|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
15.10.2008 22:09:22   
clericv6
Joan, lahko noč!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
15.10.2008 22:11:13   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Trnuljčica, a imajo naš mali princi vsi podoben ritem spanja... Naš ima tudi miniaturne kitice, se podnevi preveč boji, da ne bi česa zamudil. HB je ponoči kolikor toliko ok... (razen zadnjih dni).

Se vidi, da sta rojena na isti dan.user posted image user posted image user posted image

No, edino naš sračka ponoči že drugi mesec. Včerajšnja noč- zbujanje ob 24-ih, 1.30, 2, 3, 4ih. Potem pa do takrat, ko sem ga zbudila 8.50. Če se spomnim da je pri šestih tednih spal tudi 8 ur ponoči, kasneje pa 11 ur... Saj ne bi verjela, če si ne bi zapisala... Je pa res, da je spal do 4 meseca le 15 min podnevi- v celem dnevu, včasih še to ne.

Ja vse se menja...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.10.2008 22:15:13   
novopecena
nič pridno klofajte strani in pzlezte do 100tke tudi brez moje pomoči. kot sem že rekla jutri imava P pol jo pa za čez vikend mahneva na Jesenice, tako da Violica te rufnem, vsem ostalim pa lahko noč pa naj bo čim daljša

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
15.10.2008 22:18:16   
katka28
A zdej boste pa vse pobegnile pa ja ne user posted image user posted image do 100-tke nam pa res ne manjka veliko....

Ce ne druga bom vice limala toliko casa dokler ne pridem do 100 strani user posted image

Vandar sem danes tako zbita, da ne vem, da ce se ne bom pridruzila tistik, ki bodo sla pod tus in spat....dajmo punce se malo pa smo na 100 potem pa se enkrat toliko in imamo spet noc del user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
15.10.2008 22:19:30   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Tiste, ki imaste vec otrok ali opazate, da so karakterno zelo razlicni kljub temu, da prihajajo iz istega gnezda? Jaz mam obcutek, da bo pri nas tako en bo ziv kot zivo srebro , drug pa bolj miren in Bog nedaj, mamin sinko...

Meni se tudi zdi da bosta precej različna. Tevž kar naprej čeblja, tako da mislim da bo prej spregovoril kot je Nejc. Sta pa oba bolj živa.

Sem pa ravno prejle našla papir, ko sem še izbirala ime in si printala z BC strani o št. imena, otrocih s št. imena...
Ja bolj točno bi težko napisali za Tevža - ...že kot dojenček ima oči vedno na pecljih, spremlja vsak gib, komaj čaka da bo shodil... niti za trenutek ga ne pustite...na vaši postelji brez varstva, saj se bo že pripravljal na prvi polet...

Mogoče bi mu morala izbrati kakšno drugo ime, samo vsa imena ki so mi bila všeč, so ven vrgla bolj živahne otroke. Hm, mogoče pa priimek ne ustrezauser posted image  (še dobro da MM ne vidi kaj tipkam).

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.10.2008 22:22:37   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Sicer pa: Celjske čveke: 3x hura za super srečanje, pa časopisno objavo, pa Katka - slikice so super :-))) Za vse tiste, ki še niste brskale:
http://picasaweb.google.si/macos19/SrecanjeCelje15102008#
Moram priznat, da nickov ne znam sestavit k obrazom... vas je le bilo preveč. Upam, da se tole res še ponovi.

Sicer pa nove frizurce - ste prav luštne :-)))

ti pa res vse zvohas, se predno pride do uradne objave user posted image .

Cestitke za nastop tvojega sincka, naslednjic bo pa se bolje..vsak nastop bo boljsi enkrat pa naj pride zraven in bo se nam kaj zaigral....

Drugace pa kot sem ze enkrat napisala vse cestitke za tvojo organiziranost in energijo. Le kje dobis vso motivacijo in ideje kam na potep....Bi blo dobro, da bi kdaj naredila kaksno predavanje na temo..kako kvalitetno preziveti cas z druzino...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.10.2008 22:24:44   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

(še dobro da MM ne vidi kaj tipkam).

mogoce pa nasi user posted image vse preberejo, ko nas ni zraven pa se samo tolazimo, da ne. Je pa edino AIT pogumen, da se nam pridruzi...samo res kje pa je AIT danes se ni nic javil, pa vceraj tudi ne, ce se ne motim (nisem vceraj bila na netu user posted image )

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.10.2008 22:25:17   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Trnuljčica, a imajo naš mali princi vsi podoben ritem spanja... Naš ima tudi miniaturne kitice, se podnevi preveč boji, da ne bi česa zamudil. HB je ponoči kolikor toliko ok... (razen zadnjih dni).

Se vidi, da sta rojena na isti dan.user posted image user posted image user posted image

No, edino naš sračka ponoči že drugi mesec. Včerajšnja noč- zbujanje ob 24-ih, 1.30, 2, 3, 4ih. Potem pa do takrat, ko sem ga zbudila 8.50. Če se spomnim da je pri šestih tednih spal tudi 8 ur ponoči, kasneje pa 11 ur... Saj ne bi verjela, če si ne bi zapisala... Je pa res, da je spal do 4 meseca le 15 min podnevi- v celem dnevu, včasih še to ne.

Ja vse se menja...

Naš je tudi do tretjega meseca super spal ponoči, tudi 10h v kosu. Zdaj je pa že po 4,5 urah grozno lačen. No sem skoraj sigurna, da je pri nas to že mala razvadica, tako da bomo počasi stopili v akcijo in poskusili skenslati prvi nočni obrok. Samo se moram še v glavi pripraviti na to.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.10.2008 22:27:31   
katka28
Nic drage moje tudi moje ocke postajajo vedno tezje tako, da za danes se poslavljam. Jutri zjutraj pa se vem ponovno pridruzim.

Vse, ki imaste preglede dobro opravite...

Bolnice: jutri pa na boljse pocutje...

Lahko noc!

AMEN!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.10.2008 22:29:29   
simvir

(še dobro da MM ne vidi kaj tipkam).

mogoce pa nasi user posted image vse preberejo, ko nas ni zraven pa se samo tolazimo, da ne. Je pa edino AIT pogumen, da se nam pridruzi...samo res kje pa je AIT danes se ni nic javil, pa vceraj tudi ne, ce se ne motim (nisem vceraj bila na netu user posted image )

Ne, ne moj sigurno ne bere, ni glih računalniški tip, na šihtu ga pa samo za strokovne zadeve rabi. Pri nas sem jaz tista ki rihtam vse zadeve z rač (pa niti jaz ne znam kaj dosti, me je že tehnika prehitela), včasih na žalost, v tem primeru pa na srečouser posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.10.2008 22:33:50   
simvir
Jaz se tudi poslavljam, me pa zanima kje so čveke, ki so prijavljene?
Še berejo za nazaj, al kaj?

Lahko noč vsem

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.10.2008 22:46:38   
katka28

Jaz se tudi poslavljam, me pa zanima kje so čveke, ki so prijavljene?
Še berejo za nazaj, al kaj?

Lahko noč vsem

Mozno, da res.

Drugace pa upam, da boste imele vse lepo mirno nocko (Kaja bodi pridna in panckaj!!!, da se bo mamica lahko malo spocila) . Mi smo vceraj imeli kar pestro je Jakob malo po luni...tudi rodila sta se takrat, ko je bila polna luna user posted image upam, da ne bo to imelo prevec vpliva, da ga ne bo zacela luna nosit...

Ali od katere otrocka luna nosi (tiste, ki imaste ze malo vecje otroke)?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.10.2008 22:48:43   
JABOLKO3

Nosi ravno ne, jih pa večkrat trka, ha ha

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.10.2008 22:50:10   
katka28
No pa se nakej za lahko noc ali pa dobro jutro kakor vzamete!!

Strošek

"Jurček ti si v naši hiši en sam strošek." "Mami, ja zakaj si me pa kupila pri teti Štorklji, če sem pa tako drag?"

Angelčki

˝Mami a angelčki letijo??˝
˝Letijo,letijo.Zakaj sprašuješ?˝
˝Slišal sem,da je včeraj očka rekel naši hišni pomočnici,da je angelček.Kdaj pa bo letela?˝
˝Jutri zjutraj,ko pride k nam!˝

Tinček in pes

Tinček si je močno želel psa. Za rojstni dan so mu ga starši le podarili.Pes je bil zelo velik, zato ga je Tinček nekaj časa preplašeno gledal, potem pa vprašal:``"Ali ste dali zdaj psa meni ali mene psu?"

slon&koza

"Zakaj jočeš, fantek?"``"Mamica je rekla očku, da je slon."``"Saj to ni nič takega."``"Očka pa je rekel mamici, da je koza."``"No, vseeno;ampak zakaj se jokaš?"``"Zato, ker ne vem, kaj sem potem jaz?"

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.10.2008 22:50:36   
JABOLKO3
Jaz grem tudi še pod tuš pa spat, enkrat za spremembo 'še danes'...

Lahko noč.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.10.2008 22:50:54   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

in kako se potem spopadas s tem? user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.10.2008 22:54:54   
JABOLKO3

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

in kako se potem spopadas s tem? user posted image

Hm, težko... skačeš po hiši pa jih miriš...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.10.2008 22:55:37   
resnično srečna
Ene smo otroke rihtale...je Iza zaspala malo čez 20to...pa je bil že prvi alarm za nosek...in sva očistili zadevo, pa mao dotankali...pa upam, da bo vsaj do 1ih obro...preklemanski prehlad...

pa še reva je ob glas...tko nežno se oglaša he he...prav bogica je...

sicer pa tud naš najdražji jamra, da je nekaj prehlajen...pa meni tud malo curlja....tole vreme je res kar nekaj...temperature take, da ne veš kako bi bil oblečen...

no mi smo v City center (al kaj je že tale celjski) bile še 1x senzacija...smo s Ketrin in tasyo šle lepo na kosilo (jah lačne pa ja ne gremo domov) pa še male mule smo posadile v Prima pape...seveda smo med tem, ko smo nabirale hrano, princese pustile same...no na blagajni smo že slišale vpitje...ni bila 1, nista bili 2, bile so vse tri...ena bolj nesrečna kot druga...

no jih je pire krompir in bučke potem umiril...so lepo jedle...he he celo Iza...

pa ne bi bile ženske, če ne bi vseh otroških trgovinic dales kozi...pa pokomentirale cotice...ma to je tko luštno v družbi delat...kljub temu, da imaš doma polno omaro cot za smrkljo...

smo pa DM pobrali zadnji škatli keksov brez glutena...joj pa dudo na verižici sva izgubuli...verižico smo kupili identično, rezervna duda je pa tudi doma...samo vseeno bomo še eno morali kupit...ker ona jih še vedno ponoči skrije pa se gre z mamico: Ali lahko najde skriti predmet...pa en magični lonček s silikonskim kljunčkom si je Iza privoščila...morda bo tam skozi oda okusnejša...če pa še tole ne bo pa res samo kozarec pa ribiško obleko...ker se vsa polije...

no na cesti nazaj sva imele pa s ketrin srečo...sva na srečo brale tabe v angleščini...prava je bila dangerous in tunnel...pa malo kolone in sva bile na srečo tik pri izvozu in odvile...no naslednjo sva gledali že s stare ceste na trojane...je pisalo tunnel closed...ufff hvala bogu...očitno prometna nesreča, ker sva potem videli policijo, gasilce in rešilce...nč fajn ne bi bilo ujet nekje v avtu ob 18ih zvečer z dvema lačnima in neprespanima čebelama...tako da nekdo je pazil na nas...

no doma smo se hitro uredili za večerjo, pocrkljali in zaspali...jah Iza je en tko potrpežljiv otroček...vse moje potepinske muhe mirno potrpi...samo vožnja skozi tunele ji pa ne paše...

drugače pa tako kot so povedale ostale...spet je nekaj nickov dobilo obraze...pa fino fajn smo se imeli...mal sem jo@n v denarnici placa naredila...jah ne bi bila jaz, če ne bi z desnim učem čekirala izložb...itak so čevlji moja specialiteta...ampak samo na drugih...zase jih ne znam najt...

potovanje naslednji teden...jah zarad mene lahko moja rodna Gorenjska...en lep dan...en sprehod okrog jezera pa slaščice pri Šmonu (sej ni važno če je homosesalc, važn da ma dobre kalorije v izložbi)...

zdej pa da vidim, če je še kaka za čvek...100tka ma da pade...če je Katka padla pred izzivom se jaz ne predam...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.10.2008 22:56:38   
katka28

Sem na netu nekaj nasla user posted image user posted image mi ni dalo miru

Nekateri otroci hodijo v snu Povsem neodvisno od spola, deset do 15 odstotkov otrok med petim in dvanajstim letom, vsaj enkrat hodi v snu. Tako kot pri nočnih morah je tudi hoja v snu povezana z nezrelostjo živčnega sistema in se pojavi kmalu po tistem, ko otrok zaspi, običajno na koncu faze globokega sna. Otrok, ki ga »nosi luna«, je neroden in se ne zaveda svojih dejanj. Zjutraj se jih sploh ne spominja. Pomembno je, da pazimo, da se med nočnimi pohodi ne poškoduje. Če otrok redno hodi v snu, je pametno, če spi na tleh na jogiju. Otroka med nočnim sprehodom ne budimo, ampak ga primemo za roko ali rame in peljemo nazaj v posteljo. Hoja v snu običajno mine, ko otrok vstopi v puberteto.

Kako pa je s smrcanjem?

Poiščite vzrok otrokovega smrčanja Približno sedem do devet odstotkov otrok res ponoči smrči brez znanega bolezenskega vzroka. Toda približno pri dveh odstotkih otrok smrčanje ni čisto nedolžna zadeva. Pri njih se smrčanje izmenjuje z obdobji zadržanega dihanja. Vsakič, ko za kratek čas otrok neha dihati, se za hip prebudi. Ta »mikrobujenja« lahko, če so pogosta, povzročijo, da je otrok čez dan utrujen, zaspan, razdražljiv in nezbran. Zaradi tega otroka vse prehitro lahko ocenimo, da je težaven. Da boste laže prepoznali, ali ima tudi vaš otrok omenjeni problem, ga opazujte med spanjem. Ali spi v nenavadnem položaju (zlasti če ima vznak iztegnjen vrat), ali se nenadoma prebudi, ali čez dan diha skozi usta? Potem se o tem pogovorite z otrokovim peidatrom. Prav mogoče je, da omenjene težave povzročajo povečani mandeljni in žrelnica, začetek bolezni, ki je vi še niste opazili. Mogoče pa je, da ima otrok trajno povečane mandlje in žrelnico. V tem primeru jih lahko operativno odstranijo, težave s smrčanjem pa po operaciji običajno izginejo.

vir.: mojmalcek

tako zdaj pa RES lahko noc....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.10.2008 22:58:46   
resnično srečna

tako zdaj pa RES lahko noc....

eh daj no...pa en boš ušla pred 100tko...sej v postelji že vse poznaš...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.10.2008 22:59:00   
JABOLKO3
Aja, še to - Bled je fajn ideja, upajmo, da bo še vreme prijetno... pa res je že skrajni čas, da še Violico spoznamo...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.10.2008 22:59:54   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

zdej pa da vidim, če je še kaka za čvek...100tka ma da pade...če je Katka padla pred izzivom se jaz ne predam...

ufff pa kako naj gre clovek spat, ce ga pa takole .......

Srecka sem s tabo do 100-tke bom pa jutri malenkost dlje potegnila....ceprav ze komaj gledam..

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.10.2008 23:01:36   
resnično srečna
TEČAJ ZA MOŠKE

Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev.
Popust se prizna vsem, ki se bodo odločili za vsa predavanja.
Pedagoški cilj tečaja je; informacijski tečaj, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja.

Modul 1: obvezni tečaj

1. Naučiti se živeti brez mame. (2000 ur)
2. Moja ženska NI moja mama. (350 ur)
3. razumeti, da je nogomet samo šport. (500 ur)

Modul 2: življenje v dvoje

1. Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur)
2. Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja žena obiske. (500 ur)
3. Premagati sindrom daljinca. (550 ur)

Modul 3: prosti čas

1. Ne uriniram mimo školjke. (100 ur + praktični del)
2. Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje. (800 ur)
3. Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur)
4. Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur)
5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (praktični del)
6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona opere krožnike. (praktični del)

Modul 4 : tečaj kuhinje

1.stopnja (začetniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi)

ON....vklop
OFF....izklop

2.
stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da zažgem lonec. (praktični del)

POGLOBLJENE TEME

Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem kandidatov.

T EMA 1:
likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi)
T EMA 2:
nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi)
T EMA 3:
ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila
T EMA 4:
zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence
T EMA 5:
čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovor s psihiatrom)
T EMA 6:
rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir?
T EMA 7:
kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)
T EMA 8:
detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj)
T EMA 9:
osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus)
T EMA 10:
moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira?
T EMA 11:
nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari je predal"
T EMA 12:
Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield)

za vse naše moške...jim vplačamo tale tečaj za Božička????

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 15.10.2008 23:06:26 >

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.10.2008 23:01:43   
lepa posadka
Hej punce... še tole dodam, ker sem morala preletet, preden gremo spat:
K vem,d a me imate rade, pa da veste, da bi jaz tudi še rada se kdaj z vmi vidla... Ne bi raje naslednje srečanje organizirale v Portorožu?
NO, mal se hecam... ampak jest imam še tri mulce doma, k jih je treba kmal dvignit, tako da meni okolica LJ najbolj ustreza in glede na to, me danes ni bilo, mam že krizo, tako da drug teden apde ena tudi meni prijazna lokacija, velja? Kremšnite pa lahko jaz spečem in prinesem s seboj! Sicer pa Celjanke... sedaj vidite, da nobena ne grize in ni vrag, da ne pridete kam do LJ?

Tako, sem mogla dat ven... grem prec lažje spat :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.10.2008 23:05:23   
katka28
Jap ljubljana je kar blizu, tako, da ni panike za pripeljat (pa tudi druge CELJANKE zdaj ni vec izgovorov) samo prej mi povejte, da se jaz z mojim glede avta uskladim.....sploh nisem v sluzbi pa bi clovek ze dva avta potreboval user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?