Anonimen
|
Jutro Mi smo spali do 8.30,ob 24h sem jo previla,ker je bila pokakana,pa je na sreco koj nazaj zaspanckala,potem se je samo 1x se zbudila,ji dam dudo,pa zaspala nazaj.Je bila zelo mirna noc,samo kaj ko sem sla jaz tako pozno spat. Res malo prevec kompliciramo,jaz pri prvi sploh nisem nic,pa je bilo vse OK,zdaj pa ko tukaj preberem toliko razlicnih nasvetov,sem vsa zmesana.Je pa res najbolj vazno da je otrok zdrav,se lepo redi,in po tem vidimo,da delamo prav . Sem vceraj malo gledala slikice vasih ,lustkani,lustkani,najbolj mi je pa cukr princeska v belem,mislim da je od Anje ali Aleje...no,pa sem pozabila .Bi jaz tudi rada dala gor kaksno slikico,sem probala z mobija,pa mi ni ratalo,ni pa nobenega,ki bi mi pokazal. Mojca,te zastopim,res hudo,da se tolikokrat prebudi,plus se cez dan tako malo spancka.Res nimam nasveta,razen da je lacen,ali pa se mu mogoce cez dan toliko dogaja,da se mu potem to ponoci podi po glavi in je zato nemiren.Pri moji je ze tako.Smo sli zadnjic na Volkfest,je tam taka norisnica,ji sploh ni bilo vsec,je bil ze zvecer problem zaspat,ponoci se je pa nonstop zbujala,in to v joku... Tina,hvala za pesmice,sem jih res ze pozabila,manjka pa meni najljubsa Prisla bo pomlad.
|