|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 20:17:46   
zarja1
DaisyE user posted image saj vem, da si politična prognozerka.....a na temuser posted image področju maš tud tako moč?
Vse si nas tolk lepo obrajtala, da bi pa napisala kak si ti, kaj dogaja.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
16.10.2008 20:18:24   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Daisy - sem se kar malo nasmejala ob tvojem pisanjuuser posted image user posted image user posted image . Če ga to ne bo predramilo, ga nič ne bo, kaj?user posted image

Jaz mislim, da je hopless case. user posted image user posted image user posted image  Raj se da rezat, kot da bi dal kaj vase. Pa naj razume tist, ki če.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
16.10.2008 20:18:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, dej ne se hecat, to je najslabše!user posted image  Prosim, odklopi se, pojdi pod tuš in poglej kak lep romantic movie in ninat...moraš bit čimbolj mirna. Obljubi mi, da se boš potrudila. Smej se....vidiš, da znašuser posted image ...pa dihaj globoko. Pomaga. Bodi lepo, lubčka za lahko noč!user posted image

Sem si pripravla kad z mehurčki, zdepilirala za to pomembne cone, likam si laske......
Poljubčka tudi vam nazaj...user posted image
Super, da se relaksiraš, le tako naprej. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
16.10.2008 20:19:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Daisy - sem se kar malo nasmejala ob tvojem pisanjuuser posted image user posted image user posted image . Če ga to ne bo predramilo, ga nič ne bo, kaj?user posted image

Jaz mislim, da je hopless case. user posted image user posted image user posted image  Raj se da rezat, kot da bi dal kaj vase. Pa naj razume tist, ki če.
Sam verjemi, če se bo mogu 1x dat rezat se drugič ne bo in bojo vse žavbe dobrodošle, no ampak zelo upam in mislim, da to ne bo potrebnouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
16.10.2008 20:20:44   
DaisyE

DaisyE user posted image saj vem, da si politična prognozerka.....a na temuser posted image področju maš tud tako moč?
Vse si nas tolk lepo obrajtala, da bi pa napisala kak si ti, kaj dogaja.......user posted image

Ja zarja mam moč. Bom od abre kuglo na plano potegnila user posted image  vidim, vidim, vidim user posted image user posted image .

Dogaja se pa nič ne, razen tega da sem v lovu na Menogon, pa šiht mi gre na živce. Upsi umori so se začeli! Šibam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
16.10.2008 20:22:22   
miska73
Zdaj še malo za včeraj in danes dopoldan berem...

Pikovitka
user posted image upam, da se ti bo uredilo z M.

Lučka user posted image , pa saj nisem to napisala zato, da me moraš hvalit... Samo malo sem te hotela jezit.
Še enkrat ... iiiiiiiiiiiii kolk sem vesela, da si že v postopku.

Bambi, a ti je le ratalo do šijtak pridet. Ko bom jst konc postopka, se morama v CE na en kafe dobit, pa se še kej več zmenma...

KruceFiks in Mlinček, kok je lepo imeti moško družbo tle gor. Imamo zdaj še tehnično podporo. Sam ne vem kako kej prenašata, ko me začnemo une tipe gor limat user posted image user posted image

Mlinček, sem danes tvojo mlinčko spoznala. Je fajna, veš.

Arneja, sapi, vrstnice moje, en lep pozdravček. user posted image

Žiži, ja nč, tisti kofe imava še na dolgu.

mojsonček, še nekaj pozitivnih vibracij od mene. user posted image user posted image user posted image Pikica, drži se mamice.

Evo, pa sem vas vsaj polovico spustila. Pozdrave in lepe želje pa prav vsem tle gor na naši temi.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 16.10.2008 20:32:24 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
16.10.2008 20:23:59   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

wp, če lahko samo neki kot primer,

imam sodelavca, ki mi je tudi zelo dober prijatelj in mi je povedal svojo zgodbo. Z ženo sta bila na enakem kot smo vsi mi, samo da on ni imel nobenega migajočega frajerja za ženino celico. In je šel na operacijo (ki traja eno urco cca. in greš še isti dan domov), celice so poiskali pri izvoru in so jih vzeli in zamrznili. Sedaj je ponosni očka dveh lepih punčk in vsak dan hiti iz službe, da preživi čim več časa z njima.

NIČ NI BREZUPNO, mislim da se tudi tvoj spopada s to kompletno situacijo in mu ni lahko, ker se boji ponovnega razočaranja. Žal tudi moški to občutimo in smo po eni strani še bolj živčni, tečni in trepetajoči ko so postopki v teku.

LP
user posted image

WP nikol ni tko hudo, da ne bi moglo bit še slabš... loh je pa ful bolš! lej, pr nama je tko, da moj dragi zarad ene napakce, ko so se v maminem trebuhu celice delile, k bi morale ratat tiste, k spermije delajo, ni prou ratalo... in zdej jih ne dela, nimamo kje vzet... sej je blo hudo, ko smo zvedl, pa jeza pa žalost pa kdo je zdej kej kriu... pa smo hitr zgruntal, da nikamor ne pridemo in smo šli naprej... prej sva pa tut oba šla k bioenergetiku, pa čajčki pa vitaminčki.. pa vse, k bi šou z glavo skoz zid, sam da bi kej blo. pa sva šla pol še v graz, da so tam nardil še drugačno preiskavo (k sva prebrala, da je še 5% možnosti, da pa vseen kej najdejo), pa tut tam ni blo nič.. skratka (tle neki klobasam..) se bo pobral in po moje not u seb tut on razmišla, kaj bi loh še naredu.. sam veš, dedci, to je tko težko priznat

Lara user posted image user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
16.10.2008 20:25:09   
zarja1

Ja zarja mam moč. Bom od abre kuglo na plano potegnila user posted image  vidim, vidim, vidim user posted image user posted image .

Dogaja se pa nič ne, razen tega da sem v lovu na Menogon, pa šiht mi gre na živce. Upsi umori so se začeli! Šibam.

Shuki daj še ti mal čaraj.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
16.10.2008 20:27:42   
zarja1
Obi vem, da je naš Vlaisavljević pred leti delal na paru iz Danske, pri katerem mož ni imel sploh semenčic v izlivu. Opravil je operacijski odvzem direkt iz mošnjička in glej ga zlomka-par ima tako lepo pupo. Če najdem članek, ga skopiram sem gor.

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
16.10.2008 20:29:20   
miska73
miška73 na zdravje

Dejzi, nazdravje tudi tebi in vsem ostalim.
Evo danes sem šla celo med šihtom na eno štangico piva v sosednji bar...
Se me je kr malo prijelo. Pa počutla sem se tko mal no... še mal pa bom kronik...
Zdle pa tudi enga laščana vase zlivam. user posted image

Zdaj pa ne vem, al sem že jst pod dozo al...
Se mi zdi, da se tle na RR vedno več čara...
Včeraj netka, danes dejzi pa šuka ...

Shuka, kje se dobijo uni lepi smajliji, ki jim je nerodno pa ki lubčke talajo. Bi ti jst enega prilimala, ki na veliko maha v pozdrav.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
16.10.2008 20:31:09   
Shuka

Shuki daj še ti mal čaraj.......user posted image
Če ti po pravici povem, ne rabim čarat, ker vem kaki je rezultatuser posted image

Ampak da te pomirim, če mi ne verjameš, sem lih en zvarek user posted image naredila, tri očenaše zmolilauser posted image , tko da ti user posted image virtualno sporočam, da je čas, da greš v banjo in pozabiš na vse do jutri.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
16.10.2008 20:32:04   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Shuka, kje se dobijo uni lepi smajliji, ki jim je nerodno pa ki lubčke talajo. Bi ti jst enega prilimala, ki na veliko maha v pozdrav.

Evo miška73 TUKI

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
16.10.2008 20:32:33   
zarja1
Zmenjeno Shuki moj user posted image .......
.....................srčice moje se slišimo jutri.

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
16.10.2008 20:33:14   
obayifo

Obi vem, da je naš Vlaisavljević pred leti delal na paru iz Danske, pri katerem mož ni imel sploh semenčic v izlivu. Opravil je operacijski odvzem direkt iz mošnjička in glej ga zlomka-par ima tako lepo pupo. Če najdem članek, ga skopiram sem gor.

ja, tut drobnič je mojstr za to, ampak pri mojmu pač ni nič za najt, so ga že 2x rezal in prebadal, revčka

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
16.10.2008 20:34:31   
obayifo
zarja uživaj! in probaj mirno spatuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
16.10.2008 20:36:40   
Shuka

Zmenjeno Shuki moj user posted image .......
.....................srčice moje se slišimo jutri.
javi se mi jutri, kadarkoli, a prov srce?user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
16.10.2008 20:38:02   
obayifo
aja, mimgrede... prejle sva bla pr Rešu, k smo mel pravnika, pa je povedal (sej najbrž itak že veste), da on decembra ne dela

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
16.10.2008 20:40:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

aja, mimgrede... prejle sva bla pr Rešu, k smo mel pravnika, pa je povedal (sej najbrž itak že veste), da on decembra ne dela
Kako, kaj, zakaj gre?user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
16.10.2008 20:42:08   
DaisyE

Je reku, da nima več koncesijskih postopkov, da samo samoplačniških pa ne bo delu, da gre raje na dopust. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
16.10.2008 20:43:26   
DaisyE
Sploh nisem pogruntala, da je krucifix dec. user posted image  Pa res po diagonali berem. Svašta.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
16.10.2008 20:43:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

LARA naša draga pravi: Vse OK user posted image user posted image

user posted image user posted image  Super za user posted image user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
16.10.2008 20:44:08   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

wp, če lahko samo neki kot primer,

imam sodelavca, ki mi je tudi zelo dober prijatelj in mi je povedal svojo zgodbo. Z ženo sta bila na enakem kot smo vsi mi, samo da on ni imel nobenega migajočega frajerja za ženino celico. In je šel na operacijo (ki traja eno urco cca. in greš še isti dan domov), celice so poiskali pri izvoru in so jih vzeli in zamrznili. Sedaj je ponosni očka dveh lepih punčk in vsak dan hiti iz službe, da preživi čim več časa z njima.

NIČ NI BREZUPNO, mislim da se tudi tvoj spopada s to kompletno situacijo in mu ni lahko, ker se boji ponovnega razočaranja. Žal tudi moški to občutimo in smo po eni strani še bolj živčni, tečni in trepetajoči ko so postopki v teku.

LP
user posted image

Sem prekopirala samo tvoj odgovor. Tako lepo ne bi mogla napisati nobena od nas, ampak samo moški. Točno tako kot si rekel, tudi vi se spopadate z vsem tem in ste živčni, trepetajoči,...kajti v tem postopku smo vedno v paru in ne sami.

Hvala ti za te besede.user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
16.10.2008 20:44:18   
lučka 25

womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET
Miška73 - UZ
user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam tudi jaz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
16.10.2008 20:44:58   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo miška73 TUKI

Nikol pozabla. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
16.10.2008 20:45:37   
Shuka

Je reku, da nima več koncesijskih postopkov, da samo samoplačniških pa ne bo delu, da gre raje na dopust. user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi ja, da bo to naredil!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?