|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
14.10.2008 11:42:33   
Anonimen
jaz dajem voden čaj . mam hipp čaj. ampak dam eno žličko na 150 ml, tam pa piše na 100,tko da je bolj prekuhana voda kot kaj drugega, sladkam nič. pa ga fuuuul spije, včasih tud vseh 150 ml v dnevu, odvisno, kolk je.
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Jaz imam tud od Hippa čaj, samo filter vrečke. Ker če sem prav razumela, imaš ti instant čaj, tisti pa že ima dodan sladkor. Če bi jaz tudi poskusila s tem, sem skoraj prepričana, da bi pila. Sicer zdaj že nekaj časa nisem probala, če ga pač noče je ne bom silila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:46:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:52:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:52:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:53:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2955
14.10.2008 11:58:07   
netki
mojcek1.....kje ste bli na morju?

Neposredna povezava do sporočila: 2956
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:58:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2957
14.10.2008 11:59:58   
netki
aha, me je auroraa prehitela user posted image

super fotke

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:04:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:08:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:12:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2961
14.10.2008 12:14:23   
netki
mi smo imeli včeraj sistematski pregled....

tilnu se hrbtenica narobe razvija (ker preveč glavo nazaj daje) tko da bova mogla hodit v razvojno, posledično ima težave z noskom. Dobili smo navodila kako ga držati in da naj bo na trdi podlagi in ne v ležalniku.
Vse ostalo je uredu, cepljen pa ni bil zaradi noska in rdečega žrela! Tako da bo dobil pikico čez 3 tedne.

za seznam:
Tilen (9.7.2008)
3.mesec - 5660g, 59 cm

sicer ga bom še enkrat zmerila ker mi neki ne štima (to da ni nič zrastel v treh tednih)

mi je pa P rekla da gosta hrana pride na vrsto malo pred petim mesecem, da se aspirator ne sme uporabljat ker draži sluznico in potem oteče, samo s fiziološko je treba zalivat.

sem bla kar malo žalostna včeraj in zdej se ful sekiram kako naj malega primem da ja ne bo slabše.

Neposredna povezava do sporočila: 2962
14.10.2008 12:14:36   
sončika84
mojcek tut matija je tko čud kar se hranjenja tiče. čez dan ponavadi je samo po 60,včasih 90,zvečer pa 120. no,zdej tri dni mitut že čez dan poje vsaj 1 obrok po 120ml. sem se tut js ful sekirala k ni tel več, pa sem pol se mal pomirila,ko kakal pa je vsaki dan ful. tut plenička je bla mokra,tko d sem rekla,da je ok. zdej pa je že 2 dni zaprt. že trikrat je  kakcal po mal-se ful napenja in pol je v plenički sam en mali kakec,trd. n vem kaj je to. mogoče res zrd mleka. če ne bo boljše bomo prešaltal.

Neposredna povezava do sporočila: 2963
14.10.2008 12:16:12   
sončika84
aja ad3 pa je men rekla dohtarca d mu jih dam 7, patronažna pa d 5. in zdej?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
14.10.2008 12:19:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska - uau, kaksno hiper proizvodnjo mleka imas - ti srecnica. Le tako naprej!

In ostali malcki: kaksne barve oci imajo vasi malcki? A majo kaksni ze rjave morda? No, midva imava itak sivo-modre (jaz) in zelene (moz), tako da pricakujem kaksno od teh dveh kombinacij.

Ja, zaenkrat imam kar noro količino, res ... včeraj so me ful joške bolele, ker smo celi dan letali naokoli in ni bilo priložnosti za dojenje. Ob pol sedmih zvečer pa pravo olajšanje, ko sem malega le priklopila gor ...

Očke - našemu se še ful spreminjajo. Se mi zdi, da je imel nekaj časa barvo po moji mami, nekje od modre, zelene do sive - zunanji rob pa zdaj postaja rjav user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.10.2008 12:19:55   
netki
takole baje ni pravilno oz. to pomeni da je nekaj narobe (tko je pasel kravice na pregledu, tko da je P vidla )

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
14.10.2008 12:25:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

mozoljčki - Matic je imel že od rojstva take bele mozolčke po nosu. od začetka jih je bilo ene 6 pikic. potem pa sčasoma samo še 3. čist bele. polne. in mi seveda ni dalo miru, pa sem mu včeraj spraskala tiste pikice. je bilo ful belega notri. pa hitro s fiziološko in sterilno gazico oprala. ampak je imel potem tak rdeč nosek in itak sem vedla, da je mož fuuul proti, da mu karkoli brskam. ker sem mu že prakrat omenila, da mu jih bom stisnila, pa je kr popenil...

pa pride M domov in prva stvar: ja, a si nora???? pusti mu nosek pri miru!! poglej kak je zdej! čist rdeč!

no, danes je že skoraj dobro. sej vem, da sem trapasta, ampak si res nisem mogla pomagat. prav nervirale so me tiste bele pikice user posted image  

p.s. že po naravi najbolj uživam, če lahko mozolje pipam. M-ju v kopalnici vedno preiščem cel hrbet, ampak jih (na mojo žalost) skoraj nima user posted image

user posted image

Imaš pa zanimiv fetiš user posted image

Sicer pa, kaj naj rečem ... smotka si. Te pikice, ki jih dobijo že ob rojstvu, so od materinih hormonov in niso glih mozoljčki, ki bi se jih stiskalo. Naslednjič raje pusti pri miru, itak izginejo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2967
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:31:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:32:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:34:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.10.2008 12:36:06   
netki
mojcek1....preveč da glavo nazaj in zato se mu na hrbtu pod vratom pojavijo gubice (če gubic ni je pravilno) roke mora imet iztegnjene pred sabo

Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:41:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.10.2008 12:45:22   
netki

netki, midva greva jutri k razvojnemu nevrologu v Domžale. me zanima kaj vse bo našel user posted image  

drugače je pa fajn, da zdaj vidijo, pa da se s telovadbo in pravilnim handlingom vse pravočasno poštima, da ni posledic kasneje.

ja sej po eni strani je dobr da lahko že zdej začnemo pazit.....vse pohvale P ker si je res vzela čas in vse razložila, povedala kako se kakšna nadloga odpravi.....ziher sva bla več kot 15 min noter...vse pohvale zanjo

kako pa da gresta vidva v domžale?

Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.10.2008 12:45:49   
Majuska

netki, midva greva jutri k razvojnemu nevrologu v Domžale. me zanima kaj vse bo našel user posted image  

drugače je pa fajn, da zdaj vidijo, pa da se s telovadbo in pravilnim handlingom vse pravočasno poštima, da ni posledic kasneje.

pol pa lahko spotoma še k men na kavo prideš user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2974
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:46:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?