|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
11.10.2008 10:03:25   
lara light
Moja savinjkauser posted image , upam, da bo šlo po tvojih planih, napij se mošta, nejej kostanja, v nedeljo pa veliki dan!user posted image  Zdaj pa res dovolj pucanja in pranja, ker drgač bo res punčka ven prišlauser posted image . Drži se, mislim nate!user posted image user posted image user posted image  

Špelka, sonce, pa kaj te matrajouser posted image ...presneto, se mi zdi, da pri tebi vedno znova kaj pogruntajouser posted image ...držim pesti, da miom izgineuser posted image , glede maternice, jo imam pa tudi jaz v križu, to naj bi se v nosečnosti popravilo. Upajva. Bodi dobro in poročaj kako se počutiš.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok, malo me slabi na momente, nič takega. Čakam četrtek, da vidim dva srčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sabsa in sapi, pozdravček!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.10.2008 11:44:25   
mbd0411
Špelka,res inmaš veliko na svoji grbi.Grozno kako se morate nekatere boriti za user posted image .Sem zelo vesela,da je z malimi bilo vse v redu.Ti zdravniki so včasih nekam za poslat.Pravijo,da se maternica z vsako nosečnostjo bolj okrepi.
In kje pri user posted image vam prihaja na misel,da bo punčka????user posted image user posted image user posted image
Na amniocintezi so ugotovili ****-FANTKA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep vikend

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.10.2008 12:33:20   
sabsa
savinjka poslala se ti zs. Bliža se tvoj porod in moj rojstni dan. Mogoče pa ravno sovpadeta. Lani se je na moj rojstni dan rodil prijateljičin sin, danes me je poklical prijatelj iz fakultete, ki je dobil sina (tudi po umetni poti).

Špelka tebe pa ta menstruacija res noče zapustiti. Iz srca vama želim, da kmalu izvesta dobro novico in še prej, da laparaskopija ne bo potrebna.

Lara light čuvaš pikici? Že kaj slabosti, ti že kaj smrdi?

Kar se mene tiče ... vsi znaki so izginili (boleče prsi, bolečine v trebuhu), tako da se počasi navajam na dejstvo, da tudi tokrat ne bo nič, da bom morala po svoje zamrznjenčke. Sem pa slišala, da je na GK LJ gneča in da naročajo šele za januar 2009. To se bomo načakali. Bom pa zahtevala, naj mi vstavijo 2. Je večja verjetnost.

Lepo soboto vsem!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.10.2008 17:32:17   
lara light
Sabsa, tudi jaz sem bila brez znakov. Nikar obupat, borba do koncauser posted image . Jaz navijam zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Savinjka, ker si tolko pridna se bojimo, da ne kot napovedano, ampak punčka user posted image ....zagotovo pa to zelo priden pobauser posted image user posted image user posted image  Drži se!

Špelka, lubčka!user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.10.2008 8:50:07   
lara light
Mbd, dihamo s tabo!user posted image user posted image user posted image  Gremo skupaj zmagam naproti!user posted image user posted image user posted image  Navijam za čudovitega fantka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.10.2008 8:58:35   
mbd0411
Evo tgatev je momo,malega sem lepo razmigala in sebe,da je ves dan brcal.user posted image
Nič se še ne dogaja-nobenih znakov,bolečin...nič.
Lara,hvala za lepe želje,za navijanje.user posted image
Zdaj skoraj že ure odštevam,pa me je malo strah postalo.Kar tako malo.Ko vem kaj me čaka.Prvič je bolje,ko ne veš veliko.
Lara komaj čakam tvoj uz in user posted image user posted image .
Želim vam lepo nedeljo

Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.10.2008 10:32:49   
lara light
O, ti moja, hvala, ker ti rata mislit tudi name user posted image ...naj te ne bo strah, saj veš, da si močna, da bo vse kot mora bit, da smo rr-jevke kot angelčki ob tebi in te čuvamouser posted image user posted image user posted image  
Le mirno, mogoče ba bo še kak dan počakaluser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.10.2008 13:51:06   
Shuka
mbd0411 - se te spomnim iz postopka v začetku leta zdaj pa si na koncuuser posted image . Naj ti porod hitro in lepo mine, da boste svojega korenjaka lahko cartali čimprej.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.10.2008 14:57:06   
mbd0411
Shuka,v bistvu nisem bila v nobenem postopku.Pogleedat sem vas prišla na vaš forum ivf... in seveda vas tam ves čas spremljam.Še posebej Špelko,Laro,Mijavčka in seveda vse ostale.Vesela za vsako,ki ji uspe.
Meni je šlo po naravni poti,le te endometrioze so bile krive,da bom imela 7 let razlike.
Ja,jutri je moj pdp,pa še nič ne kažeuser posted image .Grem zdaj popoldan na kostanjev piknik,pa na mošt...user posted image
Shuka,hvala ker si se me spomnila.Sem vesela.Saj bi drugače tam na vaši temi kaj napisala,samo ne pašem ravno tja.Mi tudi marsikaj ni jasno kako in kaj.No,zdaj že bolj,saj vas berem redno.

Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.10.2008 16:41:56   
becky
en lep popoldan. mam eno vprašanje. zdaj sem 2. cikel po laparo in sem zopet imela en velik strdek med M (okoli 10 cm), pa tudi bolečine postajajo zopet neznosne. kako je bilo to pri vas? me že ima, da gre moj na samoplačniški spermiogram in potem urgiramo. al pa, da vsaj pokličem G in da mi da nekja, ker so te bolečine...pa saj veste same: hudičeve

pa še to: ko so vam ugotrovili endo, kako so vas obravnavali naprej?

< Sporočilo je popravil becky -- 12.10.2008 16:45:11 >

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.10.2008 17:38:16   
lara light
Endometrioza se ugotavlja z laparoskopijo. Jaz sem po laparo imela norm. menstruacije. Dva meseca po operaciji sem šla prvič k dr. Rešu. Pregleda spermiogram, krvni test FSH in ta drugo...joj se ne spomnim zdajuser posted image , pa test PCT (dan pred pregledom ob 21h sp. odnos, naslednje jutro pregled, da vidi kako spermiji reagirajo v maternici) in nato sem dobila klomifen, po 4. mesecih neuspeha mi je svetoval IVF. Počakala sem 8. mesecev, ker ni bilo nič sem šla v prvi postopek, ki je bil neuspešen. Po 7 mesecih sem šla ponovno, danes sem v 8. tednu in vse kaže, da bosta dva.user posted image

Na tvojem mestu bi se urgetno naročila h ginekologu, da pregleda zakaj se sluznica tako obilno lušči. Vso srečo!user posted image

Coelho

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.10.2008 19:34:18   
sapi
Končno spet tukaj user posted image  ...
mbd sem se že bala, da te bom zgrešila user posted image  ... še si tu, še dobro, da ti zaželim čim lažji porod ter zdravega sinkota ... naj te ne bo strah zagotovo se bo vse odvijalo kot se mora ... ti pa verjamem, da ko veš kaj te čaka je veliko težje kot takrat, ko ne veš ... ampak me smo vendar znmagovalke, a ne ... saj veš, da smo v mislih s tabo in je potem veliko lažje user posted image  ...

spelka upam, da bolečine čim prej minejo in, da se presneti miom zmanjša, da ti ne bo potrebno ponovno na laparoskopijo ... se ti tudi ne neha ... pa hvala za pesti saj tudi jaz mislim na vse vas tudi, če nisem prav pogosto tukaj ... torej so izvidi ok, to je res dobra novica za naprej ..

sabsa mogoče pa ti znaki ne pomenijo konec, veliko punc ni imelo znakov ... te pa razumem, globoko v sebi vsak zase čuti ... res upam, da se tvoja čutila motijo ... bom mislila nate in močno držala pesti zate user posted image ...

lara kako si, kako se počutiš? Ali imaš že kake znake? Komaj čakam, da nam v četrtek sporočiš veselo novičko saj  močno zaupam tvojima dvema srčkoma ...

Mi smo imeli danes slavje saj veste kako je to hrana na hrano .... groza, rajši ne premišljujem user posted image  ... no malo pa sem karakter ampak 100% mi ni upelo potem pa slaba vest ven udari user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.10.2008 19:38:02   
becky
hvala lara light. bom jutri poklicala žebeljana pa da vidimo naprej

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.10.2008 20:22:10   
spelka12
Samo na hitrco vas polubčkam. CMOK.
Savinjka še en dan user posted image .

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
13.10.2008 7:59:44   
mbd0411
Jutro!
Špelka,tako na hitro??
Sem še doma in nič ne kaže,da bi kam šlauser posted image
Jutri je polna luna,morda pa...user posted image
moj sin bo malo žalosten,če ne bo danes,saj me je že zjutraj čudno pogledal,kaj delam še doma. Si je zapomnil,da je danes pdp in da mora mali na svet.Mu je sinoči,ko mi je namazal trebu rekel:"dojenček,jutri se vidiva"
Kok so posrečeni.
Se še kaj javimuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.10.2008 8:14:41   
lara light
Dobro jutro!

Mbd, ti kar počasi...bo že pravi moment, z luno pa zna bit jauser posted image ...oh, kako lepa družinica čaka nanjuser posted image ...drži se,dragauser posted image !

Cmok tudi tebi špelka!

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.10.2008 8:16:05   
sapi

mbd res je posrečen tale tvoj fantič user posted image ... a znakov pa nimaš še nobenih, nič črvičenja ali kaj drugega ... ja polna luna baje vpliva na rojstvo otročkov tako, da se kar pripravi  na jutri user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.10.2008 9:30:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Shuka,v bistvu nisem bila v nobenem postopku.Pogleedat sem vas prišla na vaš forum ivf... in seveda vas tam ves čas spremljam.Še posebej Špelko,Laro,Mijavčka in seveda vse ostale.Vesela za vsako,ki ji uspe.
Meni je šlo po naravni poti,le te endometrioze so bile krive,da bom imela 7 let razlike.
Ja,jutri je moj pdp,pa še nič ne kažeuser posted image .Grem zdaj popoldan na kostanjev piknik,pa na mošt...user posted image
Shuka,hvala ker si se me spomnila.Sem vesela.Saj bi drugače tam na vaši temi kaj napisala,samo ne pašem ravno tja.Mi tudi marsikaj ni jasno kako in kaj.No,zdaj že bolj,saj vas berem redno.

Lepo nedeljo vsem

No zdaj sem pa toliko bolj vesela, da vama je po naravni poti uspelo priti do tega lepega čudeža, ki se očitno tako zelo dobro počuti v tvojem trebuščku, da noče venuser posted image user posted image user posted image
Glede razlike pa se ne obremenjuj, starejši otrok, bo čuval mlajšega in ko bosta odrasla se razlike ne bo poznalo. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.10.2008 19:40:43   
mbd0411
Še sem tu.
Nič dogajanja zaenkrat...
Se javim

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.10.2008 20:14:58   
pikovit
Ufff user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.10.2008 21:12:26   
lara light

Še sem tu.
Nič dogajanja zaenkrat...
Se javim

Se pravi, da še nič...ok, torej čakamo skupaj! drži se!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.10.2008 5:26:14   
mbd0411
Jutro!

Ne morem spati,grozno.
Vso noč sem se premetavala po postelji in se obračala,pa poslušala svoje telo,če se že kaj dogaja.Mislim...user posted image
Merim si pritisk,če bi bil pretirano večji,ker potem moram it,pa ni,zato ni vzroka,da grem proti P.. Že tako vedno čakam vse na zadnji trenutek.
V glavnem zaenkrat še z vamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.10.2008 8:13:09   
lara light
O, moja savinjka, če ti kaj pomaga tudi jaz nisem nič splala, res težka noč. Upam, da bo danes popoldan kaj, ko se bo luna poslovila in vaju odnesla v Rim...bodi dobro!user posted image  Mu je že lepo pri tebi, ni kaj!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.10.2008 9:15:47   
mbd0411
Ja,Lara zgleda,da še kar uživa.Čeprav že zelo umirjeno,a ima zvečer in zg.zjutraj še raztegovalne vaje.user posted image
Danes imam še ctg pri moji G,bomo videli kako in kaj.
Se še javim..
Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.10.2008 12:04:21   
spelka12

In kje pri user posted image vam prihaja na misel,da bo punčka????user posted image user posted image user posted image
Na amniocintezi so ugotovili ****-FANTKA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vemo, vemo. To smo rekle zato, ker tolk pucaš. Da mu nebi slučajno zarad obilice pucanja lulček odpaduuser posted image .
Sem opazila tvoj post in takoj pritekla pogledat, če se kej dogaja pa še nič ni. Kmalu bo in potem bomo vse me tetke tvojemu sinkotu.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.