|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
16.10.2008 9:58:21   
sonček85
mislim, da je ta test iz Mullerja (viola) delala naš sonček85, če se ne motim?
Delala ga je naša junona in mislim ,da celo še predno bi se ji morala prikazati m ,a seveda je potem ni bilo in je sedaj srečkan osečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.10.2008 10:03:41   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane: a vidva tuit še ne kurta? user posted image
Crvicek: jest sem tut taka, da kadar mi ne gre vse po planih in nisem najboljs rečna, najraje sama ždim in premišljujem. In mi to pomaga. Ampak pol, ko rpidem k sebi, pa ful rada fajn energijo trosim naokoli. Se vidimo kmaluuuuuu!

noter ni problem je vroče ampak vzunaj, ko ni več tolko sonca... mislim, da sem v taki fazi kot crvicek, pa kot praviš ti, ko ne gre po planu...sej bo, mislim, da moram eno ponočevanje. udart..plesat celo noč, pa bo!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.10.2008 10:07:01   
22zlatolaska19
Joj punce hvala za lepe želje ga bom šla danes kupit in vam jutri zjutraj sporočim rezultat upam da bo tak kot si ga že zelo želimo .user posted image

MIKLAROM: tudi zate držim pesti da boš zagledala magičniuser posted image  user posted image .

Jaz pa upam da se kmalu selim k junijkam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.10.2008 10:08:40   
sonček85
boš boš, boš videla.Samo kdaj boš delala test(dop.pop.zveč.) ,še danes da bomo navijale s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.10.2008 10:22:37   
22zlatolaska19
Ga bom kr jutri zjutraj da bo bolj ziher. Kako pa si ti kaj sonček?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.10.2008 10:41:08   
sonček85
super sem.Sedaj nisem več napihnjena in se bo trebušček že začel lepo poznati.Komaj čakam da bo še večji kot je.

Navijam zate in jutri nam tako j javi kaj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.10.2008 10:50:13   
ursa30
ella, super pol, jst sm za kostanj user posted image
povejte kdaj pa kje itd..

jaz sem bila pa včeraj pri babici in mi je dala kuverto, na kateri je pisalo moje ime, v oklepaju pa (za dojenčka). v kuverti je bilo pa 1000 EUR.
sem bila čisto ganjena, sem ji povedala, da naj počaka še nekaj časa, ker ve, da imam operacijo drugo leto in da ni nujno, da bom takoj zanosila.pa je ni hotla vzeti nazaj.
kuverto sem spravila na varno, tako, da je spravljena za dojenčka..
tale moja babi...user posted image
upam, da bo še zdrava in prisebna, ko bom rodila in da se jo bo moj otroček spominjal, ker je res najboljša babica na svetu user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.10.2008 11:06:12   
dulcinea
Urs30, denar iz kuvertice ven, pa vsaj na banko, tam bo vsaj inflacijo pokrilo. Doma gre tole v minus... Tko so mene učili. Sicer pa imaš zlato babico. user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.10.2008 11:07:05   
dulcinea
Moje tečke še ni, pa itak vem, da zdaj ko sem tole napisala, bo ziher kmalu prišla.

Če vas pa zanimajo fotke iz mojega (najinega) popotovanja po Evropi, kliknite na moj podpis. Ene soo kar lepo uspele. Pa še mene se da kje vidt. user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.10.2008 11:40:33   
sonček85
urša:kako je v redu ta tvoja babi.Lepo.Ja mislim ,da je res bolje na banko ,odpreš en račun na novo in nalagaš gor za bebico ,pa še sama daš vsak mesec 50e in se ti bo nabralo,drugo leto ko imaš pa oeracijo boš pa 100%nosečka ali pa prej.

dulci:lepe slike.kaj to imajo pravo zbirališče staih copat,pločevink,knjig,krtačuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.10.2008 11:49:01 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.10.2008 11:45:21   
ella.
Tane, kam pa ponavadi greš trošit nočno energijo? A si bolj penjas al si bolj orto tipica recimo? user posted image

Dulcinea: ko sem zagledala tiste kozice al shrimpe na kupu, mi je slabost ponagajala...ampak sem opravičena ane? Ker nimam časa vsega preklikat, mi povej, KJE LOHK TEBE VIDIMO user posted image

Urška; res imas super babico in če je zdaj tako pri sebi, da zna tako lepo razmišljat, bo brezskrbi dočakala svojega vnučka čez dobro leto, dlje ne boš rabila...jaz svoji (še edina od starih staršev) še nisem povedala, da sem noseča...vem pa, da bo norela od sreče. Bo to njen prvi/a vnuk/inja.

Sonček: meni je tudi malo uplahnilla "trebušasta oteklina", čutim pa čisto spodaj, kako se izboklinca dela...prou kjut.

Ajde, dejmo bejbe lulat na palčke, v lončke, na trakce, samo da bo kaj!! Ajde! Let's pee!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.10.2008 11:58:11   
Anonimen
Gremo oktobeeeer!user posted image

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.10.2008 12:00:54   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane, kam pa ponavadi greš trošit nočno energijo? A si bolj penjas al si bolj orto tipica recimo? user posted image

bolj Orto, ampak zadnje čase mam pa eno malo bolj mlado frendico, ki se ji še da ga žurat z menoj pa tud cvetličarna pade...če ne pa vsaj Žmauc, neki bo treba.

urša30, ah, kako lepo ko imaš tako zlato babico, vsekakor na račun in kot pravi sonček še kakšen euro prmaknit, pa pozitivno razmišljat, z babico bo še vse vredu ti boš pa tud takoj zanosila, kot tista moja znanka, ki je bla pri dr. tomaževiču in ji je rekel da takoj po operaciji poskusit in evo ona ima novembra rok.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.10.2008 12:50:26   
dulcinea

Dulcinea: ko sem zagledala tiste kozice al shrimpe na kupu, mi je slabost ponagajala...ampak sem opravičena ane? Ker nimam časa vsega preklikat, mi povej, KJE LOHK TEBE VIDIMO user posted image

Ja, tkole je v Aušvicu na Poljskem v taborišču. Jaz sem imela tud popolnoma uničen dan, ko sem gledala tiste stvari spravljene. Sploh k greš no v krematorij. No  pa ne bi zdaj tukaj o tem.

Če čš pa mene vidt, morš pa vse preklikat, pa me najdeš. user posted image  Namig: vidi se me v "Skandinaviji".user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.10.2008 12:54:24   
ursa30
punce, hvala, zdej ste mi pa res vlile ful upanja  user posted image user posted image user posted image
dinarčke grem pa takoj jutri položit na banko, saj sem že sama študirala, da je to bolje imeti na banki, kot doma v "štumfu"user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.10.2008 12:59:45   
ella.
Dulci: o čem ti govoriš? Hvala bogu sploh nisem videla te fotke, v bistvu še dobro...sem mislila na tiste morske živalice/food iz Skandinavije....
ok, grem te stauhat zdaj user posted image

Tane: juheeeej, I like it, vse našteto, sem jest tudi bolj za mal alter sceno kot pa pocukrančke ;)

Urška: ja kaj si pa mislila? DA se bo kar vleklo...? Ej, v bistvu greš samo še enkrat sama s svojim dragim na smučanje, naslednjič ne boš več mogla, a veš ti to? user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.10.2008 13:04:51   
ursa30
ella, sicer ne smučam, se bolj veselim poletja, ko bom na morju že skakala naokoli  s  trebuščkom user posted image user posted image user posted image  (optimizem mora bitiuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.10.2008 13:05:43   
ella.
Dulci: got you! :) čeprav blefiraš, da ne veš, "kera se je vštulila tvojemu dragemu" user posted image

Astrid Lindgren...še mal, pa bomo spet pravljice brale, tokrat me drugim in ne drugi nam...njamiiiii user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.10.2008 13:07:46   
ella.
Urška, ok ok, pa morje, ampak hotela sem pokazati, kako hitro mine leto ;) na morje greš lohk tut bajska, smučat pa ne ;)
user posted image user posted image

mal že samo sebe dogočasim klele, a bi kera kej več povedala, prosim? user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.10.2008 13:15:39   
ursa30
elly, ti kar govori, te je prav fino brat, ko si taka pozitivka user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.10.2008 13:27:52   
lidam
Oj!
Mene tud lahko v modro obarvate. Sem včeraj dobila user posted image in sem bila zeellooo žalostna, danes pa je stanje že boljše. Ni kaj, počakat da user posted image mine potem pa veselouser posted image user posted image user posted image . Pa upajmo na november!
Navijam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki pričakujete user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.10.2008 13:40:55   
tane
lidam, user posted image user posted image user posted image se pa beremo pri novembrkah, jaz sem tud že tam, ker me je user posted image spet presenetla, ampak kar tule še vedno težim oktoberkamuser posted image

ellica, zdej pa je še mene firber zagrabu 'kje je dulcinea' tko, da grem prčekirat

(odgovor članu lidam)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.10.2008 13:44:56   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ella, sicer ne smučam, se bolj veselim poletja, ko bom na morju že skakala naokoli  s  trebuščkom user posted image user posted image user posted image  (optimizem mora bitiuser posted image user posted image user posted image )

no, tko se govori, ma danes ste me s temle svojim optimizmom prou v dobro voljo spravle...ursa30, sva že dve k bova s trebuhom poleti okol skakale...tudi jaz sem ZA poletje in morje, komi čakam!!!! bejbe to pa je optimizem kaj, ker se j epoletje glih končaluser posted image

ursa30, a je kuža na slikci tvoj?

< Sporočilo je popravil tane -- 16.10.2008 13:46:06 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.10.2008 14:16:01   
ella.
tane in urška,če bosta pridni in zeloooo bajsastki nosečki poleti, bosta lahko prišli k nam(a) z dojenčkom, ker bova kar cel mesec (če bo vse po sreči) nekje na morju uživala brezdelje in brala revije in jedla in spala in kakala user posted image Tane, ti bi lohk v bistvu že s kepico prikruzala!!! Sem na prste računala zdeleeeee user posted image user posted image Urška, ti pa mejčk kasneje, pa bo, a prou? Smile, girls!

Vsem, ki ste v modro obarvane, pa en velik user posted image ...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.10.2008 14:19:50   
ella.
ej, bejbe,

klele pa lahko pogledate, kakšne boste s trebuški ;)

www.lookwhosprego.com

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......