|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 22:53:07
|
|
|
|
Blacky30
|
Ja, nekak sem se navadila na tako življenje, sploh ne vem, kdaj. Je pa res, da sem zelo razumevajoča žena. Pa tudi to je, da imam mamo v sp. štuku hiše in mi veliko pomaga, pa tudi družbo mi dela, tak da mi ni tako težko, pa tudi osamljena nisem zelo. Imamo pa tudi kar pogosto obiske, tak da je pestro. Vidim pa, da je Frutka skoraj na istem kot jaz. Si roke podava in se ena drugi smiliva... Eh, saj bo boljše. Lunica, samo zate.... Pa kje hudiča, se skrivaš???? Bom sive lase dobila zaradi sekiranja. Lex, glede revije in goste hrane, sva se midve s flower norca delali iz tega, da piše, da mora mati otroka izrecno samo dojit do konca 6. meseca. Bistvo je bilo, da nikjer ni pisalo, da je lahko tudi AM. Zato sva lepili zraven. Sicer pa uvajanje GH, pri meni nič prej kot po 17.1.2009, ko bo dopolnila 6 mesecev. Sem prvič imela preveč dobro lekcijo. Razen, če mi P odobri, v kar zelo dvomim. 24julij, ja, lahko da ne bo nič, če boš prej uvajala GH, lahko pa, da bo. Izvedela boš šele takrat, ko bo že prepozno za it nazaj. Žal, tako je. Ne razumem, zakaj se enim tak mudi z začetkom uvajanja GH. Veste, kolko skrbi in dela je to potem še dodatno? Saj rade počnemo vse za svoje , samo zakaj prehitevat?
|
|
|