|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
18.10.2008 9:07:31   
Fargesia
hej mačke!

glede faksa po ZS...slovenija je premajha da bi lahko tukaj gor vse pisale...a ne?

jaz sem kr kul. komaj čakam naslednji teden, da se malo spočijem...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.10.2008 12:22:32   
nhaya
Hej!
Še eno vprašanje imam glede mojih PCO (zdej sm bla zlo pridna za brskanje po netuuser posted image ). Našla sem, da baje pomaga, če ješ hrano z nizkim glikemičnim indeksom..
Pa to dejansko res pomaga kej za hormone al je to sam za hujšanje? Ker men hujšat pa ni treba, ker mam pri 178 cm 58 kg..Res me zanimajo izkušnje oz. kak nasvet.
Hvala pa lep vikend vsem..

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.10.2008 21:36:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Hej!
Še eno vprašanje imam glede mojih PCO (zdej sm bla zlo pridna za brskanje po netuuser posted image ). Našla sem, da baje pomaga, če ješ hrano z nizkim glikemičnim indeksom..
Pa to dejansko res pomaga kej za hormone al je to sam za hujšanje? Ker men hujšat pa ni treba, ker mam pri 178 cm 58 kg..Res me zanimajo izkušnje oz. kak nasvet.
Hvala pa lep vikend vsem..

Ta prehrana pomaga ne le pri hujšanju, ampak tudi pomaga pri boljšem delovanju hormonov povezanih s plodnostjo. Tako, da ni samo za hujšanje. Tako, da kar mirno jej po tej metodi (ena od teh je Montinjakova metoda). Pa veliko uspeha.user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 653
19.10.2008 10:44:24   
tejčica30
miška, držim pestiuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.10.2008 11:14:22   
Fargesia
Miška, naj bo punkcija čim manj boleča in naj bo USPEŠNA bera!!!!

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.10.2008 12:29:19   
neela
Ojla punce! Kako ste mi danes? Jaz pravkar iz službe...., jutri pa v tujino do konca tedna. Špike mi bodo delale družbo. Upam, da se ne bodo preveč pretresle....user posted image ...še dobro, da je hladnejše vreme, ker mi je sestra naročila, da jih moram držati v hladilniku, tako pa bodo moja zdravila romala z mano v avtu.

miška - kako si? Kdaj bo punkcija??? No, sigurno bo v času moje odsotnosti in čeprav me te dneve ne bo na RR-ju, bom pa vsekakor veliko mislila nate. Evo še eno veliko user posted image za srečo!

lučka - saj ti si že začela s špikanjem, kajne? Ti kar pridno gnezdi in vali svoja jajčka - toplo jim bo dovolj...user posted image user posted image user posted image

nf-ka nas počasi že zanemarja...user posted image ....ne bodi prosim taka, kot večina članic, ko zanosijo....prosim....user posted image user posted image user posted image

Fargi - ti nagajivka, kod se spet potikaš???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.10.2008 13:08:50   
lučka 25
Pri IVF-jevkah sem prebrala, da je miška pridelala 13 jačnih celic. Bravo!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj naj se pa vsa lepo oplodijo, ET pa ima gotovo 5 dan po punkciji. Bo gotovo še sama malo poročala.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.10.2008 13:10:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka - saj ti si že začela s špikanjem, kajne? Ti kar pridno gnezdi in vali svoja jajčka - toplo jim bo dovolj...user posted image user posted image user posted image

Ja, se že veselo špikam, ni kaj. Ti pa boš tudi kmalu v akciji. Za jajčka gret mam pa dovolj debelo kožo user posted image  user posted image  user posted image

Pa še to, lahko bi počasi postala še kokoš in ne samo krava. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.10.2008 13:49:31   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pa še to, lahko bi počasi postala še kokoš in ne samo krava. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Res je, zadnji čas, da se prelevimo v kokoške, ki nesejo zlata jajčka....nič več klopotcev....user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 659
19.10.2008 14:19:09   
Mona Liza
Hej punce!

Jaz še kar počivam po laparo in se pustim razvajati svojemu možu. Je res tok pridn, pravi cukrčk hehe user posted image  . Ma ti šivi me malo matrajo pa ponoči  bolj slabo spim. Ampak sm pa zdej tok boljše volje, k je to za mano, ker vem, da so mi vse pošlihtal. Glede na to tud, kok enih stvari pa packarij sm mela. Tko da sladkarijam sm itak že nekaj časa nazaj črtala, me sploh ne mikajo več. Tko da se mi to pol tud pozna na počutju. Zdej samo čakam, da bom spet taka kot prej-oz. zdej še boljša user posted image  - in da gremo naročit najino malo detece user posted image  . Se mi zdi včasih misel na to, da bom mogoče že kmalu mamica kar nemogoča. Ker tisto, ko mi je gin., ki me je operirala rekla, da tud pogojev nisem imela, da zanosim, kar malo šokiralo. Ampak zdej je vse to za mano in moram sam še te bolečine v trebuščku pa zoprn šive pustit za sabo, da vse čimprej mine. Po kolikem času pa naj pričakujem user posted image  ? Da pol tud začnem s Klomifenom.

Zdej je moj dragi zunaj na sončku, jaz pa tukaj notri ležim in počivam user posted image  No sej mi kr paše, ampak me tok vleče vn. Ma zdej ne morm gledat več sam nase, ampak tudi na malo bitjece, za katero upam, da se bo kmalu napovedalo. Ok, dosti bedarij, zdej pa že kr neki pišm hehe user posted image .

Bodite lepe še naprej user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.10.2008 15:30:21   
neela
lučka - kateri dan ciklusa oz špikanja pa si? Kako ti gre?

Mona Liza - ti se kar pusti crkljat naprej! Tudi bolečine so samo začasne. Si pa naredila velik korak naprej proti vajinemu sončku, ki bo zelo zelo kmalu posijal..user posted image ..ti samo verjemi!

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.10.2008 15:31:15   
miska73
Evo mene nazaj.
Vidim, da je že Lučka detektirala, da sem prava kokoška.
Pridelala sem 13 jajc.
Bolečine so bile, ampak za prežvet.
Zdaj grem pa nazaj počivat.
Hvala vsem za podoporo, lepe želje in čestitke.

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.10.2008 16:50:08   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image uuu, miška, dobra kokoška si!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.10.2008 17:00:39   
miska73
Ojla punce! Kako ste mi danes? Jaz pravkar iz službe...., jutri pa v tujino do konca tedna. Špike mi bodo delale družbo. Upam, da se ne bodo preveč pretresle.... ...še dobro, da je hladnejše vreme, ker mi je sestra naročila, da jih moram držati v hladilniku, tako pa bodo moja zdravila romala z mano v avtu.

Neela, potem pa hladilno torbo za na pot. Tisto, ki dela na štrom oziroma na avtomobilski akumulator.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.10.2008 17:05:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pri IVF-jevkah sem prebrala, da je miška pridelala 13 jačnih celic. Bravo!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj naj se pa vsa lepo oplodijo, ET pa ima gotovo 5 dan po punkciji. Bo gotovo še sama malo poročala.

Vidiš, to sem pa čisto pozabila povedat. ET imam v petek.
Hvala pupe še enkrat za navijanje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 665
19.10.2008 17:40:42   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

nf-ka nas počasi že zanemarja...user posted image ....ne bodi prosim taka, kot večina članic, ko zanosijo....prosim....user posted image user posted image user posted image

wuiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  Sej sem že tuki noooooo.  V Bohinju je bilo noro fino, samo zdej sem pa tko zmatrana, da se bom samo še na kavč zapeljala in potem s kavča v postlo. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 666
19.10.2008 17:43:12   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo mene nazaj.
Vidim, da je že Lučka detektirala, da sem prava kokoška.
Pridelala sem 13 jajc.
Bolečine so bile, ampak za prežvet.
Zdaj grem pa nazaj počivat.
Hvala vsem za podoporo, lepe želje in čestitke.

JEEEEEEEE!!!!!! Kakšna koka!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Super ful sem vesela zate!!!! ET predvidevam da pomeni transfer oplojenih jajčkov v maternico? Sepravi, da boš od petka dalje že uradno nosečka. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 667
19.10.2008 17:51:00   
nf
Ajej sem prej pozabila čestitat tudi Lučki za špikice in moji dragi Neeliki za zvito izsiljeni hiter postopek, go girls!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Matr bi blo fajn, da bi bile same nosečke!!! Kdaj ima pa naša Fargi naslednji postopek?

Mona liza, ti pa se ne sekiraj toliko. Uživaj v svojem statusu nebogljene revice, verjemi mi, da prehitro mine. user posted image  Drugače je pa mene po laparo kar zafrkavala M, mi je cel mesec zamujala, jaz pa polna enih pms tečnarij, pheeee katastrofa. Meni so tudi spucali endometriozo, čez 2 meseca sem pa že zanosila (tudi na K). user posted image  Aja šive sem si pa sama ven potrgala. user posted image  Kako? Vzela škarjice, jih prekuhala, prerezala šiv in ga s pinceto povlekla ven. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 668
19.10.2008 17:58:47   
Fargesia
nf, jaz grem v postopek z naslednjo M...ki pa bo...pomoje nekje konec novembra...user posted image

meni je pa šive osebna zdravnica ven pobrala...pa so bili taki ki naj bi sami odpadli, sam je rekla da tist predolgo traja...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 669
19.10.2008 18:27:38   
neela
Iiiiii....punce moje - moja user posted image se že nakazuje! Kolikor jo poznam se bo jutri vlila in pojutrišnjem začnem s špikanjem! Jupiiii... V skoraj treh letih se nisem toliko veselila prihoda user posted image , sem kar nevajena teh občutkov..user posted image user posted image user posted image ...ja, ampak je pa to moja ZADNJA user posted image za dooooolgooooo časa...user posted image user posted image user posted image

Fargi....ti, moja Fargi....ti se do prihoda tvoje user posted image   posveti sebi in tvojemu najdražjemu, ker bodo to zadnji dnevi samo vajini...user posted image ...nikar pa mi ne bodi slabe volje prosim.

Punce, v teh dnevih, ko me ne bo - pazite mi na Fargi!!! Bognedaj, da tisti nagajivi nasmešek zgine z njenega simpatičnega obraza. Zmenjeno?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 670
19.10.2008 19:11:56   
lučka 25
neela, te bom ubogala in pazila na Fragi. Sem pa danes 5. dan ciklusa in se tako špikam že 4 dni. A ti pa boš tudi že šla v akcijo. ja super!!! A ni fino, ko se veseliš user posted image  in tako novega načina borbe za user posted image . Ampak bomo res kmalu vse nosečke.user posted image  user posted image  user posted image

Fagi, ne bit žalostna. Kot ti j rekla neela, posveti se sedaj svojemu dragemu, da bo potem več časa za user posted image . user posted image

miška, ti si se že prelevila v kokoško in nisi več klomifenska kravica. user posted image  Zdaj pa lepo postlico pripravi za svoje otročke, da jih boš potem od petka naprej lepo grela. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

nf, prav lepo je brat, da sta uživala v Bohinju, pa še božansko vreme sta imela. Zdaj pa le počivaj. Pa samo še malo, pa boš imela prvi UZ. Iiiiiii superca. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

skuštrana suzi, jutri zjutraj boš pa iemla v službi kaj za brat. je kar nekaj novih novic. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 671
19.10.2008 19:30:37   
trinity22
ojla

punce vidim da se tukaj ful dogaja, navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da me še niste čisto pozabile, jaz skoz mislim na vas, pa vendar nimam in nimam časa, da bi vsaj malo pokukala k vam ...
Moja nosečnost do seda poteka brez težav, jutri imam pregled pri g in bomo opravili tudi morfologijo, upam da bo vse OK ...

Lepo bodite, se še javim kaj, pa upam da kaj prej ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 672
19.10.2008 19:50:39   
Fargesia
neela in lučka hvala...vrtim se v začaranem krogu...upam da bom kmalu stopila en iz njega, ker mam počas že dost vsega....

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 673
19.10.2008 20:16:00   
Rakica_80
Fargi ne obupaj, ker vse smo bile ali pa smo v začaranem krogu, tako da samo pozitivno in glavo goruser posted image user posted image user posted image
Boš videla kako bo vsega enkrat konecuser posted image
Vsem drugim pa čestitke za folikle, zauser posted image  in za vse ostale , ki se še trudite nauser posted image .
Meni je žal da sem tako malo gor, ampak če vam po resnici povem mi je lepše zadnje cajte samo brat, kljub temu navijam in mislim na vas!!!user posted image user posted image
Bodite takšne kot ste in naj ostane tema Klomifenke še vedno naprej najboljša!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pa!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 674
19.10.2008 21:53:01   
lučka 25
trinity, nič bat te še nismo pozabile. Boš pa kmalu čez 1/2 user posted image , a ne? Prav hitro gre čas. naj bo na pregledu vse v najlepšem redu. Pa še kaj se javi.

BEBIII, vrjamem, da je včasih lažje le brati in nič odgovarjat, ker tako malo lažje odklopiš. Naredi tako, kot ti trenutno ustreza. naj pa tudi tebi čas do umetne hitro mine, pa saj bo kmalu na vrsti prvi posvet, če se ne motim.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?