|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
15.10.2008 21:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naaš ata se je vrnil in jaz vsa vesela, da bom izpregla..ja vrajt mala se je pri njem drla kot jeshar, ko sem jo vzela jaz se je pa smejala. Čim sem jo dala njemu pa v jokuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa nimam srečeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Kar potolaži se, pri nas se isto dogaja, še jesti noče pri njem

tilči, jaz srčno upam, da je to posledica nejgove odsotnosti. Ker , če se bo to nadaljevalo bo mene spravilo v še večji obupuser posted image

Ma ne, sej bo minil,boš vidla

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
15.10.2008 21:11:59   
Anonimen

Punce a veste kaj jaz vsak dan čakam? Da bomo majčice pridelale kakšno nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo kmalu našla kakšna junakinja.

A spet nobene ni na netu???????????

No kera bo prva??????

Neposredna povezava do sporočila: 4602
15.10.2008 21:21:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Punce a veste kaj jaz vsak dan čakam? Da bomo majčice pridelale kakšno nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo kmalu našla kakšna junakinja.

No kera bo prva??????

MOGOČE KAR TI. SE MI ZDI, DA SI PRAV PRIPRAVNA ZA KAJ TAKEGAuser posted image user posted image user posted image  Jaz sem tako lena, da se mi TV ja ne da gledat. Vidim, da see bom mogla najti kako novo obsesijo, npr, gledanja kake limonade. Se spomnim, da nisem smela zamudit BETTY LA FEA. Tolk mi je bla svetovnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
15.10.2008 21:25:15   
Estrella*
Nina, ti si pa kar pridna v pisanju, se nedavno tega si dobila 2 zvezdico, sedaj bo pa kmal 3 tja padla. Kaj bi bilo, če bi skoz doma viselauser posted image

barbaw: jaz sem tud rajši imela škrata v vrtcu, ker se mi zdi, da se je tam zelo veliko naučil pa še bivanje s sovrstniki je velik plus. Denar je pa druga pesemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4604
15.10.2008 21:25:50   
Anonimen

No kera bo prva??????

MOGOČE KAR TI. SE MI ZDI, DA SI PRAV PRIPRAVNA ZA KAJ TAKEGAuser posted image user posted image user posted image  Jaz sem tako lena, da se mi TV ja ne da gledat. Vidim, da see bom mogla najti kako novo obsesijo, npr, gledanja kake limonade. Se spomnim, da nisem smela zamudit BETTY LA FEA. Tolk mi je bla svetovnauser posted image

Sm pripravna auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma nikol ne veš, mogoče pa res user posted image user posted image

Ma sej se men tud neki ne da gledat, se mi zdi da zadnje čase prov ni nč pametnega po TV.
Men je pa Prison Break zakon, čeprov že mal pretiravajo.

Neposredna povezava do sporočila: 4605
15.10.2008 21:29:43   
Anonimen

Nina, ti si pa kar pridna v pisanju, se nedavno tega si dobila 2 zvezdico, sedaj bo pa kmal 3 tja padla. Kaj bi bilo, če bi skoz doma viselauser posted image

barbaw: jaz sem tud rajši imela škrata v vrtcu, ker se mi zdi, da se je tam zelo veliko naučil pa še bivanje s sovrstniki je velik plus. Denar je pa druga pesemuser posted image

Joj znorela bom, ta net mi tok počas dela user posted image user posted image user posted image .

Ooo je še daleč tretja zvezdica. Ja sej me zanima kako bo pozim, bom pomoje skoz visla tuki gor pa se sama seb smilila k bom osamljenauser posted image . Nism neki navajna doma bit, že od nekdajuser posted image .

Sm si za foro zračunala za vrtec,padem v 4.razred. In kolk pol to pride?

Neposredna povezava do sporočila: 4606
15.10.2008 21:31:07   
jana81
čveke čvekaste..komi preberem aj naklofate..

naš mulc je spet zaspal na joški, drgač ne gre, jst pa tk počas berem tisto knjigo o otroškem spanju, da bo mali prej eno leto star.user posted image

joj za vrtec sploh še ne razmišljam kolk bom plačala, niti ne vem kateri meseci se štejejo, se bom pol s tem ubadala.

v glavnem zjutri bom bolj komikativna, zdej grem pred tv drnjohat.

pap, pa nočko vsem še aktivnim

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
15.10.2008 21:34:52   
Estrella*

Joj znorela bom, ta net mi tok počas dela user posted image user posted image user posted image .

Ooo je še daleč tretja zvezdica. Ja sej me zanima kako bo pozim, bom pomoje skoz visla tuki gor pa se sama seb smilila k bom osamljenauser posted image . Nism neki navajna doma bit, že od nekdajuser posted image .

Sm si za foro zračunala za vrtec,padem v 4.razred. In kolk pol to pride?

Hvala enako. Instant varjanta, kajne? Jaz čakam na siol trojček, če bo kaj boljši.
Če padeš v 4 p.r to pomeni da plačaš 40% cene celotnega programa. Cena se razlikuje od vrtca do vrtca, odvisno koliko občina sofinancira program in kakšne olajšave prizna. Mislim, da je 4% okoli 200eur za jasli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
15.10.2008 21:38:19   
Anonimen
Jana sej bo bolš enkrat. Nočko

Estrella  pr ns tud siol ne pride v poštev ,se kao ne da,  sam tale instant k je pa poooooočasen na fertik.

Neposredna povezava do sporočila: 4609
15.10.2008 21:38:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čveke čvekaste..komi preberem aj naklofate..

naš mulc je spet zaspal na joški, drgač ne gre, jst pa tk počas berem tisto knjigo o otroškem spanju, da bo mali prej eno leto star.user posted image

joj za vrtec sploh še ne razmišljam kolk bom plačala, niti ne vem kateri meseci se štejejo, se bom pol s tem ubadala.

v glavnem zjutri bom bolj komikativna, zdej grem pred tv drnjohat.

pap, pa nočko vsem še aktivnim

Te držim za besedouser posted image user posted image Kak pa kaj tvoje zize???Men je s+danes 10x zizala in me pečejooooooooooooooooo

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
15.10.2008 21:41:48   
Estrella*

Estrella  pr ns tud siol ne pride v poštev ,se kao ne da,  sam tale instant k je pa poooooočasen na fertik.

Veš pri nas se tud kao ni dal, pa se je sedaj po čudežu lahkouser posted image user posted image Kako bo pa delal, bom poročala kasneje. Instant je res obupen, čim je kaj već za loadat zablokirauser posted image Katerega imaš? Jaz mam od Si mobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
15.10.2008 21:44:22   
Estrella*
svojeglava: glede ikee, hvala za opozorilo. Saj me res že pozabljivost dajeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4612
15.10.2008 21:46:32   
eole
dober večer,

pri nas nič novega. še vedno se zbujamo, vidim, da je pri Anitki situaucija boljša.
naša se je danes  zbudila 10x. user posted image

ne vem kaj naj še preizkusim, nimam pojma ..
poleg ne mara dude, pa podnevi nič ne spi, sploh se je ne da uspavat, razen v vozičku, sama se noče zabavat, danes popoldne se ni hotela dojit 6 uruser posted image , pa še vedno se ne obrača, boji se tujih ljudi ...

čist sem jo zašimfala.
no, zdrava pa je user posted image

tudi mene je strah kaj bo, ko ne bo več lepih dni .. kje jo bom pa potem uspavala? zdaj sem šla pač trikrat venuser posted image

nič, grem spat, ker sem čist konc.

Neposredna povezava do sporočila: 4613
15.10.2008 21:47:01   
Anonimen

Veš pri nas se tud kao ni dal, pa se je sedaj po čudežu lahkouser posted image user posted image Kako bo pa delal, bom poročala kasneje. Instant je res obupen, čim je kaj već za loadat zablokirauser posted image Katerega imaš? Jaz mam od Si mobila.

Od mobitela. Sploh živčnega fašm če kšne slikce v albume dajem,gre toooook počas,sm zdej obupala pa jih raj pri prijeteljici gor dajem.

No poročaj kako bo,čeprov dvomim da bo pri nas kmal.

A bova kr same tle gor? kje pa ste vse????

Neposredna povezava do sporočila: 4614
15.10.2008 21:52:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

dober večer,

pri nas nič novega. še vedno se zbujamo, vidim, da je pri Anitki situaucija boljša.
naša se je danes  zbudila 10x. user posted image

ne vem kaj naj še preizkusim, nimam pojma ..
poleg ne mara dude, pa podnevi nič ne spi, sploh se je ne da uspavat, razen v vozičku, sama se noče zabavat, danes popoldne se ni hotela dojit 6 uruser posted image , pa še vedno se ne obrača, boji se tujih ljudi ...

čist sem jo zašimfala.
no, zdrava pa je user posted image

tudi mene je strah kaj bo, ko ne bo več lepih dni .. kje jo bom pa potem uspavala? zdaj sem šla pač trikrat venuser posted image

nič, grem spat, ker sem čist konc.

eole, tale julija ga pa biksa 100 na uro. Bo pa pol bol pridna, ko bodo naši nam parali živceuser posted image Pa mirno nočko s čimmanj zbujanja

nina: dans sva tako navalile na RRuser posted image user posted image Ja pol mobitelov ni nič boljšiuser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
15.10.2008 21:55:39   
Estrella*
Glede na to, da je naša zelo malo jedla popoldan,pričakujem nočno hranjenjeuser posted image Grem kar v mižakle, da bom lažje preneslauser posted image
NOĆKO HROŠČKOM IN MAMICAM

Neposredna povezava do sporočila: 4616
15.10.2008 21:59:37   
Anonimen
Eole čimbolj mirno noč vam želimuser posted image user posted image user posted image .

Estrella ma pomoje je še slabši. Dons me še posebno neki zajebava, grem raj kr spat, da ne bo rač, km letuuser posted image .

Mirno nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4617
15.10.2008 22:01:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
tana7, a imaš mogoče kakšen uporaben numerološki link? Me firbec user posted image

študirala sem, kako numerologija deluje, kako računajo  - nisem izračunavala vrednosti imen
ugotovila sem recimo, da dajo vrednost posamezni črki v abecedi odvisno od njenega položaja v abecedi - to je na kratko tisto, kar mi je potrdilo mojo misel, da je to navadna bedarija
vemo pa itak: abeceda je pač izum nekoga - vrstni red črk je pa čisti slučaj, nima nekega globljega pomena
da ne omenjam razlik pri različnih jezikih, pisavah in podobnem
tako da ti ne znam pomagati - ker do prakse niti prišla nisem, ker me je teorija prepričala, da je praksa bedarijauser posted image

No, ker tudi sama tako menim, sem te vseeno vprašala, če imaš ti kakšne nasprotne dokaze user posted image

Soncnica Sandra ***, a tele vesoljce si imela v mislih?? KLIK

Estrella*, vidim, da je Katina ekspresno uredila zadevo user posted image

tilči, mi plačujemo 55 EUR - drugi plačilni razred. Če ti hodi narobe, ga izpiši, premisli sama. Se pa jaz osebno strinjam z barbaw.

nina7, moj user posted image  si vsak teden vleče najnovejše epizode Prison breaka z neta - tokrat je izvisel, ker ta teden ni bilo novega dela zaradi prenosa baseballa user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.10.2008 22:02:32 >

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
15.10.2008 22:05:12   
Anitka

A se javiš za kandidatko?user posted image user posted image Veš mene včasih malce kar panika grabi, ker user posted image še ni, zaščite nimava pa nobene. Saj si želim še kakšnega user posted image , toda ne glih takojuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4619
15.10.2008 22:06:49   
špelin@

Junijke nas prehitevajo po levi user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
15.10.2008 22:11:21   
Anitka
Mene pa prav zanima kako se bo naš Gal obnesel to noč, glede na to, da je danes popoldne podrl rekord v dnevnem počitku in je spal cele tri ure.

Eole upam, da bo tudi Julija prav kmalu začela bolje pančati ponoči.

Jana mi smo tudi zaspali kar pri dojenju. Ne vem, če bom sploh jemala v roke tole knjigo dokler dojimuser posted image user posted image

Estrella pa sporoči katero limonado boš začela spremljatiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
15.10.2008 22:15:38   
barbaw

Mene kar odpiši.  Sem pipo zaprla. user posted image  Po Mireno še zdaj nisem šla. Nimam pojma zakaj oklevam. user posted image  Menstruacije pa tudi še nisem dobila.
Počasi boš mogla mal v "mehiko". user posted image  Ena taščina kolegica gre vsak dan tja (z daljincem).

eole edino kar ti lahko rečem je, da se drži. user posted image  Tam do tretjega leta bo vse minilo. user posted image  Je pa res!

špelin@ nič hudega, če nas junijke prehitevajo po levi. Pravijo, da je fajn, da telo eno leto počiva. Pa mamice rabimo tudi nekaj časa zase. Če pa se zgodi pa user posted image .

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4622
15.10.2008 22:16:50   
barbaw
Anitka se zna zgoditi, da bo gal boljše spal. ponavadi manj utrujeni otroci boljše spijo. Vsaj pri nas je tako, pa še strokovnjaki se strinjajo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
16.10.2008 7:52:13   
tilči
Dobro jutro...

Danes gremo na uvajanje v vrtec. Sem malo premislila in bomo videli, če bo Nejcu všeč, bo hodil, pa če ne bo skoz prehlajen, ker sedaj se mu že 1 mesec vleče.Bomo že kje drugje stisnili. Hvala vam za nasveteuser posted image

Glede user posted image  smo mi tudi pipo zaprli.user posted image  Čeprav gledam vsak dan na rtl eno oddajo o dojenčkih, pa me kar malo matra. user posted image Samo potem bi pa res morali še zidati začeti

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
16.10.2008 7:53:05   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Anitka se zna zgoditi, da bo gal boljše spal. ponavadi manj utrujeni otroci boljše spijo. Vsaj pri nas je tako, pa še strokovnjaki se strinjajo.

se strinjam.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?