|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
6.10.2008 7:56:17   
lara light
Sabsauser posted image user posted image user posted image

sapi, hvalauser posted image

lepotičke moje, en super teden vam voščim!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.10.2008 17:04:51   
sabsa
Poročam še tukaj. Od 11 celic se jih je oplodilo 9, vstavili so mi enega, 5 zamrznili, 3 pa so še pod vprašajem. Baje je zelo lepa blastocista.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.10.2008 18:34:36   
sapi
sabsa super za pikico ... pa še otročki te bodo počakali ... res sem vesela zate ... pa naj še tisti trije ne obupajo, da jih bo še več .. pazi nase in pusti se crkljati ..

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.10.2008 19:58:09   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image Sabsa,vso srečouser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.10.2008 21:04:29   
lara light
Sabsa, še tu.... navijam!user posted image user posted image user posted image

Mbd, kako si? Vse mirno!user posted image
Lahko nočko vsem drage moje!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.10.2008 22:02:09   
mbd0411
Zaenkrat še mirno,a boleče vedno bolj.Od sedenja,ležanja,do hoje in premikanja.Sama sebe že komaj prenašam,ker je vsak korak muka.Vse je kot bi me posneli v počasnem posnetkuuser posted image Se mi zdi,da mi je trebuh zrasel v tednu dni na maksimumuser posted image
Lara komaj čakam tvoj uz.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.10.2008 22:04:24   
mbd0411
Danes smo skoraj sklepčno sprejeli ime za našega težko pričakovanega fantiča.
Ko bo 100% vam sporočim

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
7.10.2008 3:42:36   
mbd0411
Jutro,jaz strašim tu,ker ne morem spat.user posted image user posted image user posted image
Skuhala sem si čaj.
Zdaj,ko bi še lahko spala ne gre in ne gre.
Si grem pa nekaj za pod zob iskatuser posted image
Ne vem kaj bi počela,grozno no.Še dobro,da imam računalnik-internet,drugače bi šla likatuser posted image
Toliko,da vidite ob kateri uri sem tu,čeje slučajno kateri dooolgčasuser posted image user posted image user posted image

Lepo pančkajte

Aja,dobro jutro moram rečt,vam ki ste morda spale bolje kot jaz.Morda jaz spim,ko ste tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
7.10.2008 9:09:54   
sapi

mbd si pa boga a takole bo potem, ko bom noseča user posted image ... nočna ptica ... gotovo ste izbrali lepo ime za vašega fantiča in že težko čakaš, da ga stisneš k sebi ...
lara pa ti že kaj živčki delajo ... saj veš, da bosta srčka 16-tega bila kot nora ... še malo, še malo ...
špelka kje si ...
sabsa kako pa tvoje počutje ... lepo počivaj, da se pikica lepo ugnezdi pri tebi ...

Jaz tudi komaj čakam naslednji teden, da uradno postanem drogerašica, no lara ti boš videla svoja srčka pri meni pa pade prva špika ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
7.10.2008 10:23:36   
lara light
O, moja draga savinjka...še par dni, pa bo bolje, potem ne boš sicer s5 spala, ker bo treba hranituser posted image , dobra tolažba, saj veš, da bo prelepo. Upam, da se danes čez kaj kaj spočiješ, da boš fit za v Rim! me veseli za ime! joj, sem firbčna!user posted image
Jaz sem presenetljivo mirna in čakam na UZ. Moja G ima gužvo in me je gladko odslovila v možnosti, da bi me ta teden pogledala. mah, briga me. Pa kaj, 9 mesecev mora it mimouser posted image ...vem, da bo vse ok.Počutim se dobro, boli me ne nič, slabo mi ni, malo prsi in kakšna špika v trebuhu. Fajn sem.user posted image

Ja sapi vem, za naju bo pomemben tisti četrtek, komja čakam tudi zate!user posted image

Tudi jaz pogrešam špelkouser posted image . ŠPELKA, pridi kaj mimo!!!user posted image

Lep dan punce!user posted image

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
7.10.2008 10:50:30   
sabsa
Vprašanje za tiste, ki jemljete aspirin 100. A je pravi tisti, na katerem piše Aspirin protect 100 mg?
Hvala za odgovor

Neposredna povezava do sporočila: 1061
7.10.2008 16:22:33   
lara light
Sabsa, sem že odgovorila pri ivf temi...dam sem še 1x

Sabsa, mojemu je un v lekarni tudi uturil tega protect, potem sem že Abro spraševala...pa na monu sem gledala...je isto, samo da tale protect se raztaplja v črevesju in zato deluje kasneje (tudi do 6h) Jaz sem sicer prišla še skoz z tem navadim....mislim pa, da je protect prav tako ok za postopek. Če te pa glava boli, pa ni fajn, da 6 h kasneje nehauser posted image
Drži se!user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
9.10.2008 11:45:02   
lara light
Dan, miške! Danes sem v gužvi...
Mbd, da nisi že v Rimu???!!!!!user posted image user posted image user posted image  Javi se nam kajuser posted image                          user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsemuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1063
9.10.2008 12:15:16   
sabsa
Lara light ti si pa res en sonček! Za vsako si vzameš čas in jo znaš potolažit. Prav je, da ti je tokrat uspelo. A si v drugem postopku manj razmišljala o celotni zadevi, o izidu ... Kako si se lotila čakanja? Ker pravijo, da je stvari potrebno odmisliti, pa bo uspelo. Ampak, ko enkrat čakaš, ne moreš kar odmisliti, ali pač?  Si ti imela kakšne znake? Jaz jih tako nikoli nimam, že ko sem zanosila (žal potem splav), jih nisem imela.

Kako je z Mijavčkom?

Savinjka, kako daleč si? Si še doma?

Neposredna povezava do sporočila: 1064
9.10.2008 13:09:27   
spelka12
sabsa čestitke za 1 dobro pikicouser posted image . Pa eno user posted image , da bo zrasla v veliiiko pikico.
savinjka samo še 4 dnevi. Odštevam vsak dan.
lara a te že kej nosečniške dajejo?
lejla se mi je javila in sta še 2v1.
sapi še malo, pa boš špikarkauser posted image

moja user posted image  se neče in neče poslovit. Trenutno sem zaradi bolečin na ketonalih in naklofenihuser posted image . Pride na 2 dni za en dan, s sabo prinese grozne bolečine.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
9.10.2008 15:34:26   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Lara light ti si pa res en sonček! Za vsako si vzameš čas in jo znaš potolažit. Prav je, da ti je tokrat uspelo. A si v drugem postopku manj razmišljala o celotni zadevi, o izidu ... Kako si se lotila čakanja? Ker pravijo, da je stvari potrebno odmisliti, pa bo uspelo. Ampak, ko enkrat čakaš, ne moreš kar odmisliti, ali pač?  Si ti imela kakšne znake? Jaz jih tako nikoli nimam, že ko sem zanosila (žal potem splav), jih nisem imela.

Kako je z Mijavčkom?

Savinjka, kako daleč si? Si še doma?

Sabsauser posted image  zlata si!
Ne morem rečt, da sem manj razmišljala, ker si pač stalno v tem...špike, uz, hormoniuser posted image ...zagotovo pa sem bila bolj sproščena, vse že veš, nič več ni bav bav... in več ljudem okrog sebe sem povedala za postopek in mislim, da mi je bilo zaradi tega še lažjeuser posted image
Potem po  et-ju...saj veš, največ kar lahko naredimo je, da smo vesele, pozitivne in da gledamo na vse kot nemočne in da se ne krivimo za to in ono, ampak se prepuščamo življenju. Srčno želim, da bo tvoja pikica najlepši otroček in zmznjenčki so tudi, a ne, kjer te čakajo, čez kaki dve leti!user posted image

Znaki pred testom kot v prvem neuspešnem postopku: rahlo špikanje, nekajkrat zelo močno, večje prsi boleče, drugače nič. Po testu pa špikanje šlo, šetanje ponoči na wc, prsi še bolj polne, veliko več pojem...se prav bojim vageuser posted image ...nič slabosti in bruhanja zaenkrat...drži se, mislim nateuser posted image user posted image user posted image

Špelka, žal mi je, da je tako hudo. presento, naj greuser posted image  stran!!!! Upam, da čimprej mine in da bo bolje. Lubčka in kup dobre energije za boljše počutje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.10.2008 15:39:11   
lara light
Sabsa, Mijavčku sem zdaj poslala sms...user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.10.2008 18:55:41   
mbd0411
Živjo punce!

Sem še tu,sem...user posted image
Danes sem imela ctg in so me malo sprehajali,ker je mali spal.Pritisk sem imela precej visok 150/80,zato sem pokasirala še napotnico,da grem prej v Puser posted image ,seveda če bo doma tudi visok pritisk,pa zaenkrat niuser posted image .

Špelka,naženi že to user posted image nekam.saj bo,le sprosti se in ne misli na user posted image .
Lara,kako si?
Je Mijavček že kaj javila kao se cartajo?Joj,to mora bit dela,že z enim jeuser posted image .
Sabsa,odštevam... Nič posebnega se ne dogaja,le mali se je zelo umiril in moram bit kar pazljiva,da naštejem dovolj gibov.Je pa najbolj živahen zvečer in zgodaj zjutraj,čez dan pa malo.

Neposredna povezava do sporočila: 1068
9.10.2008 20:31:50   
sabsa
savinjka le glej, da nam boš nekako javila, ko boš rodila. Kje pa boš rodila? Kdaj pričakuješ porod? Mogoče pa se bo to zgodilo ravno na moj rojstni dan.

Lara light hvala za odgovor. Nekako tako se tudi jaz ubadam s preostalim časom do testa. Jutri grem pa delat. juhuhu
Je Mijavček kaj sporočila? Se vsi 3 dobro počutijo?Lepo jo pozdravi v mojem imenu.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.10.2008 21:08:56   
mbd0411
Sabsa,bom javila bom.Imam Špelikn gsm.user posted image Lahko pa mi katera še da št na zs.
Rodila bom v Celju.
Drugače pa porod pričakujem vsak čas.Itak me že kar nekaj dni črviči nekaj,pa boli tam spodaj,mali pa se je tudi umiril precej.Morda po sobotni trgatvi gremuser posted image .Saj bom bolj za družbo in hrano kot za delo.Malo družbe dobro de.
V glavnem vsak dan pričakujem in imam vse pripravljeno.Za vsako rečem,da ta stroj perila je pa res zadnji,pa se do večera spet nabere...user posted image In drugi dan ,pa spet perem..
Tako pač je.Ženske hočemo imeti vse pod kontrolo.user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
10.10.2008 11:43:10   
lara light
Savinjka, zdaj smo pa tam!user posted image  Mislim nate, da bo kratko in čimprijetnejše...da bo otroček prelep!user posted image  Javi nam!user posted image

Mijavček še ni nič odgovorila...po mojem je kar pestro in nima časa...bom čez kak dan ponovno pisala....user posted image

Letim punce, kisses!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.10.2008 9:19:24   
lara light
Lepo soboto vam voščim, zmagovalke moje,
ne čistite preveč, to velja še posebej za Savinjko,
privoščite si kak izlet,
veliko se smejte, kej finga pojejte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.10.2008 9:39:09   
sonček33
Špelči vidim te! kako si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.10.2008 9:43:54   
mbd0411
Živjo!

Lara,jaz sem že tolikokrat počistila češ za finiš (zdaj pa porod)user posted image in ne bom več.Že s pranjem ga lomim.Tako pogosto perem,kar nabiram,da bi le bilo vse poštimano...
Mislim...user posted image
Danes grem zraven na eno trgatev.Malo bom že pomagala,da se razmigam in da zbudim malega,ker kar neki počiva čez dan.Malo bom jedla,pa kak kozarec mošta....
Tistega izpod preše..user posted image
Jutri sem si zaželela pečenega kostanja...mmmm
Potem bi pa že kaj lahko bilo.Si kar nekako želim,da bi rodila na nedeljo,ker je tudi tavečji rojen na nedeljo.Pravijo,da so ti otroci pridni delavni,skrbni...user posted image user posted image user posted image
No,tavečji je že tako.
Kje ste kaj ostale?
Špelka...??
Mijavček,uboga,nima časa...
Lejla?
Sabsa?
Sapi?
Pogrešam vas.
Zdaj še imam malo časa,da z vami čvekam,potem morda ne bo.
Želim vam lep,sončen,vesel,topel,jesenski vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.10.2008 9:50:11   
spelka12
savinjka še 2 dniuser posted image . Ti nujno pošlji sms. Čeprav nisem veliko tu, bom takrat sigurno sporočila novico. Obljubim. Pa nehaj pucat, drugač bo punčka ven skočilauser posted image .
mijavček komaj čakam slikce tvojih 2 pikic.
lara nosečka kako?
sapi še vikend, pol se pa začne. Bomo vse držale pesti a ne punce?
sabsa počutje? Te že kaj tišči?

Ker se user posted image  ŠE ni poslovila sem šla na obisk k svojemu g. in sem dobila antibiotike (sem pozabila vprašat sploh zakajuser posted image ) in ene tablete proti bolečinam. Se je pa miom malo povečal tko da čez 14 dni spet kontrola in posvet za laparoskopijo. Še vedno upam, da se bo hudiček zmanjšal in bomo naslednji mesec že delali bebice. Pa maternico imam čudne oblike, zavita je pa proti križu, zato me je tako bolelo v nosečnosti (kdaj to šele povejo user posted image .
Pa končno so našli moje izvide od amniocintezeuser posted image . Obe pikici sta bili čisto zdravi in brez nepravilnostiuser posted image . Tako sem vesela.

Lep vikend vsem - savinjka čakamo veselo novičkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.