giotti
|
Giotti is back , cant leave with or without you Kdaj zdaj pravite, da se je zgodilo usodno srečanje mojega jajčka in njegovega semenčka? Danes, včeraj, jutri... Ma, saj ni važno, važno, da bomo 7.7. zibali Bomo, ne, saj je bil 14.10. OKEJ??? Sicer pa, dear Elčika, naj ti povem, da je enkrat več kot dovolj, daj mi že zaupaj, no. Kaj ne veš, kako nastane bejbik Dulcinejka, itaq sem te takoj našla kljub expresnem 53 sekundnemu klikanju po tvojem albumu. Kajti edina slikca, ki me je iskreno zanimala za povečavo, so bile veternice, ker sem fanatična zagovornica energije na veter, sonce, whatever, samo da je naravno By the way, Tane, najbrž je to olje tudi okej, saj vidim gor narisano pšenico. Jaz imam pa tole od Vogla oziroma moj dragi je rekel, da hoče naravno kremo za pomlajevanje - le čemu to rabi, ker že tko zgleda 10 let mlajši , ker tale E vitamin pač pomlajuje, saj veš vse slavne kreme imajo E vitamin, pa je to našel in si zdaj to popa na obraz http://www.avogel.si/produkti/prehranska-dopolnila/vitamin-e-olje.php Dulci, ne, do padca temp. pa ni prišlo Zdaj vsak dan malo raste, niiti ni naenkrat višja, hm... Pade pa baje točno tisti dan, ko dobiš M, tako da v resnici nič prej ne veš, če si nosečka al nisi. Hej, kako pa drugače? Kaj je še ni, tetke na obisk? Zdaj pa, ko si stres posremila v deželo Ostanitaminsenevrni, tetke pa še kar ni le kaj to pomeni... ... Upam, upam, s teboj Evo, Kalypso, sem že resna : Temp. si merim v luliki, si sploh ne predstavljam, kako bi to operacijo izvedla v svojih ustih Že tako skrivam to početje na vse mogoče načine, še hvala bogu, da si jo lahko zmerim tam, kjer bodočega atija našega bejbika (na žalost ) še najman zanimam Zato takšno obupano spraševanje o dnevu D na vseh koncih tega planeta No, rade se imejte še naprej, pa se tipkamo jutri, ko poročam, kaj bo jutri gospod termometer nameril.
|