Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
evo poslano RMRM
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:33:15
|
|
|
|
*Mojca*
|
babysolza: jaz samo skuham brokoli v slani vodi, potem odcedim in dodam malo sladke smetane in popra in vse skupi z vilicami pretlačim. Simpl je ta nar tabulš al kako že...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:42:01
|
|
|
|
lunca14
|
Prigoda mojega škorca maja,v vrtcu jim ne dovolijo izdelovati meče,in on jih seveda izdeljuje in ga vzgojiteljica vpraša kaj dela in on ji reče delam sveti križ ............škorc mali
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:44:27
|
|
|
|
lunca14
|
taanikaa.........ni,ni,nič prišlo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
prvič ni šlo pol v drugo pa je poslano bilo..poglej še enkrat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
sem še enkrat poslala...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
mojči mami ni buckasta ..ko si napisala da je Žan po mamici ..ja mami ima samo oooogroomeeen trebuh
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kak herpes sem pa jst dobla!!!upam da zgine do sobote
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:53:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
a veš da sem hotla napisat da je po mami, ampak ne da je mami debela , da ti je pač podoben
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* a veš da sem hotla napisat da je po mami, ampak ne da je mami debela , da ti je pač podoben ja vem,mal te hecam ..sem se pa lepo nasmejala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 15:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ej mojči pozabla sem te vprašat-kolk pa je mlajši tvoj?..če ni skrivnost...moj je tud eno leto
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:04:41
|
|
|
|
lunca14
|
Vidla slikice............uvauuuuuuuuu mami ..................pa saj je mali čist normalen bucko,tko kot moj,prav simpatično okrogel,pravi dec in res je mamiki podoben,ki je prav lepo urejena,popedenana,prav za slikat sta oba
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:05:26
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa, sem dobila slikce. Žan je fullllllllllllllllllllllll . Prov luštkan je ko je mal bolj zalit. Men je tud moj bl fletkan zdej ko se je tko fino poredu, ma prov podbradek . Pe enakega medvedka ma kot Lukas .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No tkole bom rekla. Popolnoma dobronameren komentar se je sprevrgel v debato, ki žali inteligenčni nivo vseh tukaj. Življenje je lepše, če mislimo na pozitivne stvari. A se spomnite, ko smo kot mule imele spominske knjige? No, v moji je en super verz: "Ne kaži svetu da si srečen, ker svet je nevoščljiv. Ne kaži svetu da si nesrečen, ker svet je neobčutljiv." Pa še kako res je. D.anna po moji presoji misli na lepe stvari, slabe pa pač ne postavlja v ospredje. A mislite da njen ali moj otrok nikoli ne joka neutolažljivo? Japajade. Otrok mora jokati, če ne joka je nekaj narobe z njim, poleg tega se tako razvijajo pljuča. Mislim, da je želela povedati samo to, da otroci čutijo tako napetost mame, kot napetost med mamo in očetom in to dejansko vpliva na njihovo vedenje. Tanika. Tvoj komentar, ki leti name, bom ignorirala. Pa ne bom razlagala zakaj. Saj deluje tako, kot da bi vse mame morale biti nesrečne, tiste ki pa so zadovoljne in srečne, pa naj molčijo. Al kako?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
je lepo okrogel Žan ane?veš kaj trebuh ma tok napihnjen...sma pa zlo fotogenična ane? sploh mami z narastkom in mastnimi lasmi je zelo urejena ..po soboti itak dam slikce gor,koj ko jih dobim,ko bomo urejeni pa lepi...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sori anja ampak ti si odprla tako mal občutljivo temo..pač mam enga otroka in nevem še vsega,pa se tle obrnem na nasvet..ti lepo ignoriraj moje komentarje,šlo se je samo za to,da so potem kontra posi na tvoj pos leteli,pač malo manj prijazni..pa nič hudga,se bomo pobrali...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca pa RMRM hvala za komplimente...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa mojči tudi.. ..kr pozabla..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa sori anja ampak ti si odprla tako mal občutljivo temo..pač mam enga otroka in nevem še vsega,pa se tle obrnem na nasvet..ti lepo ignoriraj moje komentarje,šlo se je samo za to,da so potem kontra posi na tvoj pos leteli,pač malo manj prijazni..pa nič hudga,se bomo pobrali... Tanika. Ne razburjaj se. Vsak ma svojo percepcijo pojmov "problem" in "občutljiv". Za ene je problem zamašen skret, za druge pa rak na dojki. Z ene je občutljiva tema špinača s prekuhano vodo ali brez, za druge pa multipla skleroza. Nismo vsi enaki in nikogar ni za obsojati. Jest se samo čudim, kako si nekateri komplicirajo lajf. In, draga moja, tudi če ima mati 10 otrok, nikoli ne bo vedela vsega.
< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 14.10.2008 16:29:06 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:34:02
|
|
|
|
Anonimen
|
lej anja noben se ne razburja..veš po tem kar sem doživela v zadnjem času,bi res moral bit kej večjega da bi me iz tira vrglo..to me nikakor ne,je bila samo moja replika...mislim pač da tiste k imamo večjo srečo da imamo otročke k nam spijo,pa nimajo krčeke,lahko malo potolažmo tiste k nimajo te sreče..pa ne mislim zdej da ti koga žališ al pa jst..je pa res da mi pač ni blo všeč to k si napisala da delamo nevem doktorate in komliciramo...tud jst ne kompliciram pr Žanu delam bolj po občutku..rada pa prej vprašam kr je še zmerom mace straha prisoten da pa le nebi kej narobe delala..sej veš vsak želi svojem otročku najbolje...kar je prav
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 16:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
alea a je šlo s korenčkom?..pr nas nobene reakcije HB
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 17:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hormončice,. luna je na vidiku. Nehajte se pičit. Naša je pa prej hlastala hippovo kašico banane in jabuka. Sem poskusla za foro in je kar jedla in jedla...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 17:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
oj didlinaa..a neda je dobr?naš je vse pojedu korenček-jabolko fruteka.. bejba sploh se noben ne piči kaj vam je?!pač poveš svoje mnenje..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 17:08:58
|
|
|
|
*Mojca*
|
O Didlinaa! Luna bo res ja, pa sej ni tako hudo, samo pogovarjamo se A boš začela že zdaj uvajat? Mene je prej mikalo da bi mu dala brokoli pa je moj reku: NE!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 14.10.2008 17:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa ja..sej ne moreš kr hvalit..moreš mal pokritizirat a ne?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?