BrinaS
|
Dan, Žirafa, iskrene čestitke Izabeli za prvi rojstni dan , prekrasne slikce. Lepo praznujte Sofija praznuje z vami. Sem nazaj iz srečanja ljubljančank v CP - Ninocka, Nana Liza in jaz . Z Ninocko sva se zmenili, usedli pa zraven Nane Lize , da se ne boste samo gorenjke in štajerke dobivale . Rozika, sem določila NL, da naslednji teden organizira srečanje v SN, ker mene noben ne šmergla Moj sine pa se je včeraj zvečer odločil da bo kakal na kahlico - to je za nas velik dogodek (brez plenic je ze eno leto, kar se lulanja tice za kakanje pa je do sedaj vedno tulil: '' Mami plenico, kakat me!'' in ni hotel slišati nič od WC ali kahle). Včeraj smo bili sami doma in sem Tini dajala večerjo, Maks pa je hotel plenico. Ker mu nisem mogla ustreči, sem mu rekla, naj gre na wc ali kahlo, če ne pa naj počaka na plenico, samo če mu dam plenico, potem jutri ne bo risank in bila tudi prepričana, da to uresničim, ker nas je s to plenico samo vrtel okoli prsta, jaz pa sem mu jo dajala, samo da se mu ne bi prebava upočasnila. In uspelo je. bravo mali Sem danes takoj tekla v BTC po darilo, ker pri nas škratki vse vidijo in dobro nagradijo Se pa že veselim danes lutkovnega gledališča! Scubadiver - kako pa Lana? Mamuška - pozdravite se in nafilajte z zdravjem, predvsem pa se poskušajte spočiti. Oranža - pri nas cvetača ne napenja, je pa dva dni nazaj jedla kislo repo, ki jo je dobesedno goltala, tako ji je bila všeč, ta pa jo je napenjala, pa rita je bila takoj rdeča.
< Sporočilo je popravil BrinaS -- 16.10.2008 13:04:35 >
|