|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
15.10.2008 23:49:23   
VANILI
pandica, v bistvu teo zadnje dni zelo malo lula in kaka, ker zelo malo je. N splošno sem pa zadovljna z njimi, žezato, ker so 100% razgradljive, tisti žele pa je 20% razgradljiv. Vseeno boljše, kot nič. so pa brez elastikev pasu. Mislim, da manjših pakung nimajo. vrečko pa lahko porabiš za pomije oz. kar kompostiraš v njejuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
15.10.2008 23:50:51   
VANILI
pandica, ti ko tok ješ, kaj se ti res prav nič ne pozna?? nič nič?? niti celulitis? nič nič???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
15.10.2008 23:55:37   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica, ti ko tok ješ, kaj se ti res prav nič ne pozna?? nič nič?? niti celulitis? nič nič???

Seveda se mi user posted image , kdo pa pravi, da se mi ne user posted image
Saj zdaj sem se itak zredila spet malo. Če pa sem res non stop lačna. Mene je boljše oblačit kot pa hranit user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
15.10.2008 23:56:17   
VANILI
darila za rd: spet ne vem, kaj bi še lahko mu kupli: igrač ima na tone, za oblečt tudi skoraj vse (razen gojzarjev, pajaca in rokavičk)... potem so tu še prazniki, sem preletela, da ste govorili o njih, meni je preve vsega, preveč, preveč. Če bi bilo samo po moje, bi za miklavža bili samo polni štumfi sadja in rožičev, pa kakšnih oreščkov, potem pa še eno darilo pod smreko. Ampak ne morem ostalim prepovedat darila, potem tko zgleda, pa saj sami veste, da se otroci sploh ne morejo razveseliti daril, ker jih je toooooliko in večina jih pristane v omarah, škatlah ali po tanovem pri nas v unih top šop vrečah, ki jih izsesaš zrak. Čakam, da toliko zrasteta, da bosta izbrala igrače, ki jima nič ne pomenijo in potem jih bom z veseljem delila, v varne hiše, v materinske domove, vrtce, ali kam,kejr se rabijo...
torej, kakšne grače? nekaj sem gledala igrače iz lesa, samo so ful ful rage. Mah ne vem. Aja, če kero zanima: v kemoplastu imajo tapison cesto, jo tudi zarobijo, kvadratni meter stane 7,35 evra, imajo v dolžini 2 in 4 metre. To jima boo pa kupli za novo leto.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
15.10.2008 23:57:14   
VANILI
no jaz sem mojmu kupila mannerjeve rumove srčke, ko ni sladkosned jih ima fuldolgo. sem jih zdaj snedla 4, sem kar malo na hojladri

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
15.10.2008 23:57:43   
Pandica
VANILI   za Teota  user posted image

Ja, kako pa pol to izgleda, če so brez elastike v pasu? A ostane lepo na mestu plenička vseeno? Ker ne vem kako bi se to pol obneslo pri moji, ko je, ko živo srebro user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
15.10.2008 23:58:27   
VANILI
a vsi že spite?? monka je tud konec.
jaz sem danes skuhala govejo juho in jo bom zdaj dalav lončke in zamrznit. To je izhod v sili, ko nič drugega tavečja ne je. HB pa tudižabo mara to juhico te dni, ko skoraj ničesar drugega ne jeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.10.2008 0:01:36   
VANILI
ravno sem torpedirala eno muho. drugače jim nočem nič hudega, ampak zdaj imamo dve uni s pikalom, ko tok grdo piknejo, In sem jo štrfičnila, da je skoraj s svetlobno hitrostjo odfrčala v hladilnik in tam pustila svojo dušo. Bo ona mene pikala

pandica, saj meni se ne zdi nujno potrebna elastika, pa tudi saj ima bodi čez, ali ne? ti bom pa poročala, če bom našla kako napako. sem jih že dolgo gledala ,ko je pa 2ursae o njih pravila, sem se pa opogumila in jih kupila.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.10.2008 0:03:14   
Pandica
VANILI   ja, saj Zala tut ima ( skoraj ) vsega zato nisem vedla kaj naj ji kupimo za roj. dan. No in na koncu je vseeno dobila "vredi" darila, itak pa, da je bilo mamino najboljše user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj vsak dan sestavljama lego kocke. Včeraj sem ji sestavlja skupaj on zoo in zdaj ga ima postavljenega na tleh v svoji sobici. In prvo, ko pride not v sobo se "zakadi" vanj in začne dol trgat opice, zebre, krokodile in ostale živali in kocke user posted image user posted image user posted image joj, je smešna...bolj ji jaz kažem kak naj zlaga, bolj ona dol trga iz one plošče user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.10.2008 0:04:33   
VANILI
user posted image

user posted image

pandica, ti si še premlada, da bi to poznala, a??user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.10.2008 0:06:27   
VANILI
pandica, teo ma tudiduplo tok rad, je včeraj gledal tavečjo, kak ose igra in je danes hotel dat enega človečka na gugalnico pa stolček na ploščo... kok mi ga je užitek gledat, kako se trudi, kako probava, vse prvič, vse novo...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
16.10.2008 0:08:52   
Pandica
Ja, VANILI  saj ima body čez ja, samo vseeno.

Drugače pa opažam res vsak dan kako je mala dojemljiva za kakšne nove stvari.
Zadnjič sem ji pokazala na eni igrački, ki jo ima od Fisher Priceja in je čisto spodaj kao cvetlični lonček, pol pa se še gor zlagajo neke rožice in pol na vrhu vržeš not žogico in, ko pride do dna zaigra. In je takoj skapirala. Čez par dni mi je kr sama pokazala kje je la la la user posted image   ker ji jaz samo rečem:"Zala kje imaš la la la?" in ona prvo stvar, ki jo ima pri roki in pač igra / poje aktivira... in že pleše tut user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
16.10.2008 0:13:19   
Pandica
Ne, jaz se še tut spomnim, ko oz. kako sem jedla Eurocrem, sem skoraj ziher. Tak mlada pa spet nisem no Vanili.

Joj, drugače pa ima Zala fazo, ko si ( skoraj ) vse daje na uho kao, da ima mobitel.
Danes, ko sma bili na sprehodu je imela v rokah moje ključe od avta. In si je začela dajat pilota / daljinca za centralno odklepanje na uhico kao, da kliče... user posted image user posted image user posted image
Joj, pa kaj si je že zadnijič dala gor, se nea morem zdaj spomnit user posted image še moja mami je bila tak zraven in sma se tak smejali, da sma skoraj poknili od smeha user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
16.10.2008 0:22:51   
VANILI
NIK!!!! vse najboljše ti želim za prvi rojstni dan!!! user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
16.10.2008 0:24:57   
VANILI
padica, saj pravim, kok so posrečeni in dojemljivi, kok znajo posnemat!! Jaz sem pa teotku pokazala, kako veter male krošnjo drevesa in zdaj vsakič, ko ga to vprašam, da rokice gor, se ziba in dela fsssssssss!!!!
pa živa ga je naučila novo lumparijo: vrtet se okoli svoje osi, dokler ne padeš, ker se ti tok vrti (pa še rima se). v glavnem se vrti okoli ene nogice in pol se vrže na tla in smeji.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
16.10.2008 0:25:35   
VANILI
ok, pa grem, ko ste zgleda vse nekje drugjeuser posted image

lahko in lepo in mirno noč vsem!!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
16.10.2008 0:39:04   
*pikijakob*
URBAN, DONA, TIJA, EVA in ZALA vse najboljse!

user posted image

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 16.10.2008 0:49:38 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
16.10.2008 0:46:59   
*pikijakob*
kinnieuser posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
16.10.2008 1:22:14   
Pandica
Nik vse najboljše za prvo svečko user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
16.10.2008 1:25:03   
Pandica
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
16.10.2008 7:43:08   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Glih sem se sladkala z nutello user posted image sem jo kr tak ven z žlico jedla user posted image   

jaz imam pa obdobje, ko sem jezna na Nutello user posted image . A veš kolk lešnikov dajo not? piškavih 7% user posted image , maščobe pa cukra pa tolk, da glava peče. In pol dajo ime NUTella ...

Če hočeš imam recept za domačo nutello. Ki je FUUUUUL dobra. JE sestra sestavla recept s kokosovega olja, narejena je v 5minutah in je res njamsi. Edin mora bit v hladilniku... zj iščemo neki da bi dal notr ki gosti in je naravno...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
16.10.2008 7:44:55   
Klaudia
vanili - pikapolonica ima poceni lesene igrače. Beeboo se imenujejo. Skoči pogledat

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
16.10.2008 7:46:15   
Klaudia
NIK VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
16.10.2008 8:13:15   
vedra
Kinnie - user posted image  zelo mi je žal, verjetno te bo malo potolažil čas in tvoji sončki in seveda nova pikica, ko bo...pozabljeno pa vem da ne bo nikoli.
Pri slabih stvareh jaz verjamem v to, da je tako moralo biti - narava točno ve kaj dela. Drži se.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.10.2008 8:14:51   
vedra
URBAN, DONA, TIJA, EVA IN NIK - vse najboljše za vaš 1. praznik!

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?