|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
15.10.2008 21:26:17   
simvir
popravljam prejšnji postuser posted image

Tudi Tevž je danes lepo pil iz kozarčka, so pri kolegih ravno stiskali svež jabolčni sok in je tako z veseljem piluser posted image . Upam, da ponoči ne bo težav.

< Sporočilo je popravil simvir -- 15.10.2008 21:30:00 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.10.2008 21:30:13   
novopecena
simvir še 5x prilepi post in bo nova user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.10.2008 21:30:45   
JABOLKO3
A bo danes padla 100-tka? Ja, pa se pridužujem Joan - kje in kdaj se spet dobimo?

Posadka - poslala sem ti ZS.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.10.2008 21:32:48   
clericv6
Simvir, imaš Zs.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.10.2008 21:33:18   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6
Drugače bi se pa lahko dobile vsak dan- Kiara je namreč spala od 16.30 do 20.00, ko sem jo zbudila s flaško

user posted image user posted image user posted image A res??? Toliko ni moj spal skupaj od tretjega tedna naprej. Jaz sem čisto zadovoljna s sedanjim 20 min bjuti slipom mojega malega princa.user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.10.2008 21:34:27   
novopecena
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

kje in kdaj se spet dobimo?

vem da je za katero malo daleč sam kaj pa MB? smo se že menile 1x alpa kakšen Bled oz. gorenjski konec pa še violico spoznate. jest sem jo že (madona sem važna user posted image )

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.10.2008 21:34:52   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6
Drugače bi se pa lahko dobile vsak dan- Kiara je namreč spala od 16.30 do 20.00, ko sem jo zbudila s flaško

user posted image user posted image user posted image A res??? Toliko ni moj spal skupaj od tretjega tedna naprej. Jaz sem čisto zadovoljna s sedanjim 20 min bjuti slipom mojega malega princa.user posted image

Ja, tudi pri Kiari je to redkost. Drugače pa- saj naši user posted image  ne potrebujejo toliko bjuti slipa, bojo kičasti user posted image  (joj, upam, da Ketrin tega ne bere...).

Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.10.2008 21:40:03   
katka28
Drage moje, da vam povem nekaj. Ko smo mi prisli domov je Jakob zacel govoriti ata tata ata in jaz na sreco hitro telefon in snemala, da je moj slisal, je bil cisto raznezen, ko sem mu povedala in potem takoj vidis mene majo raje user posted image user posted image jaz pa ''ja ja ja nekako morajo klicati ata ce te nic ne vidijo. Jaz sem skos z njima.'' Drugace pa ko sem prisla iz sole sta otroka ze lepo spala in upam, da bo tako do jutra.

Kaj vam se naj povem....skratka vse, ki imaste problemcke vam zelim, da jih cimprej resite ...sama se ne bom prevec poglabljala v to, ker sem trenutno utrujena in ne vem kako vam naj pomagam razen da vam dam velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in pa posiljam vam.....da pozdravi vse skrbi ib bolezni...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.10.2008 21:40:11   
Jo@n
Eva, a ti bi pa kar vsak dan??? user posted image  Mislim srečanje user posted image

Za drug teden pa dajem glas za Bled, saj na štajerskem smo bile ta teden.user posted image

Sem pozabila: Iza, Nadja in Nal vse najboljše!!!!!!!!!!!!! Jakob pošilja objemček. A kakšnega? Saj ste videle, kako je na Juretu treniral...

Trnuljčica, a imajo naš mali princi vsi podoben ritem spanja... Naš ima tudi miniaturne kitice, se podnevi preveč boji, da ne bi česa zamudil. HB je ponoči kolikor toliko ok... (razen zadnjih dni).

Dajmo Simvir pomagat do zvezdice user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.10.2008 21:43:48   
Jo@n
Katka,   user posted image  Za tata ata!!! Saj bo mami tudi user posted image
Drugače pa ena anekdota: se menijo kolegi od MM, kako je očkom hudo, ko je prva beseda mama. Pa eden doda, ja ampak sredi noči se pa taaaako fajn sliši user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.10.2008 21:45:13   
clericv6
Ja, bi vsak dan (srečanje), ker očitno potem Kiara spi (drugače čez dan zeeelo malo). Ampak kot je rekla Joan- važno, da spi ponoči (ko bi vsaj tako ostalo). Se pa pridružujem čestitkam današnjim slavljencem in jim želim vse naj naj!

Katka: juuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu za prvo besedo!!!!!!!!!!!!!! Si pa predstavčjam, kako je bil ati vesel! user posted image  Si pa vsaj uspela posneti, to je pa tudi nekaj.

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 15.10.2008 21:46:24 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
15.10.2008 21:48:29   
novopecena
hehehe Jo@n ta je pa dobra. moj se raje kar naredi da ne sliši alpa se okol obrne user posted image user posted image user posted image
no sva že 2 ki navijata za Bled-še katera?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
15.10.2008 21:49:20   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Drugače pa ena anekdota: se menijo kolegi od MM, kako je očkom hudo, ko je prva beseda mama. Pa eden doda, ja ampak sredi noči se pa taaaako fajn sliši user posted image .

Tale je pa res dobrauser posted image user posted image user posted image . Pa še kako drži. Drugače pa tudi jaz čestitam Jakobu od Katke za prvo besedouser posted image . Pa še dokaz je mamica posnelauser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
15.10.2008 21:51:21   
simvir
se moram pa res potruditi, da spravim tole zvezdico skupaj, jo že nekam dolgo nabiramuser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
15.10.2008 21:53:21   
simvir
Aja Eva hvala za pomoč, zdaj vas tudi jaz vse poznamuser posted image . Se moramo res kmalu spet dobiti, da vas še v živo spoznam.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
15.10.2008 21:54:59   
Jo@n
Dajmo simvir, še malouser posted image
A prideš na gorenjski konec?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.10.2008 21:56:20   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Tale je pa res dobrauser posted image user posted image user posted image . Pa še kako drži. Drugače pa tudi jaz čestitam Jakobu od Katke za prvo besedouser posted image . Pa še dokaz je mamica posnelauser posted image .

Ja sem se morala namatrat. Ko je nekaj zacel cebljat sem ravno slike gor devala pa prletim kot nora in utihne user posted image ..pa cakam in spet zacne hitro mojega klicem po telefonu, da naj poslusa pa se mi zacne smejat in spet nic...potem pa v tretje mi je uspelo dokaz dobiti. Ko sem sla pa v solo je moj rekel, da je potem cel cas samo to govoril.....mam na sumu, da bo tudi Anze kmalu zelel ponavljati...dokler si Jakob ne bo kaj novega izmislil, ker nas Jakob je cveka in pol Anze pa migec in pol tako, da vsak ima nekaj.

Tiste, ki imaste vec otrok ali opazate, da so karakterno zelo razlicni kljub temu, da prihajajo iz istega gnezda? Jaz mam obcutek, da bo pri nas tako en bo ziv kot zivo srebro , drug pa bolj miren in Bog nedaj, mamin sinko...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.10.2008 21:58:11   
simvir
No Jo@n kje si zdaj, da mi boš pomagalauser posted image ? Bom morala kar sama naklofat za zvezdicouser posted image .

Sem te danes prvič videla s špegli, a drugače pa leče nosiš praviš.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.10.2008 21:59:19   
katka28

Jaz sem ravno mojega za to soboto napihovala naj nas pelje na Bled (na kremsnite) pa zdaj ne vemo kako se bo vreme drzalo. Upam, da nam uspe...
Kar se pa srecanja na Gorenski konec tice je pa pri meni zdajle zaradi sole kar tezko vse skupaj uskladiti. Upam, da nam uspe ceprav bi pa takrat rabla ornk zemljevid, ker sem v zemljepisu cistu v piiiiiiiii....user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.10.2008 21:59:41   
simvir

si me prehitelauser posted image .
Ja lahko se zmenimo, če bo vse tako kot mora bit.

joj mali joka, da ni to tisti sok???

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.10.2008 21:59:56   
katka28
Simvir: se en post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go go go go ....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.10.2008 22:01:32   
clericv6
Simvir: user posted image  za zvezdico!!!!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.10.2008 22:05:23   
Jo@n
Simvir, a si že videla zajca s špegli? No, jaz sem ga z očmi... Čestitke za zvezdico user posted image . Jaz klofam, ti pa prehitevaš po desni user posted image

Hja, kaj čem, pri okulistu so me hoteli brez leč, pa da nisem ko slepa kura po Sloveniji letala, sem iz predlala potegnila zaprašene špegle... sicer tudi s fovš dioptrijo... Tako da če kakšne nisem poznala...user posted image

Katka, veš da se bomo uskladile glede srečanja, da boš lahko prišla. Drugače pa je Bled tam, kjer so kremšnite. Pa ne v evropi v Ce...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 15.10.2008 22:06:45 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.10.2008 22:05:27   
simvir
No pa jo imamuser posted image .

Sem malega kar hitro pomirila, upam da bo zdaj mir.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
15.10.2008 22:08:10   
Jo@n
Veste kaj punce, jaz vas počasi zapuščam. Nočko!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?