Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:06:21
|
|
|
|
katka28
|
No takle mamo najprej me Srecka vabi na cvek potem pa izgine
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:07:19
|
|
|
|
resnično srečna
|
ja pa jade...sam mal sem mogla tisto vabilo za moške popravit..grrr kolk sovražim te html kode..
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:07:04
|
|
|
|
trnuljčica
|
Če bo naslednje srečanje naslednji teden v Lj me ne bo. Gremo jutri popoldne tja in smo tam do nedelje dopoldan. Se mi ne bo dalo ponoviti vajo čez nekaj dni.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:06:56
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Hej punce... še tole dodam, ker sem morala preletet, preden gremo spat: K vem,d a me imate rade, pa da veste, da bi jaz tudi še rada se kdaj z vmi vidla... Ne bi raje naslednje srečanje organizirale v Portorožu? NO, mal se hecam... ampak jest imam še tri mulce doma, k jih je treba kmal dvignit, tako da meni okolica LJ najbolj ustreza in glede na to, me danes ni bilo, mam že krizo, tako da drug teden apde ena tudi meni prijazna lokacija, velja? Kremšnite pa lahko jaz spečem in prinesem s seboj! Sicer pa Celjanke... sedaj vidite, da nobena ne grize in ni vrag, da ne pridete kam do LJ? Tako, sem mogla dat ven... grem prec lažje spat :-) Ja, sori, nismo pomislile nate... a bi mogoče po dolgem času spet Tivoli ponovile?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:07:46
|
|
|
|
katka28
|
100 sem naredila jeeeee. Evo punce bonus sem izpolnila zdaj grem pa tudi jaz lazje spat. Noč razpira svoja krila, naj k tebi pride nočna vila, naj prinese lepo spanje in naj vso noč ti šepeta, da nekdo te rad ima!
< Sporočilo je popravil katka28 -- 15.10.2008 23:08:05 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:08:56
|
|
|
|
JABOLKO3
|
ja, 100-tka je padla, zdaj pa res lahko noč...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:10:20
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Hej punce... še tole dodam, ker sem morala preletet, preden gremo spat: K vem,d a me imate rade, pa da veste, da bi jaz tudi še rada se kdaj z vmi vidla... Ne bi raje naslednje srečanje organizirale v Portorožu? NO, mal se hecam... ampak jest imam še tri mulce doma, k jih je treba kmal dvignit, tako da meni okolica LJ najbolj ustreza in glede na to, me danes ni bilo, mam že krizo, tako da drug teden apde ena tudi meni prijazna lokacija, velja? Kremšnite pa lahko jaz spečem in prinesem s seboj! Sicer pa Celjanke... sedaj vidite, da nobena ne grize in ni vrag, da ne pridete kam do LJ? Tako, sem mogla dat ven... grem prec lažje spat :-) Ja, sori, nismo pomislile nate... a bi mogoče po dolgem času spet Tivoli ponovile? hmmm kaj pa morda ZOO???...sej naši jih sedaj že prav lepo gledajo...pa potem bodo pospali in me lahko kar tam malo podebatiramo...saj imajo lepo zunaj in znotraj...pa dopoldan po mojem ni kake panke z gužvo... ker tale Tivoli se je meni malo zasračkal...so tako neučinkoviti natakarji, da smo bolj žejne domov hodile....
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:12:46
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Če bo naslednje srečanje naslednji teden v Lj me ne bo. Gremo jutri popoldne tja in smo tam do nedelje dopoldan. Se mi ne bo dalo ponoviti vajo čez nekaj dni. he he...eto ti prideš pa v petek ob 10ih v grad Kodeljevo...pa se po parkcu sprehodimo...pa plavalke počakamo...pa en čvek s5 udarimo...da ne boš "zastonj" v prestolnici... seveda če bosta dedek in babica Svena iz krempljev spustila...mah pošlji jih ta čas na tržnico he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:15:33
|
|
|
|
katka28
|
Glej jo, luno,kako veselo se smeji...bodi faca in nasmehni se še ti... z odejo se pokrij in hitro zaspi, naj ti sladke sanje preženejo vse skrbi. lahko noc mamice in otrocki!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:16:40
|
|
|
|
katka28
|
ZOO sem gledala, da so dobili dve novi zirafi...sem takoj za otroka pa tudi (za enkrat nimasta pravice do glasovanja )...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:38:45
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Če bo naslednje srečanje naslednji teden v Lj me ne bo. Gremo jutri popoldne tja in smo tam do nedelje dopoldan. Se mi ne bo dalo ponoviti vajo čez nekaj dni. he he...eto ti prideš pa v petek ob 10ih v grad Kodeljevo...pa se po parkcu sprehodimo...pa plavalke počakamo...pa en čvek s5 udarimo...da ne boš "zastonj" v prestolnici... seveda če bosta dedek in babica Svena iz krempljev spustila...mah pošlji jih ta čas na tržnico he he Moram se pozanimati v katerem turnusu dela babica. Ker če je v popoldanskem ali nočnem, jaz pa vandram dopoldne, ko je doma, bo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 23:48:32
|
|
|
|
Tanja555
|
Ojla, sam da napišem, da je bilo danes superrr!!! Fajn vas je bilo spoznat, še večje face ste kot sem si predstavljala Sem bla čist naspidirana, ko sem se peljala domov !!! Hvala vsem za čudovit dan !
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 2:03:28
|
|
|
|
clericv6
|
Punce, jaz hočem svojo Kiaro nazaj!!!! NIKOLI več je ne pustim spati čez dan, ker mi zdaj že dve uri v posteljici oponaša škripanje vrat in se gre čuka! . GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Pa še nikoli se ni zbudila čez noč, že od rojstva (oz. še v trebuhu) je spala celo noč, buuuhuuuu....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 6:57:53
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna TEČAJ ZA MOŠKE Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev. Popust se prizna vsem, ki se bodo odločili za vsa predavanja. Pedagoški cilj tečaja je; informacijski tečaj, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja. Modul 1: obvezni tečaj 1. Naučiti se živeti brez mame. (2000 ur) 2. Moja ženska NI moja mama. (350 ur) 3. razumeti, da je nogomet samo šport. (500 ur) Modul 2: življenje v dvoje 1. Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur) 2. Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja žena obiske. (500 ur) 3. Premagati sindrom daljinca. (550 ur) Modul 3: prosti čas 1. Ne uriniram mimo školjke. (100 ur + praktični del) 2. Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje. (800 ur) 3. Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur) 4. Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur) 5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (praktični del) 6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona opere krožnike. (praktični del) Modul 4 : tečaj kuhinje 1.stopnja (začetniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi) ON....vklop OFF....izklop 2.stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da zažgem lonec. (praktični del) POGLOBLJENE TEME Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem kandidatov. T EMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi) T EMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi) T EMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila T EMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence T EMA 5: čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovor s psihiatrom) T EMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir? T EMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda) T EMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj) T EMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus) T EMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira? T EMA 11:nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari je predal" T EMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield) za vse naše moške...jim vplačamo tale tečaj za Božička???? Mah nasi moski pa tega ne potrebujejo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 7:11:33
|
|
|
|
katka28
|
Ko zjutraj zbudiš se in dan je zaspan, naj sonček v srčku polepša ti dan. DOBRO JUTRO!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 7:26:37
|
|
|
|
katka28
|
Mislim, da sem zdaj malo prepozna ali pa tudi ne...dnevi tako hitro bezijo mimo... Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 8:01:42
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna TEČAJ ZA MOŠKE Mah nasi moski pa tega ne potrebujejo he he a zato, ker imajo nas?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 8:10:51
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Dobro jutro! Pri nas je bila pa spet ena bolj budna noč - saj ne vem, kolikokrat se je zbudil - 2 ali 3 - pa zjutraj ob 6h auf, potem je pa mirno zaspal in prespal oblačenje pajacka, vožnjo do šole in nazaj, prestavljanje iz lupinice v posteljico in še naprej lepo spi. Grem se mu sedaj še jaz malo pridružit - če se seveda ne bo zbudil takoj, ko ležem. Aja - pri nas je že sonček .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 8:14:25
|
|
|
|
resnično srečna
|
Dobro jutro... mi smo prehlajenčki pa čisto brez glasu...tale nosek nam para živce in sedaj sem še jaz popolnoma zabasana... ker nam je zmanjkalo fiziološke bo treba do lekarne, pa šampon za temence je tudi v planu za nakup...Iza sicer sedaj spi 1 podaljšek...ampak ker se megla že dviga šibava na teren takoj, ko se zbudi... so nekaj obljubljali neke padavine danes, pa upam, da ostanejo samo pri obljubah... drugače pa: dobro jutro Katka...a pikirava na 101ko??? Majček ti boga revca...upam, da te kmalu zapusti prehlad...al neke vrste gripa, viroza al karkoli že...ma upam, da gremo vsaj naslednji teden skupaj v bazen...so kar grozni teli prehladi...mi2 z Izo imava itaq dogovorjen ju3 pregled pri pediatrinji pa bomo videli, kaj bo rekla na vse skupaj...ma očitno bo treba mal na morje za vikend pa preko solin na sprehod... NiLe...upam, da Tia res dobiva le zobke in da tole ni znak za kako virozo...drugače pa je tudi Iza spet na 3x kakanju na dan...pa še malo čudno sluzasto je...po mojem zaradi popite fiziološke skupaj s smrkljem... kaj je danes na jedilniku: sadni obrok: jabolko, sliva in brezgluteinski keks...pa da vidimo malica: iza ziza kosilo: hokaido, bučka, krompir, korenček...zelenjavni miks za smrdeč plenični obisk malica: kašica za Guten nacht večerja: Iza ziza lahko noč joj če bi mene vprašali koliko obrokov ima iza...bi bil odgovor 10...ker se ponoči prikljaplja, ko se zbudi in je nosek zamašen...po baby vacu pa tkoooo paše se cartat pri mamici...da se Iza potolaži in potoži... kaj bova jedla z najdražjim: he he šnel pasta s tuno...komu se pa še ljubi packat...pa puding mit Sahne...da ne bomo slučajno shujšali...no nekaj se je šepetalo o štrudlu iz domačih jabolk ampak je vse odvisno od stanja lenoritisa in Izinega počutja... Eva...mi kiarinega spanca nismo prinesli v Lj...tako da ga bosta morali poiskat kar pri vas...ampak mogoče je pa preveč podnevi o Svenu sanjala...ponoči pa samo koprnela he he... ekola...dovolj za jutro... pip G.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 8:17:04
|
|
|
|
clericv6
|
Dobro jutro! (danes dvojna doza) Vidim, da je že Katka poskrbela za jutranjo kavo in dobro voljo, Jabolko pa za sonček. Tečaj je pa super . Kaj več pa kasneje, ko se sestavim. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 8:21:10
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Eva...mi kiarinega spanca nismo prinesli v Lj...tako da ga bosta morali poiskat kar pri vas...ampak mogoče je pa preveč podnevi o Svenu sanjala...ponoči pa samo koprnela he he... Sem tudi sama že pomislila na to. Je res nekaj potem jokala kot dež. Nič več fantov do 60. leta!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 8:41:40
|
|
|
|
Jo@n
|
Simvir, tole je zate: Vse najboljše! Eva, tudi mi nismo odnesli Kiarinega spanja... Se tudi naš model nekoliko kvari, je bila dvakrat budnica... Pa rečem ob petih MM, daj povohaj, če ni slučajno pokakan, pa on strokoovno ugotovi da je in ga gre previjat. Mislim, plenica pa le polulana... Se vidi, da ni vešč vonjav po GH. Z malim sva spala do pol osmih, je potem še pol urce rogovilil v postelji, jaz pa po bajti Zelenjavo imam že kuhano (cvetača, koreček in bučke), sedaj pa čakam, da bo pri volji za malico. Potem jo bova mahnila ven na sonček, ob pol dveh imamo pa že P s tehtanjem in cepljenjem... Lepa posadka, ja lahko se dobimo v Portorožu, če želiš . No, tudi ZOO bo ok. Smo vaju s Tasyo včeraj malenkost opravljale, da ne glede na to, kje je srečanje, se potrudita in prideta. Vsaj meni potem vedno zmanjka izgovorov, da se mi ne da vozit (kao) tako daleč (npr. do Cela) , se spokam in grem. Vsem prehlajenčkom veliko fiziološke in vitaminov, ostalim pa pridne mamice!
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 16.10.2008 8:42:35 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 8:49:36
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna dobro jutro Katka...a pikirava na 101ko??? mah kaksno 101 ce ni 110 je brez veze sploh tipkat. Ko se bodo zdaj cvekice zbudile bo sla 101-ka mimo kot strela. Jutranja telovadba je za mano tako, da sem sedaj polna energije, prstki so razmigani, telo tudi zdaj pa mi pomagajte da se malo mozgane aktiviram . Eva: tudi mi nimamo vasega spanja, smo kar svojega obdrzali oz. glede na to, da smo se malenkost prej zbudili nam je nekdo ukradel 1 urico spanja (Jakobu 1 in Anzetu 1) katera je spala dlje
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 9:07:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 nam je nekdo ukradel 1 urico spanja (Jakobu 1 in Anzetu 1) katera je spala dlje mi dve definitivno ne...Iza razbija po kuhinji...ima raztur time..vse ropotulje tako letijo, da jo je pes ucvrl v spalnico...po mojem si misli, da je naša smrklja na speedu...upam, da jo tole kvihtanje malo utrudi pa še kako kitico potegne, ker bi jaz rada malo pospravila preden greva na sončka in po opravkih...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 16.10.2008 9:21:08
|
|
|
|
katka28
|
Srecka: Jaz sploh ne vem kje naj zacnem s pospravljanjem. Se tolazim, da bo slab vikend in, da bom takrat to urejala. Drugace pa sem opazila,da odkar imam dva otroka me sploh vec ne moti prah in razmetano stanovanje . Pri nas nasa Sila se ne bezi stran ampak me prav zanima kako bo to zgledalo, ko se bosta nasa dva zacela puzati in kobacati naokoli, potem bo smeha in lajanja in joka volna hisa (pes levo otroka levo, pes desno otroka desno, pes na sedezno otroka na tla, ker se ne bosta prisla na sedezno ) to bo mela mamica gradiva za snemanje. V glavnem posadka upam, da se kmalu vidimo, smo te vceraj RES pogresale....pa Tomaza tudi, da ne bo pomote.... Kosilo: mogoce pa res naredim polento za otroka in golas zame in za MM. A mislite, da ce je golas instant (delan s FANTOM za golaz da lahko otrokoma dam malo omakice zraven ali je to ze prevec zacinjeno )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?