|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 14:27:02
|
|
|
|
Blacky30
|
ZS...meni se tudi takoj puščica zgoraj pojavi, ko dobim zs. Če je prej ni, ko osvežim stran, se pojavi. Tak da meni deluje zadeva. Flower, če jo imaš vedno, imaš definitivno en neprebran zs notri. Idi pogledat, pred katerim je rumeno obarvana oznakica, ta je neprebran. HD, jaz sem uporabljala plavalne pleničke za Nejca v bazenu. Si že naredila test? Flower, bravo za laptopa. Sta pri Siolu sklenila trojček?? Jaz tudi čakam nanj!!! Super za Lana, da je tak priden, ko ste na obiskih. Naša pa ima kar težave s tem. Doma je navajena miru (Nejc je v vrtcu) in lepo prespi celo dopoldne, medtem, ko na obisku imamo vedno vsaj enkrat tuljenje do onemoglosti. Ful jo vrže s tira tudi to, da spi v jajčki, se kam peljemo in se zbudi, ko jo premeščam v voziček. Groza! Ful joka, ker je zaspana, namesto da bi zaprla očke in zaspala. Tak kriči, da vsi nervozni okoli mene ratajo. Meni je sicer neprijetno zaradi drugih, sicer pa sem tega navajena, ker je Nejc bil isti. Zato imam ful pomisleke glede srečanja, ker ne bom imela nič od tega. Pa še od tujega prevoza sem odvisna, sem še sama nervozna potem zraven. Tak da bom prišla enkrat na srečanje, ko bo Teja malo večja. Pa ne bit hude. V trgovskem centru še tudi ni bila in v restavraciji tudi ne. Midva pa sva že bila na večerji sama, sva ju pustila doma, ko sta spala, pa je babi prišla gor gledat tv. Lex, najboljše je, da v hotelu gre najprej en jest z enim otrokom, potem pa drugi z drugim, medtem ko je Vita cel čas v sobi z enim od vaju. Tak boste vsaj vsi siti in zadovoljni. Ful lepe slikice s krsta. Pikica**, dobrodošla!!! Zdaj pa le gas in čvekaj na polno. Tims, razjokala sem se ob tvoji zgodbi. Res žalostno.....najhuje pa, da si ostala brez maternice. Sicer je velika tolažba to, da imaš dva prekrasna sončka, ki ti lepšata življenje, tak da to zamegli to izgubo. Hvala bogu, da se je vse dobro izteklo in da si dobila še eno priložnost uživat v svojem življenju. Tudi jaz sem po obeh porodih imela težave s tem, da sem skoraj odšla s tega sveta. Vendar pri meni ni šlo za krvavitev, pač pa za poslabšanje krvi. Prvič so letali in paničarili, tak da sem potem dobila transfuzijo in je blo ok, drugič pa jih je mož že prej opozoril na to in so bili ful pozorni, tak da so me spravili k sebi samo z glukozo. Drži se in se nam še večkrat javi. Levinja, jaz pa imam ful boleč predel od vratu do leve rame. Zadnjič, ko sem vstala s Tejo na rokah, me je tak speklo notri, da sem mislila, da se bom sesedla od bolečine. A sem se zavedala, da imam otroka na rokah, tak da sem vzdržala. Potem pa skoraj celo noč nisem prav spala zaradi bolečine. Preveč grdo se držim, ko jo nosim.
|
|
|