VANILI
|
darila za rd: spet ne vem, kaj bi še lahko mu kupli: igrač ima na tone, za oblečt tudi skoraj vse (razen gojzarjev, pajaca in rokavičk)... potem so tu še prazniki, sem preletela, da ste govorili o njih, meni je preve vsega, preveč, preveč. Če bi bilo samo po moje, bi za miklavža bili samo polni štumfi sadja in rožičev, pa kakšnih oreščkov, potem pa še eno darilo pod smreko. Ampak ne morem ostalim prepovedat darila, potem tko zgleda, pa saj sami veste, da se otroci sploh ne morejo razveseliti daril, ker jih je toooooliko in večina jih pristane v omarah, škatlah ali po tanovem pri nas v unih top šop vrečah, ki jih izsesaš zrak. Čakam, da toliko zrasteta, da bosta izbrala igrače, ki jima nič ne pomenijo in potem jih bom z veseljem delila, v varne hiše, v materinske domove, vrtce, ali kam,kejr se rabijo... torej, kakšne grače? nekaj sem gledala igrače iz lesa, samo so ful ful rage. Mah ne vem. Aja, če kero zanima: v kemoplastu imajo tapison cesto, jo tudi zarobijo, kvadratni meter stane 7,35 evra, imajo v dolžini 2 in 4 metre. To jima boo pa kupli za novo leto.