|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
16.10.2008 14:26:47   
ursa30
ursa30, a je kuža na slikci tvoj?

ja tane, samo tukaj je bila še mladiček, slika je stara dve leti, zdaj je že taprava babnca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.10.2008 14:28:29   
giotti
Dober dan
V kroničnem pomankanju časa, ko ni časa ne za branje ne pisanje, kaj šele spanje, samo sporočam, da sem se odločila, da delam test 31. oktobra ob sedmih zjutraj s CB in da bom takrat zagledala plus, rodila pa bom 7.7.2009. Želim tudi popravek na seznamu, prosim. Hvala STOP
Poleg tega prosim za komentar sledečih temperatur mojih notranjih organov, odčitanih zjutraj, prva :

2.10 do 14.10.36.70
15.10. 36.83
16.10. 36.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.10.2008 14:28:49   
ursa30
tane, evo, velja user posted image . jaz upam in držim pesti, da boš mela poleti že feeejst velkega trebuščka user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.10.2008 14:31:01   
ursa30
www.lookwhosprego.com
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

ej, bejbe,

klele pa lahko pogledate, kakšne boste s trebuški ;)

www.lookwhosprego.com

ella, prov lušna stran tole, jst se že mal igram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.10.2008 14:33:36   
ella.
Giotti; to mi deliiiiiiiiii!! Itak vsi najboljše delamo pod časovnim pritiskom, tako da je tole super rešitev oz. odločitev! user posted image

moj komentar tvoje današnje temperature...po moje te je zeblo ponoči... user posted image mal se hecam, prijazno seveda, ne huduj se ;)
Če bi ti znala bolje pomagati, bi, tako pa ti bodo poznavalke BT-ja.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.10.2008 14:33:56   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ja tane, samo tukaj je bila še mladiček, slika je stara dve leti, zdaj je že taprava babnca user posted image user posted image user posted image user posted image

staffordka al pitbullka?  ja cukrček, midva mava ravno nekaj podobnega starega 3 mesece in se trenutno ukvarjamo z trmo, neposlušanjem in kdo bo koga...tko, da se že navajam na kepico, ki bo prišla, ker jaz menim, pa to je čisto moje mnenje, tko, da ne me zakopat in kamenjat zaradi te izjave, da je treba tud otroka vzgajat kot psa in obratno...principi so isti, red, disciplina in predvsem doslednost (nekaj najtežjega, ko te pogledajo s tisto luškano faco)user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.10.2008 14:36:19   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Dober dan
V kroničnem pomankanju časa, ko ni časa ne za branje ne pisanje, kaj šele spanje, samo sporočam, da sem se odločila, da delam test 31. oktobra ob sedmih zjutraj s CB in da bom takrat zagledala plus, rodila pa bom 7.7.2009. Želim tudi popravek na seznamu, prosim. Hvala STOP
Poleg tega prosim za komentar sledečih temperatur mojih notranjih organov, odčitanih zjutraj, prva :

2.10 do 14.10.36.70 - upam da sta v tem obdobjuuser posted image najboljši dan verjetno 11-12.10
15.10. 36.83 dan ko je bla O
16.10. 36.

moje nestrokovno mnenje in to kar so povedale tu na RR, jaz mislim da je blo tko...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.10.2008 14:37:05   
giotti
NADALJUJEM, ker me je prej zeznilo in poslalo brez mojega dovoljenja (prsti zbezljali po tipkah hitreje kot uspe glava zavestno ustaviti tovrstne odtipkane kombinacije... 

Torej,  
poleg tega prosim za komentar sledečih temperatur mojih notranjih organov, odčitanih zjutraj, pred kakanjem in tuširanjem:

Zadnja M: 2.10

Temp:
2.10 do 14.10. (vsako jutro): 36.70
15.10.:  36.83
16.10.: 36.91

Sluz, če se temu sploh lahko tako reče:
12.10. nekaj malega
13.10. mogoče več, kdo bi vedel
14.10. meni se zdi kar precej, samo ker je po slončkanju, se to sploh naj ne bi merilo
15.10. malo, kaj pa vem

Bolečine:
Mogoče že od M dalje nekje v predelu levega jajčnika občasno, še vedno, tudi zdajle

Expertke, prosim za odgovor:
KDAJ sem zdaj imela D dan????

Sicer pa vse, kar ste napisale, se strinjam, vas mam rada, navijam, upam, računam, čakam, opazujem...

Moram it... user posted image

Love ya all user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.10.2008 14:38:20   
giotti
Pa čakte, noooo
ZDAJLE ŠELE KOMENTIRAJTE user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
16.10.2008 14:39:19   
giotti
Me je sodelavka zadržala, pa je tolko časa trajal, da sem še en post napisala user posted image
prosim, once more za komentar

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.10.2008 14:40:12   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

staffordka al pitbullka?  ja cukrček, midva mava ravno nekaj podobnega starega 3 mesece in se trenutno ukvarjamo z trmo, neposlušanjem in kdo bo koga...tko, da se že navajam na kepico, ki bo prišla, ker jaz menim, pa to je čisto moje mnenje, tko, da ne me zakopat in kamenjat zaradi te izjave, da je treba tud otroka vzgajat kot psa in obratno...principi so isti, red, disciplina in predvsem doslednost (nekaj najtežjega, ko te pogledajo s tisto luškano faco)user posted image

staffordka je user posted image  uf...potem si predstavljam, da je pri vas zelo pestro.
naša je bila kot mladič ful hiperaktivna, včasih sem bila prav zmatrana od te njene energije. je pa res, da je to fajn predpriprava za user posted image .
če samo sodim po najini psički, vidim, da bo moj user posted image  ful scrkljan user posted image user posted image user posted image

a maš kšno slikico od tvoje kosmate kepice? user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.10.2008 14:42:15   
tane

NADALJUJEM, ker me je prej zeznilo in poslalo brez mojega dovoljenja (prsti zbezljali po tipkah hitreje kot uspe glava zavestno ustaviti tovrstne odtipkane kombinacije... 

Torej,  
poleg tega prosim za komentar sledečih temperatur mojih notranjih organov, odčitanih zjutraj, pred kakanjem in tuširanjem:

Zadnja M: 2.10

Temp:
2.10 do 14.10. (vsako jutro): 36.70
15.10.:  36.83
16.10.: 36.91 - dan ko je bla O

Sluz, če se temu sploh lahko tako reče:
12.10. nekaj malega
13.10. mogoče več, kdo bi vedel- če je bil to danuser posted image mislim, da je bil kar pravšnji
14.10. meni se zdi kar precej, samo ker je po slončkanju, se to sploh naj ne bi merilo
15.10. malo, kaj pa vem

Bolečine:
Mogoče že od M dalje nekje v predelu levega jajčnika občasno, še vedno, tudi zdajle

Expertke, prosim za odgovor:
KDAJ sem zdaj imela D dan????

Sicer pa vse, kar ste napisale, se strinjam, vas mam rada, navijam, upam, računam, čakam, opazujem...

Moram it... user posted image

Love ya all user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja midve sva skoraj sinhrono tipkale tko, dauser posted image zdaj je zgodba druga

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.10.2008 14:43:02   
ella.
Giotti, men se pa zdi, da sta 14.10 zadela žebljico na glavico, čeprav bi bilo super ponoviti vaju tudi včeraj. AMpak, ker bo 7. julij zdaj zdaj tukaj, si nimaš kej zmišljevat in je to to :) Se mi pa, zdaj malo bolj resno, zdi, da imaš ovulacijo na 12.-13. dan ZM.

Šibaj in lepo se imej, medtem ko si jajčece in spermij veselo ogledujeta drug drugega ;)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
16.10.2008 14:43:54   
giotti
Ma, jooooj...

slončkanje je bilo 14.10. ZVEČER

Prepozno??????????????????????????

tisto sluz ne berite, sem vse pobrkala...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.10.2008 14:46:05   
tane

staffordka je user posted image  uf...potem si predstavljam, da je pri vas zelo pestro.
naša je bila kot mladič ful hiperaktivna, včasih sem bila prav zmatrana od te njene energije. je pa res, da je to fajn predpriprava za user posted image .
če samo sodim po najini psički, vidim, da bo moj user posted image  ful scrkljan user posted image user posted image user posted image

imam sem prlepla v album tu na RR pa ne vem zdaj ko je novi kako ga lahko vidite...

jaz se pa ful trudim, da ne bi bla scrkljana in že vidim kako bo, da bom jaz očitno tista ta huda, user posted image pa tisti ki ne bouser posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 16.10.2008 14:48:21 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
16.10.2008 14:46:42   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Dulci: got you! :) čeprav blefiraš, da ne veš, "kera se je vštulila tvojemu dragemu" user posted image

Astrid Lindgren...še mal, pa bomo spet pravljice brale, tokrat me drugim in ne drugi nam...njamiiiii user posted image

Vidim, da si me našla... Lepo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.10.2008 14:49:39   
ella.
A danes je O???
Giotti, pol pa še danes skoči nanj za vsak slučaj nooooooooooooo

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.10.2008 14:50:57   
tane

Ma, jooooj...

slončkanje je bilo 14.10. ZVEČER

Prepozno??????????????????????????

tisto sluz ne berite, sem vse pobrkala...

ma ne tud to je dober, če je bla O 16, potem je vse pred O al pa na dan O dober, saj veš.
tko, da 31.10 zagledamouser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.10.2008 14:51:15   
dulcinea
Giotka, padec temperature ni še bil? No, če boš videla zdaj dvig temperature, pol je bla ovulacija. Čeprav se mi zdi, da imaš kar visoko temperaturo. Moja je pred ovulacijo orkog 36,3 do 36.4 po ovulaciji pa 36,6 do 36,7 .

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.10.2008 14:59:00   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tane

imam sem prlepla v album tu na RR pa ne vem zdaj ko je novi kako ga lahko vidite...

jaz se pa ful trudim, da ne bi bla scrkljana in že vidim kako bo, da bom jaz očitno tista ta huda, user posted image pa tisti ki ne bouser posted image

joj kok lep kužaaaaauser posted image user posted image user posted image  bokserček oz boksarka ane user posted image
corty je sto na uro user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.10.2008 15:11:45   
kalypso
Ok zdej pa resno: kje si merite temperaturo? Naj bi blo v ustih ali nožnici... Js si jo v ustih, ker pač... ne vem no... Katera je zdaj bolj merodajna??

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.10.2008 15:18:55   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Ok zdej pa resno: kje si merite temperaturo? Naj bi blo v ustih ali nožnici... Js si jo v ustih, ker pač... ne vem no... Katera je zdaj bolj merodajna??

To mende ni važno. Ali v ustih, ali v nožnici.

Naj bii pa temperatura ob menstri padla, nato malo zrasla. V času ovulacije naj bi čist en malček padla, nato pa zrasla in to pa decimalk čez tisto tempereaturo pred ovulacijo. In če ne pade, je nosečnost, če pa pade pa lahko pričakuješ spet menstro. Tko sem jaz razumela.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.10.2008 15:24:57   
kalypso
Aha, hvala user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.10.2008 16:08:11   
sonček85
čveke ,sem vas komaj prebrala.Pridne ste v pisanju,kaj danes pa nobene nosečke?Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.10.2008 16:26:36   
giotti
Giotti is back user posted image , cant leave with or without you user posted image

Kdaj zdaj pravite, da se je zgodilo usodno srečanje mojega jajčka in njegovega semenčka? user posted image Danes, včeraj, jutri... Ma, saj ni važno, važno, da bomo 7.7. zibali user posted image  Bomo, ne, saj je bil 14.10. OKEJ???

Sicer pa, dear Elčika, naj ti povem, da je enkrat več kot dovolj, daj mi že zaupaj, no. Kaj ne veš, kako nastane bejbik user posted image  

Dulcinejka, itaq sem te takoj našla kljub expresnem 53 sekundnemu klikanju po tvojem albumu. Kajti edina slikca, ki me je iskreno zanimala za povečavo, so bile veternice, ker sem fanatična zagovornica energije na veter, sonce, whatever, samo da je naravno user posted image  By the way, Tane, najbrž je to olje tudi okej, saj vidim gor narisano pšenico. Jaz imam pa tole od Vogla oziroma moj dragi je rekel, da hoče naravno kremo za pomlajevanje - le čemu to rabi, ker že tko zgleda 10 let mlajši user posted image , ker tale E vitamin pač pomlajuje, saj veš vse slavne kreme imajo E vitamin, pa je to našel in si zdaj to popa na obraz
http://www.avogel.si/produkti/prehranska-dopolnila/vitamin-e-olje.php

Dulci, ne, do padca temp. pa ni prišlo user posted image Zdaj vsak dan malo raste, niiti ni naenkrat višja, hm... Pade pa baje točno tisti dan, ko dobiš M, tako da v resnici nič prej ne veš, če si nosečka al nisi. Hej, kako pa drugače? Kaj je še ni, tetke na obisk? Zdaj pa, ko si stres posremila v deželo Ostanitaminsenevrni, tetke pa še kar ni user posted image  le kaj to pomeni... user posted image  ... Upam, upam, s teboj user posted image

Evo, Kalypso, sem že resna user posted image : Temp. si merim v luliki, si sploh ne predstavljam, kako bi to operacijo izvedla v svojih ustih user posted image Že tako skrivam to početje na vse mogoče načine, še hvala bogu, da si jo lahko zmerim tam, kjer bodočega atija našega bejbika (na žalost user posted image ) še najman zanimam user posted image  Zato takšno obupano spraševanje o dnevu D na vseh koncih tega planeta user posted image

No, rade se imejte še naprej, pa se tipkamo jutri, ko poročam, kaj bo jutri gospod termometer nameril.

user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......