Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 18:38:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj, pazi se teh klopov, da ne faseš kaj! Pa mal kontrolirej, da se ti kak kolobar ne začne delat. Upam, da bo vse OK!!!! se strinjam klopi niso kul
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 18:39:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, moj dragi je pa mal prej prvo brciko od naše začutu... bravo komi čakam da bo pri nas tud moj čutu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 18:47:30
|
|
|
|
Katjusa
|
mami mi je pravkar pinesla krožniček dobrot iz našega vrta in da malo vitaminčke podelim tud z vami majchy sem vedla da nas boš pogrešala.... matineja ja mal pazi zdej držim pesti da ne bo nič narobe.... drgač pa punce ja pazte se vseha kar leze in mrgoli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 18:48:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, moj dragi je pa mal prej prvo brciko od naše začutu... bravo komi čakam da bo pri nas tud moj čutu z malo vztrajnosti bi že mogu sma včasih je pač treba imet roko kake 10 min gor in čakat moj čuti že od kar jst še večkrat k jst
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 18:53:00
|
|
|
|
Čebel@
|
jao katjuša tiste jagode pa nardijo lušto pojej še kakšno namesto mene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 18:55:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jao katjuša tiste jagode pa nardijo lušto pojej še kakšno namesto mene sem vse zmazala so ful sladke sem žleht če bi lahko bi vam vsaki eno dala.... tud grozdje je zdej ful sladko edino maline so bol kisle.... res bi z veseljem to z vami podelila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 18:57:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jao katjuša tiste jagode pa nardijo lušto pojej še kakšno namesto mene sem vse zmazala so ful sladke sem žleht če bi lahko bi vam vsaki eno dala.... tud grozdje je zdej ful sladko edino maline so bol kisle.... res bi z veseljem to z vami podelila ja ja ja sej vem da nam jih nebi dala men se pa skos hamburgerji pa pice jejo........sama nezdrava hrana
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 19:00:30
|
|
|
|
Čebel@
|
no grem še mal pred tv pa se tipkamo.........če ne prej ,jutri
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 19:01:45
|
|
|
|
Katjusa
|
matineja rvno danes je ena odprla to temo okol klopov sem zdle vidla http://www.ringaraja.net/forum/KLOP/m_3259394/tm.htm IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jao katjuša tiste jagode pa nardijo lušt o pojej še kakšno namesto mene sem vse zmazala so ful sladke sem žleht če bi lahko bi vam vsaki eno dala.... tud grozdje je zdej ful sladko edino maline so bol kisle.... res bi z veseljem to z vami podelila ja ja ja sej vem da nam jih nebi dala men se pa skos hamburgerji pa pice jejo........sama nezdrava hrana nisem jst taka fovšija seveda bi dala..... pa magari vsaki pol sam da biblo za vse sploh pa zdej k rabmo čim več vitaminov.... ja se bo treba mal v roke vzet in hamburgerje na stran dat.... si mi zdej lušte naredla jst bi pa pico.... pa sem pravkar jedla čokolino pol pa še tisto sadno bombo gor
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 19:03:00
|
|
|
|
Katjusa
|
grem dragega vprašat če bi ponfri jedu s emi ga je zluštalo ga bom pol spekla če se ga njemu tud zalušta majchy lep večer
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 19:03:16
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Majchy, prov maš! Ko bomo v drugo nosečke, bomo vse vedle! Drugače pa jst teh majčk ne bom kupovala, ker mi niso neki raktične. Bom rajši kar bodije in kako majčko za navrh, tako navadno še kupla. Kaj pa une hlačke s stopalci, to rabmo, ne? Katjusa, s koledarji bi pa jst tudi počakala in bi jih pač pol nardila. Evo po mojih izkušnjah... Te mako majčke so zapod bodi, jst sem jih pri neli mela ful pa nč uporabljala, ker je blo prevroče že za eno plast kratkih rokavov, kaj šele za dve. Lohk jih daš pa tud namest bodija pa mal za plenico zahakljaš da otročku ne gledajo ledvica ven. Men so bli najboljš bodiji drgač. Aja, za čez bodi bolj priporočam kako jopco varjanto na zadrgo ali gumbe ker čez glavo vlečt je ful zoprn, Neli je ful protestirala. Hlače s stopalci so mi ble pa tud kul, ker pol ne rabš štumfov gor dajat in jih ne more dol zbrcat. Neli še en mesec ni bla stara k mi je vse štumfe dol zbrcala k je skoz "kolesarila" oz. brcala z nogicami.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 19:09:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Neli še en mesec ni bla stara k mi je vse štumfe dol zbrcala k je skoz "kolesarila" oz. brcala z nogicami. bravo neli naš je bil tud tak copateke mi je vsake dol zbrcal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 19:48:10
|
|
|
|
SALT
|
Ola. Imate prov,sj vem da ti hormoni so pač hormoni . Najina pikica že tolk brca,js sem jo prvič začutila 18.9.moj pa 04.10 Tak da po moje ni več pikica ampak prava bunkica . Katjuša-mmmm pomes frites,js bi si ga vsak dan pekla,če bi kdo rekel da je zdrav pa kar lepo posolila....mmm Danes sem delala juice iz korečka in jabolk(7l)če bi dodala še kakšno breskvo bi il kt breskov gosti sok. Recept: 1kg korenja 2kg jabolk 2kg sladkorja/ali po okusu 2 citronki/ali po okusu Jabolka olupimo,narežemo na krhlje damo kuhat,prav tako tudi korenček na rahlo ostrgamo in kuhamo do mehkega. Nato kuhano sadje zmiksamo in vse skupaj povrejemo 1omin v 7l vode,z sladkorjem in citronko.Nato še toplega flaširamo,pokrijemo čez noč(Skakšno večjo krpo) p.s.Lahko pa že prej vmes dodate kakšno kuhano,zmiksano breskvo,bo okus čist po breskovem gostem soku .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 19:55:31
|
|
|
|
SALT
|
Tudi mi ne bomo uporabljali teh majčk,so mi bodiji na preklop za začetek zelo in.Sem si kopirala,že nekaj časa nazaj seznam potrebščin za novorojenčka,pa na veliko pišejo kako je treba nevem kakšne vse planice mislite da niso v redu tiste kupljene?Tiste za široko povijanje pa dokupimo kasneje po potrebi? Se morem še mal informirat .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:03:59
|
|
|
|
Katjusa
|
salt nekaj tetra pleničk tak rabiš kakih 20 in če si kupiš 1-2 povijalni plenički vsaj eno za vsak slučaj ker če boš mogla široko povijat boš rabla eno za domov več jih pa pol kupiš..... jst tetra pleničke sem dobla jih mam kr veliko in se kr dost uporabljajo..... npr, ko ga previjaš daš na previjalno gor eno od začetka za kopanje 2 in ko aja mu tam pr vzglavju daš pleničko in vedno moreš računat da se kej pobruha in je treba zamenjat..... takle ko je prišel kak obisk sme jim vedno dala eno na predel kjer se je mali dotikal z glavo njihovega oblačila ker nikol ne veš kje so hodli in kot izgovor sme rekla da vas slučajno ne pobruha.... ko ga neseš z jajčko v avto prekriješ sprednjo stran da ne popiha preveč sploh pozimi in isto v vozičku lahko s pleničko nardiš zaščito pred direktnim vetrom.... tak da komot si kupiš 20 teh tetra pleničk in kot sme rekla eno za svak slučaj za široko povijanje.... sej pa kupujemo tolk vsega pa tud potem ne potrebujemo in ena taka plenička nas ne bo spravla v bankrot čepravs tane okol 5€ če se ne motim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:17:00
|
|
|
|
SALT
|
Pravkar berem teme o plenicah,po resnici povedano imam čisto malo pojma o teh plenicah,vidim tudi da se nekatere kar odločijo za te bombažne(pralne) plenice,je za preštudirat.Ja Katjuša teh pleničk kot uporabno sredstvo še za marsikej drugega imaš prov .Jutri grem po stojalo in banjico,pa mislim da om začela še za plenice malo čekirat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:18:35
|
|
|
|
SALT
|
Ja cene so pa zasoljene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:21:46
|
|
|
|
Katjusa
|
ja če se odločiš za te pralne plenice men se zdi da je vseeno kr velik strošek sicer bolj enkraten in po nekaj časa ti vse skupi dol pade in kupiš one za enkratno ker moreš se zavedat vedno so se polila ali pokaka so 2 plenički mokri, pokakani in jih je treba prat in sušit in likat.... ne vem časovno se ne splača in če smo že pri neki okolski samozavesti sej pa za vs eto gre tud veliko energije vode.... pleničke za nekratno uporabo rej je da jih zavržeš in je veliko smeti sam se mi zdi da so razgradljive vsaj mislim da so ne vem men se zdi preveč zakomplicirano
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:21:55
|
|
|
|
SALT
|
Moj je prišel domov ,vam jutri poročam(mojo) študijo o plenicah .Lep večer in sladko noč.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:22:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SALT Ja cene so pa zasoljene na žalost... pa te terta pleničke kr mal prečekiraj kje so ceneje ker se men zdijo kr drage imajo jih tud v diputu sam cene ne vem so pa ponavad ceneje ko v teh otroških trgovinah....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:23:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SALT Moj je prišel domov ,vam jutri poročam(mojo) študijo o plenicah .Lep večer in sladko noč. lahko noč in sladke sanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 20:23:46
|
|
|
|
SALT
|
Študijo še nepreizkušeno Lep večer Katjuša.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:09:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jutro trebuščkarce... Grem hitr nalit kavo, da se ne shladi... Pa eno kalorično bombo za spremembo ponujam danes... (da ne bo Ajvy lačna )... Joj kake sendviče sem zjutraj zamudila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:17:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Čeprav sem izredno slabe volje in sploh ne vem zakaj se trudim vse lepo pokometirat, ko potem niti ne preberete ...al pa me zignorirate...sej ne vem kaj je huje....ampak jst sem res fenica tega foruma in res mi je všeč pogovor z vami....torej mi ne preostane drugega kot da vržem v komentatorsk vode....mam vsaj občutek, da nisem sama...... Salt...sploh ne govori o hormonskih motnjah....to je najbolj nora stvar v celi nosečnosti....čas jokam, čas se valam od smejanja.....sej ne veš kako je...bogi naši dečki....sploh takrat kadar sem hormonska bomba, ko samo čaka na pritisk gumbka....da eksplodira..... Glede tetra plenic...jst imam 60 in mi ni niti za eno žal...želela sem jih imeti veliko, če bom slučajno šibka in ne bom mogla tolk prat.....tiste za široko povijanje ,sem jih imela pa deset sposojenih in pet mojih....jst sem na široko povijala ne glede na to ,da mi ni bilo treba.....zame je to pač bolje , zato sem se potrudila in tako delala, je veliko več dela, s pranjem in likanjem, ampak mi ni žal....ko je rekla na UZ da so kolki super...sem bila najbolj srečna.....sicer pa vsak po svoje.... Glede samo izbire tetra plenic...jst sem s tosamo najbolj zadovoljna ..mogoče je med dražjimi...ampak še vedno zgleda kot nova po miliontih pranjih....sem pa enkrat za probo vzela ene cenejše...pa se je vse skoz vidlo, niso bile tak vpojne, pa še raztegnjene vsak kot v svojo stran....tko da jst prisegam na tosamo....majo svojo diskontno trgovino....tam se splača it.... petrap...zares ti želim ,da ti uspe diplomo skupaj spacat...res bi bila velika velika škoda.....bom držala pesti in navijala zate KAtjuša...o mojem mnenju glede sexa v nosečnosti sem razlagala že na dolgo in široko...pa mislim , da ravno tebi, tak da žal ne bom še enkrat..midva sva se pomenila,oba se strinjava kar je glavno....meni to ni všeč..in mi tega ne prakticiramo....je pa dosti slajše potem, ko se lahko zares sprostim...brez podnajemnikov Jah, otroci in njihove izjave....kaj nas vse še čaka a veš, da sem ravno zadnjič pri enih prebrala, da smo full čveke in da ne vedo kako nam to rata Sunny...te majčke so meni ravno najbolj všeč...s trakci ali pa z gumbki....mi je billo full lažje kot z body-čki ko je bila še čisto majhna.....res, pa je da enim niso.... Super lepa slikica...a boš pokazala ko boste z mami naredile en foto sešn?? Super za dragija in brciko Zorica.... full dobr za 4d slikice.... Majchy...jst tudi upam ,da vama bo uspelo preseliti se na svoje Čestitke za 1. slikico v albumu....kolk sta fejst.... Boma...super za pregled....vas je pa nahecal , ko ni htel pokazat kdo je Mala....jst sadja sploh od bliz videt ne morem....pa se sploh ne sekiram....za zelenjavo še nekak gre....drugače pa samo junk food... matineja...čestitke za jst ne bom šla v materinsko....sem bla leto in pol nazaj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 21:17:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jutro trebuščkarce... Grem hitr nalit kavo, da se ne shladi... Pa eno kalorično bombo za spremembo ponujam danes... (da ne bo Ajvy lačna )... Joj kake sendviče sem zjutraj zamudila najboljše do sedaj.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.