Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,na zalost vmesnega nimam ,sem tolk jezna,kaksen voz smo kupli. Kaj pa da bi nekako podložila tisti ležeči del, da prideš do cca. 30 stop? sem isto mislila predlagat..sam s čim??? aveš kr tle je le hrbet...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:45:11
|
|
|
|
RMRM
|
a veš da sem ravno to zdej študirala, sam mi nič ne pade na misel. Bi mogla mojga vprašat, on ma vedno take dobre ideje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol bo pa treba nov vozicek kupit .Bom se kaksen mesec pocakala,pa ga kasneje dvignem. Sem prebrala da je bilo govora o posojanju cunjic.Jaz sem nekaj dobila,pa zal od fantkov,nisem nic rabila,razen za spanje,zdaj se je pa ze bratova punca najavla,da se priporoca za svojega brata.Bo dobil hcerkico,pa jaz ga komaj poznam,njegove pa sploh ne.Se mi niti najmanj ne daje,ker sem vse sama kupila,noseno zelo malo,vecina kot novo,tako da res ne vem kaj naj.Ne bi pa rada izpadla neka skrtica.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:47:29
|
|
|
|
RMRM
|
ja, v taglobokih vozičkih (trda torba a`la quinny) je na dnu dilca, mogoče da bi spodaj tak trikot iz tanke iverke dala nardit, tako da je vzglavje dvignjeno, sam ne vem kolk je to sploh izvedljivo. Mam pa jaz tako na posteljici narejeno, pa se super obnese, res pa da je voziček nekaj drugega.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,na zalost vmesnega nimam ,sem tolk jezna,kaksen voz smo kupli. Kaj pa da bi nekako podložila tisti ležeči del, da prideš do cca. 30 stop? sem isto mislila predlagat..sam s čim??? aveš kr tle je le hrbet... O podlozitvi sem ze sama razmisljala,pa mi nic pametnega ne pade na misel.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
eni imajo neki zarad refluksa pod posteljico pod jogijem..pa nevem kaj imajo..pa bi mogoče lahko se to uporabilo ..šment kaj imajo to..kako se reče?..tak trikotnik...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:49:54
|
|
|
|
RMRM
|
pri nas ga je moj kar sam naredil, iz lesa, pa je super, pa še jogi se ne uničuje ker je v bistvu dvignjen tko postopoma. Ma, sej ne znam opisat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ja, v taglobokih vozičkih (trda torba a`la quinny) je na dnu dilca, mogoče da bi spodaj tak trikot iz tanke iverke dala nardit, tako da je vzglavje dvignjeno, sam ne vem kolk je to sploh izvedljivo. Mam pa jaz tako na posteljici narejeno, pa se super obnese, res pa da je voziček nekaj drugega. me sma pa res istih misli kleo če še misliš imet kazga ..jst nebi posojala..kr vem v kakem stanju sem dobla cunje pa kake ima naš Žan..pač to rečeš..če ne pa reč da si jih men že obljubila oz.da si jih mi že posodla..sej ne bodo vedli
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:53:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa me sma pa res istih misli ne boš verjela, ampak ko se midva z tipkava, ful velikrat jaz napišem nekaj, in ko pošljem dobim od njega vprašanje na točno to, kar sem mu prej odgovorila, kot da bi šlo za prenos misli. Sva se že ful nasmejala na ta račun.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
sta pa res s tvojim ene sorodne dušice
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:56:08
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa sta pa res s tvojim ene sorodne dušice ja, sam res, se zgleda kar dobr ujameva, tko al drgač
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ok.punce grem počasi spat,k nikol ne vemo kdaj bo budnica...hvala za družbo,lepo spančkite,aja pa za razlago o špinači,k sem totaln zakomlicirala ...mirno nočko in lepe sanje..jutri pa se itak vklopim med prvimi..papa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 22:58:00
|
|
|
|
RMRM
|
nočko, jaz tud grem, drugač bo comp pregoru, bi rekel moj Mark Lepe sanje in mirno nočko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 23:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Nocko .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 23:04:24
|
|
|
|
Tina 28
|
Evo mene z aerobike...sam mal komentiram Gosta hrana...jaz stvari, ki jih bom uvajala ne bom po naše kuhala in tudi ne belila z maslom in na začetku tudi ne soli dajala...saj potem ne uvajaš ene stvari ampak tri. Jaz sem prvi mesec, ko sem uvajala okuse, Nejcu samo s svojim mlekcem zabelila, da je bla lepa kašica. Recimo, ravno korenčkovega sokca ne...ampak špinačko pa samo z mlekcem. Potem sem naprimer kuhala bučko jo spasirala in dodala mal mlekca...potem še krompir in mal mlekca...in nato že kakšen miks zeljenjava...riž, krompir in mlekec. Potem sem v te kombinacije dodajala nove stvari in kakšno zrnce soli.....se je lepo obneslo. Tiste, ki mate AM...naredte s tem, če pa dojite, pa sam mal stisnite. Uvajanje pomeni ne takoj več okusov ampak en sam! Naklon v vozičkU Jaz ji tud včasih dvignem....kadar se igra celo več (mogoče še celo 70 stopinj) ampak pri tem pazim, da ji pod ritko (noge)zvijem dekico in je lepo v položaju lunce...in je kot bi bla v ležalniku...men je logično, da je tko boljš pa še ne zleze nikamor. Zobki... Mi bi tud, ker smo božčki že! Drgač mam pa jutri zobarja in sem si zdaj prvič stisnila mleko, da bo jutri mela za kosilo, ko me ne bo (grem bolj daleč in seveda ravno tak cajt, daa nikakor ne bo zneslo)...sem si stisnila 100ml po 2-3 urah, ko sem jo zadnjič podojila. Jutri pa še mal preden grem. Saj je moje mleko lahko ene 12 ur v hladilniku al kako že?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 23:10:18
|
|
|
|
Tina 28
|
drgač sem pa jaz mojo danesw malo prej hotela spat dat, ker sem mislila, da je ob osmih že preutrujena. V glavnem se je jiok le podaljšal z vmesnim mirom do 8.30, ko je čudežno ratala dobre volje in se umirila in ni zgledala nič zaspana. Sem jo pustila v postelji in se šla oblačit za telovadbo...potem sem jo pa kukala kaj počne. ...noge v luft, deko čez glavo ...in končno se zagleda v ogledalce pri stranici in se pola sama sebi 15 min smejčka in gruli in na koncu zaspi Mi pa tako animacijo, petje, kapljice, fen..kup,....ona pa samo sitnarla na ful. Očitno je le bolj nočna ptica in ni blo krivo prepozno za uspavanje,....kvečjem prezgodaj...zato je norela. Bomo še eksperemientiral, drugače mi bo zvečer vse živce za nazaj požrla
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 23:10:54
|
|
|
|
Tina 28
|
vidim, da sem vas zamudla...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 23:40:24
|
|
|
|
lunca14
|
Evo sem malo postorila naokoli,dala maju antibiotik,sedaj pa šibam spat.....sem vidla,da imate dillemo o podlaganju -naklon vozička,čisto enostavna rešitev,vzameš debelejšo gobo,tako malo tršo in jo odrežeš pod kotom,ki ga želiš...........glede debeline gobe,lahko se jo kupi že precej debelo recimo 20 cm,če pa imaš doma tanjšo,jo pa zlepiš skupaj enih par,pa dobiš debelino,potem pa jo odrežeš in daš v vozek.No nočka vsem
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 7:11:26
|
|
|
|
babysolza
|
evo mene, spet kuham kavico. Dobre ste zvečer, mene pobere takoj za Sabino. Pa še moj ponavadi kej dela na računalniku in me itak ne bi zraven spustu. Ene parkrat ko me je, ni več zraven pršu potem. Vas grem mal prebrat, dokler Binči še spi.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 7:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Naša je zdej pojedla, zdej že počasi kinka naprej. Se še malo premetava sem in tja z glavo. Tolk je smešna. Jaz našo dam včsih na 70% v vozičku, sam to je pred hranjenjem, ker drugače ima preveč vkleščen želodček.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 7:30:59
|
|
|
|
babysolza
|
evo, neki sem uspela prebrat, vidim da bomo začele debatirat o GH. Superca, pa smo spet pri hrani. Ene par mescov nazaj smo se tud sam to menle. Šibam, Binči se je zbudila. Pridem še potem kaj naokrog, dejte kej načvekat.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 8:05:35
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Jaz pa imam pol k...... vsega skupaj. Včeraj sva se futrala pred kopanjem in po kopanju. Vse skupi je cuzal ene pol ure. Rezultat? Spet se je zbudu ob polnoči, 2h,3h, 5h, 6h in ob 7h auf. Zmozgana sem fizično, počasi mi začenja udarjat na psiho. Čez dan normalno je na 3 ure, čez noč na 1 uro. AMja zvečer noče, naslednje je rižolino...ne morem več, res ne. In ko berem kako vam spijo me še bolj zabidera....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 8:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bom več pisala kaj je to spanje, ker vdiim, da je res hudo pri vas. Mene je včeraj iz tira vrglo ponoči, ko se je zbudila ob 3:15, pa ni zaspala do 5-ih. To je milina proti vam. Jaz upam, da se vam bo kaj stanje uredilo, verjamem, da si zmozgana. Noč ima svojo moč. Koliko ti pa čez dan spi?
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 14.10.2008 8:22:31 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 8:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa mleka imaš dovolj čez noč? Ker moje joške so čisto mlahave oz. jih skoraj ni zvečer po zadnjem dojenju. In tu se men poraja vprašanje kaj bi bilo z dojenjem ponoči, če bi se zbujala. Jaz sem tud prakticirala hranjenje pred kopanjem, pa potem še po kopanju. Sam nekak se mi zdi, da to ni bilo vredu. Zdaj jo kopam tekom popoldneva, ker se mi zdi, da se preveč prečuje pred spanjem. Včasih ne more zaspat do pol 10 zvečer, včasih še kasneje. Sam pol pa spet ritem zamenja zjutraj. Mi ure obrača. Dopoldan bi pa potem kar spaaaala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 8:23:48
|
|
|
|
*Mojca*
|
Čez dan spi ene trikrat po pol urce. Nič... Mleka pa imam ful, ker se včasih zbudim premočena...pojma nimam kaj delam narobe oz. kje sem zajebala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?