|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
16.10.2008 12:00:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojla!
Evo me pa sm končno spet kle. Kako ste kaj? Mi2 z Vidkom sva super. Mamo že prvi zobek in morem rečt da ni nč siten al pa kej podobnega. Drgač pa rastemo k kopriva. No, sam tolk se mal vam javljam.

user posted image user posted image user posted image lepo da si si vzela čas zanas!

pa bravo za zobek user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.10.2008 12:11:40   
tilči
Mi smo iz vrtca. Že oba spita. Jutri bomo šli malo kasneje, ker imajo po zajtrku pravljico in mu to zaenkrat še ne potegne. Po pravljici so pa peli, vzgojiteljica je igrala na kitaro in Tilen je od vsega šundra zasmrčaluser posted image .Očitno bom morala imeti ponoči radio prižgan, da bo spaluser posted image .
Tašča je šla zraven,vmes enkrat je imela telefon in je bil Nejc prav vidno užaljen, ko je šla ven.user posted image

Po petju so se pa igrali s kockami. To mu pa ležiuser posted image .Tudi malico je lepo pojedel, šel na stranišče, tako da en napredek je. Za jutri pravi vzgojiteljica, da bi ga malo samega pustili. Bomo videli, kako bo prenesel.

Ko je imela tašča telefon, sem izvedela, da je rodila punca od bratranca od user posted image . Imajo punčko Elo.V nedeljo gre verjetno domov in če bi bila žleht, bi šla še isti dan na obisk, tako kot so oni pri meni viseli že prvi dan doma

Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.10.2008 12:12:46   
nia5
Dober dan, joj je bila spet ena huda noč, nikakor zaspat, spi pol ure, pol pa gleda kot sokol, zbujanje na pol ure, ob petih pa žurka in do pol sedmih nismo spali, pa to ne jok ampak čebljanje in premetavanje, to je KRIMINAL, kaj mislite da bi ji ponoči dala čaj za pit, saj ne more bit vsak pol ure lačna, duda pa en k... pomaga, še koroške kapljice ne zaležejo več. Midva z user posted image sma čist zmozgana. No pa je vsaj dan lep, sonček pa to, čeprav gospodična spet noče spat, na maminih rokah pa ja. Skratkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.10.2008 12:25:21   
tilči
se moram pohvaliti- sem v 4  dneh izgubila že 2 kg.user posted image So mi že kavbojke prav

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.10.2008 12:25:48   
Anonimen

Ojla!
Evo me pa sm končno spet kle. Kako ste kaj? Mi2 z Vidkom sva super. Mamo že prvi zobek in morem rečt da ni nč siten al pa kej podobnega. Drgač pa rastemo k kopriva. No, sam tolk se mal vam javljam.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek.

Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.10.2008 12:26:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

se moram pohvaliti- sem v 4  dneh izgubila že 2 kg.user posted image So mi že kavbojke prav

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.10.2008 12:28:29   
Anonimen
A ni Jana rekla da bo dopoldne tuki gor?user posted image no kje je zdejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.10.2008 12:41:38   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image user posted image

Ojla!

user posted image user posted image user posted image    za zobek.

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

A ni Jana rekla da bo dopoldne tuki gor? no kje je zdej

Ja pa še obljubila je user posted image .

Nina a vi imate sončka, pri nas je ful oblačno, zgleda kot da se bo ulilo.

< Sporočilo je popravil tally -- 16.10.2008 12:46:51 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.10.2008 12:41:48   
tally

A ni Jana rekla da bo dopoldne tuki gor?user posted image no kje je zdejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.10.2008 12:42:57   
tilči

Mamo že prvi zobek

Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.10.2008 12:43:00   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tole pa kr spreglejte user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.10.2008 12:43:42   
aurora28
Tilči user posted image user posted image user posted image za - 2 kg.
Anitka na strani www.mojedarilo.com imajo ful dobre ideje za rojstni dan. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.10.2008 12:44:35   
hijenca
Ja ja, za moji izgubljeni kilci, pa ni nobena ploskala. Ste mi čist voljo do hujšanja vzele.user posted image  Jaz pa že četrti dan napol lačna okrog hodim.

Grem se sedaj raje mulit pred TV.user posted image

Midva sma s sprehoda, je mali tako zapančal, da sem ga spečega noter prinesla, in še on kar spiuser posted image . Danes pa bo res prvič jedel špinačo, pa malo njemu priljubljenega krompirčka. Ko se neham mulit, vam povem, če je jedel špinačo, ali jo je mama mela zopet v laseh.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.10.2008 12:48:47   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ja ja, za moji izgubljeni kilci, pa ni nobena ploskala. Ste mi čist voljo do hujšanja vzele.user posted image  Jaz pa že četrti dan napol lačna okrog hodim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sma s sprehoda, je mali tako zapančal, da sem ga spečega noter prinesla, in še on kar spiuser posted image . Danes pa bo res prvič jedel špinačo, pa malo njemu priljubljenega krompirčka. Ko se neham mulit, vam povem, če je jedel špinačo, ali jo je mama mela zopet v laseh. Pa hitro se nehaj mulit user posted image .

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.10.2008 12:49:43   
Anonimen
Hijenca tud teb za kilce user posted image user posted image user posted image .

Tally a veš da ne vemuser posted image , sm v Kamniku pri kolegici,pa še tuki ne morm brez rruser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.10.2008 12:50:30   
tilči

Ja ja, za moji izgubljeni kilci, pa ni nobena ploskala. Ste mi čist voljo do hujšanja vzele.user posted image  Jaz pa že četrti dan napol lačna okrog hodim.

nikar se mulat.user posted image user posted image user posted image  za izgubljeni kilci, kar tako naprej

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.10.2008 13:06:08   
tally

Hijenca tud teb za kilce user posted image user posted image user posted image .

Tally a veš da ne vemuser posted image , sm v Kamniku pri kolegici,pa še tuki ne morm brez rruser posted image

Ti ti potepinka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
16.10.2008 13:17:24   
kodrana
oj.

prebrala in komentirala bom kasneje.. še kuham vmes in ne morem..

torej bile pri P. dobile napotnico za v bolnico. super. upam, da bomo kaj zvedeli, zakaj krčki.
imamo 7200g in 67.5cm in smo zelo luštni-sta še pediatrinja in sestra pokomentirali, kako je Tara lep dojenčekuser posted image .

dobila je drugo pikico. bila je pridna, da je kaj. 

tako v sredo pa sva že naročeni v P ambulanto v bolnici. držte pesti.

ajde, se tipkamo.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
16.10.2008 13:32:08   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

torej bile pri P. dobile napotnico za v bolnico. super. upam, da bomo kaj zvedeli, zakaj krčki.
imamo 7200g in 67.5cm in smo zelo luštni-sta še pediatrinja in sestra pokomentirali, kako je Tara lep dojenčekuser posted image .

Lepe mere, user posted image user posted image user posted image za pikico, pa upam da izveste kaj vas matra.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
16.10.2008 13:45:22   
tana7
tilci, upam, da ti bo šlo še naprej dobro s kilcami - in da ne boš šla po poti večine, ki s tako hitrim hujšanjem kasneje še kakšen kg gor dobijo - saj veš, da telo začne varčevat, skladiščit bla bla in na koncu, ko spet normalno ješ, gre vse v špehec, ker telo misli, da mora vse takoj uskladiščit, če bo spet pomanjkanje

sicer pa.. user posted image
skočila sem k P po recept za AD3, ker nam jih zmanjkuje in sem sestro prosila, da stehta Brino - me je res zanimalo, ker tako malo papa
in???
natehtala je samo 6780!!!!!!!!!!!!!!! halo!!!
25. septembra - natanko 3 tedne nazaj (tudi četrtek) je imela na isti tehtnici 6600 ali 6640 (nekaj od tega - sestra je malo čudno vračunavala pleničko, pa ne vem, če je prav napisala na kartonček)
kaj naj si sedaj mislim??
P je ravno zaključevala z ordinacijo in prišla mimo, pa je rekla, da je res to zelo malo, da pa je njena teža glede na starost OK in da počakajmo do naslednjega pregled, ki je 13. 11. - in da je mogoče samo faza, ko tako malo papa

pa tudi mi ni čisto vse jasno okoli teh tehtnic - ali njihova ne dela čisto OK, ali pa je naša tanova digitalka (ki sploh ni bila poceniuser posted image ) čist mim
ob zadnjem pregledu sva jo midva doma natehtala skoraj 200g manj kot potem pri P (en dan prej sva jo doma tehtala) - sedaj jo pa doma natehtam v bodyju in čisti plenički (kar ni niti 100g oboje skupaj) 7kg. Torej doma več kot pri P. Tako da sploh več nič ne razumemuser posted image bi bilo pa tudi pri 7kg kar malo pridelka verjetno za 3 tedne...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
16.10.2008 13:46:59   
Soncnica Sandra ***
Jezna sem ko ris!!!!!!!!!!!!!
Sva šle z Manco ven. Pa sem jo in sebe ful oblekla ker je norooooooooooo pihalo. Pol pa greva nazaj inju dež ujame in sem pol poti nazaj laufala.
Sem prišla domov mokra ko cucek user posted image
Pa še mala je protestirala v vozeku, ker sem jo dala čisto v sedeči položaj in s strehico pokrila, da jo ni dežek dobil. Pa še vroče ji je blo ful, da o sebi sploh ne govorim user posted image

user posted image user posted image user posted image  tole vreme user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 16.10.2008 13:58:46 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
16.10.2008 13:49:04   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  zate user posted image user posted image user posted image
Pa hitro mulo skuhaj pa pridi nazaj user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
16.10.2008 13:51:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

oj.

prebrala in komentirala bom kasneje.. še kuham vmes in ne morem..

ajde, se tipkamo.

user posted image user posted image user posted image  za vse skupaj. Upam da izveste zakaj so krčki in da se čim prej nehajo user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
16.10.2008 13:51:23   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

natehtala je samo 6780!!!!!!!!!!!!!!! halo!!!
25. septembra - natanko 3 tedne nazaj (tudi četrtek) je imela na isti tehtnici 6600 ali 6640 (nekaj od tega - sestra je malo čudno vračunavala pleničko, pa ne vem, če je prav napisala na kartonček)
kaj naj si sedaj mislim??
P je ravno zaključevala z ordinacijo in prišla mimo, pa je rekla, da je res to zelo malo, da pa je njena teža glede na starost OK in da počakajmo do naslednjega pregled, ki je 13. 11. - in da je mogoče samo faza, ko tako malo papa

koliko je imela ob rojstvu?Do 6. meseca mora podvojiti porodno težo, to pa mislim da ste na dobri poti.user posted image Midva z Nejcem je nisva, pa ni nič takrat komplicirala, je samo rekla da je to zaradi uvajanja GH. Pri 3. letih pa bi kmalu rekla,da se je preveč zredil.user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
16.10.2008 13:53:10   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jezna sem ko ris!!!!!!!!!!!!!
Sva šle z Manco ven. Pa sem jo in sebe ful oblekla ker je norooooooooooo pihalo. Pol pa greva nazaj inju dež ujame in sem pol poti nazaj laufala.
Sem prišla domov mokra ko cucek user posted image
Pa še mala je protestirala v vozeku, ker sem jo dala čisto v sedeči položaj in s strehico pokrila, da jo ni dežek dobil.

user posted image user posted image user posted image  tole vreme user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je črno ratal, samo čakam, da dež začne. Ne bomo mogli nič ven itiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?