|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 14.10.2008 13:02:39
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro oz. že dober dan! Ja, saj nisem tak dolgo spala, pucala sem malo. Imam bolnika doma, Nejc je ponoči tak kašljal, da mi je vse pobruhal, pa do 3h skoraj nisva nič spala. Šele po drugi žlički slezovega sirupa ga je zmanjkalo do pol osmih. Revček! Tak da je danes ostal doma, čeprav do zdaj ni še niti enkrat zakašljal. Ne vem več. Ponavadi kašlja samo ponoči, včeraj pa je celo popoldne se kar davil, pa še potem ponoči, zato sem rekla, da ostane doma. No, zdaj pa čez dan nič več ne kašlja. Bomo videli, kako še bo tekom dneva. Neboglasnica, ful lepe fotke, vidim, da ste se imeli lepo. Majuska, super za hitro odločitev za drugega !!! Pikica**, daj nam še mere svoje Zoje iz posvetovalnic, da jo lahko dodam na seznam. Metuljcek, jaz tud ne gledam kmetije, mi je brezvezna. Gledam pa obvezno vsak popoldan Šepetalka duhov na TV3, obožujem take filme in pa dr. House-a. Ostalo pa je že tak, da sem raje za compom. Ful dobro sta to zrihtala, da sta Anjo kar sama slikala doma za osebno. HD, ne mi o spominu. Sem kot kura brez glave. Če vam povem, da imam za najljubšo serijo, o kateri govorim v prejšnjem odstavku, vsak dan nastavljen opomnik na gsm, da ne pozabim gledat, sem povedala vse, ne? Lunica, samo da je vse ok s tabo, sem ful vesela! Pišem potem dalje, zdaj pa greva malo ven na sončka. Babi je z Nejcem že šla.
|
|
|