Dajica
|
Oj! Ja, tud pri nas luna trka in to ze kar nekaj casa. Ne vem, kaj je to. Mozno, da je se posledica od 6 bolezni, takrat je zacela ponoci slabse spati in se zdaj traja tole, da se po vekrat na noc zbuja in se joka dokler je ne potolazimo. Posledicno sem cist fertik cez dan. Ali pa zvecer ko jo dam spat, ja vceraj se je v eni uri zbudila priblizno 10x. Jo polozim v posteljico speco, se po parih minutah zbudi in joka, jo uspavam nazaj, zaspi, jo dam v posteljico, spi, po parih minutah spet jok.....in to se je ponavljalo kar nekaj casa.Grrrrr.... Potem sem jo kar v dnevni sobi na kavcu pustila, da sem jo lazje in hitreje uspavala nazaj, ker sem bila jaz se pokonci. Sem jo enkrat pustila malo samo, ko je jokala, sem mislila, da bo mogoce sama se umirila in zaspala nazaj, pa je tako jokala, da je bruhala in sem imela potem samo se vec dela, ker sem mogla se posteljinino menjati. Od takrat, ce joka, jo grem kar hitro mirit, al z dudo, bozanjem, petjem, tapkanjem al pa na roke. Zdej je pa tudi ze pokonci, po pol ure spanja. Mi je uspelo le katalog od Pikapolonice pogledat, cisto nic vec. Timon, ti se pa kar sparaj za Kajo
|