Kalina
|
Ohoj lepoticke! Lara iz srca cestitam Jaz sem bolj slabo, mislim da sm fasala HS, trebuh se mi je od vceraj napihnil kot zoga, vse me tisci gor nekam pod rebra, v zelodec, pa vsake tolko prav s tezavo diham, jutri klicem Merlica glede ETja, pa ga bom vprasala se za to. Edin dobr je, ker veliko lulam, me pa kr mal nervira. Ampak se moram navadit, ker bom itak nosecka kmal Sam sm smotana, sploh NEZNAM pocivat, cel dan skoz neki delam, pa bog ne dej da bi dec ostal brez kosila, to morm jst vse popedenat, pa likat pa tko..priznam da sm blesava, sam k se tko zaposlim, nimam casa razmisljat kolk me dejansko boli, ker se vedno se nemorem normalno usedet ali vstat. No jutri bo ze boljse. jazzika jst sm pa tko vesela, da mas jutri ET, ce ga bom mela jaz v soboto, bove skupaj delale test, a ne? Ker jaz ga bom delala 13 dan, isto kot pri moji puncki. Uf, se mi zdi da mozek prihaja, laufam na kavc, sm oblubla, da ne bom za racunalnikom visela, sibaaaaaam