Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 17:10:23
|
|
|
|
dulcinea
|
Giotti, ti pa res znaš dat voljo. Hvala
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 19:06:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jaz sem pila vitamin e ,ki sem ga kupila kar v tuš trgovini,moj ga zelo rad pije in prvi mesec ko sva pričela s tem sem tudi zanosila,pred tem sem pa jemala:matični mleček (nič)krvomočnico(nič)folna(nič)in veliko pozitivne moči in energije pa je ratalo. avaya:navijam za ,koliko še pa imaš do dneva d ali je že mimo,kateri dan je danes ? sonček85 praviš pila, a to si vzela šumeče tablete? ja šumeče,če je kaj pomagalo ne vem ,amoak sva takoj naslednji mesec naredila -spočela pikico
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 19:31:06
|
|
|
|
ursula3
|
Nimam konkretnih vprašanj, pomaga pa če nekomu zaupaš še posebej če dnevi minevajo počasi kot nikoli. Želim si sicer , pardon želiva ampak če bo pač bomo šli v nove boje. Sam vsi znaki k jih je telo zmožno ustvarit, ko si želiš bebico. Imela sem ovulacijo, 24. dan sem roza krvavela, prsi so ko melone....še vedno pa sem trdno prizemljena in čakam rdečko...rada bi sam vedla....malce sem neučakana...
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 19:37:19
|
|
|
|
ursula3
|
Še nekaj sem pozabila napisat. Kar zadeva matičnega mlečka, pijem (zaradi drugih zdravstvenih problemov) že 2 meseca matični mleček. Pred enim letom sem ga pila 1 mesec in pol...skratka vsakokrat ko sem ga pila sem imela tako močno da sem mislila it k G..šele zdaj, po prebiranju vseh teh forumov sem ugotovila da je to zaradi tega, da stena maternice tako odebeli. Tako da toplo priporočam, nekaj je na tem...
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 20:37:29
|
|
|
|
Barbara_L
|
Danes sem ful iz sebe...ne vem zakaj ampak to bedasto čakanje in testiranje in enkrat in drugič sam ena črtica..mah...brezveze! V ponedeljek grem itak h ginekologu.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 20:43:10
|
|
|
|
bambinca
|
Barbara ja sej to pa dobro kaže
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 20:51:38
|
|
|
|
bambinca
|
Giotti sej nisem dvomla, da ti tega vsaga ne bi vedla Hotla sem ti samo povedat, da ko vidiš dvig T, je praktično že mimo. Meni je G rekel, da vsaj vem, da jo imam - O namreč. Ampak kot so ti že napisale, spermički preživijo in so trdovratni. Midva sva na nedeljo, na torek sem mela pa dvig T. In očitno se je poklapalo Dugače pa nisem nikoli vedela, kako je z mojo O. Nobenih špikanj, bolečin...sem pa ta zadnji mesec tudi sluz spremljala in je bila takrat res najbolj konkretna Težko je kar nekaj govorit a veš Moraš probat in kot je Tane rekla, merit vsaj en mesec, da boš vedla, kdaj pričakovati. Jest sem tudi živela v napačnem prepričanju, kdaj imam O in takrat , da va bila že oba preč od tega, ko je pa čez par dni dejansko nastopila, pa ni bilo več moči za kak skok in so meseci minevali... no, smo se pa vsaj naseksali, ha ha Še to o podobno netipični O kot je moja: moja prijateljica jo ima 9. dan po začetku
< Sporočilo je popravil bambinca -- 15.10.2008 20:55:57 >
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 20:55:57
|
|
|
|
crvicek
|
Tane, midva z mojim si vsake toliko narediva kuro z E vitaminom in Q10, predvsem zato ker je E vitamin antioksidant. Ko pa sem prebrala da pomaga še za boljše celice in poželenje, sva ga pa še raje pila. E vitamin pa kupim v lekarni, Evitol od Krke. Zdaj v teh dneh pa itak veliko berem ker sem na bolniški in če bo tako naprej bom kmalu magistrirala na medicini, namesto na ekonomiji. Tako sem si kupila matični mleček za okrepitev imunskega sistema, da se čim hitreje spravim na noge. Pa še v fitnes se bom ponovno vpisala, 3x tedensko, ker s športom se izloča endrofin, ki vpliva na boljše počutje. In seveda zdrava prehrana. Res je danes toliko teh dodatkov, da človek kar ne ve kaj bi. Ma pomoje, če živiš zdravo, naj bi vse te vitamine že dobili z hrano. Ker sem pa jaz že itak kronično slabokrvna in zdaj ravno po operaciji bom poskusila še z matičnim mlečkom, ker kot pravijo zelo okrepi imunski.
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 20:57:33
|
|
|
|
bambinca
|
Crvicek se ( kot bodoči nutricionist ) strinjam s tabo!!!
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 15.10.2008 22:06:46
|
|
|
|
sonček85
|
barbara,ursula:ja to bi lahko bilo to navijamo in sporočita novičke
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 5:20:54
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
Ojla punce spet jaz. Kar se tiče matičnega mlečka jaz sem ga ta mesec jedla od prejšnje menstruacije in do konca ovulacije in mislim da nam je ratalo narediti . Glede na to da zamuja 2 dni in me matrajo jutranje slabosti mislim da je to to. Zanima pa me kje ve kupujete teste nosečnosti, kateri so boljši. hvala za odgovore. čao
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 8:07:43
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. giottka, ti si en tak cukr...če bi bila tip, bi te takoj pohopsala ej, okoli 1. novembra bi šle lohk na kostanj! Ti boš takrat že tečka nosečka, Tane bo ravno v času vgnezdovanja, crvicek se bo pozdravu, aquica tudi, pa Urša30 bi nam prišla lohk kej o Prešernu in Povodnem možu razložit...no, samo predlagam, da vidim, če je sploh kej interesa porkasulataduš. Ella, ta kostanjev piknik je super zamisel. Prav lepo bi bilo. Jaz vas full pogrešam in komaj čakam da se vrnem s polno energije. Zdaj sem bolj tako tako, ne preveč zgovorna, tako da se raje pogovarjam sama s sabo in vam povem, da mi je prav pašalo. Še da vam povem, da se naša Aqua že boljše počuti in počiva. Pravi da je bilo kar hudo, tako da so jo dokončno poštimali in bo zdaj ok. Zdaj bo pa pridno počivala, tako da se nam bo lahko pridružila na kostanjevem pikniku. Še za nove nosečke: želim vam lepo nosečnost in vse dobro. Lep pozdrav vsem skupaj!
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 8:15:59
|
|
|
|
krota
|
IZVIRNO SPOROČILO: krota Se javljam po dolgem času. ne pričakujem 19.10. ampak se mi jedanes pojavil tak čuden izcedek. Kot bi bel tok pomešal s čokolado . Ampak je bilo samo toliko, da sem s straniščnim papirjem obrisala. Mogoče kateri kaj znano? No to se je do večera spremenilo v pravo . Tako da se selim v naslednji mesec
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 8:26:50
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: krota IZVIRNO SPOROČILO: krota Se javljam po dolgem času. ne pričakujem 19.10. ampak se mi jedanes pojavil tak čuden izcedek. Kot bi bel tok pomešal s čokolado . Ampak je bilo samo toliko, da sem s straniščnim papirjem obrisala. Mogoče kateri kaj znano? No to se je do večera spremenilo v pravo . Tako da se selim v naslednji mesec
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 8:52:10
|
|
|
|
kalypso
|
giotti js se moram začet družit s stabo . Tok pozitivne energije pri enem človeku že dolgo nisem doživela
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 8:59:03
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso giotti js se moram začet družit s stabo . Tok pozitivne energije pri enem človeku že dolgo nisem doživela se podpišem pod tole.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:07:01
|
|
|
|
tane
|
dulcinea, avaya, ne vem kaj je ta mesec glede , mogoče pa polna luna kaj vpliva ne vem? upam, da pri vama NE pride ursula3, poznamo to čakanje pred dnevom D, pa ne se opravičevat kaj napišeš ker vse smo iste, in zato smo tu, da poslušamo podrobnosti in razmišljanja 'A sem a nisem nosečka?' in se potem skupaj veselimo ko katera zagleda ... Barbara_L, pa si že kakšen test delala, pa kolk ti zamuja, sori če sem spregledala? 22Zlatolaska19...brž po test kupi CB, ta je najbolj zanesljiv in popularen pa še povsod ga imajo, jaz sicer ponavadi kupim testni lonček ampak ne bom spet težila o tem...teci, teci in nam sporoči veselo novičko!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:10:34
|
|
|
|
tane
|
giottica, ne, ne nisi ti kriva...vreme bo, vreme saj veš kaj sem ti pravila o vremenu in mojem počutju. sem vedela, da bi tebe morala vprašat za E vitamin, ker si naša naravna lekarna, a si mislila tega:
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:24:36
|
|
|
|
ella.
|
jutro, bejbike joj, vidim, da ste dons etapo četa začele že sredi noči, zlatolaska?? :) Kalypso, ampak je res, veš...Giottka je zakon bejba. Smo šle zadnjič ona, Tane in jaz na sok/kavo in je bilo tako prijetno, da sploh domov nisem mogla. Če ne bi imela obveznosti, bi se pomoje zaklepetale še za naslednjih 5 ur Tko da Giottka, next lifetime, I say YES Tane: a vidva tuit še ne kurta? Crvicek: jest sem tut taka, da kadar mi ne gre vse po planih in nisem najboljs rečna, najraje sama ždim in premišljujem. In mi to pomaga. Ampak pol, ko rpidem k sebi, pa ful rada fajn energijo trosim naokoli. Se vidimo kmaluuuuuu! Sonček; sej veš, da ne morem brez telih bejbik. Urša30: evo, pa se jih je ujelo nekaj, ribic malih Torej, kostanjev piknik planiran in na vidiku!
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:39:36
|
|
|
|
miklarom
|
pozdravljene babike. da se vam po dolgem času zopet malo javim. nisem imelam veliko časa ko pa delam skos ponoč in sem tak utrujena da se mi potem nič ne da. no mojo pričakujem nekje za vikend, a upam da je ne bo, če pa slučajno pride pa žal gremo naprej. za IVF bom pa na vrsti šele po novem letu , tako dolgo moram čakat
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:46:09
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
Tane: sej bi pa se ne upam da ne bom razočarana če še ne bo pokazal . Sem pa slišala da so baje te testi najboljši iz Milerja ELLA: Jaz sem se tako zgodaj oglasila zato ker me je hčerkica zbudila pa še dragega ni doma tako da sem prišla malo pokukat na forum.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:50:28
|
|
|
|
sonček85
|
zlatolaska:navijam in naredi test CBpa seveda javi miklrarom:navijam da je ne bo ellči:ja midve res ne moreva brez teh babnic giotti:še naprej ostani takšna kot si kje ste sedaj tiste ,ki bi morale lulat na palčko v zadnjih dneh,javite se mi čakamo novičke,nosečke smo nestrpne
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:55:01
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19 Tane: sej bi pa se ne upam da ne bom razočarana če še ne bo pokazal . Sem pa slišala da so baje te testi najboljši iz Milerja mislim, da je ta test iz Mullerja (viola) delala naš sonček85, če se ne motim? vem o kakšnem razočaranju govoriš, ampak jaz mislim, da pri tebi ga ne bo, ker si bila pridna in čakaš na zamudo, tko, da si zaslužiš petico, giotti, ella vesta o čem govorim . če nisi še čist sigurna ga danes kupi in naredi jutri z jutranjim urinom da bo res za ziher...seveda pa bi me rade videle, da nam že kar danes polepšaš dan , držim pesti.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:56:19
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom no mojo pričakujem nekje za vikend, a upam da je ne bo, če pa slučajno pride pa žal gremo naprej. držimo pesti, da bo res tako.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 16.10.2008 9:58:11
|
|
|
|
lenna
|
Jest bom dala kri naslednji teden v petek in močno upam na Bi rada videla, da bi me obarvale v roza
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......