Krysia
|
en lep pozdravček Gajka, Roku čestitke za 3 mesece Pa ful lepo zgledajo tvoje "zahvalnice" al kako bi se to imenovalo. A lahko res poslikaš malo bolj od blizu, prosim. Anita, čestitke Zoji za 2 meseca (za včeraj) , pa naš Rok je imel tudi včeraj 2 meseca ... Ga je pa tako luna metala, da je bilo kar hudo. no, vsaj upam, da je bila samo luna ... kg: jaz sem na +3 pa nočejo nikamor ... pa sploh ne jem veliko (verjetno je to napaka) - nimam časa ... res, včasih ob 12 ugotovim, da sem pojedla samo 1 jogurt ... katastrofa. se bom morala malo disciplinirat. Rotavirus: mi se bomo definitivno cepili, ker sem slišala že ful zgodb in vse so si podobne: da otrok pred tvojimi očmi hira, ti pa nič ne moreš .. tega si pa ne želim doživet, če ni treba ... bambi, si me nasmejala s tistimi enačbami - hvala ... nejka, dobrodošla, pa oglasi se še kaj, ne nas samo brat ... cebrca, a si lahko deliva sobo v Polju?? Bom mal poznej povedala, zakaj bom šla jst v Polje. Skratka, pojma nimam, zakaj te pečejo samo vršički bradavic. Verjetno si probala že vse lanoline in podobne zadeve. A res ne more noben Ivana vzet za eno urco, samo toliko, da si malo oddahneš, pa magari če celo uro sediš in v luft gledaš ... Ker če si utrujena, je vse skupaj smao še težje. Vem, da imate doma kmetijo in ful dela, ampak ... lahko bi se te kdo usmilil, no ... Mi ti sicer lahko na RR stojimo ob strani in mislimo nate, ampak fizično pomagat ti pa ne moremo ... razen, če res priletimo do tebe in ti ugrabimo Ivana za 3 urce ... No, zdej pa razlog mojih scefranih živcev ... itak, tašča ... ma kr neki ... vem, da smo to temo že n-krat obdelale, ampak mal vam moram pojamrat ... ta teden mi je že 3x zbudila Roka, ker ga je šla samo "pogledat" - to zgleda tako: "joj, kok si ti luškan, joj naš fantek mali, joj, Rokec, kako si ti lep ..." dokler otrok ne odpre oči in prav svetlo pogleda. Pol pa pride k men pa reče "sej gleda a veš ." Ja, a res - jaz bi tud, če bi me en sred spanja začel ogovarjat ... In pol seveda gre, mami pa Roka v naročje pa ponovi vajo z uspavanjem - kar sploh ni tko enostavno kot se sliš, ker včasih traja uro, včasih pa 2 Pa zadnjič mi je pamet solila, da ne rabim prat plenic na 95, ker gre ful elektrike Pa itak mi2 plačujeva elektriko ... Pa tega je še dost, sam vam ne bom razlagala vseh stvari, ki me motijo, ker bom pol res pristala v Polju, boljš da sploh ne razmišljam o tem. Moj pa itak pride šele ob petih domov, ko sem jaz že vsa blesava ... pa je ves zmatran, pol mu pa še jaz jamram ... sem že zadnjič mojo mami klicala, če pride mal na obisk ... ker njej ni problem Roka vzet pa se z njim ukvarjat 20 minut, tolk da si jst mal oddahnem ... ker moji tašči to na kraj pameti ne pade ... po moje se ji itak zdi, da sam zabušavam in nč ne delam ... No, hvala, ker ste tole prebrale, če je pa katera spustila, ji pa tud ni za zamert ... grem ... se vam oglasim, ko bo njegovo veličanstvo Rok to dovolilo
|