lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Čez dan spi ene trikrat po pol urce. Nič... Mleka pa imam ful, ker se včasih zbudim premočena...pojma nimam kaj delam narobe oz. kje sem zajebala... Mojca,nikjer nisi zaj......,tak pač je,ne smeš poslušat in primerjat otroke med sabo,niso si vsi enotni,glej jaz ne spim že pet let,hudo je na začetku,a se navadiš.Jaz sem recimo eneja ko se je hranil na tri ure ponoči in se je hotel potem samo crkljat enostavno pustila,da se je jokal-kregal,po enem tednu je pogruntal,da mora spat,ampak mislim,da sem s to metodo začela po šestem mesecu.Verjetno si luka želi le tvoje bližine,ponoči je otroke strah bit same,probaj da je mao svetlo v spalnici,pusti malo priprta vrata,pa naj bo na hodniku lučka..........drugače pa ga vzami za par noči k sebi in se naspi,potem pa boš boljše volje in ti bo lažje sprobavat kake manevre z njim.Ko ti bo fajn hudo in boš nanj jezna,ker ponoči ne spi,ker je čist normalno,vse mamice rabimo spanec,in če tega ni smo jezne,se spomni,na to,malo bo kruto,ampak,kaj pa če bi bil luka fajn bolan,pa še spal ne bi..........glavno je da je zdrav,vse ostalo je zanemarljivo,vse se da.Le glavo pokonci,pa danes ga vzami k sebi v posteljo,naj te čuti,pocrkljajta se,jutri bo bolje.