giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Giotti tole sem itak mela namen napisat, pa bom kr tko, kot odgovor tebi Jest sem mela ful sfuzlane cikluse, ampak zdaj na koncu se mi je nekak ustalilo na 27 dni. Prepričana sem bila, da imam ovulacijo kake 13, 14 dni pred novo . Ker nisem zanosila, sem se zbala, da O sploh nimam Potem mi je G svetoval, naj si merim BT!In tako sem ugotovila, da O imam, ampak 9, 10 dni pred koncem Ko se ti T dvigne, je navadno že mimo oz. časa imaš v najboljšem primeru 24 ur. Spermij se lahko obdrži celo do 5 dni, tako da če kak dan pred pričakovani O , je uspeh zagotovljen si pa moraš merit vsak dan ob isti uri! Potem ti ta T drži kak dan ali dva, malo pade in spet naraste. Taka je do konca ciklusa. Ko oz. če ti pade, naj bi tisti dan dobila ... če ne, si Jest sem prepričana, da ne bi zanosila, če si ne bi merla Hvala, Bambinca. Moram rečt, da vse, kar si napisala, že vem, tako da glede tega, kdaj merit, kako, kaj pomeni povišanje, do kdaj traja, koliko dni spermički živijo, itd. sem res dobro seznanjena. Ne vem pa nečesa drugega, in to je, KAKO VEDETI, KOLIKO DNI PRED DVIGOM IMAŠ OVULACIJO? Ti si samo napisala, da si ugotovila, da imaš O 9, 10 dni pred koncem. Kako si to ugotovila? Kako si vedela, koliko dni pred dvigom temperature je ovulacija? Super, da ti je metoda pomagala do zanositve Jaz tudi upam, da mi bo, in se imam kar malo na sumu, da vedno prehitro delava ljubezen. Si me presenetila, da je pri tebi O 9 dni pred M. Sem se kar zamislila No, zdaj si merim, ko bo pivišana, bom vedla, da je mimo, še vedno, pa ne vem, kako bom vedla, kdaj v resnici je bila. Čestitke novim nosečkam Objemček tistim, ki greste v novi krog Navijam za vse še čakajoče v oktobru
|