|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
16.10.2008 9:15:13   
Čebel@
brkn........ti mi prov slabo vest delaš ker si tok pridna s pospavljanjem in vrtičkanjemuser posted image user posted image user posted image  jaz sem pa tok gnila da je kar jojuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
16.10.2008 9:37:31   
Ajvy
jutro...evo se prehranjujem...potem pa grem počivat, ker sem ponoli salbo spala...je imela TArja svojo žurko...pa ji ni za zamerit...saj zaradi zamašenega noska, ni mogla lepo spati.....ah ta moja pupa user posted image

Katjuša...sej tudi nov dan mi ni č ne pomaga....ne me narobe razumet...samo trenutno sem full v bad-u,,,,čaka me razrešitev stanovanjskega problema....in ne vem kako se bo izšlo.....lepe besede ne pomagajo, ker je vse odvisno od enega samega človeka.....
Glede prebiranja sem pa predvsem mislila na vse tiste, ko me nekaj vprašajo, potem pa niti ne preberejo....
jap, si sklerozna.....user posted image
Drugače sem se pa hecala to od sexa...se opravičujem ,če sem te užalila, to ni bil moj namen,....

Majchy...hval za hruljenje, ampak res ni bilo potrebno....sem napisala .da sem izredno slabe volje....nisem htela nobenega nič užalit....sem pa že od nekdaj taka ,da povem kar si mislim....čeprav sem potem zbombardirana....tako pač je....

BAlonchy.....upam, da ti šiht čimhitreje mine in da boš uspešno zdržala.....jst sem  v prvi user posted image  delala 16 ur, dva  dni zapored, potem pa tretji dan 14...sem mislila ,da me bo polomilo....ampak ti vsaj uživaš v svojem delu, tak da ne dvomim ,da ti ne bi uspelo....

petrap user posted image  hvala...sej veš kako je, ko je človek potrt, ampak resnično potrt in žalosten....je včasih še preveč občutljiv...no, že cmeramuser posted image

Vesnozaver.....no, vsaj zanimiv pregled je bil....a vi že veste, da bo fant in to Aljaž---kako lepo ime!!

Brkn...ampak ti si pa res vzor pridnosti...prosim, dase malo bolj zgleduješ po meniuser posted image user posted image , in veliko počivaš

tako...zdej grem pa počivat, da bom lahko brkn za vzgled.....
sploh ne morem verjet, kako me ta stvar mori....groza...ne morem spat...ne razmišljat...k se mi zdi ,da se vrtim v krogu....ah aj...se bom raje umaknila...da ne bom še keri zasrala dneva.....lp...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.10.2008 9:40:31   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

pozdravljene...

vse nosečke... :)user posted image user posted image

Vsem želim en lep popoldan... :)

v glavnem imela sem pregled je vse ok... in pa spol ?, ker je bila popkovina med nogicami... user posted image  zdaj pa res ne bom dolg vedla kakšnega korenjaka imamo??

za naslednji pregled moram pa poklicati... :)
lep dan... :)

sam da je vse OK sej spol ni tak pomemben......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni pomemben spol, važno da je dojenček zdrav.... točno tako... :)

hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.10.2008 9:44:14   
boma2
balonchy....

naslednji pregled 14.11.2008... :)

Ja moram povedati, da je z mojim dojenčkom vse ok... sam noče pokazati kaj je... :(
To verjetno zato, ker si full želim... :)
V torek sem imela pregled... baje je vse ok... ampak slikice pa nobene.. :(

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.10.2008 9:47:26   
Katjusa
na hitro vas pozdravim mi je tak slabo da bi šla kr user posted image ..... sem 15 min nazaj vstala sem mogla Florjana zbudit in zdej morem it najprej neki pojest da me slabost mine..... ko pridem nazaj vas pa preberem vidim da ste ble že pridneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.10.2008 9:51:55   
brkn83
Ej punce, sej počivam js tudi. Sam ne morem si pomagati, če pa imam ful energije in nekako jo pa moram porabiti. Če ne se mi zdi, da se potem na koncu kr slabo počutim, ko vidim da nisem nič pametnega naredila.

Drugače pa sva se z mojim sedaj odločila, da bova končno začela urejati sobo za našo user posted image . Tako da sem včeraj naročila strešna okna in sedaj moram počakati da jih pridejo zmontirati,...................... čaka naju še kr veliko dela. Ko sva delala stanovanje, ene sobe nisva dokončala, ker sva rekla, pa sej je še ne rabiva itak še ne bo otrok................. no sedaj pa bo treba malo migati. Ker bova potem spalnico prestavila v to sobo, ki jo bova sedaj naredila, otrok pa bo dobil sobo, kjer imava midva spalnico. Še bom imela polne roke dela do februarja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.10.2008 9:55:36   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.10.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image   23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image  22.10./6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)   user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image    17.10. CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   20.10. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     28.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image      29.10. MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   20.10.  MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.   LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image    3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   21.10. NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 66   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 12
user posted image  = 8
 user posted image  = 47

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

BIRDY - Lep pregled ti želim... Naglej se vašre žabice, pol pa hitr poročat!!! OK? user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
16.10.2008 9:57:18   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
16.10.2008 10:02:38   
diamantina
Jutro!

Katjuša, ja kaj pa je zdaj to s slabostjo?

Odkar sem se na zadnje javila, ste pričvekale skoraj 30 strani, pa sem se oglasila pred tremi dnevi user posted image  user posted image  user posted image  Madonca ste pridne. user posted image  user posted image

Če še katera nima babyphona, danes imajo v hoferju akcijo - malo manj kot 35€ pride. Jaz sem ga šla kupit, pa ni videt, da bi bil slab, še dve leti garancije ima z računom. Vleče pa baje 300m. No bomo videli, midva ga bova danes sprobala pri našem kužotu, ki spi eno nadstropje nižje od spalnice oz. bodoče otroške sobe.

Naš biskvitek pridno brca, največkrat ga čutim v riti - kako je le obrnjen in kaj mu je tam tako všeč? user posted image  user posted image  user posted image  Mi pa trebuh otrdeva na čase in včasih čutim neboleč pritisk navzdol, kot bi mogla nekaj pritiskat se mi zdi user posted image  Upam, da je to normalno in se telo samo pripravlja. Me pa drugače bolijo kosti v luliki za umret, pa ful se mi je razširila, tudi pri seksu to opažam, moj pa tudi pravi, da kar nekam v prazno strelja user posted image  user posted image  Kako bo šele po porodu ...

Imam pa vedno manj kondicije, včeraj sem se komaj dober kilometer sprehodila s psom, pa sem že mislila, da me bo moral pes nazaj domov vlečt user posted image  A se vam tudi to dogaja? Do sedaj sem vse opravljala brez problemov, zdaj pa sem kot nasedli kit. Pa trebuh se mi je vidno povečal v parih dneh, malo me tudi srbi, ampak ni prevelike sile.

Naslednji mesec pa greva v starševsko šolo (decembra ne bo časa, v januarju imam pa še diplomski izpit in se mi ne bo ljubilo še na to hodit, pa tudi če me slučajno kaj prehiti ...). Saj lahko greva v sedmem mesecu ali?  Pa intenzivno se bova lotila rihtanja stanovanja od znotraj ... zdaj ima še moj gnečo na terenu, v novembru bo pa treba vzet "kramp in lopato" v roke. A so čakalne dobe na otroško opremo (pohištvo, vozičke ipd.) dolge?

Privoščite si danes en lep sprehod, ker dolgo baje več ne bo toplo user posted image  user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
16.10.2008 10:11:51   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

BAlonchy.....upam, da ti šiht čimhitreje mine in da boš uspešno zdržala.....jst sem  v prvi user posted image  delala 16 ur, dva  dni zapored, potem pa tretji dan 14...sem mislila ,da me bo polomilo....ampak ti vsaj uživaš v svojem delu, tak da ne dvomim ,da ti ne bi uspelo....

Sam pol si pa fenomenalna... Mene že dans tole trže... Sam bom zdržala nekak... user posted image user posted image

Res je, da uživam v mojem delu... Sam vseen me bo mal pobralo... user posted image

Pa hvala za lepe in vzpodbudne besede!!!
Vsem... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
16.10.2008 10:13:22   
Balonchy
Koga se bere - diamantina. user posted image user posted image user posted image
A si še živa??? user posted image

Poročaj kako se obnese baby phone iz Hoferja!!! OBVEZNO! user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.10.2008 10:15:32   
petrap
diamantina - v šolo greš lahko kadar hočeš, ni važno v katerem mesecu si...midva sva že zaklučila...

ajvy - vem kako je ko te nekaj mori, pa čakaš kako se bo rešilo, najhuje pa je to, ker je ponavadi ta stvar v rokah drugih in tako ali tako ne moreš nič...saj bo minilo...pri nama mava trenutno tud eno tako situacijo, ki ni prijetna in samo upava, da se bo ugodno rešilo...se mora user posted image ...

brkn - jaz mam tud namen mal še rožic nabavit, rabim za dnevno sobo, sam bo mogl kar počakat še kak mesec...zdaj morm šparat za drugo leto, da ne bo krize...

katjusa - upam, da je bila slabost sam prehodna...in da bo po zajtrku minilo...jaz sem pojedla že kosmiče, pa bi kar še kaj...dajte mi povedat kaj ni redilno, ker jaz bi skoz neki jedla...sem si zdaj prnesla 2 jabolki pa 3 pomaranče...to bo moglo zadostovat do kosila okrog 17h..upam, da bo user posted image

danes se mi pa vleče...dobro da je jutri petek, moj bo kar doma jutri, ga je neki v vratu zagrablo že 1 teden nazaj, pa noče popustitl, tko da gre k zdravniku...najraje bi šla kar z njim, sam ne smem...morm delat user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.10.2008 10:29:30   
Balonchy
petrap - kam sta vidva hodila v MŠ???

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.10.2008 10:30:49   
Katjusa
zdej pa res dobro jutro slabost me je minla user posted image user posted image user posted image kakor prišla tako minla.... jedla še nisem ne vem kaj nej jem.... zdej je pa še memi prišla z novico da danes dobimo obiske iz Švice pa nisem nič kej vesela (to je druga zgodba) sam upam da ne bodo predolgo tu verjetno kak teden......

Birdy.... ja res je da je Nali še mal majhna in da ne ve zakaj se gre k Florjan je starejši in ko smo šli je je mislu da bo videl pravega dojenčka.... mu nič kej ni blo jasno čeprav gledal pa je v monitor in je vprašal kaj to je dojenček.... in kak dan mi reče mami zdej ti nimaš več dojenčka in pol mu morem razložit da še mam in ko ne bo več v trebuščku bo tuki polek in ga bo lahko gledal in cartal..... pol dobim sam odgovor "O ja" ne vem če čisto razume čeprav ko pa se kej igra pa vedno misli tud na dojenčka in pravi da mu bo dal dudo.....

Majchy ti si pa res zgodna pa še otrok nimaš.... ja pa res kot punce pravijo nič dvigovat ne se igrat preveč je v igri.... prosim te pazi nase in na pikico, četud noben drug noče ni treba da ti delaš pa nej bo tak k je...... sej bo dragi tud prav kmalu čutil brcike boš vidla kak bo presenečen kako fino je touser posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchy joj se mi kr smiliš od 8-21 umrla ne boš sam boš pa verjetno na smrt utrujena.... nosečke kaj je vem dejte no mal počivat

Patrap le glej da se še kej javiš.....

Vesnozaver  men se zdi da so nekateri G pač mal nerodni za UZuser posted image user posted image user posted image ja no boš pa še enkrat pikico vidla moji razultati so pa AC 154, FL 34, bila sem pa takrat 20t 2d

Brkn kje se ti jemlje ti si res ena izmed najbolj pridnihuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ravno ponoči k sem se zbudla nate misla, če bi se kej vidle.... no če se kej mimo mene peleš bi se lahko na kak čajek oblasla kaj praviš?
Res te čaka veliko dela s stanovenjem sam boš uživala ker veš zakaj se greuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kr lepo počasi ni treba vse en dan

Ajvy upam da se te težave hitro rešijo zdej je čas za uživanje nosečnosti in vsega kar spada zraven med drugim čvekanje z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa le glej da boš lep vzgled za Brkn.... ja če sem odkrita sem bla mal jezna ker sem v tvojem pisanju čutla kot da si se prav razjezila name in kot da me...... sej ne znam napisat.... no zdej k vem da imaš težke čase sem ti odpustila kot bi pihnil tak da je med nama vse OK..... držim pesti da bo to res hitro mimo in da boš spet boljše volje...

Boma ja ponavadi je tako tisti k si ful želijo ponavadi ne pokaže.... ko boš na naslednje pregledu povej da bi rada vedela in bo probal G pogledat sam za spol še nisme slišala da kater nebi.... tak da ti sma povej da maš željo vedet in se potrudliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Diamantina pa kje ti hodiš men se zdi da te že celo večnost ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image super za bebefon mi ga mamo in vleče kr daleč sicer ne vem kaj za enega je pa že mal star....user posted image user posted image user posted image kr fina zadeva kadar sme šla pred hišo sme ga s sabo vzela in čakala da se mali zbudi..... kondicija nam pa vsem mal peša.... za kosti mene je tud v 1. nosečnosti to zečelo kr kmal bolet sam pr sexu s eni nič poznalo no vsaj moj ni nič reku....

mi smo pa zred še prehlajeni joj ne vem kaj je s Florjanom še ospena nisma nehala jest in zdej kiha kašlja.... sej verjetno se je od možeka nalezu sam bošček moj mali..... pa še skos sma bla zdej notriuser posted image user posted image mu bom mogla kake vitaminčke kupit da mu odpornost zraste..... tiste k že meteuser posted image kaj jim dajete za odpornost? Pikovit?

Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.10.2008 10:31:33   
petrap
midva sva hodila v Cerknico..je blo zanimivo, imeli smo se prou lepo in bo kar malo manjkalo...user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.10.2008 10:37:42   
brkn83
punce js zdej šibam na faks, tako da se beremo kaj zvečer.

lepo se imejte in uživajte na sončku.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.10.2008 10:46:34   
Čebel@
ajvy........nisem misnila tko grdouser posted image  prov ne bom več komentirala ko ne bom 100% vedla za kaj greuser posted image .........ti pa iz srca želim da se vse reši.....pomaga če se izpovež in misliš pozitivnouser posted image user posted image evo enga user posted image  samo zate!!!!
katjuša......verjemi da me je izočilo......zdej bom samo še s prstom kazala ko bojo drugi nosiliuser posted image user posted image user posted image user posted image
petrap.....malo boš z nami poklepetala potem greš pa že skorej domov........pocarti tvojga ker poznam bolečine v vratu....mu pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.10.2008 10:47:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pridna bodi in naj ti hitro mineuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.10.2008 10:50:24   
petrap
majchy - saj sem ga tko masirala in vse...sam očitno ni nč pomagal...sicer pa po celodnevnem delu ne more pričakovat, da bo kaj bolje...bi mogu počivat, sam to je pa zanj najhujša kazen, da bi mogu mal pri miru bit user posted image user posted image ...k otrok user posted image ... saj bom zdaj čvekala z vami...no saj že user posted image ...dobro da vas imam user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.10.2008 10:56:21   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Kje pa je sonček????

Tu v PO je oblačno... Brez sončnega žarka! user posted image
Že tko sm nikakva, pa še sončka nimamo... user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
16.10.2008 10:59:35   
petrap
balonchy - kolkr jaz vidim tule skozi okno...v lj tud ni sončka user posted image

brkn - pridna bodi na faxu...pa da ti hitro mine, glede sobice pa res kar počasi, se nikamor ne mudi...jaz sem ugotovila, da je najtežje začet...potem ko enkrat začneš, gre hitro naprej...kako to, da boste pa zamenjali sobe? je vajina manjša?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
16.10.2008 11:01:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy - saj sem ga tko masirala in vse...sam očitno ni nč pomagal...sicer pa po celodnevnem delu ne more pričakovat, da bo kaj bolje...bi mogu počivat, sam to je pa zanj najhujša kazen, da bi mogu mal pri miru bit user posted image user posted image ...k otrok user posted image ... saj bom zdaj čvekala z vami...no saj že user posted image ...dobro da vas imam user posted image

sem mela nekaj let nazaj prometno nesrečo in od takrat se mi vsake tokli časa kar vrat zatakne..........ne pomaga mi druzga kot to da grem po opornico in jo neki časa nosim da popustiuser posted image user posted image  ja sej moški so baje malo večji otroci......to moj mož zelo rad dokažeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
16.10.2008 11:03:29   
Čebel@
še ena čist neumestna......sem dele po radiu slišala da je na črnuški obvoznici povozilo žensko in da truplo leži na cestiuser posted image user posted image user posted image  groza!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
16.10.2008 11:13:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

še ena čist neumestna......sem dele po radiu slišala da je na črnuški obvoznici povozilo žensko in da truplo leži na cestiuser posted image user posted image user posted image  groza!!!!

tole je pa kriza jauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
16.10.2008 11:21:23   
lilcha
Evo mene po dolgem času.
Od 26.9. spet delam,ampak sam po 4 ure.Že to se mi zdi da komaj zdržim,ker se me hitro začne lotevat omotica.Bom pa probala delat dokler bo šlo.
Tko da ne morem verjet kok ste ene pridne in svaka čast da vam rata bit po cel dan v službi.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.