi moja, pa zakaj je rejkel tvoj G ne? Pa tako fino bi bilo, da bi bila še ti v postopku. A moraš še eno počakat? ja, še eno... Pa naj bo sedaj ciklus vsaj kratek.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 7:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
neela, super za postopek!!! Lepo da se vse odvija tako hitro. fargi, kaj pa ko bi šla k G po kakšen Dabroston, da bi vsaj ciklus imela normalen, da se ti ne bi spet zavleklo? lučka, itak, da bo to dobitna kombinacija. Miška, kaj je danes pokazal UZ? Joj, že vidim, da se bomo dobivale vsake 14 dni. Če gremo samo na naše rojstne dni in pa takrat ko bomo zvedele, da smo nekaj spit, bo to itak skos.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 10:12:33
|
|
|
|
miska73
|
Evo, danes je bila dohtarca zadovoljna s stanjem mojih foliklov. Zvečer pade stopka. Punkcija pa v nedeljo. Tako, da v nedeljo držte pesti, da bo pridelek dober in kvaliteten in da bo mene čimmanj bolelo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 10:12:41
|
|
|
|
tinč407
|
punce hvala za vso tolažbo. Najboljše ste. Pa čeprav se zadnje čase bolj malo oglašam vas vsak dan redno prečekiram. Ne omrem noben dan ven spustiti vaših pogovorov. Se vsaj malo nasmejim ko ste tako prefrigane Lučka držim pesti da bo v 2. postopku šlo vse tako kot mora in da boš pridelala veliko zdravih jajčnih celic. Jaz sem pravkar poklicala v MB. Datum sva dobila 4.2.2009. Madonca majo dolgo čakalno dobo. Pa še takrat bo samo partner moral dat seme, in potem dobiva še isti dan izvid je rekla. Pa pogovorili se bomo. Sem pa pri prof. Vlesiljeviču ali Blesiljeviču??? če katera ve kako se piše mi naj prosim pomaga da ne izpadem budalo Bodite pridne čveke
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 10:14:17
|
|
|
|
tinč407
|
Miška trikrat hura za tvoje folikle HURA HURA HURA v četrtek boš že srečka nosečka
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 10:42:08
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: fragola Aja in še nekaj, zdaj si dajem tudi vaginalno tablete prometrium na 12ur, ker dr.Merlo je rekel, da pomagajo zaradku, da se dobro vgnezdi in da tudi pomaga za preprečevanje ss. Upam, da meni bo res pomagal! vendar me zanima če jih katera tudi jemlje? Ali prometrium zavira menstruacijo? Fragola - Prometrium v postopku je hrana za zarodek dokler posteljica ne prevzame te funkcije za otroka, do takrat pa je podpora zarodku. Prometrium ne zavira menstruacije. Včasih se ga jemlje tudi po 12 tednu, baje pa je to po novem tudi druga cerklaža. Prejšnji torek naj bi imela ovulacijo (07.10) v sredo sem bila na ultrazvoku in je rekel ginekolog, da je počilo in da zdaj moram jemat prometrium 10dni na 12ur! Jaz sem včeraj delala test in je bil negativen in pole po petih minutah je pokazala plus, mene pa me itak vse špika kot da bom dobila vsak čas menstruacijo, mislite da sem prehitro delala test? Mah tako si želim, da bi bla noseča, vendar sem bla že dvakrat in mislim, da zdaj nisem ker mam drugačne bolečine oz. špikanje!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 10:44:07
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Evo, danes je bila dohtarca zadovoljna s stanjem mojih foliklov. Zvečer pade stopka. Punkcija pa v nedeljo. Tako, da v nedeljo držte pesti, da bo pridelek dober in kvaliteten in da bo mene čimmanj bolelo. bomo držale pesti!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 10:47:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: fragola Aja in še nekaj, zdaj si dajem tudi vaginalno tablete prometrium na 12ur, ker dr.Merlo je rekel, da pomagajo zaradku, da se dobro vgnezdi in da tudi pomaga za preprečevanje ss. Upam, da meni bo res pomagal! vendar me zanima če jih katera tudi jemlje? Ali prometrium zavira menstruacijo? Fragola - Prometrium v postopku je hrana za zarodek dokler posteljica ne prevzame te funkcije za otroka, do takrat pa je podpora zarodku. Prometrium ne zavira menstruacije. Včasih se ga jemlje tudi po 12 tednu, baje pa je to po novem tudi druga cerklaža. Prejšnji torek naj bi imela ovulacijo (07.10) v sredo sem bila na ultrazvoku in je rekel ginekolog, da je počilo in da zdaj moram jemat prometrium 10dni na 12ur! Jaz sem včeraj delala test in je bil negativen in pole po petih minutah je pokazala plus, mene pa me itak vse špika kot da bom dobila vsak čas menstruacijo, mislite da sem prehitro delala test? Mah tako si želim, da bi bla noseča, vendar sem bla že dvakrat in mislim, da zdaj nisem ker mam drugačne bolečine oz. špikanje! Vsakokrat je lahko drugače, enkrat špika spodaj, drugič nič, jaz sem imela občutek, da se bo lihkar vse vlilo pa se ni, kdaj bi pa morala delati test? In pri CB je veljaven tudi po 5 minutah a to veš. " Rezultat je veljaven 10 minut po testiranju. Poznejših sprememb ne upoštevajte." Tko piše v navodilih.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.10.2008 10:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
fragola, lahko da si ali pa si prepozno pogledala test. Držim pesti, da ti čez par dni pokaže močan +. miška, za tvoje folikle in stopko. V nedeljo bom pa držala pesti, da bo vse skupaj čisto neboleče, pa ene 9 jajčec naj bo rezulat. Držim pesti!!!!!! Pri meni je pa danes mislim da 12 dan in se mi zdi, da je bila včeraj O - sluzi je bilo sicer samo za vzorec, vendar me je cel dan špikalo. Sicer se mi zdi malo hitro za O, glede na to, da sem jo imela s K šele nekje 18-20 dan, ampak ok. Mogoče je pa bila.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......