Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:26:17
|
|
|
|
simvir
|
popravljam prejšnji post Tudi Tevž je danes lepo pil iz kozarčka, so pri kolegih ravno stiskali svež jabolčni sok in je tako z veseljem pil . Upam, da ponoči ne bo težav.
< Sporočilo je popravil simvir -- 15.10.2008 21:30:00 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:30:13
|
|
|
|
novopecena
|
simvir še 5x prilepi post in bo nova
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:30:45
|
|
|
|
JABOLKO3
|
A bo danes padla 100-tka? Ja, pa se pridužujem Joan - kje in kdaj se spet dobimo? Posadka - poslala sem ti ZS.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:32:48
|
|
|
|
clericv6
|
Simvir, imaš Zs.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:33:18
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Drugače bi se pa lahko dobile vsak dan- Kiara je namreč spala od 16.30 do 20.00, ko sem jo zbudila s flaško A res??? Toliko ni moj spal skupaj od tretjega tedna naprej. Jaz sem čisto zadovoljna s sedanjim 20 min bjuti slipom mojega malega princa.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:34:27
|
|
|
|
novopecena
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 kje in kdaj se spet dobimo? vem da je za katero malo daleč sam kaj pa MB? smo se že menile 1x alpa kakšen Bled oz. gorenjski konec pa še violico spoznate. jest sem jo že (madona sem važna )
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:34:52
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Drugače bi se pa lahko dobile vsak dan- Kiara je namreč spala od 16.30 do 20.00, ko sem jo zbudila s flaško A res??? Toliko ni moj spal skupaj od tretjega tedna naprej. Jaz sem čisto zadovoljna s sedanjim 20 min bjuti slipom mojega malega princa. Ja, tudi pri Kiari je to redkost. Drugače pa- saj naši ne potrebujejo toliko bjuti slipa, bojo kičasti (joj, upam, da Ketrin tega ne bere...).
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:40:03
|
|
|
|
katka28
|
Drage moje, da vam povem nekaj. Ko smo mi prisli domov je Jakob zacel govoriti ata tata ata in jaz na sreco hitro telefon in snemala, da je moj slisal, je bil cisto raznezen, ko sem mu povedala in potem takoj vidis mene majo raje jaz pa ''ja ja ja nekako morajo klicati ata ce te nic ne vidijo. Jaz sem skos z njima.'' Drugace pa ko sem prisla iz sole sta otroka ze lepo spala in upam, da bo tako do jutra. Kaj vam se naj povem....skratka vse, ki imaste problemcke vam zelim, da jih cimprej resite ...sama se ne bom prevec poglabljala v to, ker sem trenutno utrujena in ne vem kako vam naj pomagam razen da vam dam velik ... in pa posiljam vam.....da pozdravi vse skrbi ib bolezni...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:40:11
|
|
|
|
Jo@n
|
Eva, a ti bi pa kar vsak dan??? Mislim srečanje Za drug teden pa dajem glas za Bled, saj na štajerskem smo bile ta teden. Sem pozabila: Iza, Nadja in Nal vse najboljše!!!!!!!!!!!!! Jakob pošilja objemček. A kakšnega? Saj ste videle, kako je na Juretu treniral... Trnuljčica, a imajo naš mali princi vsi podoben ritem spanja... Naš ima tudi miniaturne kitice, se podnevi preveč boji, da ne bi česa zamudil. HB je ponoči kolikor toliko ok... (razen zadnjih dni). Dajmo Simvir pomagat do zvezdice
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:43:48
|
|
|
|
Jo@n
|
Katka, Za tata ata!!! Saj bo mami tudi Drugače pa ena anekdota: se menijo kolegi od MM, kako je očkom hudo, ko je prva beseda mama. Pa eden doda, ja ampak sredi noči se pa taaaako fajn sliši .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:45:13
|
|
|
|
clericv6
|
Ja, bi vsak dan (srečanje), ker očitno potem Kiara spi (drugače čez dan zeeelo malo). Ampak kot je rekla Joan- važno, da spi ponoči (ko bi vsaj tako ostalo). Se pa pridružujem čestitkam današnjim slavljencem in jim želim vse naj naj! Katka: juuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu za prvo besedo!!!!!!!!!!!!!! Si pa predstavčjam, kako je bil ati vesel! Si pa vsaj uspela posneti, to je pa tudi nekaj.
< Sporočilo je popravil clericv6 -- 15.10.2008 21:46:24 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:48:29
|
|
|
|
novopecena
|
hehehe Jo@n ta je pa dobra. moj se raje kar naredi da ne sliši alpa se okol obrne no sva že 2 ki navijata za Bled-še katera?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:49:20
|
|
|
|
simvir
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Katka, Za tata ata!!! Saj bo mami tudi Drugače pa ena anekdota: se menijo kolegi od MM, kako je očkom hudo, ko je prva beseda mama. Pa eden doda, ja ampak sredi noči se pa taaaako fajn sliši . Tale je pa res dobra . Pa še kako drži. Drugače pa tudi jaz čestitam Jakobu od Katke za prvo besedo . Pa še dokaz je mamica posnela .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:51:21
|
|
|
|
simvir
|
se moram pa res potruditi, da spravim tole zvezdico skupaj, jo že nekam dolgo nabiram
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:53:21
|
|
|
|
simvir
|
Aja Eva hvala za pomoč, zdaj vas tudi jaz vse poznam . Se moramo res kmalu spet dobiti, da vas še v živo spoznam.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:54:59
|
|
|
|
Jo@n
|
Dajmo simvir, še malo A prideš na gorenjski konec?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:56:20
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Katka, Za tata ata!!! Saj bo mami tudi Drugače pa ena anekdota: se menijo kolegi od MM, kako je očkom hudo, ko je prva beseda mama. Pa eden doda, ja ampak sredi noči se pa taaaako fajn sliši . Tale je pa res dobra . Pa še kako drži. Drugače pa tudi jaz čestitam Jakobu od Katke za prvo besedo . Pa še dokaz je mamica posnela . Ja sem se morala namatrat. Ko je nekaj zacel cebljat sem ravno slike gor devala pa prletim kot nora in utihne ..pa cakam in spet zacne hitro mojega klicem po telefonu, da naj poslusa pa se mi zacne smejat in spet nic...potem pa v tretje mi je uspelo dokaz dobiti. Ko sem sla pa v solo je moj rekel, da je potem cel cas samo to govoril.....mam na sumu, da bo tudi Anze kmalu zelel ponavljati...dokler si Jakob ne bo kaj novega izmislil, ker nas Jakob je cveka in pol Anze pa migec in pol tako, da vsak ima nekaj. Tiste, ki imaste vec otrok ali opazate, da so karakterno zelo razlicni kljub temu, da prihajajo iz istega gnezda? Jaz mam obcutek, da bo pri nas tako en bo ziv kot zivo srebro , drug pa bolj miren in Bog nedaj, mamin sinko...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:58:11
|
|
|
|
simvir
|
No Jo@n kje si zdaj, da mi boš pomagala ? Bom morala kar sama naklofat za zvezdico . Sem te danes prvič videla s špegli, a drugače pa leče nosiš praviš.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:59:19
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Dajmo simvir, še malo A prideš na gorenjski konec? Jaz sem ravno mojega za to soboto napihovala naj nas pelje na Bled (na kremsnite) pa zdaj ne vemo kako se bo vreme drzalo. Upam, da nam uspe... Kar se pa srecanja na Gorenski konec tice je pa pri meni zdajle zaradi sole kar tezko vse skupaj uskladiti. Upam, da nam uspe ceprav bi pa takrat rabla ornk zemljevid, ker sem v zemljepisu cistu v piiiiiiiii....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:59:41
|
|
|
|
simvir
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Dajmo simvir, še malo A prideš na gorenjski konec? si me prehitela . Ja lahko se zmenimo, če bo vse tako kot mora bit. joj mali joka, da ni to tisti sok???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 21:59:56
|
|
|
|
katka28
|
Simvir: se en post go go go go ....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 22:01:32
|
|
|
|
clericv6
|
Simvir: za zvezdico!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 22:05:23
|
|
|
|
Jo@n
|
Simvir, a si že videla zajca s špegli? No, jaz sem ga z očmi... Čestitke za zvezdico . Jaz klofam, ti pa prehitevaš po desni Hja, kaj čem, pri okulistu so me hoteli brez leč, pa da nisem ko slepa kura po Sloveniji letala, sem iz predlala potegnila zaprašene špegle... sicer tudi s fovš dioptrijo... Tako da če kakšne nisem poznala... Katka, veš da se bomo uskladile glede srečanja, da boš lahko prišla. Drugače pa je Bled tam, kjer so kremšnite. Pa ne v evropi v Ce...
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 15.10.2008 22:06:45 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 22:05:27
|
|
|
|
simvir
|
No pa jo imam . Sem malega kar hitro pomirila, upam da bo zdaj mir.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.10.2008 22:08:10
|
|
|
|
Jo@n
|
Veste kaj punce, jaz vas počasi zapuščam. Nočko!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?