|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
12.10.2008 15:21:46   
tincci
Hanka je pa po enem tednu spet virozna user posted image Jao, spet pol leta bolezni user posted image  

www.alergije.net

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
12.10.2008 16:03:13   
NinaŠ
Tincci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hanko

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
12.10.2008 16:06:59   
NinaŠ
Mi smo, tudi današnji dan, preživeli na sončku user posted image in izpustili opoldanski počitek, tako da sta drobižka že sedaj user posted image user posted image ... ...ah, saj bomo že preživeli še ti dve urici, potem pa se bomo itak pričeli pripravljati za v posteljo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
12.10.2008 17:30:32   
*bubi*
jaz pa le rečem, da na srečo niso vsi taki. res, ti in pa mamica tiste "moje" Urške, sta meni vzor materinstva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
12.10.2008 17:31:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Hanka je pa po enem tednu spet virozna user posted image Jao, spet pol leta bolezni user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
12.10.2008 17:33:08   
*bubi*
in izpustili opoldanski počitek, tako da sta drobižka že sedaj

Pri nas pa že nekaj časa štrajka ta opoldanski počitek user posted image  Pa sem vprašala v vrtcu - tudi rabi zelo dolgo, da zaspi. Valjda, tam ne upa vstajat in iz ležalnika bežat user posted image  Če pa gremo potem popoldan kam, pa ga obvezno v avtu zmanjka. Kar spet ni fajn user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
12.10.2008 19:57:26   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano, pa upam, da le ne bo pol leta trajalouser posted image

jutri začnem u dopustomuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
12.10.2008 23:27:54   
tincci
Jaz pa gledam serijo Jungle Lipstick. So naredili že eno sezono, je pa od iste ženske, ki je naredila Sex and the city. Tokrat so 3 ženske. Luštna, priporočam user posted image Čeprav meni so še vedno najboljše Razočarane gospodinjeuser posted image Pa Lost user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.10.2008 14:03:21   
*bubi*
Daaaaan user posted image

Danes pa dopoldan ni bilo časa za RR, sem si raje frizerja privoščila user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste ostale? user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.10.2008 14:20:44   
kvaka
Hana zate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kje pa ste ostale? user posted image

Jaz sem pa po trgovinah letala za čeveljčki, na koncu pa sem jih v cicibanovi tovarni dobila in so celi usnjeni, le podplat je guma. Pa to za samo 16 EUR (ker so čeveljčki kao vzorčni model, pa še nekaj popusta) user posted image  user posted image .  No sem bla pa prepričana, da jih izpod 30 eur ne bom dobila.

Sedaj pa bom šla po A&L v vrtec in potem zobozdravniku.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.10.2008 16:56:11   
*bubi*
Pa to za samo 16 EUR (ker so čeveljčki kao vzorčni model, pa še nekaj popusta)

o, fajn user posted image

Jaz pa sem bubiju spomladi ene fajne kupila, kao za rezervo, pa imajo še zdaj etiketo gor. In so že premali user posted image  Nič več mu ne kupim na rezervo, me je izučilo. Pol itak samo teniske nosi.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.10.2008 17:14:28   
kvaka
Sem vzela za A&J copatke št. 27 in pridemo sedaj domov, jih probata in so skoraj čisto na knap, tako da jih grem jutri zamenjat za št. 28 user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.10.2008 17:30:46   
NinaŠ
Kvaka 28 user posted image user posted image user posted image user posted image   ....user posted image toliko zdaj nosi Anže (star 4,5 let ! )

Jesenske čeveljce ima Tina trojne "podedovane", tako da ji nisem nič kupovala. Anžetu sem pa kupila - po sili razmer, ker drugih nisem številke dobila (kao vse pobrano) - Cicibanove za 50€ user posted image user posted image

S Tino sva zdaj peljali Anžeta na telovadbo, potem pa je Tina hotela ostati z mojo prijateljico user posted image ... no tko da imam frej uro user posted image

Grem zamesit za palačinke, da bo po telovadbi večerja hitro narejena, ker vem, da bo moj sin laaaaaačen user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.10.2008 18:00:52   
kvaka
Ja nina toliko kolikor sem napisala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.10.2008 18:25:56   
petarda
Sej kul kvaka...ko bosta velika bosta zelooo priljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.10.2008 18:26:47   
petarda
Drgač pa evo...javljam se user posted image ...še sem živa...samo ne dohajam več vsegauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.10.2008 18:55:22   
NinaŠ

Sej kul kvaka...ko bosta velika bosta zelooo priljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.10.2008 20:04:21   
amy26
Kje pa ste ostale?

skos doma, men se že mal user posted image  od petka zvečer mi Ela bruha na polno, vse kar je pojedla je zbruhala v loku
čez vikend mi ni nič jedla, skor nič pila, če sem ji dala čaj ga ni hotla, vodo je pa mal spila in pol spet zbruhala tako je bilo z vsako stvarjo ki jo je dobila v usta, brez volje, tečna, brez moči skos na rokah, pojstlo sem preoblačila parkrat tepih je na parih koncih še vedno pobruhan,...

bila je že ful dehidrirana, v bistvu že za bolnico, danes pa smo končno kupili dehidracijski prašek in ji dali na silo za piti sam da ne bi šli k zdravniku (ker pol vem da bi morali na infuzijo v P), user posted image  jo je držal jaz sem ji pa na silo dajala raztopino v usta, no ratalo nam je da spije 300 ml v presledkih in končno je boljeuser posted image . Raztopino je takoj pomagala, da ji ne gre več na bruhanje.
Takoj ko se je zbudila iz opoldanskega spanca je jedla meso in to ful, kar sama iskala, tudi pri večerji se ni dosti upirala, tok sem veselauser posted image user posted image   edino kar mi ni všeč je pa to da je popoldne 4x imela drisko upam da je od raztopine, ker jutri ji več ne bom dala

Aleks je zaenkrat ok, upam da se še on ne naleze

< Sporočilo je popravil amy26 -- 13.10.2008 20:06:13 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.10.2008 20:32:01   
NinaŠ
Joj Amy, upam, da se tudi driskica hitro unese user posted image user posted image user posted image Rehidracijsko sol bi ji pa jaz tudi jutri še dajala user posted image - pač po majhnih količinah zakamuflirala v kak gosti fajn sladek sok , ker mora biti ful izsušena, po treh dneh bruhanja  user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.10.2008 21:05:41   
amy26
Rehidracijsko sol bi ji pa jaz tudi jutri še dajala - pač po majhnih količinah zakamuflirala v kak gosti fajn sladek sok , ker mora biti ful izsušena, po treh dneh bruhanja

Nina hvala za nasvetuser posted image , še na pamet mi ni padlo da bi jo vmešala v sok, tako da jutri ji bom seveda dala

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
14.10.2008 7:28:38   
NinaŠ
Dobro jutro!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.10.2008 9:17:36   
ada2
Dobro jutro!

Amy user posted image , upam, da se Ela hitro pozdravi.

mene je pa začelo nekaj v križu grabituser posted image , še dobro, da sem na dopustu.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.10.2008 10:51:22   
tincci
Oh, groza, kripl bataljon smo vsiuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
14.10.2008 12:51:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Oh, groza, kripl bataljon smo vsiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Bubi je tudi imel laringitični napad ponoči user posted image  in ga imam danes doma user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
14.10.2008 17:55:53   
catja2
Tudi pri nas je bila na pohodu viroza user posted image user posted image ; ampak je že boljše user posted image

Dajte malo zapišite koliko imajo še ostali otročki št. nogic??? Pri nas je ok. 25,26!

Sem videla v MS v Deichmanu take fajn Adidasove in grem v četrtek po njih-pa da mi jih slučajno katera ne spelje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?