Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 8:05:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a veste kaj jaz vsak dan čakam? Da bomo majčice pridelale kakšno nosečko Upam, da se bo kmalu našla kakšna junakinja. A spet nobene ni na netu??????????? Mene kar odpiši. Sem pipo zaprla. Po Mireno še zdaj nisem šla. Nimam pojma zakaj oklevam. Menstruacije pa tudi še nisem dobila. Počasi boš mogla mal v "mehiko". Ena taščina kolegica gre vsak dan tja (z daljincem). eole edino kar ti lahko rečem je, da se drži. Tam do tretjega leta bo vse minilo. Je pa res! špelin@ nič hudega, če nas junijke prehitevajo po levi. Pravijo, da je fajn, da telo eno leto počiva. Pa mamice rabimo tudi nekaj časa zase. Če pa se zgodi pa . barbaw, glede pipce se ti kar pridružujem Sem imela idejo št.3, pa sem si premislila iz preprostega razloga, ker sem ugotovila, da bi me še ena porodniška pokopala. Imam zelo rada svoja škrata in si ne znam več predstavljat življenja brez njiju, ampak vem, da psihično nisem več sposobna iti še enkrat čez prvo leto anitka: saj je mene tud panika dajala ko ni bilo, ker je do sedaj vedno zamujala. Sedaj imam mireno pa nič ne slončkamo Sem imela že 2x bukiran Cuidad de Mexico, pa smo obakrat prebukirali Očitno mi ni usojena, bom pa mal daljinc po dolgem času aktivirala, da vsaj šprahe ne pozabim Pri nas je bilo spet nočno ne spanje Ob 3h pojedla in žurka do 4h. Imamo pa problemček , mislim kot Naty, da se mi non stop zvrača na trebuh in pol se zaplete in vrešči. Sedaj je tehniko vpeljala tudi ponoči. Grozzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa!!! tilči: Nejcu pa srečno! nina7: LT so dragi, nikar ga ne zabriši kam, še žal ti bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 8:31:52
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Za nami spet ena kašljajoča noč... Da se ti zrola Nimam več idej, revčka tale sluz, ki je ne zna izkašljat, tako matra Estrella*, tudi jaz nimam več živcev za še enega EMŠO?? Neeeee No, vsekakor so trije pri nas najboljši par tilči, poskusite ta en mesec vrtca, potem boste pa videli, če se obnese in za vse, ki ste imeli zd.re.kano noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 9:12:21
|
|
|
|
Estrella*
|
No, mi smo se zrihtal in mal mlekca (za vzorec) popapcal. Vreme je še kar in se bova kar ven odpravile, saj je dobeih 13 st Tudi jaz sem v klubu čakajočih na Godota , mislim toplega vremena. Zimo naravnost sovražim. špelin@: junjijke nas šišajo še v marsičem drugem, ne samo v Bo treba mal zaropotat, ker smo se hudooooooo polenile.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 9:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem. Se na hitro oglašam preden spet grem . Pri nas ni nč novga,vse po starem, razen to, da je Gaja včeri zaspala že ob sedmih. a bo pol k se bo ura prestavla že ob šestih spat hodila al kako? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, moj si vsak teden vleče najnovejše epizode Prison breaka z neta - tokrat je izvisel, ker ta teden ni bilo novega dela zaradi prenosa baseballa Jest si zmer počakam da se mi ene tri deli naberejo, pol pa gledam tri ure skupi. Sm pa prvo sezono pogledala v treh dneh oz. nočeh, 24 delov. Kr nism mogla nehat No pri nas se zbudi, pa hvala bogu takoj nazaj zaspi, tko da še nimamo nočnih žurk . No lep dan vsem, se popoldne spet javim,peljem ob dveh tamalo k našim za ene 4 urce, pa bom mal pospravljala pa mal sm gor skočila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 9:52:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: junjijke nas šišajo še v marsičem drugem, ne samo v Bo treba mal zaropotat, ker smo se hudooooooo polenile. Ne samo junijke, celo julijke nas bodo "nasc.ale"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:12:42
|
|
|
|
špelin@
|
A danes pa ne bomo nič kaj dosti čvekale? A so vam marsovci kable zgrizli???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:13:54
|
|
|
|
špelin@
|
Za vse blondinke & blond-wanna-be
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:20:17
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz sem trenutno za 2-3 leti zaprla pipco (beri mireno), ko pa bo služba, pa bo spet nov član na poti, do takrat pa Pauseeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:21:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vse blondinke & blond-wanna-be
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:23:40
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Imamo pa problemček , mislim kot Naty, da se mi non stop zvrača na trebuh in pol se zaplete in vrešči. Sedaj je tehniko vpeljala tudi ponoči. Grozzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa!!! pri nas je enako - na srečo ne ponoči na začetku se zabava na tleh, potem pa začne nekako čudno vreščat ampak to ni jok - če pridem zraven in gor dvigne glavo, je čisto zadovoljna, nič objokana ali solzna, celo nasmeji se potem da pa spt glavo dol in vrešči, kot da jo nekdo davi - sploh ne razumem, v čem je vic itak pa ne zdrži 5 min na hrbtu - kaj bi dala, da je kdaj pa kdaj malo tudi na hrbtu!!!!! vsaj tako čudno vreščala ni, dokler se ni obračala na trebušček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:32:47
|
|
|
|
tally
|
dober dan Ja pri nas je tukaj te dni bolj zatišje................če je pa sonček, ko bo slabo vreme bomo klofale 5 strani na dan . Pipica - pri nas bo v uporabi takoj ko bo mogoče - torej po enem letu. Pri nas smo imeli dva zbujanja. Ob 00.00h je pojedla ker je čez dan bolj malo jedla, verjetno zobki, pa potem ob 5 ko gre ati v službo spet jedla, potem sva spali do 8.30. Še kr solidno. Mamo pa en drug problem- kakanje. Do sedaj je lepo kakala oz. do predvčerajšnjim, včeraj se je fulll napenjala in jokala, prav bogica je bila. zvečer ji je uspelo se pokakat čisto malo in to fulll trdo, prav taka kepica je bila . Pa včeraj ji nisem dala nič GH, ne vem kaj jo je tako zaprlo. Dala sem ji sirup Lactecon včeraj in danes, če ne bo nič grem po svečke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:38:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka se zna zgoditi, da bo gal boljše spal. ponavadi manj utrujeni otroci boljše spijo. Vsaj pri nas je tako, pa še strokovnjaki se strinjajo. Žal pri nas ta teorija ne drži ravno najbolj. Prvič smo se zbudili ob polnoči, nato ob dveh, štirih (tu smo bili eno uro pokonci), vstali pa smo nekaj po osmi. Sicer pa dober dan vsem skupaj! Tilči te podpiram v odločitvi glede vrtca. Upam, da bo pikec užival med vrstniki in da se znebite prehlada za nekaj časa. Punce rabim nasvet pri izbiri darila za rojstni dan mojemu Ker je tudi moj mahnjen na adrenalinske zadevščine sem razmišljala, da bi mu plačala skok s padalom v tandemu iz letala. A ve katera za kakšno dobro varianto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Imamo pa problemček , mislim kot Naty, da se mi non stop zvrača na trebuh in pol se zaplete in vrešči. Sedaj je tehniko vpeljala tudi ponoči. Grozzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa!!! pri nas je enako - na srečo ne ponoči na začetku se zabava na tleh, potem pa začne nekako čudno vreščat ampak to ni jok - če pridem zraven in gor dvigne glavo, je čisto zadovoljna, nič objokana ali solzna, celo nasmeji se potem da pa spt glavo dol in vrešči, kot da jo nekdo davi - sploh ne razumem, v čem je vic itak pa ne zdrži 5 min na hrbtu - kaj bi dala, da je kdaj pa kdaj malo tudi na hrbtu!!!!! vsaj tako čudno vreščala ni, dokler se ni obračala na trebušček O naša se pa še nč ne obrača.Je hrbet zakon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Pri nas smo imeli dva zbujanja. Ob 00.00h je pojedla ker je čez dan bolj malo jedla, verjetno zobki, pa potem ob 5 ko gre ati v službo spet jedla, potem sva spali do 8.30. Še kr solidno. Pri nas je blo isto, a sta se zmenili? Sam je vmes še 2x hotla dudo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:58:02
|
|
|
|
katy82
|
Čau moje mačkice jst sem čist gotova,ne vem kaj je s tem nespanjem v glavnem sama tud do enih zjutri ne zaspim k sem že prav naspidirana kdaj bo spet jok,pol k pa zaspim se pa začne na pol ure . Dons popoldne mam vaganje,upam da je šlo kej dol,itak sporočim Estrella nama so tud govoril da siol pr nama ne bo delal,lani se je kr naenkrat dalo itak nama pa blokira vsaj 20 x na dan tko da morva non-stop resetirat Je pa res da so ful dobri programi gor in prav paše včasih za skulirat se kej odbitega pogledat. Anitka ideja je dobra sam da ne boš polisto kot edina gledala in se jokala pa preklinjala zakaj si mu pustila it Jst sem mojmu za obletnico organizirala paintball,plačala sem mu pa jst-k norc se je podil in skakal čez tisto hosto pa zasede so mel,sam je pa res da je tud skupina kolegov tko utrgana da jim odgovarjajo take stvari Pipica sem tud jst zadnč gruntala sam nisem hotla oment k smo skor vse tečne k nam nč ne spijo,da ne bi kero dodatno minil Midva čez kako leto in pol najbrž,če me bo peljal v Postojno na epiduralno Tally naša tud kaka občasno trdo,občasno pa tko limasto pa smrdi k 100 zdej se je pa še ritka vnela ampak nam sudocrem sploh ne pomaga,kaj naj dam gor,je pa tko kt da ma še mozolčke gor-a so to glivice k ponavad je to belo Špelina ti mi znaš pa dan prav polepšat že navsezgodaj Služba me čaka čeprav bo dolga do LJ ampak bomo že je tud plača ful višja kot tle pr nam Egvo frajla je končno mal nazaj zaspala tko da grem hitr mal cunje porihtat pol pa ven k je tko lep vreme
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 10:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
O Estrella končno sm vidla tvojo tabelco v excelu, doma mi je noče odpret. Full dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vse blondinke & blond-wanna-be
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:09:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau moje mačkice jst sem čist gotova,ne vem kaj je s tem nespanjem v glavnem sama tud do enih zjutri ne zaspim k sem že prav naspidirana kdaj bo spet jok,pol k pa zaspim se pa začne na pol ure . Ja kaj je zdaj to z našimi zate in upam, da tudi pri vas to obdobje kmalu mine. Jaz bi kak dan tudi samo Dons popoldne mam vaganje,upam da je šlo kej dol,itak sporočim Držim pestke, da boš zadovoljna Estrella nama so tud govoril da siol pr nama ne bo delal,lani se je kr naenkrat dalo itak nama pa blokira vsaj 20 x na dan tko da morva non-stop resetirat Je pa res da so ful dobri programi gor in prav paše včasih za skulirat se kej odbitega pogledat. Anitka ideja je dobra sam da ne boš polisto kot edina gledala in se jokala pa preklinjala zakaj si mu pustila it Jst sem mojmu za obletnico organizirala paintball,plačala sem mu pa jst-k norc se je podil in skakal čez tisto hosto pa zasede so mel,sam je pa res da je tud skupina kolegov tko utrgana da jim odgovarjajo take stvari Jaz sem že vajena vseh teh vragolij, moram pa priznati, da se mi pri kakih vratolomnih norčijah itak šibijo kolena. Pipica sem tud jst zadnč gruntala sam nisem hotla oment k smo skor vse tečne k nam nč ne spijo,da ne bi kero dodatno minil Midva čez kako leto in pol najbrž,če me bo peljal v Postojno na epiduralno Saj to je tisto - strah, da tudi v drugo ne bomo pančali Sicer pa čez kako leto - zakaj pa ne Tally naša tud kaka občasno trdo,občasno pa tko limasto pa smrdi k 100 zdej se je pa še ritka vnela ampak nam sudocrem sploh ne pomaga,kaj naj dam gor,je pa tko kt da ma še mozolčke gor-a so to glivice k ponavad je to belo Špelina ti mi znaš pa dan prav polepšat že navsezgodaj Ja ja ona je pa carica Služba me čaka čeprav bo dolga do LJ ampak bomo že je tud plača ful višja kot tle pr nam Egvo frajla je končno mal nazaj zaspala tko da grem hitr mal cunje porihtat pol pa ven k je tko lep vreme Naš pa se je glih zbudil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:10:12
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Spanje super, moj polhek zopet spal do 7, pa potem do 10. Pravi mamin fant. Jaz sem si tako že skoraj izračunala kdaj bomo meli naslednjega ,, sem že včeraj pisala, da računam na maj 2010. Če bo s službo klapalo. Če ne, pa tudi. Saj drugo leto imam že 30 let, pa bom že kar starejša za 2 otročka. Sem že letos bila najstarejša v sobi. Moje hujšanje deluje, sta že 2 kilci manj , ampak ko bi vedle kako se lačna zbudim, celi hladilnik bi spraznila. Danes sem jedla eno malo hrenovko(te vakuumske), pa kavico. Sedaj še počakam poštarja, potem pa gasa z Videkom na sončeka, ker me tako osvaja ven iz ležalnika. Moj Videk je začel tako vlečt palec, punce prosim nasveti, kako ga naj odvadim, ker to mi je pa najbolj grdo pri otrocih, ko vlečejo palec. In to prav vleče palec. Jaz imam kabelski internet in sem zelo zadovoljna, ko pa se bomo enkrat, čez 20 let, preselili, tam pa ne bo kabelske. Ne vem če bom to preživela. Nič, moram šibat. ker si bom drugače palec pojedo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:25:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je začel tako vlečt palec, punce prosim nasveti, kako ga naj odvadim, ker to mi je pa najbolj grdo pri otrocih, ko vlečejo palec. In to prav vleče palec. Nič, moram šibat. ker si bom drugače palec pojedo. Naš Gal včasih tudi vleče palec in tudi jaz upam, da se tega ne bo navadil. Dude pa noče ta falot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:26:29
|
|
|
|
špelin@
|
O, zdaj pa ste čveke gor, ko sem se jaz v delo vrgla in ne utegnem spremljat debate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:42:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdravo! Eh to vreme . Piha, piha, piha, ..... pa zebe Pol mej pa človek pelje otroka ven v takem, ko bi še mene skor odpihnilo , pa me je kar dosti skupaj No upam, da bo do popoldneva nehalo pihati, da bova lahko šle malo ven. Upam samo da ne bo deževati potem začelo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a veste kaj jaz vsak dan čakam? Da bomo majčice pridelale kakšno nosečko Upam, da se bo kmalu našla kakšna junakinja. Ja prav lepo bi bilo za brati, da se katera izmed nas veseli novega . Ma sej bi se kar sama javila, samo je še malce prezgodaj, pa še kako službo si moram najti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:43:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, a tele vesoljce si imela v mislih?? KLIK Ja ja Špelin, tele vesolce sem imela v mislih
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 16.10.2008 11:49:39 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:53:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Evo me pa sm končno spet kle. Kako ste kaj? Mi2 z Vidkom sva super. Mamo že prvi zobek in morem rečt da ni nč siten al pa kej podobnega. Drgač pa rastemo k kopriva. No, sam tolk se mal vam javljam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.10.2008 11:59:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A danes pa ne bomo nič kaj dosti čvekale? A so vam marsovci kable zgrizli??? Men kable grizejo telekomovi marsovci, ker mi net dela za en ku.r.c al pa sploh ne
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?