|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
15.10.2008 16:08:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aha Katjusa, hvala...Sej mi jih je mama kupla sam 2, pa še te št. 56 in jih bom dala pač čez bodi...
Sej že veš ne, kako sem jst zgubljena? No, dej mi še enkrat povej kiri program maš za koledarje...Meter sem sklerozna! Zadnjič ko smo se menle na msn sem potem pozabla shrant... Ne bit jezna!!!

corelDRAW ja ni panike

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.10.2008 16:08:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no drage moje trebuškarce........vas zapuščam.......grem v šolo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image  

fajn čvekejte da bom mela kej za brat in se tipkamo

pa ne pozabte bušijev božatuser posted image user posted image

zakaj bi hodla tja če veš da boš spala nebi raje z nami ostala lej kak fino nam greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se mej in uživaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.10.2008 16:09:22   
sunny24
Majchy, prov maš! Ko bomo v drugo nosečke, bomo vse vedle!

Drugače pa jst teh majčk ne bom kupovala, ker mi niso neki raktične. Bom rajši kar bodije in kako majčko za navrh, tako navadno še kupla. Kaj pa une hlačke s stopalci, to rabmo, ne?

Katjusa, s koledarji bi pa jst tudi počakala in bi jih pač pol nardila.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.10.2008 16:10:55   
sunny24
Majchy, ne v šolo...sej spiš lahko pol zvečer, doma, v postli, komot, ne pa na tistih smotanih stolih...user posted image   Se hecam, ti kar pejdi!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.10.2008 16:15:01   
boma2
pozdravljene...

vse nosečke... :)user posted image user posted image

Vsem želim en lep popoldan... :)

v glavnem imela sem pregled je vse ok... in pa spol ?, ker je bila popkovina med nogicami... user posted image  zdaj pa res ne bom dolg vedla kakšnega korenjaka imamo??

za naslednji pregled moram pa poklicati... :)
lep dan... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.10.2008 16:15:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Majchy, prov maš! Ko bomo v drugo nosečke, bomo vse vedle!
user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jst teh majčk ne bom kupovala, ker mi niso neki raktične. Bom rajši kar bodije in kako majčko za navrh, tako navadno še kupla. Kaj pa une hlačke s stopalci, to rabmo, ne?

niti se ne rabijo tak zelo ker imaš tak pajacke na stopala mogoče si kupi 1-2 takle za ven lahko daš po vrhu ko je tisto prehodno ko je kombinezon preveč sam pajacek pa premalo tak da vzami kr št 62

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.10.2008 16:21:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

pozdravljene...

vse nosečke... :)user posted image user posted image

Vsem želim en lep popoldan... :)

v glavnem imela sem pregled je vse ok... in pa spol ?, ker je bila popkovina med nogicami... user posted image  zdaj pa res ne bom dolg vedla kakšnega korenjaka imamo??

za naslednji pregled moram pa poklicati... :)
lep dan... :)

sam da je vse OK sej spol ni tak pomemben......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.10.2008 16:27:09   
sunny24
boma2, čestitam za pregled!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam da je vse v redu!!!! To je ta glavno!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
15.10.2008 16:45:03   
mala*
Čao punce!!
Evo me, še sem tu, samo ta teden je malo bolj naporen in nisem akivna, vas pa kolikor se da sproti vsaj preberem da sem približno na tekočemuser posted image user posted image
Drugače pa nič novega, vidim da veselo kupujete za bebice-no jaz nimam še nič...je še čas..mal sm tudi vraževerna pa tko...tako da bomo kupovali v decembru...edino voziček bomo naročili v prihodnjih dneh-čeprav je po moje prekmalu...ampak ziher je ziher pravi mojuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM ZA USPEŠNE PREGLEDE!!!!

No, saj z nekaterimi se vidimo v petek na gradu kajne???Z drugimi pa v nedeljo pri Puškotu??hi hiuser posted image user posted image user posted image Če me katera prepozna naj me kar pocuka za rokav...
Zdj grem pa mal pojest-spet-tako neverjetno mi paše sladkooooo!!!!pa me zgaga na ful peče. ampak brez čokolad ne morem!!!Sploh ne vem kaj naj naredim!!!Vsak dan eno zmažem po tamalem...Sadje&zelenjava pa mi sploh ne potegneta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
15.10.2008 16:52:50   
Katjusa
mala zadnič je ena prlepla jagode k jih v čokolado namakaš..... tak da to bi bla rešitev zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa prlimi kako svoji slikico da te bodo punce prepoznale

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.10.2008 16:56:35   
Katjusa
mislim da je blo neki takega
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.10.2008 17:11:56   
matineja
Hello!
Na morfološkem sem bla že pred tednoma in takrat zvedla, da ma biba žemlco. Večina vas ma user posted image , pa me zanima, če nočte vedet al se ne vidi?? Rekli so tudi, da je za teden starejša kot po koledarju. Pol pa sem šla še na 3D, pa je potrdil....... Torej sem po ultrazvoku januarčica.....user posted image
Kaj pa na materinsko ste se že prijavle? Al je še prehitro?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.10.2008 17:21:34   
zorica

Sem hotela dati slikice iz 4d uz v album pa mi nekaj ne gre.Že skoraj pol ure se mantram s tem user posted image

(odgovor članu matineja)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.10.2008 17:22:28   
sunny24
matineja, naša žabica ni hotla lih neki najbolj pokazat, kaj ma med nogami, tko da bo ostal user posted image  do nedelje, ko mam spet UZ. V materinsko sem se pa že prjavla in začnemo decembra. Če je prezgodi nevem, ampak pri nas je full naval in je november že popolnoma zaseden, tko da...

(odgovor članu matineja)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.10.2008 17:23:11   
sunny24
zorica, kaj pa ti nagaja? Ti lahko pomagam?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.10.2008 17:30:33   
zorica

Ustvarim si nov album, ko pa hočem dati notri slikice mi napiše da je prišlo do neznane napake in me vrže ven iz celega RR user posted image (pa sem že delala albume )

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.10.2008 17:33:35   
sunny24
To mi je pa čudno...user posted image  A imaš kak spletni album? Kaj pa če si tja not skopiraš in pol sem prlimaš?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.10.2008 17:35:59   
zorica

Sem spet probala pa mi napiše

Vaš brskalnik ne omogoča pošiljanja na naš strežnik

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.10.2008 17:42:01   
sunny24
A v računalnik si jih pa lahko shraniš? Pol je pomojem zapis slik drugačen...Hmm, nevem več kaj bi še drugega lahko blo...

Ima še kaka punca kako idejo kako bi se to uredilo?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.10.2008 17:49:37   
zorica

Sem hotela sedaj dati v spletni album pa mi spet ne gre.Sem klicala mojega pa je rekel da se mora spremeniti format slik user posted image Tako da,...Slikice bodo enkrat drugič

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.10.2008 17:53:37   
sunny24
Sej se mi je zdelo da ni format ta pravi. No, bomo pa drugič videle slikice!!!

Punce, kaj kej počnete?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.10.2008 18:13:57   
matineja
js sem pa pravkar odstranla klopa, ki sem ga najverjetneje pobrala med kostanji. Upam, da ne bo kakega kolobarčka.... zdej res ne...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.10.2008 18:37:12   
sunny24
Joj, pazi se teh klopov, da ne faseš kaj! Pa mal kontrolirej, da se ti kak kolobar ne začne delat. Upam, da bo vse OK!!!!

(odgovor članu matineja)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.10.2008 18:37:37   
Čebel@
evo mene nazaj........nisem zdržala do konca ker me je tisto branje spet uspavalouser posted image user posted image user posted image user posted image  neki bi jedla....mate kako idejo??
mala* se vidimo v nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matineja)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.10.2008 18:38:12   
sunny24
Punce, moj dragi je pa mal prej prvo brciko od naše user posted image  začutu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.