|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
15.10.2008 11:21:22   
giotti
Hvala, Tane user posted image  Ja, vem, da je O mimo, ko se T dvigne. Glede tega mi je vse okej. Vidiš tisto, ko pravijo, da je O dan, dva pred tem, me bega, ker sem v člankih, upam da dovolj strokovnih, prebrala, da je lahko celo tri dni prej ali pa samo par ur prej. Zato me zdaj zanimajo izkušnje drugih, kako vejo, koliko prej je O. Drugače ste pa res blagoslovljene, da vse to tako čutite. Le iz kakšnega testa sem jaz, da nimam teh znakov user posted image
Drugače pa se strinjam, da bi bilo najbolje večkrat kot samo enkrat delat ljubezen. Samo moram še najdet recept tudi za to user posted image
No, zdaj pa zares, gremo naprej navijat, da se ne bo tema samo okli moje O vrtela user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.10.2008 12:21:18   
dulcinea
Giotti, saj pravijo, da spermiji preživijo par dni na toplem in počakajo na svoj jajček. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.10.2008 12:22:07   
crvicek
Giotti, poskusita z kakšnimi afrodiziaki, saj jih je kar nekaj. Drgač pa E vitamin in matični mleček pripomoreta za večje poželenje. user posted image user posted image user posted image

Saj bo.

Jaz pa sem morala en teden kar počivat, v nedeljo ravno nisem pa sem v ponedeljek spet malo zakrvavela, tako da sem šla hitro spet počivat in sedaj sem vredu. Danes že pospravljam in likam bolj na easy. Vsak dan je boljše.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.10.2008 12:29:01   
ella.
bejbulke, živjo

jest vas kar začenjam pogrešat, če špricam portal za kak dan...
ful mislim na vas.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.10.2008 12:35:40   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

bejbulke, živjo

jest vas kar začenjam pogrešat, če špricam portal za kak dan...
ful mislim na vas.

elly, ful lepo, da nas prideš sem pa ke mal pogledat in vzpodbujat..user posted image
upam, da buši pridno raste in da se dobro počutiš.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.10.2008 12:39:19   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Giotti, saj pravijo, da spermiji preživijo par dni na toplem in počakajo na svoj jajček. user posted image

Jaaa, to mi govori, upaaaaaaam, da so od mojga dovolj vzdržljivi user posted image  Če ti čist iskreno povem, računam ravno na to user posted image  Ker telovadila sva zdaj že, temperatura je še nizka, torej naj zdaj kar lepo čakajo na vlakec, čeprav se mi je cela vojska usula ven, ko sem vstala user posted image  Upam, da je vsaj polovico tega bataljona notri ostala in jih ni kar vseh gravitacija odpihnila od tam, kjer jim prav nič ne manjka! Tiste, ki pa je, pa kar naj grejo ven, ker takšni dezerterji nimajo kaj delat mojega bejbika. user posted image

Dulcinea, vem, da ti ta mesec ni lušno, pa vseeno don't loose hope. Navijam zate prav tako močno kot zase user posted image  user posted image  Saj bova, zdaj ko sva rešili to uganko, kdaj je dan D za napad, nama preostane samo še zmaga user posted image  

Cmokec user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.10.2008 12:49:57   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Giotti, poskusita z kakšnimi afrodiziaki, saj jih je kar nekaj. Drgač pa E vitamin in matični mleček pripomoreta za večje poželenje. user posted image user posted image user posted image

Saj bo.

Jaz pa sem morala en teden kar počivat, v nedeljo ravno nisem pa sem v ponedeljek spet malo zakrvavela, tako da sem šla hitro spet počivat in sedaj sem vredu. Danes že pospravljam in likam bolj na easy. Vsak dan je boljše.

O, hvala za nasvet.
Ja, saj bo, kot praviš. Počasi, ta mesec sem šla v boj s termometrom, drug mesec bomo nabavili še kako dodatno orožje, če bo treba... Potem še kaj... Tako, enkrat bom gotovo dovolj oborožena user posted image , da ne bom že preveč in bodo potem kar trojčki.

Potem pa lepo počivaj, če je tako. Računaj na kavico konec tedna, izgleda da bom cel vikend na tvojem koncu, jupi user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.10.2008 12:51:12   
giotti

ful mislim na vas.

Mi pa na tebe user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.10.2008 12:51:46   
dulcinea
Giotka, moj dan D je že zdavnaj mimo. V bistvu je danes že 35 dan od zadnje user posted image  pa jo še kar ni. Ponavadi so bili cikli vsaj na 32 dni, zadnjič je bil malo daljši. Zdaj pa zgleda da bo spet. Sem pa delala v pondelk test pa ni prov nč pokazal. Verjetno ima stres prste vmes. user posted image  user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.10.2008 13:02:03   
ella.
giottka, ti si en tak cukr...če bi bila tip, bi te takoj pohopsala user posted image ej, okoli 1. novembra bi šle lohk na kostanj! Ti boš takrat že tečka nosečka, Tane bo ravno v času vgnezdovanja, crvicek se bo pozdravu, aquica tudi, pa Urša30 bi nam prišla lohk kej o Prešernu in Povodnem možu razložit...no, samo predlagam, da vidim, če je sploh kej interesa porkasulataduš.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.10.2008 13:04:43   
ursa30

giottka, ti si en tak cukr...če bi bila tip, bi te takoj pohopsala user posted image ej, okoli 1. novembra bi šle lohk na kostanj! Ti boš takrat že tečka nosečka, Tane bo ravno v času vgnezdovanja, crvicek se bo pozdravu, aquica tudi, pa Urša30 bi nam prišla lohk kej o Prešernu in Povodnem možu razložit...no, samo predlagam, da vidim, če je sploh kej interesa porkasulataduš.

kostanj? meeting? a ste se že kej menle o tem? a sem kej zamudila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.10.2008 13:07:38   
ella.
Uršulinka, tole sem jest zdej trnek vrgla, da vidim, če tele ribice kej prijemljejo :)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.10.2008 13:09:52   
ursa30
riba urša že grabi user posted image user posted image user posted image user posted image
samo iz katerga konca pa so kej tele punce? oz kakšen je tvoj predlog, kje bi mele meeting?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.10.2008 13:13:15   
sonček85
o ellčika:si le prišla spet malo pokukat najine stare borke.Jaz jim vsak dan težim tleuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.10.2008 13:14:23   
ursa30
sonček, pohvaljena tudi ti, da nas nisi zapustila user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.10.2008 13:32:42   
sonček85
HVALA ,JAZ SEM VAM PA TAKO OBLJUBILA ,A VAS NE ZAPUSTIM,RAZEN POTEM KO SE BO PIKICA rodila ,ko bo malo manj časa.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.10.2008 13:33:21   
avaya
hej punce!

Viudim, da je kar nekaj optimizma tukaj gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se skrivate user posted image ??? Dajmo, dajmo, jaz bi rada barvala z rozo user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se spet nekaj izcedek barva. user posted image  Upam, da to ne nakazuje na M, ampak na user posted image . No bomo videli. Znakov sicer ne iščem, ampak kaj čem, če so pa tuki user posted image user posted image user posted image . No samo smola je v tem, da so znaki tako podobni znakom prihajajoče M. Otečena prsa, izcedek, napihnjenost. Ah, bom raje nehala o tem pisat.

Navijam, navijam, navijam in ne delam testov dokler ne bo vsaj 46 dni od moje zadnje M user posted image user posted image user posted image

Lp

avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.10.2008 13:47:08   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Drgač pa E vitamin in matični mleček pripomoreta za večje poželenje. user posted image user posted image user posted image

crvicek, kateri E vitamin pa jemlješ (firmo), pa kje si ga kupila a v lekarni? Je danes tolk tega na trgu, da je človek čist zmeden.

no, jaz se takole šlepam...sledim giottinim raziskovanjem o BT, pa crvicku glede vitaminov, no razen za matični mleček sem že dober seznanjena, sem ga tud jedla naravnega ampak sam ene 14 dni k je blo tako zanič, da ni šlo več...
tko, da zaenkrat še ne bom merla BT itd. ampak tale vitamin E tole je pa za razmislit. zadnje čase tud jaz rabim spodbudo zauser posted image k so tile kratki, mrzli dnevi ne vem če ne bova mogla na poletje počakat, takrat p ani blema...user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.10.2008 13:51:28   
sonček85
jaz sem pila vitamin e ,ki sem ga kupila kar v tuš trgovini,moj ga zelo rad pije in prvi mesec ko sva pričela s tem sem tudi zanosila,pred tem sem pa jemala:matični mleček (nič)krvomočnico(nič)folna(nič)in veliko pozitivne moči in energije pa je ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
avaya:navijam za user posted image ,koliko še pa imaš do dneva d ali je že mimo,kateri dan je danes ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.10.2008 14:35:04   
avaya
avaya:navijam za user posted image  ,koliko še pa imaš do dneva d ali je že mimo,kateri dan je danes

Hej!

Ja moji cikli so zelo različni in sicer od 32-42 dniuser posted image user posted image  . Danes je 31 dan. Tak da je še dolgih 10 dni muke pred mano. Ampak nekako mi je ta rozact izcedek, ki sem ga opazila dva dni nazaj in danes spet malo, malo sumljiv.user posted image Upam, da se ne motim in da gre za vgnezidtveno.

avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.10.2008 14:54:36   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jaz sem pila vitamin e ,ki sem ga kupila kar v tuš trgovini,moj ga zelo rad pije in prvi mesec ko sva pričela s tem sem tudi zanosila,pred tem sem pa jemala:matični mleček (nič)krvomočnico(nič)folna(nič)in veliko pozitivne moči in energije pa je ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
avaya:navijam za user posted image ,koliko še pa imaš do dneva d ali je že mimo,kateri dan je danes ?

sonček85 praviš pila, a to si vzela šumeče tablete?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.10.2008 14:58:03   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: avaya

Hej!

Ja moji cikli so zelo različni in sicer od 32-42 dniuser posted image user posted image  . Danes je 31 dan. Tak da je še dolgih 10 dni muke pred mano. Ampak nekako mi je ta rozact izcedek, ki sem ga opazila dva dni nazaj in danes spet malo, malo sumljiv.user posted image Upam, da se ne motim in da gre za vgnezidtveno.

avaya

držim pesti, da gre za vgnezditveno, opis je praviuser posted image pa da končno dobimo spet eno nosečkouser posted image

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.10.2008 16:05:37   
ella.
Urša, zlata ribica, gremo pol na kostanj!

Tane, a ti se pa ne bi pofočkala?

Sonček; sej ti pravim, da je na majčicah bolj počasno vse skupaj in imam raje tale dobrovoljni šunder in navijanje za punceeeeee juheeej user posted image user posted image

dragice, šibam, moram izkoristit malo sončka danes, ker sem čist skos samo v pisarni in doma. vam tudi prijeten dan želim

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.10.2008 16:10:49   
tane

Tane, a ti se pa ne bi pofočkala?

ja ITAK, sem mislila, da se mi sploh ni treba pofočkat ker jaz sem vedno za akcijo...takšno, za eno drugo pa zadnje čase malo manj...me je malo tale olimpijski duh zapustil, kaj pa vem mogoče je malo premalo navijanjauser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.10.2008 17:02:44   
giotti
Ma, kako naj zdaj kar vsem naenkrat odgovorim user posted image  
No, saj bo šlo, še dober da je tole drugo okno kot tisto, kjer je glavna tema, da lahk malo user posted image  tja, kaj in komu moram zdaj odgovorit.

Najprej Dulcinea... Pupe, mormo zdaj zbrat moč in vso pozitivno energijo za našo Dulcineo, ker jo tale M tako zeza ta mesec. Pa kaj je zdaj to? Naj že pride in se naj ne ustavlja na kavicah in še bog ve kje al pa naj bebica rata. Stres pa ne bo nič pomagal, ga kar na enem dolgem sprehodu pospremi v deželo Ostanitaminsenevrniveč. OK? Ni mi pa jasno, kaj se ta mesec dogaja, ker se je tudi Tane že nekaj pritoževala na vrhovno sodišče, da smotke ni, testi pa negativni user posted image  Potem je sodnik odločil, da mora smotka pridet nemudoma, zdaj pa gre v zapor za najmanj deset mesecev, mogoče še več. Predlagam, da se tudi ti pritožiš user posted image  No, resno, Dulcinea, želim ti, da se čimprej poštima user posted image  

Ellica, ne moreš me pobasat tud če bi bla tip, ker ti tipčka že maš. Da ne bo ljubosumen user posted image  Čeprav ti moram povedat, mah, predolga štorija, enkrat me vpraši, kaj ti moram v zvezi s tem povedat. Skratka, da so tipi že bli ljubosumni name, ker sem se družila z njihovimi tipicami, ma, res smešno user posted image  Ne morem pa rečt, da mi ne laska, ko me takole osvajaš. Me ni še noben, tako da za next life se lahko kar zmeniva, da se poročiva. Kaj pa bi bla ti v next life, dec al baba, da bom jaz kontra user posted image

Jaz si bom tudi vzela privilegij se ne še enkrat ujet na tvoj trnek, ker sem se že zdavnaj.

E VITAMIN, pomembno obvestilo!!! Ne jejte kemije, ker je to čist mim in vašemu telesu nenaravno, sploh zato, ker ga imate ogromno, ampak res ogromno v OLJU PŠENIČNIH KALČKOV (sanolabor, podhod maximarket, kalček...) Seveda hladno stiskano, po možnosti biološko pridelano. Lahko ga konzumirate kakor vas je volja, daste ga v usta ali na usta, kožo, lase, nohte... prepuščam vaši domišljiji. Stranskih učinkov ni oziroma, kot pravi Crvicek, spolna sla je povečana, mjami. Poleg tega se E vitamin odlično počuti v vseh OREŠČKIH, hrana, ki je direkt dana od mati narave, kaj češ boljšega?

Tane, da se ti ne družiš malo preveč z mano, ker te je zapustil tale duh po akciji. user posted image  Hitro po olje, moram rečt, da je nama pomagal, celo enkrat nama je uspelo imet akcijo ta mesec user posted image  Saj pravijo, da je enkrat čist dovolj, jaz itak zaupam v usodo, v tisto že malo zlorabljeno reč, če ti je namenjeno, potem... kot loto listek, dovolj je, da se kupi samo eden.
Nič, grem navijat naprej, ta trenutek še posebe za Dulcineo in Avayo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......