|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 14.10.2008 17:47:03
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa zdaj delam maraton, da pridem čimprej do 3000 postov. Samo zvezdic več ne bom dobila. Metuljcek, s katerim programom si poglihala slikco za osebno od Anje? Ja, temenca mi še tud imamo, kar hodijo nazaj. Danes bom ji spet namazala s tisto opasno kremo, pa upam, da se jih kmalu rešimo. Hudič je, ko lahko to kremo uporabim samo vsake 2-3 dni, tak da imajo lepo čas nazaj prit, vragi. Imamo pa jih samo po glavici. Flower, jaz vsak dan, ko prekuhavam vodo, pozabim na pisker. Samo še vedno mi ni jasno, kako to, ko pridem do kuhinje, je štedilnik ugasnjen in pisker prazen. Je moj štedilnik tak pameten, da se sam ugasne po nekem času, al imam angela varuha? Res sem smotana. Pa težko verjetno, da bi Lan imel modre, če jih vidva nimata. Sicer možnost je, če jih imajo vajini starši, ampak majhna. Razen, če jih ima poštar. Malo heca, brez zamere.... Pa čestitke za napisano dispozicijo. Marička, dobra si, tak hitro po porodu že to rihtaš! Netki, super tortica. Mnjami..... Nanka, Zoja ima res neverjetno zanimivo barvo očk. Zelene z rjavim flekecom. Unikat! Mojcek, zdaj sem prišla komaj do tvojega posta, ko sprašuješ, zakaj smo bolančki. Pa sem morala iti prav gledat, če sem vam že napisala. Prekleta skleroza!!! Pa ful lepe fotkice! Jaz imam tako malo slikic, ko bi bili midve s Tejo gor. Sem pri nas žal jaz tista, ki ful rada slikam, tak da to pomeni, da me na nobeni fotki ni. Še dobro, da sem na krstu zaposlila tasta, ker je isti frik kot jaz, tak da imam slikice, ko sem jaz gor. Mi imamo tudi tistega roza medija na lunici. Je Tejin najboljši prijatelj, se začne ful smejat in mahat z rokicami, ko ga zagleda. Slikce s srečanja v CE so enkratne, vidim, da je bilo fino. Samo ne poznam ene osebe. Na zadnji slikci tista z očali in ful kratko pristriženimi lasmi? Ona z rdečimi, ki hrbet kaže, pa je Auroraa, ne? Ostale pa vse poznam. Pikica**, jaz tudi čaja ne sladkam. Dajem pa ji Hippovega komarčka (nima najraje), zato ga mešam s čajem za lahko noč. To pa pije. Auroraa, jaz bi te verjetno enako nadrla kot tvoj dragi glede stiskanja teh stvari. Res mu lahko ostane brazgotinica celo življenje. Pa ne morem si kaj, da se meni to tak gabi, če koga vidim, da komu stiska mozolje....bljak, mi kar dvigne. Jaz si v življenju še nisem mozolja stisnila, pustim, da sam odpade, pa če je še ne vem kak turbič sredi nosa. Uf, zdaj pa se je začela Šepetalka duhov na TV3, moja serija. Itak sem uspela vse pokomentirat, samo današnje slikice še moram potem prečekirat. Čao!
|
|
|