|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 19:10:47   
lara light
Punce, ata je bil danes tako siten. Kot kak otrok. Mi je bilo hudo zanj, verjemite. Najprej je začel, ko sem povedala kje sem in zakaj sem tu...no da vidmo, če ste tko dobrauser posted image  (ta je standardna)...a mamo dva? Ja, pravim...eden srček, evo drugi. Dobro je, pravi. Se že oblačim, se smejim navznoter...potem je začel, da je vse super, da je pdp 26/5...kdaj bo NS, sprašuje...nekaj okrog tega kompliciral, da kdaj bo in to....pa je rekel, da že od jutra ni jedel, da dela od 5h, da ima tu lonček postane, nepopite kave...ma bogi, nisva vedla kaj rečt......potem, da ima same študentke v sprejemni, da mu vse pobrkajo, da imajo diplomo, pa morajo kartone izpopolnjevat, da ona nima časa za vse, da če mislimo, da mora o nas vse vedet, si zapomnit, da on si že zapomni fejst punce, ampak faze postopka pa jasno, da ne...(sej sem hotel kaj rečt, ko npr.saj jaz vam z vsemi močmi pomagam, vse povem že na vratih, nisem ena tistih, ki čakajo kaj bo, pa nisem prišla do besede...)...na koncu mi je rekel, pejte no pejte...midva sva se smejala, on pa v 'jezi' prav tako vlekel usta narazen. Je bil vesel. Nič slikice. Nič mm ali cm...joj brzinauser posted image ...in smo šli. Pa verjetno me dooolgo več ne bo pri njem, ga bom prav pogrešala. Naš ata. Mi je ustrojil kožo vam povem, ga ne bom pozabila nikoli. Upam, da bo v prihodnje bolj poskrbel zase. Še veliko uspehov, ata Reš!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
16.10.2008 19:19:38   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Kalina z HS se ni za špilat. Meni je ET padel v vodo zarad nje. Res počivaj.....user posted image
Kalina skoz ko berem tvoj podpis čist zares user posted image  od sreče....

Kalina, kar lepo Zarjo ubogatuser posted image

Zarjica, meni tudi njen podpis seže do srcauser posted image user posted image . Kako si ti?

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
16.10.2008 19:21:19   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Ohoj lepoticke!

Lara iz srca cestitamuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bolj slabo, mislim da sm fasala HS, trebuh se mi je od vceraj napihnil kot zoga, vse me tisci gor nekam pod rebra, v zelodec, pa vsake tolko prav s tezavo diham, jutri klicem Merlica glede ETja, pa ga bom vprasala se za to. Edin dobr je, ker veliko lulam, me pa kr mal nervira. Ampak se moram navadit, ker bom itak nosecka kmaluser posted image
Sam sm smotana, sploh NEZNAM pocivat, cel dan skoz neki delam, pa bog ne dej da bi dec ostal brez kosila, to morm jst vse popedenat, pa likat pa tko..priznam da sm blesava, sam k se tko zaposlim, nimam casa razmisljat kolk me dejansko boli, ker se vedno se nemorem normalno usedet ali vstat. No jutri bo ze boljse.

jazzika jst sm pa tko vesela, da mas jutri ET, ce ga bom mela jaz v soboto, bove skupaj delale test, a ne? Ker jaz ga bom delala 13 dan, isto kot pri moji puncki. user posted image

Uf, se mi zdi da mozek prihaja, laufam na kavc, sm oblubla, da ne bom za racunalnikom visela, sibaaaaaam

Kalina...velja, delava skupaj test...morebit celo isto urco al pa miutouser posted image ...moram pa povedat, da tudi jaz nisem še ne vem kaj....sem še zmeraj napihnjena, ampak nekak je z bolečino mal bolš, tako da sem kar pozitivna in ne mislim, da bi lahko imela HS!!
Jaz se tud nacejam, da nebi bilo slučajno kakih komplikacij in isto kot ti skoz hodim lulatuser posted image .

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
16.10.2008 19:26:31   
Kalina
Joj zarjica kok te bom, sem sla brat SVOJ podpis in sm se zacela cmeratuser posted image Pijem veliko vode, lulam tud, tko da sej bo...sem pozitivno nastrojena. Tako je bilo tudi prvic(celo hujse), pa je bilo uspesno.

jazzzika, ja se bove zmenle za uro, sam mora bit tm nekje okol 5huser posted image Bo slo?user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
16.10.2008 19:26:37   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce, ata je bil danes tako siten. Kot kak otrok. Mi je bilo hudo zanj, verjemite. Najprej je začel, ko sem povedala kje sem in zakaj sem tu...no da vidmo, če ste tko dobrauser posted image  (ta je standardna)...a mamo dva? Ja, pravim...eden srček, evo drugi. Dobro je, pravi. Se že oblačim, se smejim navznoter...potem je začel, da je vse super, da je pdp 26/5...kdaj bo NS, sprašuje...nekaj okrog tega kompliciral, da kdaj bo in to....pa je rekel, da že od jutra ni jedel, da dela od 5h, da ima tu lonček postane, nepopite kave...ma bogi, nisva vedla kaj rečt......potem, da ima same študentke v sprejemni, da mu vse pobrkajo, da imajo diplomo, pa morajo kartone izpopolnjevat, da ona nima časa za vse, da če mislimo, da mora o nas vse vedet, si zapomnit, da on si že zapomni fejst punce, ampak faze postopka pa jasno, da ne...(sej sem hotel kaj rečt, ko npr.saj jaz vam z vsemi močmi pomagam, vse povem že na vratih, nisem ena tistih, ki čakajo kaj bo, pa nisem prišla do besede...)...na koncu mi je rekel, pejte no pejte...midva sva se smejala, on pa v 'jezi' prav tako vlekel usta narazen. Je bil vesel. Nič slikice. Nič mm ali cm...joj brzinauser posted image ...in smo šli. Pa verjetno me dooolgo več ne bo pri njem, ga bom prav pogrešala. Naš ata. Mi je ustrojil kožo vam povem, ga ne bom pozabila nikoli. Upam, da bo v prihodnje bolj poskrbel zase. Še veliko uspehov, ata Reš!user posted image

lara...kako sem se sedaj nasmejala tvojmu postu....da je od jeze vleku usta narazenuser posted image user posted image user posted image . al je res bogi, bi šel človek kar tam v bife in mu prinesel novo svežo toplo kavicouser posted image . Konec koncev, kdo pa bi njega lahko pozabil?!user posted image user posted image
Važno je da je vse vredu, da sta videla dva srčka...čestitam iz srca!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
16.10.2008 19:26:53   
zarja1
Jazzz in Kalina kak bo to zgledalo
                             .....3,4 zdaj  user posted image  user posted image
...me pa od zadajuser posted image ......ciljuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.10.2008 19:29:00 >

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
16.10.2008 19:27:57   
zarja1
Joj zarjica kok te bom, sem sla brat SVOJ podpis in sm se zacela cmeratuser posted image Pijem veliko vode, lulam tud, tko da sej bo...sem pozitivno nastrojena. Tako je bilo tudi prvic(celo hujse), pa je bilo uspesno.

pa itak da bo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
16.10.2008 19:28:48   
lara light
Netkič, vabim te na pijačko...povej ti kdajuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3608
16.10.2008 19:29:25   
jazzz27

jazzzika, ja se bove zmenle za uro, sam mora bit tm nekje okol 5huser posted image Bo slo?user posted image

kalina, mislim, da bo šlo, itak je takrat najbolj mir.

Nič punčare sedaj pa se grem štimat za mojga Reškota, da ne bo jutri siten. Lara light...kaj praviš, da mu jutri nesem en barcaffe?user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
16.10.2008 19:29:55   
Kalina

...me pa od zadajuser posted image ......ciljuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti sploh ves kok me boli k se smejim, smotka enauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
16.10.2008 19:30:20   
zarja1

Kalina z HS se ni za špilat. Meni je ET padel v vodo zarad nje. Res počivaj.....user posted image

Zarjica, meni tudi njen podpis seže do srcauser posted image user posted image . Kako si ti?

Larči lubek jaz sem ok, živčna do onemoglosti, vesela zate in tvoja user posted image user posted image .

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3611
16.10.2008 19:30:27   
lara light
Jazzzuser posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3612
16.10.2008 19:30:54   
jazzz27

jp, nekak tako...kater javni wc bo to?user posted image user posted image user posted image  Tam bi lahko še test bil +user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
16.10.2008 19:32:21   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti sploh ves kok me boli k se smejim, smotka enauser posted image

tale občutek mi je pa znanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
16.10.2008 19:32:54   
lara light

Larči lubek jaz sem ok, živčna do onemoglosti, vesela zate in tvoja user posted image user posted image .

Zarji, dej ne se hecat, to je najslabše!user posted image  Prosim, odklopi se, pojdi pod tuš in poglej kak lep romantic movie in ninat...moraš bit čimbolj mirna. Obljubi mi, da se boš potrudila. Smej se....vidiš, da znašuser posted image ...pa dihaj globoko. Pomaga. Bodi lepo, lubčka za lahko noč!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
16.10.2008 19:36:22   
Shuka

Lara - iz tvojih besed podoživljam trenutke pri atu Rešu in me navdajajo enaki občutki. Zato toliko rada prebiram vaše zgodbe z atom, ker bo tudi meni ostal v večnem spominu.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 3616
16.10.2008 19:40:16   
Goldy
Joj, dekleta, jaz vas komaj dohajam! Zarja1 - se cartamo, ja, počivamo, user posted image . UZ imam 30. 10., pri svoji G pa 13.11.
mojsonček - pošiljam vse user posted image user posted image
Grem jest, sem sestradana!user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
16.10.2008 19:45:12   
netka34

Netkič, vabim te na pijačko...povej ti kdajuser posted image

ooooo, Larči, kako prijazno od tebe..user posted image user posted image Zej maš pa že vzrok, d me pocukaš, ane?!? Angelček je bil pravi čuvar.user posted image

Ju3 te pozvonim, bom dopoldan v go.

Ti pa se čimprej naroči pri svoji G, na normal pregled, UZ s slikco...user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

Neposredna povezava do sporočila: 3618
16.10.2008 19:57:04   
miska73
Lara, ščestitke za dva srčka.

Kalina, bogec si. Zdej moraš počivat. Filmi, knjige, pa RR, pa čist nč druzga.

Jazzzi, jutri pa čimlepše otroke domov peljita. Pa še kajga pingvinčka za po vrhu pri atu pustita.

WP, midve se pa jutri na UZ vidiva. Jst sem tudi bolj zgodna tako kot ti.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
16.10.2008 19:59:02   
ledenka
womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET
Miška73 - UZ
user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WP in miška - naj bo na UZ črno od foliklov!

jazzzi, lepo sprejmi otročke in naj ostanejo pri tebi še kake 38 tednov!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
16.10.2008 20:02:50   
sapi
Mijavček pozdravček tudi tebi, navijam za Emo, da bo luštna okrogla punčka ... upam, da boste čimprej vsi štirje skupaj doma ...
kalina pazi nase ... veliko tekočine popij in počivaj ..
zarja držim pesti zate ... še malo ...
sabsa kako si ... mislim nate, držim pesti, da bo vse ok ...
netka kako pa tvoje počutje ... bodi močna ... 

Punce za jutri user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image :
womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET
Miška73 - UZ

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
16.10.2008 20:07:17   
DaisyE
No, zdaj pa da vidim, ali mi bo uspelo vse predelat.

Lučka jupija za štart. Upam, da bo menopurček dobro opravil svojo nalogo. Pridno se špikaj in seveda navijam kot pri norcih. user posted image user posted image

Arnejči, kako si mi, deklica? Vse ok?

Anci banci čestitke za lepe folikle. Menogon rula.

Gospodarica, skrbi daj na stran. Samo malo je treba še zdržat do user posted image .

WP, hja dedci. user posted image  Naš je totalke nediscipliniran. Možno, da bi jemal neke vitamine, če bi mu jih vsak dan v uta tiščala, ampak to se mi zdi pa kar malo tumač. Sem včasih tako huda nanjga. Oba sva v istem dreku, pa se kar ne premakne in nič ne naredi zase. Ampak ga pa nič ne skrbi, da bi ga jaz kaj pustila, niti mu ne potegne, al pa ne verjame, da lahko kaj izboljša. Samozavest serijsko. Sam Reško mi pri tem seveda ni v nobeno pomoč. Edino kar našga skrbi je, da ga bo enkrat rezal. In to ga skrbi že od drugega postopka dalje. To rundo me je celo vprašal, če sam reče Rešu, naj ga zreže. user posted image  Res mu špilajo. Pa si včasih mislim, no ja, če pa to rabiš, da prideš k sebi, potem pa kar! user posted image user posted image user posted image  Pred vsako punkcijo (ko je hkrati treba dat plavalčke) pa hodi tri dni ves mrtev okol in se zdravo prehranjuje. Pa da crkneš od smeha. user posted image user posted image user posted image

Kajši, mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da te razumemo. Ti se nič ne sekiraj, si pač takšne volje. Javljaj se pa le, pa bodi pač malo bolj egocentrična in samo čvekaj. Saj bomo razumeli. Upam, da te občutki varajo in da te bo na koncu presenetil en navihani user posted image . Če ne, pa naslednji mesec po pingvine.

Pikapo prijetno špikanje. user posted image user posted image user posted image  Pa čim boljši rezultat.

Tina helou. Sem te pogrešala na RR.

Zarja kako deca? Jaz te bom kar za user posted image  proglasila. Dobra si mi ti...

Žižetka draga moja, meni se zdi to prav simpatičen vmesni rezultat. Še naprej pij pivo, pa bodo v nedeljo že prav megalomanski. Če pa še kakšno jajčko poješ, pol pa sploh.

mojsonček in pikica user posted image user posted image user posted image  Pazita nase in naj narava uredi, da bo malček ostal, kjer mora biti. Navijam zate, vsekakor si pa ne znam predstavljati, kaj daješ skozi.

Abri a je pupa živahna?

Netka user posted image user posted image user posted image  A kar med sexom se skregaš? No ja, se mi je tud že zgodilo. user posted image user posted image user posted image

miška73 na zdravje user posted image

dakec čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image user posted image

mišmiš, a šele decembra? No pol se mormo pa definitivno še prej na kakem piru dobit.

Larica moja jupijaja user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mlinčka čestitke za tako lepe folikle, še lepše čestitke za srečanje!!!!!!! Kar se tiče tega, da mi morš dat dihat, pa ne vem, od kje ti ta ideja? user posted image user posted image user posted image  Jaz sem vedno za, samo navadno mi ne rata. user posted image user posted image user posted image

Pikovitka tvoje ciste bomo po hitrem postopku poslali stran. Mater, če menstra že za nič drugega ni dobra, upam, da bo vsaj to uštimala.

gretka, jazzzz, krucifix, bbpikica, obi, nikita, šuka, hope, goldy, reni, kalina, sapi, zvezdica, sonček, pija, pika, ledenka, baci, zup2 helou.

Mater nas je ko rusov. Žal ne morem prebrat do konca, ker so se moji umori zaćeli, pridem še med reklamami pošnofat.

Držte pesti, da mi rata ta roman objavit!!!!!!!!!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
16.10.2008 20:14:13   
zarja1
Zarji, dej ne se hecat, to je najslabše!user posted image  Prosim, odklopi se, pojdi pod tuš in poglej kak lep romantic movie in ninat...moraš bit čimbolj mirna. Obljubi mi, da se boš potrudila. Smej se....vidiš, da znašuser posted image ...pa dihaj globoko. Pomaga. Bodi lepo, lubčka za lahko noč!user posted image

Sem si pripravla kad z mehurčki, zdepilirala za to pomembne cone, likam si laske......
Poljubčka tudi vam nazaj...user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3623
16.10.2008 20:16:52   
Shuka
Daisy - sem se kar malo nasmejala ob tvojem pisanjuuser posted image user posted image user posted image . Če ga to ne bo predramilo, ga nič ne bo, kaj?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
16.10.2008 20:17:13   
DaisyE

womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET
Miška73 - UZ
user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole pa seveda navijam jutri.

Jazzzz lepo sprejmi svojo deco, WP in Miška73 veliko lepih frnikulc.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?