|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
14.10.2008 18:01:28   
catja2
Ada kak si v petek??? Jaz bom verjetno šla po napotnico za J in bi lahko skočile na kavico, da vidim kak rasteš??user posted image

Jaz sem pred dnevi hodila enih dvojčkov gledat (stara sta 1 leto) in me je začelo grabiti za več-ampak v drugo bi rajši samo enega oz. eno user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
14.10.2008 19:13:34   
ada2
Adam ima št. noge 24.

moj križ je boljši, mi je očitno sonce ven potegnilo bolečine. se mi je pa zdaj to že drugič zgodilo.... ko sem z desno nogo stopila meje tako zaštihalo v križu, da sploh nisem mogla  normalno hodit. no, takrat prvič je bilo v službi in je bilo zelo moteče, danes sem pa bolj ali manj počivala, pa je boljše...... saj mora biti, jjutri imam namen iti v Graz, popoldne pa imamo z vrtcem pohoduser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
14.10.2008 19:15:26   
ada2
catja v petek sem fraj in z veseljem grem na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image ti samo pokliči, ko boš v ormožiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
14.10.2008 19:59:06   
amy26
Dajte malo zapišite koliko imajo še ostali otročki št. nogic??? Pri nas je ok. 25,26!

Aleks glih tako nosi 25-26, odvisno od modela

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
14.10.2008 20:07:05   
amy26
Ela je danes spet bruhala, pa ne vem kaj, ob 5.30 je spila 150 ml mleka Allernova in je bilo vse ok, ob 9 uri je pojedla mlečno kašico glih tako morda 150 ml. Spat je šla malo pred deseto uro in ko se je zbudila je vse pobruhala, bruhala kot bi čisto mleko, a je to možno user posted image glede na to da je nazadnje jedla mlečno kašico, al se je pa kašica pretvorila v mlekasto tekočino.

In seveda je bila spet slabe volje itd pol je spet dobila na silo raztopino za piti in potem je bilo bolje, sam me pa kar skrbi po tem rehidracijskem prašku ima drisko ki je tekoča k voda, jo previjem in spet riska, tako da je eno uro nisem previjala k itek je tako k da bi se polulala.
Popoldne je bila potem lepo razpoložena in pila celo vitamine in železo.
Ali bi vseeno morala k zdravnikuuser posted image , nevem, ali naj še jutri počakamo k že nismo šli včeraj ko je bilo kar nujno.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
14.10.2008 20:19:08   
NinaŠ
We are sorry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
14.10.2008 20:20:45   
NinaŠ
Amy, ko že včeraj niste šli user posted image , bi jaz jutri, če se stanje ne izboljša - oz. če bo bruhala ali driskala tudi samo 1x - definitivno šla do P user posted image . No jaz bi bila tam že v soboto, najkasneje nedeljo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
14.10.2008 20:22:41   
NinaŠ
Tina nosi obutev št. 25

Danes je končno dobila 3. dozo cepiva proti klopnem meningitisu user posted image . Prestala je kar ok user posted image , zvilo jo je le, ko je videla kakšno iglo bo dobila v ramo, ko pa je bila igla zapičena, je bilo pa takoj ok user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
14.10.2008 20:28:33   
NinaŠ
Sem pa danes spet zrasla za nekaj cemtimetrov user posted image - sem bila na govorilnih urah v vrtcu in so oba drobižka ful pohvalili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - na vseh področjih user posted image . Presenetilo me je le, ko sem izvedela, da se Tina druži predvsem in skorajsamo s fanti user posted image - pač doma je tako tipično punčkasta (pedena svoje dojenčke, jim kuha, se liči, preoblači,....) - jo pa imajo tudi fantje radi v svoji družbi in jo pokličejo medse, vkolikor se jim takoj ne pridruži v igri user posted image . Je pa ena izmed redkih v skupini user posted image , ki še potrebuje opoldansko spanje in največja zaspanka v skupini user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
14.10.2008 21:01:14   
*bubi*
Ela user posted image user posted image user posted image  
Rehidracijska sol ne bi smela bit razlog za drisko. Pa upam, da imaš tako, ki ima še glukozo not, drugače je tudi to fajn dajat. No, saj če zdaj že je, ni več take sile. Mlečna kašica pa se komot pretvori v tekočo obliko v želodčku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
14.10.2008 21:02:05   
*bubi*
Bubiju je zdaj ravno prav številka 26. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
14.10.2008 21:05:31   
*bubi*
Jaz bubija jutri ne upam dat v vrtec, ker imajo v planu en konkreten pohod in se res bojim, da ne bi zmogel.user posted image  Če upoštevam, da je večina otrok starih že 4 leta.
Saj danes je bil kar OK, ampak ob norenju mu je zmanjkovalo sape. Pa ne vem, kako bi reagirali, če bi začel piskat in hlastat za zrakom sredi Pohorja.

Joj, še dobro, da je user posted image  doma, sama nikakor ne bi mogla bit z obema user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
15.10.2008 6:44:00   
amy26
Rehidracijska sol ne bi smela bit razlog za drisko. Pa upam, da imaš tako, ki ima še glukozo not, drugače je tudi to fajn dajat.

Bubi glukoza je notri, drisko pa sem povezala s tem ker včeraj dopoldne ji nisem dala raztopino in ni imela driske pol popoldne jo je dobila in jo je imela.
Drugače je pa Ela kar dobro, skor zdrava, malo shujšana vendar bo že dobila na teži, pred pol ure je spila mleko in že veselo z Aleksom skačeta.
V dnevno sta mi znesla polno medvedkov, igrač,...

Pa po novem Aleks spi ponoči z plišastima muckoma, celo v vrtec ju nosi, nevem od kje mu to, nikoli se ni crkljal z nobeno plišasto igračo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
15.10.2008 8:30:45   
NinaŠ
Se pokorno javljamo v "kripl bataljon" user posted image user posted image user posted image Ponoči je Anžeta začel boleti ušes user posted image ... ...in posledično sva bolj malo spala user posted image ... ...sicer vročine nima user posted image samo ušes ga boli... ...bomo vidli kaj bo P rekla user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
15.10.2008 9:07:37   
tincci
Jaz sem tudi razmišljala, do kdaj rabimo spanje čez dan, ponoči spi samo 8 ur še ali 8.5, pa potem čez dan eno uro. S tem, da ne zaspi pred 22. Samo če jo pa pustim pokonci, je pa ob 17ih že koma.

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
15.10.2008 9:25:13   
kvaka
Dobro jutro,

Očitno sta naša dva še velika zaspanca in bosta še nekaj časa potrebovala konkretno dozo spanca user posted image

Zvečer gremo najkasneje ob 8.3o v posteljo in sta do 6.30 zagotovo še po dolgem, res pa je da se kar pogosto še zbujata in imamo potem nočne premike. Čez dan pa rabita min 2 uri počitka, v vrtcu sta vedno zadnja, ki se zbudita user posted image .

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
15.10.2008 15:24:15   
NinaŠ
Sva bila z Anžetom pro P - ja ima vnetega enega uheca user posted image  - dobil Primotren na 12 ur. Pa tega user posted image  Primotren skoraj ni za dobiti, tako da sem se peljala v lekarno v Kr.Goro kjer so imeli še  1 kom user posted image . Lahko gre pa brez problema ven in tudi v vrtec user posted image  - sicer ga bom jutri imela za vsak slučaj še doma, ker ne bi rada, da preveč teka in se prešvica na kakem vetrčku user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
15.10.2008 19:21:15   
NinaŠ
Naty in Teni mal poročajta o situaciji v novih službah user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
15.10.2008 19:30:46   
tincci
A kdaj ponudijo kako drugo alternativo, kako pozdravit vneto uho ali dajo pediatri vedno antibiotik? Kakšne so vaše izkušnje?

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
15.10.2008 19:54:04   
amy26
A kdaj ponudijo kako drugo alternativo, kako pozdravit vneto uho ali dajo pediatri vedno antibiotik? Kakšne so vaše izkušnje?

nam ni nikoli ponudila alternative, vedno dobili antibiotik

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
15.10.2008 19:54:12   
NinaŠ
Naša P vizualno oceni koliko je uho vneto in po potrebi predpiše AB. Moram reči, da je že večkrat omenila, da ima otrok malo vneto uho, vendar da AB ne bo dala, ker ni potreben in se je, kljub mojemu dvomu, vedno izkazalo, da ušesek ni delal nobenih težav. Tako da zaupam njeni presoji user posted image . Alternative bi se pa lahko poslužila tudi brez obiska obiska pri P (sploh v takem primeru, ko otroka le uho boli in nima drugih težav - vročine ipd), tako da od P, vkolikor meni da so zdravila potebna, takih nasvetov niti ne pričakujem user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
15.10.2008 21:00:19   
ada2
v ikei sem danes našla kuhinjo svojih sanjuser posted image ...... sta pa dva problema:

- malo je draga user posted image
- mogoče bi morali drugače obrnit zadevo in odtoki ne bi bili na pravem mestuuser posted image user posted image , ampak dokler smo še v fazi gradnje se itak da še prekopavat, neuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
15.10.2008 21:15:58   
ada2
aja, še vprašanje:
ali vsi novembrčki spijo brez plenice?  Adam jo sicer še ima ponoči in je ponavadi vedno mokra, ampak danes je (po pogovoru z atijemuser posted image user posted image user posted image ) hotel iti spat brez, pa sem mu ugodila - je rekel, da bo atija zbudil, ko ga bo lulat tiščalouser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem pripravljeno imam vse za preoblačenje postelje sredi nočiuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
15.10.2008 21:18:03   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image petarda, a se zavedaš, da sma že na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
15.10.2008 21:24:12   
ada2
mi smo pa danes imeli pohod v vrtcu. je pa vzojitelica pohvalila otroke, da veliko zmorejo in da delajo dolge tureuser posted image user posted image user posted image
sicer pa za Adama itak vem, da rad veliko hodi, navsezadnje greva skoraj vsak dan iz vrtca peš domov, pa na kak sprehod, potem pa še obvezno z dedkom v park veverice nahranit, zadnjič pa sva šla za Dravo labode hranit in sva prehodila 4 km....... ampak takrat mamo še ni špikalo v križuuser posted image in je lahko normalno hodila, zdaj sem pa ko ena stara babauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?