lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa Lara light ti si pa res en sonček! Za vsako si vzameš čas in jo znaš potolažit. Prav je, da ti je tokrat uspelo. A si v drugem postopku manj razmišljala o celotni zadevi, o izidu ... Kako si se lotila čakanja? Ker pravijo, da je stvari potrebno odmisliti, pa bo uspelo. Ampak, ko enkrat čakaš, ne moreš kar odmisliti, ali pač? Si ti imela kakšne znake? Jaz jih tako nikoli nimam, že ko sem zanosila (žal potem splav), jih nisem imela. Kako je z Mijavčkom? Savinjka, kako daleč si? Si še doma? Sabsa zlata si! Ne morem rečt, da sem manj razmišljala, ker si pač stalno v tem...špike, uz, hormoni ...zagotovo pa sem bila bolj sproščena, vse že veš, nič več ni bav bav... in več ljudem okrog sebe sem povedala za postopek in mislim, da mi je bilo zaradi tega še lažje Potem po et-ju...saj veš, največ kar lahko naredimo je, da smo vesele, pozitivne in da gledamo na vse kot nemočne in da se ne krivimo za to in ono, ampak se prepuščamo življenju. Srčno želim, da bo tvoja pikica najlepši otroček in zmznjenčki so tudi, a ne, kjer te čakajo, čez kaki dve leti! Znaki pred testom kot v prvem neuspešnem postopku: rahlo špikanje, nekajkrat zelo močno, večje prsi boleče, drugače nič. Po testu pa špikanje šlo, šetanje ponoči na wc, prsi še bolj polne, veliko več pojem...se prav bojim vage ...nič slabosti in bruhanja zaenkrat...drži se, mislim nate Špelka, žal mi je, da je tako hudo. presento, naj gre stran!!!! Upam, da čimprej mine in da bo bolje. Lubčka in kup dobre energije za boljše počutje!