|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
13.10.2008 15:19:40   
kalypso
Pridne so, pridne user posted image

Nč se nam vmešavala, da ne bom kaj sfuzlala tam po seznamu user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.10.2008 16:14:47   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: natasa28

pokazal je  CB+. Tako da mislim da lahko rečem da sem srečka nosečkauser posted image

Čestitkeeee!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.10.2008 16:15:29   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Hojla!
Js vam pa sporočam, da je včer prišla tetka na obisk

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.10.2008 16:22:52   
Upsss
Punce pozdravljene!
Sem na seznamu, user posted image  sem pričakovala ok. 17.10.2008, vendar vam sporočam, da me lahko "daste za odstrel":))), ker po navodilu dermatologa ne smem zanosit dva meseca (jemljem antibiotik Clinofug zaradi aken na čelu (mislim, halo.. pri tridesetih naekrat akne prej pa nikoliuser posted image ).
tako da.... vsem vam držim pesti, sem skrita navijačica in zvesta bralka... takoj ko bom "nared" za nove podvige, pa se bom seveda javila, da me katera prijazna dušica (kot ste tukaj vseuser posted image  uvrsti na seznam.

čestitke tudi tistim, ki vam je uspelo user posted image .
držite se, še naprej si pomagajte in se bodrite. Zelo pomaga, ko ima človek oporo.
upsss

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.10.2008 18:47:49   
ursa30
tiki, ja škoda no...user posted image user posted image user posted image
pogumno naprej v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

nataša, tebi pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.10.2008 18:48:53   
loveforever
natasa28 čestitke tudi iz moje strani in pridi se prifočkat  med junijke!!!

super

dajmo punvce kaj je zdaj?  čakam še ostale. mene dajte med navijačice!!! gremo hitro slončkat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image           no to pa je za srečo !!  vsem vam je želim neizmerno velikooooo

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.10.2008 19:32:18   
sonček85
ooo kako lepo in pozorno love4ever

Naj pa čestitam srečki nosečki nataša28:jeeee tako se dela bejba.Sedaj pa čuvaj na pikico in srečno in čim lepšo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.10.2008 20:42:56   
bambinca
Tiki moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.10.2008 21:47:06   
avaya
user posted image user posted image user posted image  naši novi nosečki Natašiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se bo % še povečal. Mogoče tudi na račun mene. user posted image   Vsaj upam.

Mojega rozastega izcedka ni več user posted image , tak da bom nestrpno čakala do naslednjega vikenda, ko naj bi dobila to rdečo packo user posted image . Oziroma punce, jo ne bom dobila, a ne. Se trudim ostati optimistična. Če pa ne bo user posted image , bom šla pa vseeno s pokončno glavo naprej, saj me čakajo že prvi testi v neplodnostni ambulanti oz. klomifen. Se morava z G še dogovorit. No kot rečeno upam, da mi vsega tega ne bo treba dat skozi in da bom zanosila brez dodatne pomoči.

LP

Avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.10.2008 22:06:48   
*zabica*
sem se odlocila, da se vam ta mesec pridruzim tudi sama...sem izpustila 2 meseca, ker imam obcutek da me tole non-stop cekiranje foruma na nek nacin obremenjuje...ta mesec ima pa dober obcutek, saj je danes ze 26 dan od zadnje tecke, vendar se na sreco se ni prikazala user posted image  Pocakam do sredo, ko bo dan najdaljsega cikla, potem pa veselo lualt na palcko...
Zapisete me pa lahko kar pod xx.10
seveda pa cestitke tudi vsem user posted image , vsaki posebaj in vsem skupaj privoscim iz srca user posted image

< Sporočilo je popravil *zabica* -- 13.10.2008 22:08:20 >

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.10.2008 23:51:55   
bjondi
Hojla pa dajte še mene na seznam..

3krog...naj nebi prišla 18.10.08...

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
14.10.2008 7:37:57   
Tiki55
Dečve moje, hvala za tolažbo... rada vas mamuser posted image user posted image user posted image

natasa28 tebi pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image in čuvaj svojo pikico.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.10.2008 9:13:59   
tane

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)
xx.10. - liam
xx.10. - pravoda (2. krog)
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog)
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
21.10. - ziva1 (11. krog)
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
29.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

62 nas je že!!! Od tega pa že 4 nosečke user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.10.2008 9:17:17   
tane
Bambincaaaaa, love4ever, nataša28user posted image user posted image user posted image , to mi delajte, evo tudi rahle črtice dajo TA PRAVE rezulatate.

Bambinca, kaj to zdaj pomeni, da boš naslednjih 9 mesecev okrog z neurejeno frizuro hodila...zdej k se ne bo treba več cartat tamuser posted image tud prav, drugače pa vsem 3 nosečkam veliko veselja v nosečnosti, uživajte in same zdrave in pridne bebiceuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.10.2008 9:19:29   
tane
TIKI!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image se ti pridružujem, greva v nove boje v november, se zmenva in enga dvojca udarva tokrat zmagovalnegauser posted image

mene je po 8 dneh zamude in negotovosti obiskalauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.10.2008 10:49:42   
sonček85
Dajmo navijam za vse ,ki pričakujeteuser posted image ,dajmo dajmo dajmo ,pikica tudi navija za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
14.10.2008 11:32:17   
giotti
Dober dan
eno nujno vprašanje, pupe, tiste, ki imate izkušnje... ker prebrala sem ful informacij, zdaj me zanimajo vaše izkušnje (praksa, ne teorija).
KOLIKO DNI, MOGOČE CELO UR, PREDEN VIDIŠ NA TERMOMETRU DVIG BT, JE OVULACIJA? TOREJ, TISTE, KI VESTE, KDAJ IMATE OVULACIJO IN SI MERITE BT, KOLIKO PREJ JE PRI VAS OVLUACIJA? En dan, en dan in pol, dva dni??

Thx user posted image

Navijam za vse čakajoč na črtice user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
14.10.2008 12:11:42   
crvicek
Giotti, pri meni je narasla temperatura vedno naslednji dan po ovulaciji. Saj veš da z merjenjem BT ne moreš napovedati ovulacije, ampak dobiš le sliko za preteklost. Si jo pa moraš meriti vsak dan ob isti uri, zjutraj pred vstajanjem, če hočeš zanesljive podatke. Pri meni je pomagalo, da sem ugotovila, da imam ovulacijo že na 11., 12. dan ciklusa, prej sem pa vedno mislila da jo imam na 14. dan.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
14.10.2008 12:32:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Dajmo navijam za vse ,ki pričakujeteuser posted image ,dajmo dajmo dajmo ,pikica tudi navija za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.10.2008 12:50:46   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Giotti, pri meni je narasla temperatura vedno naslednji dan po ovulaciji. Saj veš da z merjenjem BT ne moreš napovedati ovulacije, ampak dobiš le sliko za preteklost. Si jo pa moraš meriti vsak dan ob isti uri, zjutraj pred vstajanjem, če hočeš zanesljive podatke. Pri meni je pomagalo, da sem ugotovila, da imam ovulacijo že na 11., 12. dan ciklusa, prej sem pa vedno mislila da jo imam na 14. dan.

Hvala. Ja, vse to, kar si napisala, vem, sem prebrala res ogromno literature, samo to ne vem, kako veš, kdaj ZARES je bil ovulacija. No, ti praviš, da pri tebi en dan pred dvigom. Po čem pa to veš? Kako veš, da en dan prej in ne na primer dva dni prej?
Supe, Crvicek, vidim, da lepo okrevaš user posted image

Dajmo, pupe, pluske prosim user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.10.2008 13:55:55   
žabica00
giotti tudi mene heca tale O user posted image . Jaz si ta mesec (oz.še nikoli) merla BT ampak sem malo opazovala izcedek, pa mi je bil vedno enak user posted image , mogoče da sem mal čudna al kaj. Pomoje da ko rata rata user posted image .

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.10.2008 14:31:00   
giotti
O, Žabica user posted image
Ja, se strinjam s tabo, samo če je že podvig, da seksaš enkrat na mesec, ker prej recimo si enkrat na dva meseca, potem je mičken bolj fino, če veš, kdaj je tisti edini dan, kot pa če ne veš. Sicer pa se strinjam, da ko rata, pač rata. Sam jaz bi mičken zvišala možnosti, da bi jih bilo vsaj tistih min. 25 %, ker če ne vem, kdaj je ta dan, potem so moje možnosti na žalost še toliko manjše.
Hvala za tvoje izkušnje z izcedkom, da jih deliš z mano. Vsaka vaša izkušnja mi prav pride. Se strinjam, tudi sama se ne morem na nek izcedek zanašat, niti na karkšnokoli bolečino v jajčnikih al kje drugje user posted image
Kako pa kaj tebi kaže ta mesec? Oprosti, če si že napisala, samo malo sem bila zdaj odsotna, pa ne morem vsega nazaj brat.
user posted image

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
14.10.2008 14:59:45   
dulcinea
Giotti, jaz si BT merim že drugi mesec. Gwendolen mi je posredovala TOLE stran, sem se včlanila in lepo vpisujem temperaturo not. Si jo pa moraš merit vsak dan ob istem času in to še preden vstaneš ali kakor koli migaš. Sem pa dobivala skor ves mesec še njihovo pošto, kjer je vse podrobno pisalo oo znakih, takih in drugačnih. Res se marsikaj o svojem telesu naučiš.  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
14.10.2008 15:56:20   
*kinnie*
Žabica00, jaz tudi po sluzi nisem mogla nikoli ugotoviti, kdaj je ovulacija....nekaj sem sicer povezovala z bolečinami, ki sem jih imela na določen dan cikla, vendar se je izkazalo, da tudi to ni touser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
14.10.2008 18:00:07   
loveforever
Mojega rozastega izcedka ni več , tak da bom nestrpno čakala do naslednjega vikenda, ko naj bi dobila to rdečo packo

čakaj malo.. kakšen roza izcedek? jaz sem ga imela dvi dni po in sicer po tistih plodnih dnevih, nekako en dober teden pred menstruacijo. in očitno je to bila vgnezditvena, saj potem ni bilo user posted image  tako da sem srečka user posted image . mislim da je to tudi pri tebi tako!!!

po moje je nič ne pričakuj ker je ne bo hahahauser posted image user posted image user posted image , kr spravi tiste vložke za 9 mesecev v en predal ker jih ne boš potrebovalauser posted image user posted image user posted image

javi nam, upam da nisem prevelik optimist...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......