|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
13.10.2008 20:21:36   
želva
Za kofe:
Meni bolj odgovarja petek, če je vam prav. Grem še nekaj drugega v Lj iskat, pa da ne bi 2 krat ta teden hodilauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.10.2008 20:25:23   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Za kofe:
Meni bolj odgovarja petek, če je vam prav. Grem še nekaj drugega v Lj iskat, pa da ne bi 2 krat ta teden hodilauser posted image

Ali pa če gremo v četrtek in v petek na kofe? user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi v petek prav. Ampak glede na LJ meglo, mogoče tokrat res ne bi bil slab Kolosej user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.10.2008 20:52:08   
hokejistka

Za kofe:

Meni tudi user posted image . Pa v petek bo dež in bomo lahko notri čvekale.

Torej: Kavica v petek 17.10. v Koloseju ob 10-ih?
Prijavljene:

oro
trdozimc
želva 
loncica
hokejistka
vetrnica

Kaj pa pikica, magi, elaM in še kakšna, ki jo je moja pamet pozabila user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.10.2008 21:53:39   
oro
Sm dobila en super spisek doma pripravljenih zdravil - če bi katera rada piskusila še na ta način... pošljem na zs

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.10.2008 21:55:19   
Ayo
Evo moram kaj napisat, da bom se danes na 1000-ki! user posted image user posted image

Prejle zjutraj sem z mletjem hrane tudi jaz mislila na tlacenje z vilico - to mi pocnemo ze precej casa, seveda. Tako pustim kaksen koscek, da zacne uporabljat dlesni (in ne celjusti, kot sem napisala, ahhhhh user posted image user posted image ).
Zadnje case pa tudi gledam, da ni cisto 100% kuhana npr. zelenjava, ki se lahko je surova, to je korencek, koromac, tudi bucke ravno toliko da je...
Drugace pa jaz vrzem vso zelenjavo skupaj, pretlacim, potem pa dodam razlicne stvari: riz ali tsetenine ali sircek ali ribica. Zacinim samo s soljo (jod + flour) in kapljica olja. Mesa pa pri nas doma jemo tako malo, da mu ga sploh se nisem skuhala. Ga dobi v vrtcu, tako da jaz prakticno kuham samo ob vikendih za Gabriela. Zvecer mu v glavnem delam kasice ali pa prav na hitro juhico (iz buce).

Danes popoldne sva bila spet zunaj na soncku, iiii je bilo lepo, no in je Gabriel zaspal, jaz sem se vsedla na eno klopco in strikala, potem je pa prisel kamijon smetnjake praznit in je ropotal, da se je verjetno slisalo do Lj user posted image seveda se je Gabriel zbudil in sva sla. Sem bila ful jezna. user posted image Tako da je prejle ze ob 7h zaspal.

hokejistka, no potem pa drzimo pesti za cetrtek (ce se prav spomnim) user posted image

Mat3ja, zrihtajte z avtom...jaz sem tudi imela nesreco 2 meseca nazaj, sem kesirala 2 placi!! user posted image user posted image user posted image

Jutri gremo pogledat eno stanovanje...drzite pestke! user posted image
Potem popoldne imamo pa en otroski RD.

Nic, grem pod tus in spat! Lahko noc.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 480
13.10.2008 22:18:50   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Evo moram kaj napisat, da bom se danes na 1000-ki! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.10.2008 22:24:15   
Mat3ja22

Mat3ja, zrihtajte z avtom...jaz sem tudi imela nesreco 2 meseca nazaj, sem kesirala 2 placi!! user posted image user posted image user posted image

jaz bom Hb plačala samo 190 evr, ker mam kasko in plačam 1% od vrednosti avta (odbita franšiza).

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.10.2008 8:52:16   
lana38
Tim pa sploh ni maral pasirane hrane, že od začetka ne. Pa kaer nekaj časa sem porabila, da sem pogruntala, da bi rad koščke, seveda so to bili zalo mini koščki. Zdaj pa gredo že večji.user posted image
Vsako jutro vas na hitro preberem, potem pa se skoraj do 18h potepam s Timom zunaj. Razen kuham vmes, tako da imam res pravopomanjkanje časa.
LP

lana38

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 483
14.10.2008 9:51:10   
t*e*j*k*a
Naj povem našo današnjo nočno dogodivščino - Jan je sredi noči dve ure sedel na postelji in gledaluser posted image .  Je bil pa v najini postelji, ker se je v svoji drl, in ko sem ga dala ajat se je usedel in bil tiho. user posted image No pol sem se pa jaz naveličala tega sedenja zraven mene in sem ga šla mal pocartat in je bavci zaspal.
Je blo pa ful hecno - sred noči sediuser posted image

ayo čestitke za 1000 men tud še mal mankauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 484
14.10.2008 9:58:18   
botrca
Dobro jutro vsem.

Mi tudi nimamo toliko časa za pisanje, ker je vreme čudovito in sva z Janom vsaj do 17h ko ima obrok, zunaj. Drugače je pa HB vredu, nima več driske in je zdrav.
Glede pasiranja: od začetka je bil problem s hrano tako, da če sem hotela da kaj poje GH sem mu morala spasirat, ker drugače ni jedel. Zdaj pa imam in vem, da bom imela velike probleme glede tega, ampak bo se že počasi navadil na malo večje koščke tudi ko bo imel več zobekov, da bo lažje vgriznil (ima samo 2).
Spanje: ja kakor kdaj, včasih zdrži celo noč v svoji postelji, včasih pa ne in kaj mi preostane ko se sredi noči zbudi in sedi pa me gleda, kot da ga k sebi vzamem in potem zaspi nazaj.
Oro poslala sem ti ZS.
Hokejistka glede bakterij v urinu: nič se ne sekiraj z Primotrenom se da vse pozdravit, ker tvoja nima od rojstva kot ima moj Jan. Pri rojstvu oz. še preden je pokukal ven (rojevala 7 ur) se je okužil s plodovnico ki je bila zelena (mekonijska - pokakana), potem se je pa začelo z pogostimi vročinami, smrdečimi plenicami. In nato sva šla na preizkave in tam so ugotovili da ima prirojeno napako na sečilih refluks 3-4 stopnje. To pa pomeni, da mu urin ne gre po tapravi poti skozi sečevod in ven ampak se mu vrača v ledvičke in zato je prihajalo do vnetja in vročine. Odkar pije Primotren ki naj bi bil zaščita, da do okužbe ne pride, ni imel vročine niti vnetja ali smrdečo pleničko. Mora pa ob vsaki vročini dat urin obvezno.
Upam, da sem ti razložila tako da si me razumela.
T*e*j*k*a to se je nam tudi zgodilo že 2x in ko sem ga dala k sebi je zaspal. Prav smešen je bil, ko je sedel in plesal.
Grem Jana previt in ga dat malo spat, če ne greva ven.

mejte se papa

< Sporočilo je popravil botrca -- 14.10.2008 10:00:57 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.10.2008 10:18:02   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Naj povem našo današnjo nočno dogodivščino - Jan je sredi noči dve ure sedel na postelji in gledaluser posted image .  Je bil pa v najini postelji, ker se je v svoji drl, in ko sem ga dala ajat se je usedel in bil tiho. user posted image No pol sem se pa jaz naveličala tega sedenja zraven mene in sem ga šla mal pocartat in je bavci zaspal.

to se nam tudi veckrat dogaja ponoci; samo da ostane v svoji posteljici.
enkrat cez dan je pa sede kar zaspal! user posted image
Res so luskani, ko pocnejo taksne stvari, a ne? Bi jih kar pojedel. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.10.2008 12:14:49   
želva

to se nam tudi veckrat dogaja ponoci; samo da ostane v svoji posteljici.
enkrat cez dan je pa sede kar zaspal! user posted image
Res so luskani, ko pocnejo taksne stvari, a ne? Bi jih kar pojedel. user posted image

ga moraš hitro pojest, d ti ne bo potem žal ko bo zrasteluser posted image

Sedenje sredi noči, kar naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ayo, ti klepetuljauser posted image

Kavica, super v petek. Bo bolje v Koloseju, ker tale megla.
Loncica, a ti obvestiš Elom, ali jo jaz pokličem.No, mogoče se pa še kaj tukaj oglasi. KAj pa Pikica*user posted image
Fino, z Mančkom bova le prej še malo v šoping, potem pa na kofe, popoln danuser posted image

Midve se tudi večinoma časa potepava, loviva sonce, danes se pa pri nas skriva.user posted image
Sva bile pa že v šopingu in sva za futr zapravle too much dinarjev, pride komot do kakšne vojne, imamo zalogo.user posted image

Ena čist tako; a že kaj razmišljate o novoletnih darilih?
JAz ne da sam razmišljam, že kupujem.user posted image Midva nisva imela te navade sploh kaj kupovati za novo leto, pa odkar sva bolj družinska, so se začeli njegovi starši in sestra razmetavat s temi darili, da se človek prav dolžnega počuti. In sem danes že kupila par stvari, pa drug mesec par, drugače bi v decembru obubožali.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.10.2008 12:26:49   
želva
pa še, ob 10h je kul ura user posted image bova ravno za južno doma

tejka, mogoče je pa Jan mene danes ponoč iskal user posted image . Sem bila tu od 4 pokonc, sicer ne sedeuser posted image , no ob5.30 sem obupala in vstal, peljala psa ven namesto lubija, da je lahko še malo podrnjohal. Kakšna tema je zunaj ob 6 zjutrajuser posted image , nisem vajena,in megla, mi je bilo prav neprijetno psa sprehajat po gozdu

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.10.2008 12:30:52   
Vrtnica79
Hej,

sem se zdaj na hitro prebila čez vse debate. Jaz več ne pasiram hrane, ponavadi samo z vilico pretlačim, meso pa narežem na male koščke. Kar se da ji ponudim kar v celem (banano, breskev,..). Ostalo tudi nosi sama v usta če ji nastavim na mizico. Žlice še ne uporablja sama, flaše si tudi ne drži samauser posted image  Je bolj fino če ji mi držimo, da lahko z rokicami rogovili.

Ponavadi sma tak čas že v parku, zdaj pa jo čakam da se zbudi. Sta prej z atijem gledala risanke in je gospodična zraven zaspalauser posted image  Ja, je moj rekel- kdo zna, pa znauser posted image . No, jaz sem pol vsaj lahko v miru pospravila od kosila, zdaj pa še malo čekiram po RR-ju.

Želva- uuu ti si pa hitra glede novoletnih daril! Pa saj maš prav, je bolje že zdaj nabavljat, kot pa potem decembra bankrotirat.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.10.2008 13:18:57   
hokejistka

Ena čist tako; a že kaj razmišljate o novoletnih darilih?
JAz ne da sam razmišljam, že kupujem.user posted image Midva nisva imela te navade sploh kaj kupovati za novo leto, pa odkar sva bolj družinska, so se začeli njegovi starši in sestra razmetavat s temi darili, da se človek prav dolžnega počuti. In sem danes že kupila par stvari, pa drug mesec par, drugače bi v decembru obubožali.

Draga želva mi smo že začeli novoletni shopping. Ravno včeraj so prišle ene stvari iz Anglije. ZDaj pa iščem za moje nečakinje in ostale podobne male smrkljice Winx posteljnino po RAZUMNI ceni(beri: več kot 25 eur je občutno predrago) in 100%  bombažno. Pa zase bom naročila oilily torbo, da mi jo bo Božiček prinesel.

Pri nas v družini so vsi RD in prazniki na kupu. tako da lahko bankrotiram, če se spravim vse decembra nakupovat.

Zdaj sem še doma in imam čas malo pobrskat in kašno dobro idejo dobit.

botrca hvala za razlago. Sem razumela user posted image . J. sicer ne pije Primotrena, ker se ga v LJ ne da dobiti, zato ji je predpisala Augmentin. Upam, da bo pomagal.

Naj povem našo današnjo nočno dogodivščino - Jan je sredi noči dve ure sedel na postelji in gledal .  Je bil pa v najini postelji, ker se je v svoji drl, in ko sem ga dala ajat se je usedel in bil tiho. No pol sem se pa jaz naveličala tega sedenja zraven mene in sem ga šla mal pocartat in je bavci zaspal.
Je blo pa ful hecno - sred noči sedi

Ja, včasih nas naši user posted image pošteno nasmejijo in polepšajo dan user posted image

lana38 super, da je s Timom boljše.

ayo čestitam za novo zvezdico user posted image

Uživajte!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.10.2008 17:20:38   
soncek.djukelica
živjo,

kafe, morda celo me pridemo, odvisno kje se dobimo, pa glede vozička imam težavo, ker ga težko spravim v svoj majčken avto! Trdozimc, a bi ga lahko ti spravila v svojega! Javi mi na sms!

Vnetje ušesa; pri nas ga ima Sara! user posted image Sem dobila antibiotike in kontrolo čez 1 teden! Upam,da bo vse v redu!
Tudi tehtale smo se, nima še 7 kg, je pa zato velika 70 cm!user posted image
Drug mesec bom imela težke izdatke; krst, rojstni dan od tamalih, pa še registracija avta! Nevem, kje bom jemala!user posted image
In pol sledi še December; sploh ne mislim kaj dosti kupovat, ker nas bo November presušil!
Pasiraranje; le že sadje jima spasiram, vse ostalo pa z vilico pretlačim ali pa pretlačim kot pire!

Krst; povejte mi, koliko ste ve dale župniku denarja?Sploh nimam ideje koliko bi mu dala!

lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 491
14.10.2008 17:21:14   
soncek.djukelica
dvakrat me je izpisaluser posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 14.10.2008 17:22:05 >

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 492
14.10.2008 17:34:38   
želva
SD,ti kar pridiuser posted image da se spoznamo.

Ja izdatki, zato pa jaz tudi že zdaj kupujem za novo leto, pa čeprav male malenkosti, ampak ko je toliko ljudi pa se nabere. Imam tudi jaz drug mesec registracijo in j e treba malo računat koliko bo zneslo kaj nakupovat.

Moj se mi sam smeje, kao že zdaj za novo leto, pač me skrbi za denar, njega zgleda neuser posted image on skoz pravi; a je bil denar kdaj problem? Včasih prav ne vem, a živiva v istem gospodinjstvu ali ima pa on neke skrivne zaloge.

Midve sva se ravno vrnile notri na malico, potem šibneva še en krog in po mleko.
Danes je M. uspelo, da je za 3s sama stala. se je spustila ograjce v postelji in frajli je uspelo ujeti ravnotežje.

Vedno več nas je!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.10.2008 18:04:12   
botrca
Oj,

Oro imaš e-mail.
Novoletna darila sem že dve leti zapored kupovala novembra ali na začetku decembra in je veliko boljši kot zadnji teden ker so gužve take, pa še ko vidim kaj vse ljudje kupujejo da mi gre na bruhanje. Ne vem ampak se mi zdi da se eni med sabo tekmujejo kdo bo kupil dražjo in modernejšo stvar. Jaz vsakemu kupim eno malenkost, dam pod jelko in midva narediva božično večerjo vse povabiva in potem odpiramo. Otroci dobijo seveda največ saj je to njim največji užitek odpirat. Pa saj je božič za otroke ne nas odrasle, kajne.

Grem Jana nahranit, pa stuširat pa na večerni počitek, ker sva bila celi dan zunaj,moj mož je prešal jabolke za sok in kis, utrujena oba tak da bova šla kar hitro spat.

papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.10.2008 19:32:39   
želva
Moj dedc je spet mrknu nekamuser posted image user posted image user posted image user posted image Al misle, da če po šihtu še doma dela-zida, da se mu mormo pa vsi klanjat in da mu druzga ni treba.Še rit mu naj obrišem, pol je pa zmagaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.10.2008 21:31:09   
botrca
Želva zakaj si tako jezna? To so moški in vsi so isti user posted image . Punce ali katera pozna katerega moškega ki vse dela in še pri otroku kaj pomaga brez da bi prej kaj tarnal in bla,bla,bla...?
Brez njih pa ne gre user posted image

lahko noč

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.10.2008 21:45:26   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Želva zakaj si tako jezna? To so moški in vsi so isti user posted image . Punce ali katera pozna katerega moškega ki vse dela in še pri otroku kaj pomaga brez da bi prej kaj tarnal in bla,bla,bla...?
Brez njih pa ne gre user posted image

lahko noč

Ja, jaz imam takega moža. Je pa res glede na vse slišano in videno prej izjema - aja, pa deloholik! user posted image

Želva, škoda da ne stanuješ bližje, bi prišla na enega Boškota user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.10.2008 9:05:05   
Vrtnica79
Dobro jutrouser posted image , ena kavica za vse.

Jaz sem pa že ob pol 8 obešala perilo na terasi ker je bil tak lep sonček. Pol pa končam in dežžžžuser posted image  Saj je bilo samo par kapljic, ampak pooblačilo se je in ni več sončno. Upam da se vseeno posušiuser posted image .

Vana je dobila 5 zobekuser posted image  leva dvojkica. In se takoj pozna- se ne slini več tako močno. Samo kaj ko bodo pa zdaj začeli še drugi zobki ven kukatuser posted image , potem bo pa isto.

Želva, ne se jezit. Ti se tačas malo relaksiraj, pa pridi na RR user posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.10.2008 9:11:59   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 7x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 5x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 6x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 6x
FOXINEC Foxina user posted image 2x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 2x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 4x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 4x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 5x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 2x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 3x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 2x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 2x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 4x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 4x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 4x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 2x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 4x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 1x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 6x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 1x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 6x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 2x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 5x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 2x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 2x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 1x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 4x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.10.2008 9:14:39   
Vrtnica79
Spet jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

punce, se opravičujem če sem spregledala kak nov zobek. Kar povejte, bom popravilauser posted image

Nana- lep avatar. Tako poživi celoten postuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kava
lenca8

Pijete jutranjo kavo?

Da (56%)

Ne (30%)

Kakor gdaj (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!