|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
13.10.2008 12:35:51   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jest, pa bog ne dej, da je umazana

MOja mami me je u vrtcu zašpecala, da Majkl zato ne je sam,, k mam jst alergijo na to, da bi bil slučajno kej umazan....no commnt, zanč mije Majkla naflekala z višnja skuto po eni ful najljubši jopciuser posted image user posted image user posted image ...mah bo že..

user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.10.2008 14:17:41   
malecka_mateja
evo mene!

lepo da me pogrešate!

ribica barvo za bundouser posted image user posted image in seveda da boš tetauser posted image user posted image user posted image super!

kolumbo no comment glede mameuser posted image sej bo bolje!

jasna lepo da je praznovanje uspelo in da ste mal pojokcaliuser posted image

jaz sem vam itak povedal ada sem v sobo to delal pol pa čagala in nedelja je bila tako lepa da smo cel dan bili na parceli smo nekaj zakurili kar smo zadnić čistili tjaša je letala po parceli in noro uživala v zemlji rila kot ktek pa vse smo ji pustili ker je res uživala komaj čakam da bo hiška ampak to je že druga tema!potem smo pekli kostanje in mošt mmmm tako da je bilo popolno!
dane szjutraj semse pa v seminarsko čist vrgla in jo že 3/4 nardilauser posted image bravo jaz pa skuhala pa obiskala lektorco ki mi jo bo popravla da tako da res uper sam upam da bo ok!jutr imam šolo danes pa gremona obisk k enim tako daveliko delauser posted image user posted image

to je vse gremo jest ker je moj prišo lepo se imejte!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
14.10.2008 6:58:56   
malecka_mateja
halokje pa ste????

aja dobro jutro!

pa ena kava za vseuser posted image !

mi smo že auf mislim kriza!
grem se oblečt pa jo spravit v vrtec počasi!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
14.10.2008 7:33:02   
Margit
Dobro jutro!

Eno hitro javljanje iz službe user posted image
Vidim da se vam tako dogaja.
Jaz pa nimam nobenega časa, da se vam oglasim. Zvečer pa itak samo še v nezavest padem.
Danes imamo pri Maši v vrtcu Kostanjev piknik in delavnice.
V soboto smo imeli pa pri nas kostanjev piknik, v nedeljo smo jo pa šibnl na Ambroža - je bil tak lep sonček. Pri nas pa megla. Tamala sta norela, ..... Matic je imel celo bližnje srečanje s kravo. Kva mu je dogajal. Čist všeč sta si bla. No pa tud pastirja se je lotil, ga držal nepremično zraven pa govoril ajs, ajs... ma je prebrisan.

DeMer jutri če nam znese pa pridemo v Kranj na letno kopališče na igrala.

Kolumbo Matičev brezrokavnik je iz KIK-a, flis ki ga je imel za spodaj pa iz CA, zato ga v CA nisi videla.
Tudi pri nas imamo že vsa leta bunde iz Kik. Moram rečt da so fenomenalne in veliko bolj kvalitetne kot tiste iz HM. Ampak jaz sem dobila letos najmanjšo številko 98. Ta pa je MAticu tu mač velika. No do zime bomo že kaj našli.

Enkrat je blo govora od bodyjev da ne dobite v HM več tako velike. Jaz jih imam sicer še od Maše. Ampak sem te tavelike kupovala od Sparkyja. Trentuno ma MAtiček 98-104 velikost (majo zelo majhen št. pa še v sušilc jih mečem). Všeč so mi sploh za pozimi, da ne kaže hrbta. Drugo leto bodo pa itak že sp.majčke aktualne.

Ribica ne bit tko pridna in skoz drgnt. Ker mam jest pol ful slabo vest. Že vem. Lohk se zmenva pa prideš še k men mal :)

Neposredna povezava do sporočila: 3279
14.10.2008 7:34:18   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jest, pa bog ne dej, da je umazana

MOja mami me je u vrtcu zašpecala, da Majkl zato ne je sam,, k mam jst alergijo na to, da bi bil slučajno kej umazan....no commnt, zanč mije Majkla naflekala z višnja skuto po eni ful najljubši jopciuser posted image user posted image user posted image ...mah bo že..

user posted image user posted image

Dej dej.  user posted image user posted image  Sem jest vidla maja v vrtcu in je čist lepo sam jedel. user posted image  Sam doma je itak vse drugač,a ne.
Ti tvoji mami povej da je sam.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
14.10.2008 7:36:29   
Margit
No zdaj pa šibam delat. Mam dela čez glavo.

V četrtek pa letim v Frankfurt. Komaj čakam, čeprav me je malo strah.
U glavnem mejte se. Nakofetkajte se. Naigrajte se.

In predvsem uživajte v sončnih dneh. Do četrka nam oblubljajo še sonček.

Pa-pa
m

Neposredna povezava do sporočila: 3281
14.10.2008 7:46:10   
ribicau
Dobro jutro!

Margit lepo, da si se oglasila.

Nekej glede bodijev...jest sem zadnjič tri v kompletu vzela od Sparky-ja, vel. 98-104, pa so ji glih za glih, pa še v sušilcu niso bli. V sušilca jih sploh ne bom dala, ker ji pomojem ne bojo več prav. Ko se operejo, grejo ful skup. Se pa strinjam, za nas so tud trenutno nepogrešljivi.

Včerej sva šle z Evo v Hofer in sem ji kupila oblekco. Seveda sva jo mogle v trgovini probat user posted image . Že zdej gre po mojih stopinjah....user posted image  
Ha, pa še nekej, včerej sem se zmenila za kremo od Justa - materina dušica. No pol k sem jo pa pršla iskat, je pa teta rekla, da ni od Justa, ampak od Nahrina, enaka zadeva pač. Smo že mazal in vam morm povedat, da je Eva super spala. Jest pa posledično tud.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.10.2008 5:56:25   
Margit
Jutro!
Samo lepo vas pozdravljam, predno grem v službo.
Pa da ne boste čisto na dnu druge strani, sem na skomaj našla.

Kako pa to da nobene ni? Ponavadi pa čvekate sto na uro.

Kostanjev piknik v vrtcu uspel. Tamaledva ful navdušena. Nad kosanjem in pečenimi jabolki.
Predvsem pa nad prostorom in igrali. Sta se zletala sto na uro.
Imejte se.
Šibam

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.10.2008 7:17:35   
malecka_mateja
jutro!

pa ena user posted image  za vse!

sam res kje ste vse???
mi smo že spet auf ob pol sedmih!
danes še dokončam nekaj za šolo jutr pa govorna vaja pred vsemiuser posted image včeraj semjo špricala ker ni bilo kaj fejst pomembnega pa sem raje sočka še izkoristla z mojima dvema srčkoma!
babi pelje tjašo jaz pa grem še malo ajat!
jasna pogrešam te!pa ribico pa deme pa atena!pa kolumbo ki se mi je včeraj jvala prav da sploh ne pride do neta!
babe hit kaj napisat!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.10.2008 7:38:26   
ribicau
Hoj!

Na hitro vam zaželim dobro jutro. Jest šibam zdele u LJ, mam en seminar. Pridem pa še nazaj v službo in se vam takrat kej oglasim!

Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.10.2008 9:19:10   
Anonimen
Ojla!

Najprej dobr dan vsem! Mateja tenkju za kavico, danes začuda prvo pijem user posted image  Me pa zadnje cajte kr zmanjka med temile fascikli...user posted image user posted image  Včasih mam občutek, da mi nč ne gre...

Alen zadnja 2 dni spet mal pojokca ko ga oddam, drugače pa je baje ful ok. Skoz neki čeblja, kar sma opazila tudi midva doma. Kr neki ti razlaga pa govori, midva se pa morma smejat, njemu seveda nič jasno.user posted image  Lubek moj, js bi ga kr pojedla!

Naslednji vikend dobimo okna, komi čakam, čeprav bo treba pol generalno celo stanovanje spucat.user posted image

Herpes se umirja, HB. Se pa še vseeno ful pozna.

Učeri smo spet malo lutali, Alen mora nujno na gaga (račko) v mestu, ko se mimo peljemo. To so tiste račke, ko se otrok gor usede, spodi je pa taka fedra, pa se poganja naprej-nazaj. Čist je navdušen.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.10.2008 9:24:14   
Anonimen
Morm vam pa povedat, da se mi je učeri drl sred trgovine kakaaaaaa, kakaaaa, ker ni hotu u plenico kakat. Sma šibala kr na parking, je moj ostal sam v trgovini in plačal, pa pol stvari nimam. No, v glavnem kaku je v pleničko, kej hujšga... Je bi prav jezen.user posted image

Pa u ponedeljek so me verjetno z radarjem slikali. user posted image user posted image  Se se nism preveč pelala, ampak glih tolk, da bo za plačat. Zdej pa čakam pošto.user posted image user posted image user posted image

No v glavnem, zdej radarje tud sanjam, pa da me policaji lovijo, js pa laufam...user posted image  Čist sem že napsihirana! In posledica tega je, da sem danes na izstopu z AC "umislila" škatlo z radarjem, pa je sploh ni bilo, še zableščalo me je nekaj, verjetno samo tiste utripajoče lučke, ampak za mene je to bil radar.

Je mogu moj pridit preverit, če je res radar - in ni bil. Ojjooojjj.... Sej ne vem, al sem vesela, ker ni bil, al sem žalostna, ker me to tolk mori? user posted image user posted image

V glavnem dost nakladanja, se slišimo spet kasneje.

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.10.2008 12:37:29   
DeMer
Ojla!

Hej punce, sem zvami, ampak mi ne znese nič napisat. Vreme je super! Sam baje bo že jutri slabše.user posted image . Kmalu bojo počitnice! Jupi! Če bo vreme, gremo na morje. Če ne se bomo pa domka premetavali.

Pr nas je vse po starem. Marku se celi prebita ustnica. Maj kašlja in smrka, ampak v vrtec vseeno hodi. A ma še kateri otrok žabe gor? user posted image Jest sploh ne vem, kaj ga naj oblečem. Namreč ven grejo okoli 8.30, ko je še megla in je hladno. Pol so pa zunaj in vrjetno tudi kaj na tleh. Res ne vem. Ne bi ga pa rada že zdej preveč oblačila al pa tud premalo ne. No, sej če bi bil čist zdrav, jih mu še ne bi dala, ampak ko pa je takole, mah ne vem no. Sej po prideva domov, ga slečem.

Zdej pa šibam še kej narest.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.10.2008 14:59:39   
ribicau
Alo!

Jest sem nazaj iz LJ. O tako lepo vreme, da mi sploh ni blo za it nazaj v pisarno. No še tele dve urce odbrenkam in potem po Evo pa domov.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
16.10.2008 6:12:04   
Margit
hoj hoj.
Včeraj nam ni ratalo na igrala pridt v Kranj. Smo bili še malo pri babi potem pa je bila ura takoj pol6 ko smo se vračali. Takoo da smo bili še malo zunaj tukaj pri nas. Pri nas ima tamalček ful travme ko moramo v stanovanje. Čist se mu zmeša. Mislim. Kr neki. že ko avto parkiramo v garaži se z njegovim avtom odpelje do vrat iz garaže in kaže da mu jih odpri. In pol ga moraš kr neki na silo do vhodnih vrat peljat, ker on bi bil zunaj do onemoglosti in se tud premakne ne od vrat.

Jaz se psihično pripravljam na letalo.
No pa saj bom preživela a ne? Itak letim samo do Frankfurta. tisto urico bom pa že zdržala.

Se oglasim kasneje. Danes bom itak kar doma, ne bom šla nazaj v službo.
Tako da upam na malo sončka, da ulovimo še zadnje žarke.

Šibam, ker sem že pozna.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
16.10.2008 7:00:05   
DeMer
Jutro!

Danes mam mali kasneje, tako da lahko peljem Marka v vrtec. Pol pa šibam v službo.

Margit, kdaj greš v Frankfurt? Po kaj?Boš vidla, kako bo fino v zraku, pa mal nam pomahaj dol.

Danes, ko bi lahko malo dlje spala, sem se pa zbudila ob 5.30. Namreč, včeraj sme pred TV zaspala in mi je moj reku, da je ura 10, bila pa je 9. Pol sme se pa samo iz kavča prestavila vm postlo.

Tako, zdej grem pa malega ruknit gor! :)

Aja, pa ena user posted image za jutranje klepetulje. user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
16.10.2008 7:34:33   
Nenny
Jutro,

sem se spomnila, da sem mere našega Matička pozabila napisat

Tako: 12,5 kg in 88 cm

Se še pisemo in lep dan

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
16.10.2008 7:39:03   
ribicau
Dobro jutro!

Men se zdele začnejo sestanki, tko da hitro nekej napišem.

Hvala za kavo DeMer; Magit srečno v zraku, men letala tud ne sedejo glih (beri: 4x do ZDA pa nazaj), vsakič ko grem, mi je bolj groza, pa ne vem zakaj. Zdej k mam pa Evo in sem poročena, sem pa sploh bolj ziheraš.

Včeraj je umrl  en kolega, kap ga je, star 48 let. Ima enega sina že "odraslega" in eno hčerko še v osnovni šoli. Matr, a si predstavljate v osnovni šoli....skoz bolj razmišljam, da je treba otroke imet, ko si še mlad, kaj pa če kdaj do kakšne take zadeve pride - bog ne daj, ampak vseeno....

Punce drage, morm it! Aja še to, sem hotla dons kiklco oblečt, pa sme ugotovila, da tud enga pametnega zgornjega dela nima za zraven, za kiklco mislm...podn!

Cao

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
16.10.2008 7:41:20   
ribicau
ZAKAJ KRIČIMO?
Nekoč je učitelj vprašal svoje učence: Zakaj ljudje kričijo, kadar so jezni?
Učenci so razmišljali nekaj časa: Zato ker zgubimo potrpljenje, je
odgovoril eden izmed njih - zato kričimo.
Vendar, zakaj bi kričal, če je oseba poleg tebe? je vprašal učitelj,
ali ni mogoče govoriti potihem - nalahno? Zakaj kričiš, ko si jezen?
Učenci so dajali še nekatere druge odgovore, vendar nobeden ni
zadovoljil učitelja. Končno je razložil: Kadar sta dve osebi sprti,
jezni, se njuna srca zelo oddaljita. Zato morata kričati eden na
drugega, da njun krik preseže razdaljo in se utegneta slišati. Čimbolj
sta jezna, glasneje morata kričati, da se slišita, ker je razdalja med
njima velika.
Nato je vprašal učitelj: Kaj se pa zgodi, ko se dve osebi zaljubita?
Si ne kričita, govorita si nežno, zakaj? Njuna srca sta si zelo blizu.
Razdalja med njima je zelo majhna.
Učitelj je nadaljeval: Kaj se zgodi, ko se še bolj zaljubita? Ne govorita.
Le šepetata in se še bolj zbližata v svoji ljubezni. Končno ne
potrebujeta niti šepeta. Se gledata in to je vse. Takšni sta dve
osebi, kadar se ljubita.
Potem je nadaljeval: Kadar se prepirate, ne pustite, da se vaša srca oddaljijo;
ne izgovarjajte besed, ki bi vas še bolj oddaljile, ker bo prišel
dan, ko bo razdalja tako velika, da ne boste našli več poti nazaj.
Avtor: P. Nadino Conte

Tako dobra misel, da je ne morem obdržati samo zase in jo čisto potiho
posredujem naprej.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
16.10.2008 20:17:57   
malecka_mateja
čer!

evo preživela govorno vajo bilo je tako tako ker mam grdo navado da govrim na konc stavka aaaa amapk ok!sej ni panike je bilo ok drugače!

kj epa ste vse????

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.10.2008 5:54:37   
DeMer
Kolumbo, dobro jutro!

Ewo ena user posted image za vse

Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.10.2008 7:15:47   
helimaša
jutro!

mi smo tud dons bl zgodi vstal-----mi je že ob šestih težila da hoče it risanke gledat-----uuuu----komi gledam-----čist sm koma.......pa še nč nism spala ker me ful grlo boli......ma za ****.....
Mašo sm v sredo pelala v vrtec in seveda spet se je prehladila.....čist vsi otroci so ful šmrkavi in kašljajo.....Maša pride tja zdrava in evo ti spet......en drek.....ampak dons bo še šla v vrtec......

pijem čajčka.......dec še spi.....Maša pa šalta po daljincuuser posted image ......jo grem počas upedenat.....
ajde

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.10.2008 7:28:12   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jutro!

mi smo tud dons bl zgodi vstal-----mi je že ob šestih težila da hoče it risanke gledat-----uuuu----komi gledam-----čist sm koma.......pa še nč nism spala ker me ful grlo boli......ma za ****.....
Mašo sm v sredo pelala v vrtec in seveda spet se je prehladila.....čist vsi otroci so ful šmrkavi in kašljajo.....Maša pride tja zdrava in evo ti spet......en drek.....ampak dons bo še šla v vrtec......

pijem čajčka.......dec še spi.....Maša pa šalta po daljincuuser posted image ......jo grem počas upedenat.....
ajde

A pr vas so tud risanke zakon...user posted image  Matic je tud čist obseden ratal, moram kar red delat....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.10.2008 7:44:41   
ribicau
Dobro jutro!

Uf risanke....mi smo pa daleč od tega. Pr nas aktualna Golica TV, pol pa sedi na kavču in se smeja, če ma pa dober dan, pa še mal zapleše zraven! Risanke - kaj je že to? Kupila sva ji vse tom&jerryje, pa looney tunes...ampak sej vem, te so mal pretežke že, ampak smo probal tud z drugimi, pa ne gre, pa ne gre. Kdaj bi pa pasal za 10 min, da bi sedela na kavču in pogledala kakšno risanko!

Včeraj smo doma pr mojih imel "trgatev" - no zamislte si, trgatev na gorenjskem, predvsem pa trganje grozdja iz nosilcev pred garažo! Ampak vseeno, soka je blo kr nekej, se mi zdi da malo manj kot 30 litrov. Da ne govorim, prste in nohte mam take, ko en avtomehanik in jest zdele klele v pisarni s kiklco in vsa spedenana, ampak nohte pa...jao meni!

Jasna81, Kolumbo, Margit, malecka_mateja, kje ste?

DeMer hvala za kofi, je pasala user posted image !

Margit, kako je blo u luftu?

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
17.10.2008 8:00:56   
Anonimen
Morgen punce!

Kako ste kaj? Vsi zgodnji! user posted image  Helimaša kr privadi se, ko bo dojenček tu še ponoči mogoče ne boš spala, ne pa da boš samo zgodaj ustajala! user posted image

Ribicau zdej maš razlog za manikuro! user posted image

Pogrešam kolumbo! Tenstam recept za hurmašice že od ponedeljka, pa mi ne znese ga napisat. user posted image

Danes mi še uturijo dva dijaka, ki bosta opravljala prakso tu... Ojej...user posted image

Alen je spet mal pojokcu, ko sem ga oddajala v vrtec, ampak ni sile. Je čez minutko vse ok. Kar se pa risank tiče - ga niti ena ne zanima. Včasih na kaki nemški tv pogleda za kaki 2 minutki kakšne telebajske al pa nodija, ostalo odpade. Še najbolj pali pink tv, da on mal pleše, to je za njega.user posted image  Drugače se pa super zamoti s kako knjigico - zna tud po 20 min. sedet na sedežni, listat in bit pri miru.

OK, tolk zaenkrat, se slišimo! Uživajte!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.