Ayo
|
Evo moram kaj napisat, da bom se danes na 1000-ki! Prejle zjutraj sem z mletjem hrane tudi jaz mislila na tlacenje z vilico - to mi pocnemo ze precej casa, seveda. Tako pustim kaksen koscek, da zacne uporabljat dlesni (in ne celjusti, kot sem napisala, ahhhhh ). Zadnje case pa tudi gledam, da ni cisto 100% kuhana npr. zelenjava, ki se lahko je surova, to je korencek, koromac, tudi bucke ravno toliko da je... Drugace pa jaz vrzem vso zelenjavo skupaj, pretlacim, potem pa dodam razlicne stvari: riz ali tsetenine ali sircek ali ribica. Zacinim samo s soljo (jod + flour) in kapljica olja. Mesa pa pri nas doma jemo tako malo, da mu ga sploh se nisem skuhala. Ga dobi v vrtcu, tako da jaz prakticno kuham samo ob vikendih za Gabriela. Zvecer mu v glavnem delam kasice ali pa prav na hitro juhico (iz buce). Danes popoldne sva bila spet zunaj na soncku, iiii je bilo lepo, no in je Gabriel zaspal, jaz sem se vsedla na eno klopco in strikala, potem je pa prisel kamijon smetnjake praznit in je ropotal, da se je verjetno slisalo do Lj seveda se je Gabriel zbudil in sva sla. Sem bila ful jezna. Tako da je prejle ze ob 7h zaspal. hokejistka, no potem pa drzimo pesti za cetrtek (ce se prav spomnim) Mat3ja, zrihtajte z avtom...jaz sem tudi imela nesreco 2 meseca nazaj, sem kesirala 2 placi!! Jutri gremo pogledat eno stanovanje...drzite pestke! Potem popoldne imamo pa en otroski RD. Nic, grem pod tus in spat! Lahko noc.