![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:19:09
|
|
|
|
birdy
|
Oj, mene pa neki resno zanima? A mate ostale kej krče v nogah? Ker jst mam prov grozne, ene dvakrat na dan tko spontano, poleg tega me pa krč v mečah zagrab vedno kadar noge stegnm, mislm pretenem, sej veste tist k celo telo pretegnete. No, jst nog pač ne smem ker mam pol vedno krče. Mam pa res po celem spodnjem delu nog krče. Od meč zadaj, ob straneh, spredaj, celo dol v podplatih... Men je prov za znort. Pa pijem magnezij, vsake dva dni sem ga pila, zdej ga bom pa raj kr vsak dan.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:21:53
|
|
|
|
Shuka
|
Birdy - mene krči samo zjutri malo zgrabijo, ko pretegnem noge drugače ne, sem pa skoz na magneziju in sicer 2x300mg na dan in zaenkrat še nimam problemov.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:23:59
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy...mene krči, še, ne grabijo....so me pa tudi v prvi samo malo kasneje in nit islučajno ne tako intenzivno kot tebe.....ko sem začela pit magnesol, vsak večer enega se je vse skupaj nehalo... Kaj pa G pravi na to??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:24:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...te majčke so meni ravno najbolj všeč...s trakci ali pa z gumbki....mi je billo full lažje kot z body-čki ko je bila še čisto majhna.....res, pa je da enim niso.... Ajvy, a res, mislm so ti všeč? Bolj k bodiji? A mislš bolj kot na splošno bodiji? Ker men uni (govorim ko je bla še mejhna) k so za čez glavo vlečt so mi bli tud podn. Sam te na preklop so pa isti k te majčke sam da je pač bodi. A te ti tud niso všeč a jih sam nisi probala? Pa ne govorim tko k da bi te hotla kej napast kako so ti lohk všeč ampak te res vprašam k je tko zanimiv da so ti te majčke fajn
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:25:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...mene krči, še, ne grabijo....so me pa tudi v prvi samo malo kasneje in nit islučajno ne tako intenzivno kot tebe.....ko sem začela pit magnesol, vsak večer enega se je vse skupaj nehalo... Kaj pa G pravi na to?? Jutr mam morfologijo pa moram vprašat. So me začel tkole grabt kake tri-štiri tedne nazaj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:29:09
|
|
|
|
claud
|
Ojla! Joj, punce tok ste pridne s čvekanjem da vas komi dohajam! Tko da sm sam mal preletela današnje pogovore.... Salt- se strinjam s hormončki.... pomoje jih tašče še bl razdražjo-ker men para živce!!!! Majchy23- vem da komi čakaš da greste na svoje, ampak ne bit preveč pridna!!! (zarad tebe in ) Am....jah,drugač pa še da povem kok mojmu dragemu zadne čase dogaja naš .... Včeraj ko sva šla spat,no ja jaz itak dolg rabim da zaspim, on se je pa pr mojmu trebuščku ulegu pa dal roko gor in kr kmal zaspal....in pol naša začne brcat, in točno tam kjer ima on roko ful močno brcne on se pa podzavestno brani in mi začne trebuh stiskat....tko da sm ga kr mal odstranla....in sm ga dons nadrla da naj se spravlja na ljudi sebi primerne velikosti, pa mu ni blo nč jasn kaj govorim ....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:31:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...te majčke so meni ravno najbolj všeč...s trakci ali pa z gumbki....mi je billo full lažje kot z body-čki ko je bila še čisto majhna.....res, pa je da enim niso.... Ajvy, a res, mislm so ti všeč? Bolj k bodiji? A mislš bolj kot na splošno bodiji? Ker men uni (govorim ko je bla še mejhna) k so za čez glavo vlečt so mi bli tud podn. Sam te na preklop so pa isti k te majčke sam da je pač bodi. A te ti tud niso všeč a jih sam nisi probala? Pa ne govorim tko k da bi te hotla kej napast kako so ti lohk všeč ampak te res vprašam k je tko zanimiv da so ti te majčke fajn ja res ja...vem ,da sem ena redkih...ampak majčke in body-ji...saj je vseeno na začetku...ali sem ji dala majčko in take žabica ali pa body na preklop in žabice...kar sem imela na razpolago...res, da so morda body-ji boljši...samo jaz sem jo itak prve tri mesece na široko povijala, tak da niso mogle nikamor pobegnit..... za čez glavo, pa pri tako majhni nisem uporabljala...ker če sem čist iskrena sem bila še full nerodna, pa me je bilo malo strah
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:32:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...mene krči, še, ne grabijo....so me pa tudi v prvi samo malo kasneje in nit islučajno ne tako intenzivno kot tebe.....ko sem začela pit magnesol, vsak večer enega se je vse skupaj nehalo... Kaj pa G pravi na to?? Jutr mam morfologijo pa moram vprašat. So me začel tkole grabt kake tri-štiri tedne nazaj kar vprašaj, ker če jemlješ magnezij, bi ti morali vsaj malo popustiti...... men pa koža srbi...povsod.....groza sej bo minilo...če ne prej februarja
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:33:44
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:41:14
|
|
|
|
claud
|
Anvy- koža te srbi? a se ti strije delajo? mene so mal napadle na notranjih delih stegen ker se nisem redno prej mazala, po trebuhu me pa čist nč ne matra k edino po trebuhu se pa res vsak dan mažem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:43:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Anvy- koža te srbi? a se ti strije delajo? mene so mal napadle na notranjih delih stegen ker se nisem redno prej mazala, po trebuhu me pa čist nč ne matra k edino po trebuhu se pa res vsak dan mažem. mah ne....jst mam mehansko alergijo na oblačila...in v nosečnosti me zamede še bolj.....in pol mam feeling kot da mi mravljice lezejo po koži.....ampak sej bo minilo..tudi v prvo je....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:45:05
|
|
|
|
claud
|
Jah nč....da ne bo spet monologa..... se tipkamo jutri, do takrat pa lepo spite, pazite da se mož v spanju ne spravi na .... Nočko!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:46:41
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko...jst tudi grem....spat...oziroma zdej malo na wc hodit....pol pa zaspat.... nočko punce.....naj bodo lepe sanje..... KAtjuša..pa ne rabš sam od sexa sanjat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 22:12:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čeprav sem izredno slabe volje in sploh ne vem zakaj se trudim vse lepo pokometirat, ko potem niti ne preberete ...al pa me zignorirate...sej ne vem kaj je huje....ampak jst sem res fenica tega foruma in res mi je všeč pogovor z vami....torej mi ne preostane drugega kot da vržem v komentatorsk vode....mam vsaj občutek, da nisem sama...... kak to misliš da te ne preberemo..... nič bit slabe volje ju3 bo nov dan.... se pa zgodi da kdaj gre kak post mimo ampak to gre tud moj al pa od katere koli druge tak da to imaš odvečne skrbi.... IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša...o mojem mnenju glede sexa v nosečnosti sem razlagala že na dolgo in široko...pa mislim , da ravno tebi, tak da žal ne bom še enkrat..midva sva se pomenila,oba se strinjava kar je glavno....meni to ni všeč..in mi tega ne prakticiramo....je pa dosti slajše potem, ko se lahko zares sprostim...brez podnajemnikov očitno sem bolj sklerozna kot sem si misla da sem kakorkoli vsak se zase odloča in hvala bogu če bi se kdo drug zame bi verjetno bla že bog ga vedi kje.... IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša..pa ne rabš sam od sexa sanjat na tole pa tud nimam kej vpliva, sicer pa niam nič proti sam da ne sanjam kak kdo drva žaga in o sexu že nakaj časa nisem sanjala Birdy men pomaga magnezij sam 200mg pa ne vsak dan sam ko vidim da me hočejo krči vzamem in je potem boljše..... pa fino rihtaj jutri držim pasti da se boste imeli lepo, gre Neli tud? Claud ta je pa dobra ja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 22:14:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša..pa ne rabš sam od sexa sanjat ka sem ispadla kak sex ne vem kaj????? pač sam vprašala sem če kej sexate in to ni nič takega ali pač???? pa sem misla da mama sam mi2 problem????? joj sem preutrujena da kake bedarije ne napišem bom raje končala za dons lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 22:25:24
|
|
|
|
birdy
|
Katjusa, Drugače pa sem bila jst v prvi nosečnosti prov res sex manijak, večkrat na dan je blo neki zame. Moj je biv pa utrujen tko da sva sam enkrat na dan Zdej pa, joj, se že mal prtožuje... Pol mi pa reče da nikol sama ne začnem, ja valda da ne, če pa tistih dvakrat na teden opravim "zakonsko dolžnost" pol pa me sploh ne prime da bi jst zares hotla kej. Upam da bo počas kej bol, drugač bo moj glih umru Neli pa ne gre z nama. Je še čist premajhna, še ne razume, ona bi se tam v ordinaciji hotla igrat, to pa res ne bi blo fajn. Aja, pa z ne razume mislm da ne razume fore o ultrazvoku, verjetno da o nosečnosti že mal dojema, sej ji tud skoz govoriva da bo dubla bratca al pa sestrco
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 6:33:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čeprav sem izredno slabe volje in sploh ne vem zakaj se trudim vse lepo pokometirat, ko potem niti ne preberete ...al pa me zignorirate...sej ne vem kaj je huje....ampak jst sem res fenica tega foruma in res mi je všeč pogovor z vami....torej mi ne preostane drugega kot da vržem v komentatorsk vode....mam vsaj občutek, da nisem sama...... Majchy...jst tudi upam ,da vama bo uspelo preseliti se na svoje Čestitke za 1. slikico v albumu....kolk sta fejst.... za ta prvi odstavek te moram kar mal "nahrulit".........vedno te preberem(najprej pa pogledam če je kaj meni posvečeno) in odgovarjam tudi.........ne bit slabe volje......tko kot je katjuša napisala-včasih gre kakšen post kar mimo......tud jaz imam velikat občutek da me kar ignorirate pa se hiter pokaže da to ni tko no uglavnem nisi sama....me te imamo rade za drugi odstavek pa hvala slikico bom pa še kakšno dodala evo posebej zate post
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 6:38:56
|
|
|
|
Čebel@
|
no zdej pa še dobro jutro zaželim...........spet sem prva najprej eno in !!!! sem že 2 uri budna.....me je tok skrbel da ga nisem kej posrala učeraj z dvigovanjem ker je bil učeri full miren.........no pa je hiter dokazal da še miga........je bla ob pol 6 jutranja telovadba in zdej sem pomirjena sem pa dala spet mojmu roko na trebuh ko je brcov in ni čutil baje da je še prenežen no sej bo samo res bi rada da bi tud on čutil no zdej grem pa še malo v posteljo da ne bom imela monologov se tipkamo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 6:41:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Am....jah,drugač pa še da povem kok mojmu dragemu zadne čase dogaja naš .... Včeraj ko sva šla spat,no ja jaz itak dolg rabim da zaspim, on se je pa pr mojmu trebuščku ulegu pa dal roko gor in kr kmal zaspal....in pol naša začne brcat, in točno tam kjer ima on roko ful močno brcne on se pa podzavestno brani in mi začne trebuh stiskat....tko da sm ga kr mal odstranla....in sm ga dons nadrla da naj se spravlja na ljudi sebi primerne velikosti, pa mu ni blo nč jasn kaj govorim .... no tole morem še pokomentirat.......sem se začela na glas smejat(če bi me kdo vidu bi mislu da sem zmešana) hvala ti ker si me nasmejala že na vse zgodi zjutraj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 8:08:03
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutrooooo... Majchy - hvala za jutranjo postrežbo! Naj se vam že navsezgodaj mal potožim - sem že zdaj "slabe volje" - delam cel dan (od 8 do 21) Sodelavki (kolegici) je zbolel sinko in me je prosila, če jo lahk dans nadomeščam! Tko da bom potegnla od 16-ih do 21-ih!!! Jupiiiii.... Po moje bom umrla!!! Če me jutri ni na RR-ju... ...naj nadaljujem??? Bodte fajn... Se tipkamo kasnej...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 8:34:28
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro balonchy!!! uf tale bo pa dolga.........naj ti hitro mine
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 9:02:23
|
|
|
|
petrap
|
Jutro... ajvy ne bit žalostna, saj te ne spregledamo, jaz se vedno probam potrudit, da bi vse pokomentirala, sam ponavadi mi časovno v službi ne znese, tko da potem sam po spominu kaj napišem... majchy - da te potolažim, moj do tega tedna tud ni čutu brcik, pa mam rok na začetku februarja...me pa zdaj že tko orng brcne, da kar odskočim...bo kmalu tud pri tebi tako... balonchy - naj ti klub vsemu hitro mine...men je že teh 8 ur preveč...sam če bi mogla nekoga zamenjat, bi najbrž ga...pridna si lep dan...pa bom danes še kaj pokomentirala, ker sem bila včeraj res pridna in danes ne bo tako veliko dela...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 9:08:52
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro mamice! Balonchy - drzi se! Naj ti čimbolj hitro mine. Majchy hvala za zajtrk! Sem vesela, da si pomirjena, da te je tvoj nabrcal Mi smo imeli morfologijo, ni vsega dobro videla (tisto, kar je pravi, da zgleda ok), je rekla, da zaradi odebeljene trebušne stene.... jaz pa nisem nic rekla....kako je prijazna, da ni rekla zaradi špeha! Tako da me je poslala še v bolnico, da tam opravijo podrobni pregled, tako da grem 28.10. na morfologijo. V knjižico mi je vpisala tole: AC 174, FL 39. Na datum pregleda je bil 21 t 2 d. Kakšni so ti podatki v primerjavi z vašimi?? Naš Aljaž tudi že posteno brcne, možek jih tudi že čuti, najbolj je smešno, ko gledava trebuh, ko se premakne in tako vzvalovi....no, pa me je zgleda slišal in se je sedaj zbudil...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 9:13:20
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za tolažbo petrap vesnozaver.....me full brcne(oz boksne) samo da še vedno premalo me pa brce pomirijo ker jaz takoj pomislim da je kej narobe če me kakšen dan malo manj nažoka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 9:13:20
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro punce. Najprej vam pošiljam eno za boljši začetek dneva. No js sem tudi že malo prej vstala. Sem morala mal prat dati en stroj, pa da ga še obesim, preden grem zopet na faks. Zdej pa še moram na hitro kopalnico mal počistit, potem pa se najem in grem. No včeraj sem bila tako utrujena, da se mi zvečer sploh ni dala pred računalnik, da bi se vam kaj javila. Ko sem prišla iz faksa sem hitila kosilo kuhat, nato pa sva šla z mojim malo ven, js še na vrt solato presadit, on pa travo pokosit. Tak, da sem bila zvečer že prav utrujena.......... sem samo še legla v posteljo. Danes, ko je pa tak lep dan, me pa še čaka, da eno gredo zasadim. Ker pri nama tak počasi okolico urejava. Ampak to šele potem pozno popoldan, ker pridem domov šele okoli štirih. Grem še spotoma ko bom šla iz maribora v Bauhaus po rožice, upam,da bodo kaj pametnega imeli.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.