DaisyE
|
No, zdaj pa da vidim, ali mi bo uspelo vse predelat. Lučka jupija za štart. Upam, da bo menopurček dobro opravil svojo nalogo. Pridno se špikaj in seveda navijam kot pri norcih. Arnejči, kako si mi, deklica? Vse ok? Anci banci čestitke za lepe folikle. Menogon rula. Gospodarica, skrbi daj na stran. Samo malo je treba še zdržat do . WP, hja dedci. Naš je totalke nediscipliniran. Možno, da bi jemal neke vitamine, če bi mu jih vsak dan v uta tiščala, ampak to se mi zdi pa kar malo tumač. Sem včasih tako huda nanjga. Oba sva v istem dreku, pa se kar ne premakne in nič ne naredi zase. Ampak ga pa nič ne skrbi, da bi ga jaz kaj pustila, niti mu ne potegne, al pa ne verjame, da lahko kaj izboljša. Samozavest serijsko. Sam Reško mi pri tem seveda ni v nobeno pomoč. Edino kar našga skrbi je, da ga bo enkrat rezal. In to ga skrbi že od drugega postopka dalje. To rundo me je celo vprašal, če sam reče Rešu, naj ga zreže. Res mu špilajo. Pa si včasih mislim, no ja, če pa to rabiš, da prideš k sebi, potem pa kar! Pred vsako punkcijo (ko je hkrati treba dat plavalčke) pa hodi tri dni ves mrtev okol in se zdravo prehranjuje. Pa da crkneš od smeha. Kajši, mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da te razumemo. Ti se nič ne sekiraj, si pač takšne volje. Javljaj se pa le, pa bodi pač malo bolj egocentrična in samo čvekaj. Saj bomo razumeli. Upam, da te občutki varajo in da te bo na koncu presenetil en navihani . Če ne, pa naslednji mesec po pingvine. Pikapo prijetno špikanje. Pa čim boljši rezultat. Tina helou. Sem te pogrešala na RR. Zarja kako deca? Jaz te bom kar za proglasila. Dobra si mi ti... Žižetka draga moja, meni se zdi to prav simpatičen vmesni rezultat. Še naprej pij pivo, pa bodo v nedeljo že prav megalomanski. Če pa še kakšno jajčko poješ, pol pa sploh. mojsonček in pikica Pazita nase in naj narava uredi, da bo malček ostal, kjer mora biti. Navijam zate, vsekakor si pa ne znam predstavljati, kaj daješ skozi. Abri a je pupa živahna? Netka A kar med sexom se skregaš? No ja, se mi je tud že zgodilo. miška73 na zdravje dakec čestitke za punčko mišmiš, a šele decembra? No pol se mormo pa definitivno še prej na kakem piru dobit. Larica moja jupijaja Mlinčka čestitke za tako lepe folikle, še lepše čestitke za srečanje!!!!!!! Kar se tiče tega, da mi morš dat dihat, pa ne vem, od kje ti ta ideja? Jaz sem vedno za, samo navadno mi ne rata. Pikovitka tvoje ciste bomo po hitrem postopku poslali stran. Mater, če menstra že za nič drugega ni dobra, upam, da bo vsaj to uštimala. gretka, jazzzz, krucifix, bbpikica, obi, nikita, šuka, hope, goldy, reni, kalina, sapi, zvezdica, sonček, pija, pika, ledenka, baci, zup2 helou. Mater nas je ko rusov. Žal ne morem prebrat do konca, ker so se moji umori zaćeli, pridem še med reklamami pošnofat. Držte pesti, da mi rata ta roman objavit!!!!!!!!!!!!!