|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
16.10.2008 8:05:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce a veste kaj jaz vsak dan čakam? Da bomo majčice pridelale kakšno nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo kmalu našla kakšna junakinja.

A spet nobene ni na netu???????????

Mene kar odpiši.  Sem pipo zaprla. user posted image  Po Mireno še zdaj nisem šla. Nimam pojma zakaj oklevam. user posted image  Menstruacije pa tudi še nisem dobila.
Počasi boš mogla mal v "mehiko". user posted image  Ena taščina kolegica gre vsak dan tja (z daljincem).

eole edino kar ti lahko rečem je, da se drži. user posted image  Tam do tretjega leta bo vse minilo. user posted image  Je pa res!

špelin@ nič hudega, če nas junijke prehitevajo po levi. Pravijo, da je fajn, da telo eno leto počiva. Pa mamice rabimo tudi nekaj časa zase. Če pa se zgodi pa user posted image .

barbaw, glede pipce se ti kar pridružujemuser posted image Sem imela idejo št.3, pa sem si premislila iz preprostega razloga, ker sem ugotovila, da bi me še ena porodniška pokopala. Imam zelo rada svoja škrata in si ne znam več predstavljat življenja brez njiju, ampak vem, da psihično nisem več sposobna iti še enkrat čez prvo letouser posted image

anitka: saj je mene tud panika dajala ko user posted image  ni bilo, ker je do sedaj vedno zamujala. Sedaj imam mireno pa nič ne slončkamouser posted image
Sem imela že 2x bukiran Cuidad de Mexico, pa smo obakrat prebukiraliuser posted image Očitno mi ni usojena, bom pa mal daljinc po dolgem času aktivirala, da vsaj šprahe ne pozabimuser posted image

Pri nas je bilo spet nočno ne spanjeuser posted image Ob 3h pojedla in žurka do 4h. Imamo pa problemček , mislim kot Naty, da se mi non stop zvrača na trebuh in pol se zaplete in vrešči. Sedaj je tehniko vpeljala tudi ponoči. Grozzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa!!!

tilči: Nejcu pa srečno!

nina7: LT so dragi, nikar ga ne zabriši kam, še žal ti bo.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
16.10.2008 8:31:52   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Za nami spet ena kašljajoča noč... Da se ti zrola user posted image  Nimam več idej, revčka tale sluz, ki je ne zna izkašljat, tako matra user posted image

Estrella*, tudi jaz nimam več živcev za še enega user posted image  EMŠO?? user posted image  Neeeee user posted image  No, vsekakor so trije pri nas najboljši par user posted image

tilči, poskusite ta en mesec vrtca, potem boste pa videli, če se obnese user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste imeli zd.re.kano noč user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
16.10.2008 9:12:21   
Estrella*
No, mi smo se zrihtal in mal mlekca (za vzorec) popapcal. Vreme je še kar in se bova kar ven odpravile, saj je dobeih 13 stuser posted image
Tudi jaz sem v klubu čakajočih na Godotauser posted image , mislim toplega vremena. Zimo naravnost sovražim.

špelin@: junjijke nas šišajo še v marsičem drugem, ne samo v user posted image user posted image Bo treba mal zaropotat, ker smo se hudooooooo polenile.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
16.10.2008 9:28:54   
Anonimen
Dobro jutro vsem. Se na hitro oglašam preden spet gremuser posted image . Pri nas ni nč novga,vse po starem, razen to, da je Gaja včeri zaspala že ob sedmih. a bo pol k se bo ura prestavla že ob šestih spat hodila al kako?

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

nina7, moj user posted image  si vsak teden vleče najnovejše epizode Prison breaka z neta - tokrat je izvisel, ker ta teden ni bilo novega dela zaradi prenosa baseballa user posted image

Jest si zmer počakam da se mi ene tri deli naberejo, pol pa gledam tri ure skupi. Sm pa prvo sezono pogledala v treh dneh oz. nočeh, 24 delov. Kr nism mogla nehatuser posted image

No pri nas se zbudi, pa hvala bogu takoj nazaj zaspi, tko da še nimamo nočnih žurkuser posted image user posted image user posted image .

No lep dan vsem, se popoldne spet javim,peljem ob dveh tamalo k našim za ene 4 urce, pa bom mal pospravljala pa mal sm gor skočilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
16.10.2008 9:52:10   
špelin@
špelin@: junjijke nas šišajo še v marsičem drugem, ne samo v user posted image user posted image Bo treba mal zaropotat, ker smo se hudooooooo polenile.

Ne samo junijke, celo julijke nas bodo "nasc.ale" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4630
16.10.2008 10:12:42   
špelin@
A danes pa ne bomo nič kaj dosti čvekale? user posted image  A so vam marsovci kable zgrizli??? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
16.10.2008 10:13:54   
špelin@
Za vse blondinke & blond-wanna-be user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.10.2008 10:20:17   
aurora28
Jaz sem trenutno za 2-3 leti zaprla pipco (beri mireno), ko pa bo služba, pa bo spet nov član na poti, do takrat pa Pauseeeeeeeeee user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.10.2008 10:21:15   
tally

user posted image

user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
16.10.2008 10:23:40   
tana7

Imamo pa problemček , mislim kot Naty, da se mi non stop zvrača na trebuh in pol se zaplete in vrešči. Sedaj je tehniko vpeljala tudi ponoči. Grozzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa!!!

pri nas je enako - na srečo ne ponoči
na začetku se zabava na tleh, potem pa začne nekako čudno vreščat
ampak to ni jok - če pridem zraven in gor dvigne glavo, je čisto zadovoljna, nič objokana ali solzna, celo nasmeji se
potem da pa spt glavo dol in vrešči, kot da jo nekdo davi - sploh ne razumem, v čem je vic
itak pa ne zdrži 5 min na hrbtu - kaj bi dala, da je kdaj pa kdaj malo tudi na hrbtu!!!!! vsaj tako čudno vreščala ni, dokler se ni obračala na trebušček

Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.10.2008 10:32:47   
tally

dober dan

Ja pri nas je tukaj te dni bolj zatišje................če je pa sonček, ko bo slabo vreme bomo klofale 5 strani na dan user posted image .

Pipica user posted image - pri nas bo v uporabi takoj ko bo mogoče - torej po enem letu.

Pri nas smo imeli dva zbujanja. Ob 00.00h je pojedla ker je čez dan bolj malo jedla, verjetno zobki, pa potem ob 5 ko gre ati v službo spet jedla, potem sva spali do 8.30. Še kr solidno.

Mamo pa en drug problem- kakanje. Do sedaj je lepo kakala oz. do predvčerajšnjim, včeraj se je fulll napenjala in jokala, prav bogica je bila. zvečer ji je uspelo se pokakat čisto malo in to fulll trdo, prav taka kepica je bila user posted image . Pa včeraj ji nisem dala nič GH, ne vem kaj jo je tako zaprlo. Dala sem ji sirup Lactecon včeraj in danes, če ne bo nič grem po svečke.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.10.2008 10:38:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Anitka se zna zgoditi, da bo gal boljše spal. ponavadi manj utrujeni otroci boljše spijo. Vsaj pri nas je tako, pa še strokovnjaki se strinjajo.

Žal pri nas ta teorija ne drži ravno najbolj. Prvič smo se zbudili ob polnoči, nato ob dveh, štirih (tu smo bili eno uro pokonci), vstali pa smo nekaj po osmi.

Sicer pa dober dan vsem skupaj!

Tilči te podpiram v odločitvi glede vrtca. Upam, da bo pikec užival med vrstniki in da se znebite prehlada za nekaj časa.

Punce rabim nasvet pri izbiri darila za rojstni dan mojemuuser posted image Ker je tudi moj mahnjen na adrenalinske zadevščine sem razmišljala, da bi mu plačala skok s padalom v tandemu iz letala. A ve katera za kakšno dobro varianto?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.10.2008 10:54:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Imamo pa problemček , mislim kot Naty, da se mi non stop zvrača na trebuh in pol se zaplete in vrešči. Sedaj je tehniko vpeljala tudi ponoči. Grozzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa!!!

pri nas je enako - na srečo ne ponoči
na začetku se zabava na tleh, potem pa začne nekako čudno vreščat
ampak to ni jok - če pridem zraven in gor dvigne glavo, je čisto zadovoljna, nič objokana ali solzna, celo nasmeji se
potem da pa spt glavo dol in vrešči, kot da jo nekdo davi - sploh ne razumem, v čem je vic
itak pa ne zdrži 5 min na hrbtu - kaj bi dala, da je kdaj pa kdaj malo tudi na hrbtu!!!!! vsaj tako čudno vreščala ni, dokler se ni obračala na trebušček

O naša se pa še nč ne obrača.Je hrbet zakonuser posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.10.2008 10:55:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pri nas smo imeli dva zbujanja. Ob 00.00h je pojedla ker je čez dan bolj malo jedla, verjetno zobki, pa potem ob 5 ko gre ati v službo spet jedla, potem sva spali do 8.30. Še kr solidno.

Pri nas je blo isto, a sta se zmenili?user posted image Sam je vmes še 2x hotla dudo.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.10.2008 10:58:02   
katy82
Čau moje mačkice jst sem čist gotova,ne vem kaj je s tem nespanjem v glavnem sama tud do enih zjutri ne zaspim k sem že prav naspidirana kdaj bo spet jok,pol k pa zaspim se pa začne na pol ureuser posted image .

Dons popoldne mam vaganje,upam da je šlo kej dol,itak sporočim

Estrella nama so tud govoril da siol pr nama ne bo delal,lani se je kr naenkrat dalo itak nama pa blokira vsaj 20 x na dan tko da morva non-stop resetiratuser posted image Je pa res da so ful dobri programi gor in prav paše včasih za skulirat se kej odbitega pogledat.

Anitka ideja  je dobra sam da ne boš polisto kot edina gledala in se jokala pa preklinjala zakaj si mu pustila ituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst sem mojmu za obletnico organizirala paintball,plačala sem mu pa jst-k norc se je podil in skakal čez tisto hosto pa zasede so mel,sam je pa res da je tud skupina kolegov tko utrgana da jim odgovarjajo take stvari

Pipica sem tud jst zadnč gruntala sam nisem hotla oment k smo skor vse tečne k nam nč ne spijo,da ne bi kero dodatno miniluser posted image Midva čez kako leto in pol najbrž,če me bo peljal v Postojno na epiduralnouser posted image

Tally naša tud kaka občasno trdo,občasno pa tko limasto pa smrdi k 100 user posted image zdej se je pa še ritka vnela ampak nam sudocrem sploh ne pomaga,kaj naj dam gor,je pa tko kt da ma še mozolčke gor-a so to glivice k ponavad je to belouser posted image

Špelina ti mi znaš pa dan prav polepšat že navsezgodajuser posted image user posted image user posted image

Služba me čaka čeprav bo dolga do LJ ampak bomo že je tud plača ful višja kot tle pr nam

Egvo frajla je končno mal nazaj zaspala tko da grem hitr mal cunje porihtat pol pa ven k je tko lep vreme

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.10.2008 10:58:26   
Anonimen
O Estrella končno sm vidla tvojo tabelco v excelu, doma mi je noče odpret. Full dobrauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.10.2008 11:04:31   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.10.2008 11:09:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau moje mačkice jst sem čist gotova,ne vem kaj je s tem nespanjem v glavnem sama tud do enih zjutri ne zaspim k sem že prav naspidirana kdaj bo spet jok,pol k pa zaspim se pa začne na pol ureuser posted image .
Ja kaj je zdaj to z našimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in upam, da tudi pri vas to obdobje kmalu mine. Jaz bi kak dan tudi s
amo user posted image user posted image user posted image
Dons popoldne mam vaganje,upam da je šlo kej dol,itak sporočim
Držim pestke, da boš zadovoljnauser posted image
Estrella nama so tud govoril da siol pr nama ne bo delal,lani se je kr naenkrat dalo itak nama pa blokira vsaj 20 x na dan tko da morva non-stop resetiratuser posted image Je pa res da so ful dobri programi gor in prav paše včasih za skulirat se kej odbitega pogledat.

Anitka ideja  je dobra sam da ne boš polisto kot edina gledala in se jokala pa preklinjala zakaj si mu pustila ituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst sem mojmu za obletnico organizirala paintball,plačala sem mu pa jst-k norc se je podil in skakal čez tisto hosto pa zasede so mel,sam je pa res da je tud skupina kolegov tko utrgana da jim odgovarjajo take stvari
Jaz sem že vajena vseh teh vragolij, moram pa priznati, da se mi pri kakih vratolomnih norčijah itak šibijo kolena.user posted image user posted image

Pipica sem tud jst zadnč gruntala sam nisem hotla oment k smo skor vse tečne k nam nč ne spijo,da ne bi kero dodatno miniluser posted image Midva čez kako leto in pol najbrž,če me bo peljal v Postojno na epiduralnouser posted image
Saj to je tisto - strah, da tudi v drugo ne bomo pančaliuser posted image user posted image Sicer pa čez kako leto - zakaj pa neuser posted image
Tally naša tud kaka občasno trdo,občasno pa tko limasto pa smrdi k 100 user posted image zdej se je pa še ritka vnela ampak nam sudocrem sploh ne pomaga,kaj naj dam gor,je pa tko kt da ma še mozolčke gor-a so to glivice k ponavad je to belouser posted image

Špelina ti mi znaš pa dan prav polepšat že navsezgodajuser posted image user posted image user posted image
Ja ja ona je pa caricauser posted image user posted image user posted image

Služba me čaka čeprav bo dolga do LJ ampak bomo že je tud plača ful višja kot tle pr nam

Egvo frajla je končno mal nazaj zaspala tko da grem hitr mal cunje porihtat pol pa ven k je tko lep vreme

Naš pa se je glih zbudil

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.10.2008 11:10:12   
hijenca
Dobro jutro!

Spanje super, moj polhek zopet spal do 7, pa potem do 10. user posted image  Pravi mamin fant.

Jaz sem si tako že skoraj izračunala kdaj bomo meli naslednjega user posted image ,, sem že včeraj pisala, da računam na maj 2010. Če bo s službo klapalo. Če ne, pa tudi. Saj drugo leto imam že 30 let, pa bom že kar starejša za 2 otročka. Sem že letos bila najstarejša v sobi. user posted image

Moje hujšanje deluje, sta že 2 kilci manj user posted image user posted image , ampak ko bi vedle kako se lačna zbudim, celi hladilnik bi spraznila. Danes sem jedla eno malo hrenovko(te vakuumske), pa kavico. Sedaj še počakam poštarja, potem pa gasa z Videkom na sončeka, ker me tako osvaja ven iz ležalnika.

Moj Videk je začel tako vlečt palec, punce prosim nasveti, kako ga naj odvadim, ker to mi je pa najbolj grdo pri otrocih, ko vlečejo palec. In to prav vleče palec.

Jaz imam kabelski internet in sem zelo zadovoljna, ko pa se bomo enkrat, čez 20 let,user posted image preselili, tam pa ne bo kabelske. Ne vem če bom to preživela.

Nič, moram šibat. ker si bom drugače palec pojedo.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
16.10.2008 11:25:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Moj Videk je začel tako vlečt palec, punce prosim nasveti, kako ga naj odvadim, ker to mi je pa najbolj grdo pri otrocih, ko vlečejo palec. In to prav vleče palec.

Nič, moram šibat. ker si bom drugače palec pojedo.user posted image

Naš Gal včasih tudi vleče palec in tudi jaz upam, da se tega ne bo navadil. Dude pa noče ta falotuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
16.10.2008 11:26:29   
špelin@
O, zdaj pa ste čveke gor, ko sem se jaz v delo vrgla in ne utegnem spremljat debate user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
16.10.2008 11:42:40   
Soncnica Sandra ***
Zdravo!

Eh to vreme user posted image . Piha, piha, piha, ..... pa zebe user posted image
Pol mej pa človek pelje otroka ven v takem, ko bi še mene skor odpihnilo user posted image , pa me je kar dosti skupaj user posted image
No upam, da bo do popoldneva nehalo pihati, da bova lahko šle malo ven. Upam samo da ne bo deževati potem začelo user posted image

Punce a veste kaj jaz vsak dan čakam? Da bomo majčice pridelale kakšno nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo kmalu našla kakšna junakinja.

Ja prav lepo bi bilo za brati, da se katera izmed nas veseli novega user posted image . Ma sej bi se kar sama javila, samo je še malce prezgodaj, pa še kako službo si moram najti

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4647
16.10.2008 11:43:49   
Soncnica Sandra ***

Soncnica Sandra ***, a tele vesoljce si imela v mislih?? KLIK

Ja ja Špelin, tele vesolce sem imela v mislih user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 16.10.2008 11:49:39 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
16.10.2008 11:53:08   
Srčekgirll
Ojla!
Evo me pa sm končno spet kle. Kako ste kaj? Mi2 z Vidkom sva super. Mamo že prvi zobek in morem rečt da ni nč siten al pa kej podobnega. Drgač pa rastemo k kopriva. No, sam tolk se mal vam javljam.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
16.10.2008 11:59:31   
Soncnica Sandra ***

A danes pa ne bomo nič kaj dosti čvekale? user posted image  A so vam marsovci kable zgrizli??? user posted image

Men kable grizejo telekomovi  user posted image  marsovci, ker mi net dela za en ku.r.c al pa sploh ne user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?