|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
14.10.2008 12:09:36   
spelka12
sabsa nč obupat. Znaki so isti kot za menstro. Jest sem bila tudi že obupana, pa je bil +. Držim pesti.
becky isto se dogaja meni že veliko let. Pojdi k g. naj ti da tablete proti bolečinam in naj te DOBRO pogleda na uz-ju. Potem pa se zmenita za naprej. Če se ti ne mudi naj ti da napotnico za umetno v lj. Če pa se ti mudi pa napotnico k Rešu. Veliko sreče.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.10.2008 13:58:27   
mbd0411
Oj!
Iz ctg prišla.Nič novega.Mali je ful brcal in rogovili,ko pa sem zagledala aparat za pritisk mi je pa v tistem zrasel pritisk.Ojoj,trema pač.Doma imam normalnega.Moram pa zdaj jutri na ctg v porodnišnico.Popoldan pa še na eno trgatevuser posted image user posted image user posted image user posted image
Razen,če bo današnja luna naredila svoje....

Pridne ste,ker mislite name.Tudi jaz na vas.
Pridne bodite in lep dan.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.10.2008 14:05:05   
lara light
O, savinjka...mali uživa... jaz mislim, da bo še ena trgatev potrebnauser posted image ...lepo, da se nam javljašuser posted image ...držim pesti! Vso srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.10.2008 14:19:11   
sapi

mbd res mu ni nič hudega pri tebi se še malo crklja, bo mamina maza user posted image ... ja nič bomo pač še malo počakale  ... ti pa lepo na trgatev ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.10.2008 14:40:00   
mbd0411
Hvala,hvala....
Res ste prijazne.
Mamina maza je že tavečji.Je taka mila jera včasih.Bi skoraj moral biti punčka.user posted image user posted image user posted image
Nisem še videla otroka,ki se toliko igra s plišastimi igračami.Pa ima igrač vseh mogočih za eno prikolico.user posted image
Ja,bomo še počakali ni kaj punce.
Mi je pravi balzam sem pridit,ker delam skoraj nič več-A veš špelkauser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.10.2008 8:16:07   
lara light
Dobro jutro punce!user posted image

Kako kaže, savinjka naša, bomo kej dihale? Javi se, prosim. Če pa si že v Rimu, držim pesti, da bo hitro in neboleče...in da dobiš v naročje prelepega fantiča!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.10.2008 14:05:28   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Mi je pravi balzam sem pridit,ker delam skoraj nič več-A veš špelkauser posted image

Jah boš pa pri tretjem samo traktorje vozila, pa bo punčkauser posted image user posted image user posted image . Nestrpno čakam tvoj sms.
lara a boš ti tudi kak ticker naredila, ko vidiš srčke, da bomo lahko spremljale kak daleč si? Jutri jih boš pa videla a ne? Verjamem, da bosta prelepa/prelepi.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.10.2008 16:44:51   
lara light
Špelka, sonce moje, komaj čakam, da bom lahko ticker prleplauser posted image ...ju3, oh komaj čakam in upam na najboljše. Hvala ker misliš name.user posted image
Kako si ti? user posted image

Savinjka, kje si? Rim kaj bliže?user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.10.2008 19:59:24   
mbd0411
Živjo!

Sem še tu.
Danes sem imela v P ctg.Mali je brcal kot treba,le pri enih gibih je pokazalo,da je srčni utrip malo upadel,zato so naredili uz. ga zmerili in je vse ok.Če bo tudi jutri tako pokazalo,bom ostala v P.
Popoldan sem bila še na trgatvi in sem se dobro razmigala.Fajn je blo.Najedla tudi,zdaj sem pa prijetno utrujena.Nobenih znakov ali bolečin...Polna luna je zatajila pri meni

Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.10.2008 21:26:03   
Shuka
mbd0411 - ti si neverjetna, še vedno aktivna a po roku, no naj bo trenutek zbližitve s tvojim srčkom kmalu tu. Me veseli, da je vse OK z njim in prav tako s tabo.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
16.10.2008 7:42:05   
mbd0411
Jutro!

Še ena neprespana noč.Že po eni uri spanja in celo sanjah,sem se zbudila čisto zbujenauser posted image Grozno no.
Dogaja se prav nič,mali živahen kot le kaj,saj je prav,samo s tem vem,da se še ne pripravlja na velik buuum...user posted image
Danes grem na ctg v P in če se ne javim več,potem sem noter.
Lara upam,da danes vidiš in slišiš user posted image user posted image .Joj,kako bom pa izvedela,če noter ostanem?
Ti pišem na zs

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
16.10.2008 8:09:06   
sapi

Bomo močno mislile nate mbd torej, če te ni več držimo pesti, da bo porod čim lažji ti in tvoj sinek pa ok ...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.10.2008 8:48:35   
lara light
Savinjka, upam, da si dobila odg na zs...nekaj mi povezava štrajkauser posted image ...ti bom sporočila, seveda.
Ti si res wonder woman, ona ima za rodit, pa dela na trgatvi...se zraven fajn najeuser posted image ...super siuser posted image . Upam,da bo danes vse kot mora bit. Luna odnese dva dni po polni pravijo...lahko smo blizu. Bodi dobro, dihaj globoko, naj mine hitro, da vidimo fantiča!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.10.2008 9:15:01   
sapi
lara kao pa si ti ... gotovo vsa na trnih ... kdaj pa imaš danes UZ ..

Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.10.2008 11:33:48   
spelka12
lara in savinjka, danes imata obe dan D. Držim pesti in mislim na vaju user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.10.2008 11:35:40   
mbd0411
Evo mene nazaj.user posted image user posted image user posted image
Jutri spet na ctg.Mi je naredila uz in je plodovnice že nekaj manj,a še vse ok.
Danes je bila v P taka gužva.Porodne vse polne,ctg - jev je  zmanjkalo in smo čakale...user posted image
Lara sem dobila zs.Upam,da kmalu javiš.
Že nestrpno čakam,čakamo..

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.10.2008 13:22:26   
becky
evo mene z novicami. v bistvu dobrimi, čeprav so na prvo branje slabe. sem bila pri G in mi je dal napotnico za v bolnico, kjer sem naletela na eno ful v redu G. poleg endo imam tudi adenomiozo, pa še PCO. dala mi je tablete proti bolečinam in mi povedala, da naravno ne bo šlo. po pravici povedano mi je odleglo, ker mi je končno nekdo jasno povedal, kako je. nič več čakanja vsak mesec ali bo M al ne, ker tako in tako bo user posted image . dala mi je tudi napotnico za neplodnostno, kjer sva 29. januarja naročena pri dr. reljiču. bomo videli kako se bova tam odrezala.

držim pesti, da se imate fajn in ostanete optimistične

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.10.2008 14:19:45   
sapi
becky super samo, da se odvija ... tudi meni je bilo lažje, ko sem izvedela kaj je na stvar ... vsaj veš pri čem si, želim ti uspešno še naprej ...

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.10.2008 18:07:09   
lara light
Punce, glih kar doma!

Mbd, si še tu!user posted image

Šelka, sapi, hvala!user posted image

Becky, fajn, sem vesela tudi jaz zate. boš videla vse se bo uredilo.user posted image

Mi smo trije. user posted image user posted image  bijeta. Zgleda vse v redu. Sem tako vesela, da sploh ne dojemam. Hvala za vse lepe želje....
Mbd, ju3 bi pa lahko bilo, kaj praviš?user posted image

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.10.2008 18:59:30   
sabsa
Punce pozdravljene!

Pestro dogajanje v preteklih dneh je krivo, da se nisem več oglašala.

Savinjka, ti si pa še kar v enem kosu, ha? Kdaj planirajo, da bo porod?

Lara light  čestitam za user posted image user posted image , da je z njima vse v redu in  da je mamica zato tako dobre volje.

Špelka hvala za tolažbo glede znakov. Supera si!

Danes je moj 10. dan, že peti dan me dol zvija kot pred menstruacijo, predvsem ponoči, čez dan manj, včasih me boli v križu, prsi pa so čisto neboleče in normalne. Tako le še čakam na izcedek, januarja pa v nove boje, gremo po eskimčka. Baje za letos več ne naročajo.

Vsem lep preostanek večera!

Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.10.2008 19:06:29   
mbd0411
Lara tako sem vesela,da ne znam povedati.Bravo punca za user posted image user posted image
Nebeško.
Zdaj se v roke vzemi in počivat,pazit nase.Res.
Meni še nič ne kaže.Bomo videli jutri kako bo.
Če me naenkrat ni potem veste kje sem.
Špelka?
Lepo noč

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.10.2008 22:34:27   
lara light
Savinjka, ne moreš spat? Revica...upam, da si ok.user posted image  Hvala vsem za čestitke, res še ne dojemam, presrečna sem punce....nisem verjela, da je to mogoče!user posted image

Lahko nočko vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.10.2008 22:35:03   
lara light
Mijavčica naša vas vse lepo pozdravlja! Tristan bi lahko šel že domov, Ema pa je bila malo prešibka za papanje po cuclju in je šele včeraj prišla na oddelek... verjetno bodo kmalu šli vsi trije v domače okolje.

Super, Mijavčekuser posted image user posted image user posted image  Lubčke Emi in Tristanu!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1123
17.10.2008 2:48:04   
mbd0411
Jutro!

Ja,kar glejte na uro,zgodnja,kot le kaj.Pa tako lepo dežek gre,ko bi se naj dalo fajn spat,a ne gre tiuser posted image .So bili eni krči,pa je to bolj prebava se mi zdi.Pijem čaj otroškiuser posted image .
Nekaj sladkega bi jedla-torto..mmmm user posted image Ojoj...
Mijavček,super.Čimprej,da bi šli domov.
Lara,ti zdaj na polno uživaj in se pusti res maximalno razvajati-na polno.Nič ne pretiravat,delat preveč..Naj bo mimo prve tri mesece,potem pa bolj aktivno,da boš imela kondicijo.Razen,če ne boš smela.Ali si v bolniški?
Praviš,da slikce pa še ni iz uz.Sej bo pa kasneje,ko se že več vidi.
user posted image user posted image user posted image Joj,sem vesela,da ne znam opisat.Privoščim ti iz srca.
Hvala za sporočilo.Kako lahko je dan polepšan na račun ljudi,ki jih sploh ne poznam in veselje ob tem-nepopisno,neverjetno...
Kaj sem se razpisala.Kaj pa naj počnem,ko vsi drugi sladko spite???user posted image
Še dobro,da je internet,drugače bi pa kaj?user posted image Pa ravno zdaj,ko prav čutim kako mi manjka spanca skozi ves dan in bi lahko spala...Ne gre.Čez dan že zato ne grem,ker se šparam za noč,potem pa imam takole...ob 2:47 vam težimuser posted image Jej,jej...

Neposredna povezava do sporočila: 1124
17.10.2008 7:48:12   
sapi

mbd si pa res boga ... takole ti spanec nagaja ... res je dobro, da imamo internet in ena drugo user posted image ...
sabsa kako si ... veliko mislimnate in držim pesti, da je vse v redu ...
špelka, Lara, Becky dobro jutro ...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.