|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
14.10.2008 8:35:17   
Anonimen
jutro..joj mojči sploh nevem več kaj bi ti napisala za tolažbo..je res kriza,sploh če si nenaspana ne moreš funkcionorat...nevem didilinaa nam uspeva tko,mal hrane pred kopanjem in še po,kr je itak nekje 40 min vmes,pa vodo ga ful utrudi in pol ko se zadnjhič hranmo ga pa to še bolj,je pol čist koma...jst sem ga danes malo pretentala spet..se je zbudil ob 2:20,mu dam dudo,pa ob 4,mu dam dudo,no 5;15 smo se pa hranili...je blo tko na kratko to bujenje...
aja Tina jst pa ravno z AM nebom hrane mešala ker je namen moj da kak obrok AM tud spusti oz.če dobi GH pol itak AM še malo na flaško dobi..ker se mi zdi da stem pol nisem nič nardila..nevem da bi mu hrano z AM nardila pol pa še po flaški AM povrhuuser posted image ..men se redi in za uvajanje se mi zdi da pol bom še slabše naredila stem,k pol 2 doze AM dobi...pol ja ko bo naprimer sam kako hrano z AM narjeno dobil pa pol nič več AM povrhu po flaški,zdej ko pa še nismo nadomestili celega obroka z GH pa ne...to bo še trajalo kak mesec...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
14.10.2008 8:37:30   
Anonimen
Mojca, kako dojiš? Na obe dojki?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
14.10.2008 8:40:11   
Anonimen
jst tud nevem mojči..zunaj sta na sprehode hodita,da ga še zrak mal utrudi,potem jedla sta po našem sistemu,pa tud ni pomagal...user posted image ...vem da smo ti že stokrat to rekli,počakat bo treba da mine to obdobje kar sigurno bo...mi mamo pa večerni blues in to vsak večer od nekje 18.ure pa dokler se ne začnejo ceremonije hranjenja in kopanja...tko težko dočaka in pol sam joče,tko da ga res vsak večer tisto uro bolj kot ne prenosimo...vse sorte je...mojči teb pa veeelikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
14.10.2008 8:43:54   
Anonimen
Blues? user posted image Mi smo jo pretentali. Ko je čas za hranjenje, je ona zaspana za znoret. To je eden izmed znakov njenih for. In jo dam kar spat, da pokinka tistih 20 minut. Potem pa igranje, zamik hranjenja in kar pade v komo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
14.10.2008 8:52:16   
Anonimen
Dan mamce user posted image

Mah jest nam nič več pisala o tem kako mi spi celo noč že od začetka septembra, ker vidim, da to ni vzpodbuda ampak bolj kajla.

Sicer sem pa presenečena. Veliko vas je, ki nenehno razmišljate in dohtarite pri malenkostih. Ne vem no.  Jest sploh ne razmišljam o teh stvareh. user posted image  Po zdravi pameti pač.
Mu dvignem voziček, kadar vidim, da lahko. Mu spustim voziček kadar pač zaspi. Z gosto hrano ga ne bom obremeljevala, dokler ne dobi prvih dveh zobkov, ker šele takrat je pripravljen na kaj drugega kot mleko. Saj narava lepo nakaže kdaj se kaj sme in kdaj ne hudirja.

Če mali čuti vašo napetost, je še sam driskast. Tako da živciranje doprinese še večje sranje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
14.10.2008 8:52:43   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

vsakič na eno

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
14.10.2008 8:54:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Če mali čuti vašo napetost, je še sam driskast. Tako da živciranje doprinese še večje sranje.

To je res, samo me smo razočarane gospodinje.user posted image user posted image user posted image Kako naj si pomagamo?user posted image
Ljubimca za pomoč pri user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
14.10.2008 8:54:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

vsakič na eno

Pa ti jo sprazni vedno?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
14.10.2008 8:56:29   
*Mojca*
ne, če stisnem še vedno priteče

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
14.10.2008 8:58:31   
*Mojca*
evo, sm zaspali...se grem tudi jaz malo uležt...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
14.10.2008 8:58:49   
D.anna 76

Mah jest nam nič več pisala o tem kako mi spi celo noč že od začetka septembra, ker vidim, da to ni vzpodbuda ampak bolj kajla.

Sicer sem pa presenečena. Veliko vas je, ki nenehno razmišljate in dohtarite pri malenkostih. Ne vem no.  Jest sploh ne razmišljam o teh stvareh. user posted image  Po zdravi pameti pač.
Mu dvignem voziček, kadar vidim, da lahko. Mu spustim voziček kadar pač zaspi. Z gosto hrano ga ne bom obremeljevala, dokler ne dobi prvih dveh zobkov, ker šele takrat je pripravljen na kaj drugega kot mleko. Saj narava lepo nakaže kdaj se kaj sme in kdaj ne hudirja.

Se podpišem pod tole.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
14.10.2008 8:59:37   
lunca14

Čez dan spi ene trikrat po pol urce. Nič...
Mleka pa imam ful, ker se včasih zbudim premočena...pojma nimam kaj delam narobe oz. kje sem zajebala...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca,nikjer nisi zaj......,tak pač je,ne smeš poslušat in primerjat otroke med sabo,niso si vsi enotni,glej jaz ne spim že pet let,hudo je na začetku,a se navadiš.Jaz sem recimo eneja ko se je hranil na tri ure ponoči in se je hotel potem samo crkljat enostavno pustila,da se je jokal-kregal,po enem tednu je pogruntal,da mora spat,ampak mislim,da sem s to metodo začela po šestem mesecu.Verjetno si luka želi le tvoje bližine,ponoči je otroke strah bit same,probaj da je mao svetlo v spalnici,pusti malo priprta vrata,pa naj bo na hodniku lučka..........drugače pa ga vzami za par noči k sebi in se naspi,potem  pa boš boljše volje in ti bo lažje sprobavat kake manevre z njim.Ko ti bo fajn hudo in boš nanj jezna,ker ponoči ne spi,ker je čist normalno,vse mamice rabimo spanec,in če tega ni smo jezne,se spomni,na to,malo bo kruto,ampak,kaj pa če bi bil luka fajn bolan,pa še spal ne bi..........glavno je da je zdrav,vse ostalo je zanemarljivo,vse se da.Le glavo pokonci,pa danes ga vzami k sebi v posteljo,naj te čuti,pocrkljajta se,jutri bo bolje.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
14.10.2008 9:01:47   
*Mojca*
Lunca če ga dam h sebi je še hujše, ker se bojim da ga pomečkava ponoči. In sem potem poleg neprespanosti še polomljena, ker imam roko vedno tako da ga ščitim pred mojim, ki ima posebne nočne telovadbe...no, zdaj grem oddremat pol urce...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
14.10.2008 9:03:04   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo anja,če ti po pravici povem,takega komentarja od tebe nisem pričakovala,kapo dol,se čist strinjam,in ponavadi mamice pridejo do takega spoznanja šele po drugem ali po tretjem otroku,ti si pa že po prvem,res bravo puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
14.10.2008 9:04:55   
Anonimen
*Mojca* napisala ti bom mojo izkušnjo, mogoče ti bo kaj v pomoč. user posted image

Jaz dojim v dopoldanskem času samo na eno, ko je mleka na izvoz. če je dojka prepolna, grem prej stisnit, ker je na začetku mleko precej vodeno. Potem jo dojim in spije do konca. Pride vedno do zadnjega mleka, ko je bolj mastno in v bistvu komaj zadnje mleko nasiti otroka. Tisto na začetku je bolj ali manj vodeno.
Dojim potem v popoldanskem času izmenično, ker dojke se ne nafilajo popoldne , da bi dojila samo na eno. Tako mi pride pri eni spet do konca, da jo čisto sprazni, včasih pustim celo da kar vleče, čeprav sesa ene 5x, da prisesa za en požirek.
Naslednji-zadnji obrok pred spanjem pa začnem na tisti, ki je nazadnje končala. In zadnji obrok me zmolze do konca.user posted image

Torej, dojke ti mora spraznit do konca, ker če po podoju ti še vedno stisneš, pomeni, da otrok ni prišel do zadnjega mleka, ki nasiti.

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
14.10.2008 9:07:08   
lunca14

Lunca če ga dam h sebi je še hujše, ker se bojim da ga pomečkava ponoči. In sem potem poleg neprespanosti še polomljena, ker imam roko vedno tako da ga ščitim pred mojim, ki ima posebne nočne telovadbe...no, zdaj grem oddremat pol urce...

Ni panike ne boš,ga pomendrala,pa ga ne daj na sredo ampak na svojo stran,čez dan ,ko se dojita sprobaj to storiti leže,da si najdeš pravi položaj,da ne boš tako polomnjena,probaj,meni se resnično ne da ponoči vstajat,tako,da od druge ure spiva skupaj,sem se natrenirala v kak položaj moram it,da me ne boli vse,kar je pa glavno,se vsaj malo naspim.Otroci so zelo fleksibilni,mi pa preveč kompliciramo.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
14.10.2008 9:08:05   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

moj je končno popravil peč in imamo toplo vodouser posted image user posted image user posted image

Izabela je začela jest in to poje med 140 in 160 mL na obrok in se je vidno zredilauser posted image user posted image . Kaj ga je prej biksala...... kdo bi vedel?user posted image . Mogoče je pa bioenergetik pomagal, ker od njegovega tazadnjega obiska naprej Izabela lepo papca.

Mi se še zmeraj vozimo v košari. ni nobenega problema. Ima polno igrač okoli sebe, strehica je spuščena in opazuje nebo in drevesa in se nič ne pritožuje. jo pa večkrat čez dan, mal nesem na sprehod okoli bajte i nsi tako vse lepo ogleda. Sploh ne vem, kako naš športni del funkcionirauser posted image . bom že pogruntal, ko bo čas zato.

Jaz bom tako kot Tina28- bom uvajala samo eno vrsto hrane, mešala z novalacom in na začetku brez soli in cukra

Tina28- jaz sem prebrala, da moraš zvečer otroka pustit, da se sam umiri, ker drgač je še bolj tečen. Mogoče pa je pri vs res tako

*Mojca*- brez skrbi, nisi edina. Jaz jih poznam cel kup, ki se ponoči zbujajo na uro ali pa dve, da bi papcali. Je, pa res da je to pri dojenih otrocih pogosteje. Mogoče se pa sam hoče crkljat na zizi in bradavičko zamenja z dudo. Jaz bi na tvojem mestu eno ali pa dve noči vstrajala z dudo in mu dala jest samo enkrat. Se bo pač drl, pol bo pa mogoče mir. Saj vem, si že itak čist paf in zmozgana, zdaj ga pa naj še poslušaš celo noč. Poskusit n igreh. Drugo, pa ne vem kaj ga muči. Kaj če bi eno noč probala, da spi pri tebi na postelji, ali bi mu dala pa pleničko, ki ima vonj po tebi. Mogoče hoče samo bližino....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
14.10.2008 9:08:30   
Anonimen
mojči pa naj gre tvoj spat v dnevno...jst ga vsako jutro ob petih po hranjenju k seb vzamem,moj gre pa spat v dnevno..kr če ne se Žan tok buni v posteljici pol pa noben več ne spi,tko smo pa vsi trije naspani..no kolkr je to možno...tud tista urca,dve,tri,neki pomenta...razen če nima možnosti it spat kam drgam...hm...
anči..ne dohtarmo ampak si poskušamo pomagat z nasveti,kr marsikatera od nas,tud jst nimam katerega drugega za vprašat razen tle na rr če katero stvar ne vem...z GH bi pa tudi jst počakala če bi lahko,vrjem...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
14.10.2008 9:08:50   
Anonimen

Se strinjam, sem istega mnenja.
Samo če imaš pridnega otroka (imaš ga ti, kolikor berem, pa jaz, pa še par mamic tukaj), potem mogoče ne veš kako se počutijo tiste, ki imajo probleme. Brez zamere.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
14.10.2008 9:11:52   
Anonimen
Kaj pa če otrok ne dobi zobka do 15 meseca?user posted image   Materino mleko itak nima več dovolj kalorij za razvoj po 7 mesecu. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
14.10.2008 9:17:14   
lunca14

Kaj pa če otrok ne dobi zobka do 15 meseca?user posted image   Materino mleko itak nima več dovolj kalorij za razvoj po 7 mesecu. 

user posted image user posted image user posted image naročiš otroško zobno protezouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
14.10.2008 9:18:16   
D.anna 76

Samo če imaš pridnega otroka (imaš ga ti, kolikor berem, pa jaz, pa še par mamic tukaj), potem mogoče ne veš kako se počutijo tiste, ki imajo probleme. Brez zamere.user posted image

So pa naši otroci pridni ravno zaradi tega, ker ne kompliciramo. Morda.

Pa brez zamere!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
14.10.2008 9:18:41   
lunca14
Nič punce,jaz moram it še kaj narest,ko mai spi,pospravljam zvečer,zjutraj je spet vse istouser posted image ,potem pa greva na sprehod v hostico v morje barvnih listovuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
14.10.2008 9:20:08   
D.anna 76
No kdaj se zdej kej dobimo v LJ? Danes, jutri, v četrtek???? Pa kje?

Neposredna povezava do sporočila: 3499
14.10.2008 9:20:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

So pa naši otroci pridni ravno zaradi tega, ker ne kompliciramo. Morda.

Pa brez zamere!

Morda ja morda ne. Kaj veš?user posted image Jaz sicer ne kompliciram, ampak če so težave, razumem vse mamice.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?