giotti
|
Ma, kako naj zdaj kar vsem naenkrat odgovorim No, saj bo šlo, še dober da je tole drugo okno kot tisto, kjer je glavna tema, da lahk malo tja, kaj in komu moram zdaj odgovorit. Najprej Dulcinea... Pupe, mormo zdaj zbrat moč in vso pozitivno energijo za našo Dulcineo, ker jo tale M tako zeza ta mesec. Pa kaj je zdaj to? Naj že pride in se naj ne ustavlja na kavicah in še bog ve kje al pa naj bebica rata. Stres pa ne bo nič pomagal, ga kar na enem dolgem sprehodu pospremi v deželo Ostanitaminsenevrniveč. OK? Ni mi pa jasno, kaj se ta mesec dogaja, ker se je tudi Tane že nekaj pritoževala na vrhovno sodišče, da smotke ni, testi pa negativni Potem je sodnik odločil, da mora smotka pridet nemudoma, zdaj pa gre v zapor za najmanj deset mesecev, mogoče še več. Predlagam, da se tudi ti pritožiš No, resno, Dulcinea, želim ti, da se čimprej poštima Ellica, ne moreš me pobasat tud če bi bla tip, ker ti tipčka že maš. Da ne bo ljubosumen Čeprav ti moram povedat, mah, predolga štorija, enkrat me vpraši, kaj ti moram v zvezi s tem povedat. Skratka, da so tipi že bli ljubosumni name, ker sem se družila z njihovimi tipicami, ma, res smešno Ne morem pa rečt, da mi ne laska, ko me takole osvajaš. Me ni še noben, tako da za next life se lahko kar zmeniva, da se poročiva. Kaj pa bi bla ti v next life, dec al baba, da bom jaz kontra Jaz si bom tudi vzela privilegij se ne še enkrat ujet na tvoj trnek, ker sem se že zdavnaj. E VITAMIN, pomembno obvestilo!!! Ne jejte kemije, ker je to čist mim in vašemu telesu nenaravno, sploh zato, ker ga imate ogromno, ampak res ogromno v OLJU PŠENIČNIH KALČKOV (sanolabor, podhod maximarket, kalček...) Seveda hladno stiskano, po možnosti biološko pridelano. Lahko ga konzumirate kakor vas je volja, daste ga v usta ali na usta, kožo, lase, nohte... prepuščam vaši domišljiji. Stranskih učinkov ni oziroma, kot pravi Crvicek, spolna sla je povečana, mjami. Poleg tega se E vitamin odlično počuti v vseh OREŠČKIH, hrana, ki je direkt dana od mati narave, kaj češ boljšega? Tane, da se ti ne družiš malo preveč z mano, ker te je zapustil tale duh po akciji. Hitro po olje, moram rečt, da je nama pomagal, celo enkrat nama je uspelo imet akcijo ta mesec Saj pravijo, da je enkrat čist dovolj, jaz itak zaupam v usodo, v tisto že malo zlorabljeno reč, če ti je namenjeno, potem... kot loto listek, dovolj je, da se kupi samo eden. Nič, grem navijat naprej, ta trenutek še posebe za Dulcineo in Avayo
|