|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
16.10.2008 11:46:05   
SpeliG
Vijolica, user posted image  za Natašo, da se čimprej pozdravi.

Čestitke Simvir, mali Lani za 4. leta in vsem, ki danes dopolnijo pol leta!!user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.10.2008 11:50:51   
Srčekgirll
Ojla!
Kako ste kaj? Mi2 z Vidkom sva super. Mamo že prvi zobek in morem rečt da ni nč siten al pa kej podobnega. Drgač pa rastemo k koprivauser posted image user posted image . No, sam tolk se mal vam javljam.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.10.2008 12:09:20   
katka28
 user posted image za Vidkov prvi zobek. Ti se kar javi, da malo vemo kaj se dogaja z vami.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.10.2008 12:11:11   
JABOLKO3
Živijo!

Zraven Jurčka sem oddremala eno urico, pa sem sedaj čisto prenovljena, ha ha. No, potem je bilo malo dojenja, pa spi naprej, jaz sem si pa zajtrk privoščila v miru - polnozrnat toast, lahki sir, lahka poli - saj me bo še dvignilo v zrak od same lahkote, ha ha.
Danes je pa končno en dan, ko dopoldne nimam nobenih obveznosti, pa mi res paše, sicer imam pranje, pa nekaj za zložit v omare, pa naš Mount cunja čaka likalnik (je bil včeraj fuzbal prezgodaj), pa prah se ful vidi, ko sonce sije v hišo... da o jesenski generalki v hiši niti ne govorimo - to še študiram, kako bi se ji izognila - našla nekoga, ki bi za denarce kaj naredil namesto mene.... potem bo treba pa že v šolo po mulčka, pa kosilo kuhat... predvsem pa je tu Jurček... da ne bi mislile, da se dolgočasim, ha ha... eh, sem zadnjič možu govorila, da sem mislila, kaj vse bom 'za nazaj' poštimala, ko bom doma - vse dokumente, ki so sedaj 'spravljeni' povsod po bajti, pa otroške slike, pa albume... pa sedaj komaj sproti rihtam zadeve - nekaj 'krivde' ima tu vsekakor tudi rr - pa vseeno... časa kar zmanjkuje za vse. Posadka - ko ti opisuješ, kaj vse ste čez dan počeli, se vprašam, ali ima tudi pri vas dan le 24 ur?

Srečanje - meni je tudi ZOO prav - kateri dan pa?

Trnuljčica - le pridi v petek, kot je Srečka predlagala - bo babica tisti dve urici že nadoknadila v soboto in nedeljo

Simvir - vse naj naj naj naj.....

Kosilo - a bo pri večini danes polenta na sporedu? Jaz sem jo nekaj dni nazaj skuhala Jurčku, pa je ni maral - je mlel po ustih pa pljuval ven pa tako nesrečno faco zraven delal... pri nas bo danes krompir in piščančje krače iz pečice in solata - motovilec, za Jurčka pa bučkin pire

NiLe - najbrž so pri Tii res zobki - vsekakor jo je nekaj bolelo, če se je po calpolu umirila. Upam, da boste sedaj dobro in se vidimo v petek.

Big mamma - joj, pri vas je pa tudi kar naprej nekaj, kaj... te haribo zadeve so res en drek - dobesedno - same umetne arome in barvila in želatina... če naša dva od koga to dobita, jaz ful skrijem in potem zelo po malo doziram, pa tudi kdaj kaj na skrivaj stran vržem... Pa tvoja senca na pljučih - čimprej ugotovi za kaj gre, možu pa le povej - saj veš... v dobrem in slabem... je nekaj na tem... včasih pač rabiš zaveznika in če mu ne poveš mu tudi ne daš priložnosti... ne zameri, moje mnenje pač... sicer pa mislim, da ni nič hujšega (tudi jaz imam lise zaradi prebolele pljučnice) - držim pesti zate! Katkin predlog glede fizioterapije pa le izkoristi - ti tudi čez en mesec ne bo škodovalo.

Tole sem pisala eno uro, ker sem imela vmes telefone, pa dojenje, pa previjanje... bom za zdaj zaključila, da me prej dol ne vrže...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.10.2008 12:11:39   
clericv6
Na, pa je uspelo še meni! user posted image   Kiara se je zvrnila z ležalnika, pa je bila privezana. In potem je še zdrsnila iz pasa na tla. Sicer ni bilo nič hudega, samo ustrašila se je. HB zna pasti, tako da ji nič ni. Ubožčika, ta noč pa res ni naš dan- bi rekel znani nogometaš user posted image .

Violica: user posted image za Natašo!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.10.2008 12:15:50   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Jabček--če imaš jutri zjutraj čas bi se povabila na kavico ,ker grem tam mimo k mlinarju po moko.Mi jo bo zmanjkalo.user posted image tam okrog pol desetih bom šla mimo

Joj, tako dolgo že čakam, da se kaj oglasiš - jutri imava pa ravno plavanje user posted image . Sem zdaj ful žalostna... a da prestaviš na ponedeljek pa ne bi zneslo? Sicer pa lahko v ponedeljek prideš na kavico tudi brez mlinarja?

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.10.2008 12:23:31   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Jabček--če imaš jutri zjutraj čas bi se povabila na kavico ,ker grem tam mimo k mlinarju po moko.Mi jo bo zmanjkalo.user posted image tam okrog pol desetih bom šla mimo

Joj, tako dolgo že čakam, da se kaj oglasiš - jutri imava pa ravno plavanje user posted image . Sem zdaj ful žalostna... a da prestaviš na ponedeljek pa ne bi zneslo? Sicer pa lahko v ponedeljek prideš na kavico tudi brez mlinarja?

ja  potem pa ponedeljek ,vidva se pa le naplavajta.Se še slišivauser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.10.2008 12:25:57   
Isabellabina
Po moko pa vseeno grem ,ker pečem kruh doma in za danes joše imam in za jutri eno rundo .Je ta domači kruh tako dooober ,gre po njem kot da je zlat sploh tiste pol urce ko je pečen bi ga kar toplega pojedliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.10.2008 12:37:16   
malecka24
Hvala punce za cestitke in moja najmlajsa pikica pa bo 19-tega 6.mesecev.Kako hitro gredo tile meseci.Imam pa vseeno en problemcek s ta vecjo princesko.Zelo malo je.Pride kak dan ko poje polno in kak dan pa ne poje nic in vec je dnevov ko skoraj nic ne je.V vrtcu me njene vzgojiteljice sprasujejo da se trudijo da bi jedla pa nikakor jo prepricat in da jih skrbi ker je kljub temu polna energije.Tudi doma ko ji naredim za jest,nekaj poje ampak se to hrano bo jedla najmanj 2h.Ne vem al je sam faza ali sem pa morda jaz kaj kriva.Sem kar zalostna kar se tice tega.Ker ko ji ponudim za jest rece da ne bo,ko pa jo na finto vrzem in jo vprasam ce bo kaj sladkega pa bi.No ne vem,vecinoma sebe obtozujem.Kaj ve praviteuser posted image Hvala ker ste poslusale moje tecnarjenje.LP

Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.10.2008 12:40:49   
katka28
Big mamma: pa ti si tako pridna, da clovek ne more verjeti. Ja domaci kruh je res najboljsi nama ga nosi mozeva babica, ga tudi pece doma v krusni peci. Domace je le domace ampak pazi, da ne bodo jedli prevec toplega kruheka se ti lahko ponovi noc haribo bomboni (bruhanje in bolec zelodcek) user posted image .

Jabolko: a ves, da sem tudi jaz ze razmisljala o verijanti, da kateri placam in mi hodi pospravljat po drugi strani mi pa ni ravno vsec, da bi nekdo po mojih stvareh brskal... Bi pa lahko drzava tistim druzinam, ki imajo veliko otrok brezplacno zagotovila hisno pomocnico vsaj 3 urice na dan. Recimo v dopoldanskem casu.....

Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.10.2008 12:46:31   
katka28
Malecka poskusi z vitamini in minerali bos vsaj nekaj naredila, da si ne bos ocitala, da si ti kaj kriva. Drugace pa po mojem mnenju so to faze v razvoju. Vsi smo meli kdaj svoje muhe v otrostvu pa smo sedaj cisto v redu. Kaj pa ce povprasas svojo pikico kaj bi jedla in ti pove ji to naredis ali potem poje?

Vitaminsko mineralni dodatki:

user posted image Vitaminsko-mineralni dodatki so lahko odlična pomoč, kadar prehrana naših otrok ni dovolj redna in kakovostna ali kadar se potrebe po vitaminih in mineralih povečajo, na primer v jesensko-zimskem času, ko najpogosteje obolevajo prav otroci. Starši se danes vedno bolj zavedamo, kako pomembni so vitamini in minerali za  ohranjanje zdravja in vitalnosti nas in naših otrok. Zato je v naših lekarnah povpraševanje po vitaminsko -mineralnih dodatkih vedno bolj pogosto, ponudba izdelkov pa vedno bolj raznolika. Po nekaterih raziskavah naj bi se tako z vitamini »sladkala« že kar polovica otrok, starejših od treh let.   Je mogoče otrokovim dnevnim potrebam po vitaminih in mineralih zadostiti z ustreznimi
živili ali je treba prehrano bogatiti z vitaminsko -mineralnimi dodatki, smo povprašali
Karmen Ambrožič Štefe, mag. farm. iz Lekarne Stražišče.
Vedeti moramo, da človeški organizem sam ni sposoben proizvajati vitaminov in mineralov. Če otroci uživajo uravnoteženo prehrano, dobijo vse potrebne vitamine in minerale ter dodajanje vitaminsko-mineralnih dodatkov ni potrebno. V državah s slabimi ekonomskimi razmerami pa so znane številne avitaminoze kot posledica pomanjkljivega vnosa osnovnih živil. Posledica tega so bolezni (rahitis, pelagra, beriberi, skorbut). V ekonomsko razvitejših državah prihaja le do delnega pomanjkanja vitaminov ali hipovitaminoz. Pomanjkljiv vnos s hrano ali pomanjkljiva absorbcija sta najpogostejši vzrok pomanjkanja vitaminov in mineralov, kar lahko povzroči motnje metabolizma in številne bolezni. Vse številnejši so podatki, da uživamo nekakovostno industrijsko obdelano hrano, ki je bogata z energijo, a vitaminsko in mineralno prazna. Cilj staršev naj bo, da otrok dobi vse potrebne hranilne snovi z uravnoteženo prehrano, saj te ne moremo nadomestiti s prehranskimi dodatki.
Poseganje po vitaminsko -mineralnih dodatkih je utemeljeno pri neuravnoteženi prehrani, odklanjanju določenih hranil (na primer sadja in zelenjave ali mesa), pri otrocih v obdobju intenzivne rasti (povečana potreba po kalciju in vitaminu D) in pri otrocih, ki se intenzivno ukvarjajo s športom.
Kako vemo, da otroku primanjkuje vitaminov in mineralov?

Zelo težko je ugotoviti, ali je določena motnja posledica pomanjkanja vitaminov ali mineralov. Največkrat pomislimo na pomanjkanje vitaminov pri utrujenosti, razdražljivosti, nagnjenosti k infekcijam in pomanjkanju teka. Točno diagnozo pa lahko postavi le zdravnik.
Med ljudmi velja prepričanje, da so vitamini skrita zakladnica zdravja in da jih ni nikdar preveč. Ali so vitamini lahko tudi nevarni?
  Hipervitaminoza je motnja v delovanju organizma, ki jo povzroči jemanje prevelikih odmerkov nekaterih vitaminov. Vitamine, topne v vodi (C-vitamin in vitamini skupine B), težko predoziramo, ker se odvečna količina izloči skozi sečila. Večjo nevarnost predstavljajo vitamini, topni v maščobah (A, D, E, K), ki se v telesu kopičijo. Zlasti moramo biti previdni pri vitaminu A in D. Še posebej nevarna so predoziranja z vitaminom A, ki lahko vodijo do oslepitev in celo smrti. Na tržišču se zadnja leta pojavlja vse več vitaminskih pripravkov za otroke, prijetnega okusa po sadju ali čokoladi, zanimivih oblik, ki so videti kot bonboni. Kaj hitro se lahko zgodi, da otrok namesto dnevno priporočenega odmerka pogoltne preveč »bonbončkov«, zato staršem priporočamo, naj strogo upoštevajo navodila o doziranju in hranijo izdelke izven dosega otrok.
Kako lahko okrepimo otrokov imunski sistem pred jesenjo?
  Za krepitev imunskega sistema otroka naj veljajo načela zdrave prehrane z optimalnim
vnosom vseh osnovnih hranil: ogljikovih hidratov, beljakovin, maščob, vitaminov in mineralov in elementov v sledovih (oligoelementov). Predvsem ne pozabimo na pomembno vlogo vitamina C. Najbogatejši vir vitamina C so različne vrste sadja in zelenjave. To so zlasti šipek, črni ribez, jagode, plodovi citrusov (limone, pomaranče, mandarine), listnata zelenjava, paprika, paradižnik in krompir. Če so otroci neješči, so dobrodošla tudi umetna nadomestila, ki pa morajo biti strokovno izbrana in pravilno uporabljena. Pripravkom, ki vsebujejo umetna barvila, ojačevalce okusov in konzervanse, se poskušajmo izogibati. Upoštevajmo starost otroka in priporočene dnevne količine hranil, prav tako najvišjo raven vnosa, ki je ne smemo prekoračiti. Pred uporabo vedno preverimo rok uporabnosti in ne pozabimo izdelka hraniti na predpisani temperaturi.
Vir: ABCzdravja, September 2006
Avtor: Maja Kos

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.10.2008 12:48:04   
katka28
Pa pokukaj se tlele za kaksen nasvet:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11467&offset=0

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.10.2008 13:06:08   
katka28
Ste kdaj razmišljali, zakaj se muslimani iz arabskega sveta tako radi razstreljujejo?

Poglejmo nekaj dejstev:
♥ nobenega seksa pred poroko
♥ nikoli nobenega alkohola v življenju
♥ samo zajeban pesek vsepovsod
♥ nobene TV, nič kabelske in satelitske
♥ nobenega Playboja, vročih linij, seksi slikic
♥ nič športnih poročil, nič fuzbala, nič formule 1
♥ pesek, samo zajeban pesek vse naokoli
♥ nobenih tangic, nobene Claudije Schiffer
♥ nobenih računalnikov,
♥ pesek, zajeban pesek povsod naokoli
♥ nobenga ribarjenja v oazah
♥ roštilj iz kameljih rebrc
♥ peščene nevihte
♥ ješ samo z desno, samo zato, ker si brišeš rit z levo
♥ nobenega toaletnega papirja
♥ slišijo se samo monotoni glasovi, ne, sori, to je glasba
♥ molitve petkrat na dan
♥ pesek, povsod pesek
♥ nobenih diskov, nič svinganja
♥ je to sploh življenje
♥ in pripovedujejo ti, da ko umreš, greš na boljše

Zato ni čudno, da tako radi umirajo
♥ a sem že omenila pesek?  

< Sporočilo je popravil katka28 -- 16.10.2008 13:07:16 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.10.2008 13:16:06   
Krista28
Dobro jutro punce,

Mi je bilo za včeraj kar težko, ko mi ni zneslo, sem pa potem popoldne uredila še nekaj stvari za krst, tako da je blo ravno prav, da nisem šla...ker sicer ...se ne bi mogla zmenit s sestro do sobote...tik pred zdajci pa ni najboljš....v pikapolonici smo dobili še čeveljce za malo piko...no zdaj smo fertik...

Slikice, katka, so prav fajn izpadle....user posted image ...no prepoznam pa tud jest ne štajerk....saj se še srečamo....user posted image

Posadka, si dobila?

Simvir, vse naj naj za tvoj praznik user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji dve noči so tudi pri nas katastrofa....zdaj pa ne vem...a imam jaz premalo, al je bil kriv kostanj, pa moje nepitje in hrana kar neki te dniuser posted image ...se bom poboljšala, itak pa ta teden počasi uvajava zelenjavo,,,,no tudi sadje sva sprobali.....pa ji gre sadje boljš....user posted image . Ponoči se je se je 4x zbudila in to s takim groznim jokom - vreščanjem, da te lahko kap....user posted image user posted image ...pa dude nič ne zaleže.....mami..user posted image user posted image ...mleka....

Pri nas je pa ful pihat začel....

No, t post sem že zjutraj začela pisat....zdaj je že čist oblačen...nč fajn...pa še piha...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.10.2008 13:24:35   
JABOLKO3

ja  potem pa ponedeljek ,vidva se pa le naplavajta.Se še slišivauser posted image

Velja!

Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.10.2008 13:26:45   
katka28
Punce kje ste zdaj, vse lepo na soncku.
Potem bom sla pa v solo in prisla domov me bo pa kap, ker boste spet toliko natipkale...

Eva: nasi otrocki bodo se nic kolikokrat padli pa bomo morali preziveti. Drugace pa imam jaz nasa dva skos na tleh, ker nasi malcki prihajajo v obdobje, ko bodo migali in migali tako, da je zanje najbolj varno igrisce na tleh...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.10.2008 13:30:44   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Jabolko: a ves, da sem tudi jaz ze razmisljala o verijanti, da kateri placam in mi hodi pospravljat po drugi strani mi pa ni ravno vsec, da bi nekdo po mojih stvareh brskal...

Ja, to tudi meni ni preveč všeč, pa zaradi otrok se mi zdi bolj vzgojno, da se naučijo, da je treba doma tudi pospravljat in čistit... zato bi jaz zaenkrat nekoga, da pride pomit okna, balkone...

Bi pa lahko drzava tistim druzinam, ki imajo veliko otrok brezplacno zagotovila hisno pomocnico vsaj 3 urice na dan. Recimo v dopoldanskem casu.....

Ha ha, Katka, si ti ena humoristka...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.10.2008 13:33:52   
Krista28

Po kolko pa imajo zdaj mlinarji moko? Kater vrste pa ima?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.10.2008 13:34:04   
JABOLKO3
pri nas tudi sončka nikjer več... user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.10.2008 13:36:54   
katka28

Ha ha, Katka, si ti ena humoristka...

jah kam pa pridemo, ce nismo vsaj malo optimisticni do drzave user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.10.2008 13:38:01   
katka28
Tudi pri nas se je sonce skrilo in oblake na nebi pripodilo. Upam samo, da ne bo dezja user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.10.2008 13:46:26   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Eva: nasi otrocki bodo se nic kolikokrat padli pa bomo morali preziveti. Drugace pa imam jaz nasa dva skos na tleh, ker nasi malcki prihajajo v obdobje, ko bodo migali in migali tako, da je zanje najbolj varno igrisce na tleh...

To je čisto res, ampak Kiara se kotali ko zmešana in potem butne v kakšen rob omare ali kaj podobnega.... No, pa saj bo kmalu sedela, pa bo lažje. Zdaj pa spi, ampak je ne bom pustila predolgo user posted image . Hecam se.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.10.2008 13:54:59   
malecka24
Seveda jo vprasam kaj bo jedla in vedno je eno in isto in to ni tko nasitno in je zelo malo.Najraje ima sircek namazan na kruh in to poje en kos kruha in to je to al pa mal salame in konec.Rada je jedla pasto,zdaj ko jo vprasam ce bi to jedla pa rece da je fuj.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.10.2008 13:57:19   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

Seveda jo vprasam kaj bo jedla in vedno je eno in isto in to ni tko nasitno in je zelo malo.Najraje ima sircek namazan na kruh in to poje en kos kruha in to je to al pa mal salame in konec.Rada je jedla pasto,zdaj ko jo vprasam ce bi to jedla pa rece da je fuj.

ja okusi se pocasi spreminjajo. Pa saj bo sigurno kmalu boljse. Kaj pa ko njene prijateljice v vrtcu vse jejo je nic ne mika, da bi tudi ona poskusila....Drzim pesti, da se stvar kmalu uredi

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.10.2008 14:01:21   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Po kolko pa imajo zdaj mlinarji moko? Kater vrste pa ima?

Jaz vzamem po 5 kg ,imajo pa velik vrst moke ,kaše ,polnozrnato moko,kakšna je cena posamezne kile ne vem ,ker vedno vzamem še za taščo in ponavadi dam tam okrog 20e.Grem pa jutri tja in bom vzela cenik pa ti sporočim.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?