Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:12:15
|
|
|
|
tims
|
Populis, pa mi je res šlo ven iz glave . Pol pa ni panike. No, če pa ne bo šlo, pa še vedno lahko mojga pokličem. V glavnem štejte me zraven. Prav srečna bom, da vas bom spet vidla in to brez bušijev.Zdej bom pa odštevala ure do jutr do 12ih .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:13:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:22:29
|
|
|
|
24julij
|
tims ja tud men so sle kocine ko sem prebrala...pa se jokica totalna sem ratala,sem se spomnla na moje case u porodnisnci,meseci lezanja...ampak je vse zbledelo,ker si ne predstavljam zivet brez moje lubike glede tivolija..se mrbit prkazeva ce bo larica pridna,kolk jih pa bo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:23:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:23:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:24:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:25:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:25:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:25:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera A zdaj boste pa res vse na dopust zginile Kdo pa še gre poleg populis? Saj vem, brez našega sončka (populis) nam bo dolgčas. Pa tako me vedno razveseli zjutraj z Dobr jutr! Tudi jaz sem rezervirala preko SVIZ-a apartma v Ptuju za delček jesenskih počitnic.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:26:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:28:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera do sedaj nisem čakala več kot 5 min. Srečnica! Mi smo srečni, če čakamo manj kot eno uro.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:31:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:32:22
|
|
|
|
tims
|
Neboglasnica, a tebe pa jutri ne bo? Populis, idealno, ker imava ponavadi okoli enajstih za jest. Se bova pred tem že zrihtali, tako da potem pa samo gas.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:32:38
|
|
|
|
dzanika
|
HD mi bomo šli verjetno tudi že v bazen ko bo mali star dobre tri mesece. Nisem se sicer še čist odločla, bom še P mal povprašala ko gremo na sistemackega. Sam mislim da ne bo nič narobe saj imajo že organizirano vadbo za dojenčke od 4. meseca dalje. midva tut veselo hodiva z malim vsepovsot. V gostilni smo tut že večkrat jedli in zaenkrat ni bilo nobenih problemov. Se navadiš ti in mali se navadijo in pol gre. flower jaz grem z vozičkom na sistemacki. Pol pa ga tam ven vzamem in ga imam na rokah. Je tudi pri nas treba voziček na hodniku parkirati. Tims super da si se nam spet pridružila. Smo te pogrešale. Je pa res bilo hudo vidim. So mi šle vse kocine pokonci. Še dobro da se je tako končalo... Me pa nekaj zanima. Kdaj imate namen prestavit svoje otročke v avtosedež? Men se zdi da je našemu jajčka že tko tesna.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:39:57
|
|
|
|
tims
|
Mi smo tudi vsakič čakali na pregled kakšne pet minut. Z vozičkom greš pa lahko v čakalnico, potem pa otroka preneseš v predprostor in ga tam pač slečeš za pregled. Se mi zdi kar fajn, da imaš lahko voziček s sabo. Sem pa ugotovila, kako vsak zdravnik po svoje dela. Pri prvi kontroli je rekla, da moram Nino na široko previjat z dvema plenicama, ker kao kolki niso bili ok. Zdaj pri drugem, pa se je druga kar zgražala, ko sem ji rekla kako jo previjam. Pravi, da so kolki čisto ok in če jo hočem previjat na široko, naj jo samo z eno in še to naj dam na štiri dele in ne na tri, kot mi je rekla ta prva. Pol pa bod pameten.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:42:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, a tebe pa jutri ne bo? Ne, mene pa ne bo, ker mi torki sploh ne ustrezajo, ker ima Sara plavanje na Kodeljevem ob pol petih. Zato še vedno predlagam, da bi se dobivale vsako prvo sredo kjerkoli že, npr. City park. Seveda, ko bodo dnevi prehladni za posedanje zunaj. Aja, pa kremo za sončenje vzemi, ker almera in populis sedita tako dolgo v gostilni, da počrnita, potem pa nam pravita, koliko sta vozičkali. Ja pa jade Pa brez zamere.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:48:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:49:10
|
|
|
|
lex
|
tims evo zdaj sem pa jokala kot že dolgo ne v glavnem HB da si se setavila in ti kar čvekaj z nami, da ti baterije nafilamo spozitivno energijo - ko smo same take pozitivke tu gor . škoda da ni lunice, da bi nas z reševanjem križank malo spodbudila dzanika avtosedež naj bi otroka premestil ko zna vredu sedet, oz. ko mu glava in noge gledajo čez, oz. ko mu paščki od sedeža ne gredo več lepo mimo ramen ampak pod rameni (to velja bolj za potem), jaz jo bom dala okoli 6 mesecev, prej mi je prehitro.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:50:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:53:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Zej ko se nam je vrnial tims ne vem če ne bomo 200 - tke kr danes naklofale . Res sem ful vesela in se počutin skoraj nekako evforično kot takrat 4.julija ko ste julijke navalile na porodnišnice, ne bom nikol pozabla da je bila Almera v Bovcu in sem ji vsake 5 minut sms pošiljala Lepo, da si poskrbela za mobitelov dobiček... Ne, resno, še dobro, da ste nekatere toliko pridne. Po nagi riti? Jaz sem pa mislila, da me boš kaznovala s čim sladkim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 13:55:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
Moški srednjih let si kupi novega Porscheja in se odpelje na prvo vožnjo. Najprej previdno pritisne na plin in brzinomer takoj pokaže 160 km/h. ''To je pravi užitek'', pomisli in doda še malo plina. Naenkrat pa v ogledalu zagleda modro policijsko luč. ''Saj me ne morejo ujeti'', pomisli in pritisne do 260 km/h. Potem pa si reče: ''A nisi malo prestar za take štose?'' Zmanjša hitrost in ob cesti počaka policijo. Policaj počasi pride do avta in po pregledu dokumentov reče: ''Gospod, služba se mi konča čez pet minut. Ne bom vas kaznoval, če mi poveste en pameten razlog, zakaj ste hoteli pobegniti?' Voznik Porscheja ga začudeno pogleda in reče: ''Moja žena je prejšnji teden pobegnila s policajem pa sem mislil, da mi jo hočete vrniti!'' ''Hvala lepa in srečno pot'', odvrne policaj, mu vrne dokumente in odide. Kljub temu, da sem ženska (menda) mi je tole dobr!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 13:58:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 14:01:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2008 14:06:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?