|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
17.10.2008 10:56:14   
fragola
ma test sem pogledala po eni minuti in pole sem še enkrat pogladala in je bil plus, vendar ne močen. mah lepo bi blo, da bi bla noseča, ma dvomim, ker me špika preveč močno!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.10.2008 11:01:51   
a.jrad
Fragola jaz pa mislim da si nosečka! Sama sem imela isto izkušnjo lani decembra!

Še enkrat ponovi test!

Pa nam javi

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.10.2008 11:04:39   
fragola
ma nevem, ne bi bla rada razočarana še enkrat, bom počakala, do naslednjega tedna in pole bomo vidli ali sem ali nisem!
Mah tako bi bla vesela da bi bla, vendar to šikanje me ne prepriča!
Ma po prenehanju prometriuma po kolk času pride menstruacija?

< Sporočilo je popravil fragola -- 17.10.2008 11:07:57 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 628
17.10.2008 11:48:51   
sonček85
tinč.ne obupaj in bodi močna ,tudi sama nisem imela O po treh jemanjih K pa me pogledj sedaj,šele kasneje čez 3 mesece mi je ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fragola.oprosti ,ker ti obujam spomine ampak zakaj si že ti zgubila pikico v 14t,kajti jaz sem sedaj v 13t in me zanima.Lahko mi napišeš tudi na zs.Držim pesti ,da zagledaš user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.10.2008 11:49:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 629
17.10.2008 12:41:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ma nevem, ne bi bla rada razočarana še enkrat, bom počakala, do naslednjega tedna in pole bomo vidli ali sem ali nisem!
Mah tako bi bla vesela da bi bla, vendar to šikanje me ne prepriča!
Ma po prenehanju prometriuma po kolk času pride menstruacija?

Če si vidla + si vidla + user posted image user posted image user posted image pa ne glede na to kolk je rahel, če ga ne bi bilo, še tega slabega ne bi vidla.

Mene ni nič špikalo, nobenih znakov nisem imela pa je bil tudi + , zato naj te znaki ne prepričajo v nasprotno. In Prometrium ne zavira menstruacije, če bi ne bila noseča, menstruacija pride ko je njen čas, ne pa ko prenehaš z jemanjem in ne nehaj z jemanjem še najmanj 12 tednov.

Če pa res nisi ziher na čem si pojdi še po en test in ga jutri kadarkoli naredi, ni mus da je prvi jutranji urin, pa poglej test po 5 minutah. Pol pa povej kako pa kaj se kaže.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 630
17.10.2008 13:03:38   
tinč407
tinč.ne obupaj in bodi močna ,tudi sama nisem imela O po treh jemanjih K pa me pogledj sedaj,šele kasneje čez 3 mesece mi je ratalo.

ja, saj res sonček. No, če bo ratalo bom itak z veseljem odpovedala tisti termin v februarju. Decembra pa imam še HSG. upajmo da prej rata

Fragola, tebi pa lahko že kar iz srca čestitam in se veselim s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj si bla na klomifenu?

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.10.2008 13:10:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ma test sem pogledala po eni minuti in pole sem še enkrat pogladala in je bil plus, vendar ne močen. mah lepo bi blo, da bi bla noseča, ma dvomim, ker me špika preveč močno!!!
po moje ti lahko čestitamo junijka2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.10.2008 13:24:05   
fragola
ma ne ne še čestitat, da ne bom spet močno razočarana, ker nevem če je to to!
Vsake toliko me tako špikne, tako da pomojem je malo test zatajil!
Nimam niti nobenih nosečniških znakov, bi bilo pa zelo lepo da bi bla junika2009, ker letos pdp sem imela 16.06.2008!

Zakaj sem pa splavila nevejo, pravijo, da je bila mogoče kromosonska napaka!

zdaj sem bila pa prvi mesec na klomifenu!

< Sporočilo je popravil fragola -- 17.10.2008 13:26:10 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.10.2008 13:50:30   
Anonimen
fragola, jaz bi na tvojem mestu jutri ali v nedeljo delala še en test. Držim pesti za user posted image !

Miška, nič nisi sporočila kako je s tvojimi folikli?

nič, drage moje: jaz vas zapuščam za danes in za cel vikend. Bodite pridne in naklofajte čim več strani! user posted image  Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
17.10.2008 14:25:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo, danes je bila dohtarca zadovoljna s stanjem mojih foliklov.
Zvečer pade stopka. Punkcija pa v nedeljo.
Tako, da v nedeljo držte pesti, da bo pridelek dober in kvaliteten in da bo mene čimmanj bolelo.

Super!!!

Jaz že naijam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.10.2008 14:28:24   
lučka 25
Skuštrana suzi, lep vikend tudi tebi. v ponedeljek nas boš pa v službi spet lahko veselo prebirala.user posted image

Fragola, test ponovii čez par sni. M pa po Prometriumu dobiš nekje 3-5 dni po zadnji tableti. Bom držala pesti in user posted image  za user posted image .

Tinč, naj čas do februarja hitro mine. je pa to dr. Vasiljevič, če jaz kaj dobro vem.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.10.2008 15:33:28   
nhaya
En lep pozdravček vsem..sedaj se lahko tudi jaz vključim med klomifenke.. Včeraj sva bila z dragim prvič pri dr. Rešu (2 leti se že trudiva na user posted image ). No, z njim je vse ok (ima ogromno plavalčkov, ki jih je blo prou zanimivo gledat kak šibajo po ekranu), meni pa je odkril policistične jajčnike (kar me čudi, da jih ni že moj G, ker mi je tudi že delal vaginalni uz).
No, zdej moram seveda najprej na Adrio lab - pomagajte mi prosim kje je to, ker nisem iz Lj..in koliko stanejo te preiskave (a se moraš kaj naročit prej)
in potem lahko 4. dan začnem s klomifenom..
Koliko časa pa dr. vztraja na klomifenu, preden se odloči za kak nadaljnji postopek, če ni uspeha?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.10.2008 17:46:43   
nf
Hojla!
Na hitrico preden greva z dragim v Bohinj.
Miška!!!!!! user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  JEEEEEEEEEEEEEEE! Lepo! Upam, da bo šlo vse gladko, čim več jajčkov in čim več pridnih vojačkov potem. user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Fragola, samo si res malo prehitro delala test. Ma, nikoli ne veš, mogoče bo pa že jutri pokazal test en velik plus! user posted image  Vsekakor držim pesti!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.10.2008 18:05:30   
Mona Liza
Evo žabice moje, dolgo me ni bilo na spregled, ampak sedaj sem spet tukaj...

Skratka, v sredo sem prišla domov iz bolnice, kjer sem bila na laparoskopiji (PCO, endometrioza, fibrom). Operacija je bila zame kar boleča, ker imam še danes, 3 dni po operaciji, kar močne bolečine. Ponoči slabo spim, da se obrnem iz enega v drug položaj, traja celo večnost, pa tudi šivov me je malo strah. Ampak bom preživela, ker vem, da bo sedaj lažja po do najine male štručke user posted image  .

Ginekologinja mi je sedaj predpisala Klomifen, 3 škatlice. Tako da upam, da user posted image  čimprej dobim. Spolni odnosi pa čez cca. 10 dni, ampak jaz bom raje počakala do konca oktobra, da se vse res dobro zaceli pa tudi sicer ne bi bila sproščena pa strah bi me bilo. Raje počakam še kakšen teden ali dva več.
Kdaj po laparo ste pa ve dobile user posted image  ? Sicer imam že zdej, kok grem na wc, malo krvi pa tudi malo na vložku, vendar ne skoz pa malo močnejše izcedke. Pa tudi, ko grem na malo potrebo, me kar boli notri v trebuhu. Sedaj tudi jem bolj lahko hrano. Kdaj ste ste šle pa na veliko potrebo? Ker tega me je pa kar malo strah, ker tam se moraš pa kar malo bolj "pomatrati".

Pa še eno vprašanje. V bolnici so mi sestre rekle, naj si obliže na šivih odstranim po 2 dneh. Tisti dan, ko sem šla domov, so mi jih zamenjali s svežimi obliži. Vendar se kar malo bojim, ker potem bodo šivi prosti in se lahko takoj kaj zatakne. Čeprav vem, da se bo tako hitreje celilo. Kdaj ste si jih ve odstranile?

Šivi pa naj bi sami odpadli po 2-3 tednih, če me bodo pa že prej motili, naj si jih grem pa odstraniti k svoji osebni zdravnici. Kako ste ve ravnale glede tega?

Hvala vam že vnaprej pa lep vikend... Aja pa navijajte za naju user posted image , da bova drugo leto zibala najino tako težko pričakovano štručko... ali pa dve hehe user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.10.2008 20:28:22   
miska73
Fragola, počakaj ene par dni do naslednjega testa. Me bomo pa držale pesti, da bo en lep plusek pokazal.

Lučka, danes sem ene parkrat pomislila nate. Veš kolk sem vesela, da si že v postopku. Pa saj sem ti že to povedala, ampak... Kako gre špikanje?

Nfka, uživaj v bohinju. Pa pusti se razvajata dragemu.

Neela in Fargi, kje se pa vidve danes potepata?

Mona Liza, zdaj pa nas le kaj pogosteje obiskuj.
A so ti na laparo kaj našli in tudi porihtali?
Ko sem jaz bila na laparo, mi niso nič našli.
Sem pa imela zelo rahle izcedke skoraj do menstruaicje, ki je prišla čisto normalno kot imam sicer cikel.
Šivi so sami popadali, eden po kakih 10 dneh drugi je pa vztrajal skoraj 20 dni.

Hvala pupe za podproro. Zlate ste.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.10.2008 20:35:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka, danes sem ene parkrat pomislila nate. Veš kolk sem vesela, da si že v postopku. Pa saj sem ti že to povedala, ampak... Kako gre špikanje?

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

hvala za tvoje misli.

Špike pa kar gredo. To rundo se sama špikam, ker si špike dajem v trebuh, prejšno rudo pa sem si jih (samo 2x) oz. mi jih je dragi dajal v rito.
sem pa danes zdrobila eno ampulo z vodo, še dobro da se nisem urezala. Sem jo za vsak slučaj, če je kakšen košček notri padel, vrgla stran, ker imam tako in tako dozo 2 vod in 3 praškov, pa mi tako 1 voda vedno ostane.

Ti pa danes kar stopko. A si jo boš sama dala, a moraš n GK ponjo? naj čim manj peče, pa mirno roko. V nedeljo pa po polno košaro jajčk.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.10.2008 20:37:04   
lučka 25
nf, uživaj v Bohinju. Tam je res lepo. sem jaz tudi mal Bohinjka z mamičine strani. user posted image
Jaz sem res mešanica med dolenjko, Blejko, Bohinjko, Polanjko in Kranjčanko.user posted image  nič čudnega, da sem taka zmešanka.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.10.2008 21:23:35   
miska73
Ti pa danes kar stopko. A si jo boš sama dala, a moraš n GK ponjo? naj čim manj peče, pa mirno roko. V nedeljo pa po polno košaro jajčk.

Bom šla v zdravstveni dom čez 15 minut. Upam, da ne bo problemov in me ne bojo preveč čukasto gledali, ko bom prišla tja z mojimi ampulami.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.10.2008 21:24:54   
sonček85
ne bojo in srečno ,pa čim manj boleče

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.10.2008 21:27:24   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ne bojo in srečno ,pa čim manj boleče

Hvala, ampak nikol ne veš. Ma, se bom že zmenila.

Kako si ti sonček? Konec z bolniško? Hodiš v službo?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.10.2008 21:32:30   
neela
Evo, mene...večerna izmena. Danes sem šla po zdravila (doza 2 praška + 1 voda: ta info je zate, lučkauser posted image ). Drugi teden jo pričakujem in potem gre zares.

miška - valda, tud jaz bom mislila in držala pesti zate v nedeljo! Samo pogumno naprej, sedaj si že skoraj na cilju!

mona lisa - nič skrbet za šive, res sami padejo dol oz jih boš samo en dan po tuširanju 'obrisala stran' z brisačo, ne da bi sploh občutila. Me smo sicer dobile še 1 ali dva dodatna obliža za domov; ker pa sem jih jaz želela vsak dan po tuširanju zamenjati sem šla taiste kupiti v lekarno, tako da sem še dober teden imela 'zaflajštran' popek...user posted image

lučka - kako to, da si se v tisto prelestno ritko špikala? Kaj si imela kakšno drugo zdravilo? Meni je sestra rekla, da gre Menopur v kožno gubo na trebuhu... Jaz sicer ne vem, kako bom to izvedla, ker jaz pa res NIMAM kožne gube ali po domače rešilnih šlaufov okol trebuščka....user posted image ....user posted image user posted image user posted image

nf, ti naša nosečka - uživajta užitkarja v Bohinju!!!

nhaya - pozdravljena v klubu! Običajen oz 'zdrav' maksimum ciklusov klomifen je šest ciklusov. Več jih baje ne priporočajo - po sistemu: če 6x ne rata, potem tud kasneje ne bo. Želim ti, da vama rata takoj oz čimprej, da vendarle prideta do svojega user posted image !

fragola - tud zate držim pesti, da + vendarle ni bil 'imaginaren'! user posted image

Fargiiiii.....kje si???? Kaj spet samo špegaš s strani????user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.10.2008 21:44:16   
sonček85
nene še kar bolniška ,sem dobila iz komisije da sem doma do 17.11 ,potem pa grem verjetno delat za 2,5 m in potem koristim stari in novi dopust pol pa že porodniška 1 mesec pred pdp.hitro bo mimo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.10.2008 22:12:52   
lučka 25
nhaya, dobrodošla med nami. Želim ti, da do 6 ciklusov s K ne boš prišla, ampak bosta že prej zagledala user posted image .

mona lisa, samo da je laparo za tabo. Zdaj kar lepo počivaj in pazi nase. Fino pa je, da si takoj dobil K, da bo možnost zanositve sedaj še boljša. Je pa velik plus, če si imela endometriozo in so ti jo odstranili in  prešpikali jajčnike, da bo uspeh še večji. Srečno v nove boje in kar lepo štartajata na user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

neela, jaz semimela v prvo menogon, ki se daje v rit, sdaj pa imam menopur, kot ti, ta pa se lahko daje tudi v trebuh. je pa res, da midve, ki nimava user posted image kožne gube, nama je tu delo olajšano. Ni nič treba stisniti kože v gubo, ampak špiko samo zapičiš pod kotom  v trebuh. Vsaj tako je meni Reš pokazal oz. povedal jaz pa sem se špiknila pred njim.
naj bo doza 2:1 zate dobitna. user posted image  user posted image  user posted image

miška, stopka je že padla, vsaj po času sodeč. A so te kaj čudno gledali v ZD? jaz sem si jo pa kar sama dala oz. mi jo je dragi. Res j samo, da malo bolj peče kot p te špike s hormoni.

Fargi, a si danes malo na dopustu, a imaš šolo oz. faks? Gotovo si pridna. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.10.2008 22:24:50   
miska73
miška, stopka je že padla, vsaj po času sodeč. A so te kaj čudno gledali v ZD? jaz sem si jo pa kar sama dala oz. mi jo je dragi. Res j samo, da malo bolj peče kot p te špike s hormoni.

Sem že nazaj iz ZD. Me niso nič čudno gledali. Zgleda da nisem ne prva na zadnja. Zdej pa grem pančat. Lahko nioč.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.10.2008 22:28:01   
miska73
Jaz sicer ne vem, kako bom to izvedla, ker jaz pa res NIMAM kožne gube ali po domače rešilnih šlaufov okol trebuščka.... ....

Neela, tudi največje suhice jo imajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......