|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:44:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
13.10.2008 20:45:20   
Nasara88
hoj maja jaz bi tudi to papario imela user posted image Ti pošljem E-mail na ZS če lahko.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
13.10.2008 20:47:04   
lex
blacky jaz te popolnoma razumem. moj je bil prej vedno doma od kar gradiva se pa niti na kosilu ne vidiva več (on prileti poje in gre, jaz pa grem takrat po otroke). No vidimo senaparceli kjermu pridemo dat lubčka pol pa pride zvečer domov. poleti sta večkrat že spala. pa bo že enkrat boljše, tudi zate.

dojenje in gosta hrana: vsi priporočajo dojenje in dodajanje do 6 meseca in šele po 6 mesecu začneš dajat druge stvari - sok,.... razen če se zavestno neodločiš in začneš dajat prej. Jaz ponavadi začnem s sokcem okoli 5 meseca in s kakšnim kuhanim sadjem

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
13.10.2008 20:50:25   
Nasara88
Blacky to pa mora bit res hudo user posted image . Se mi prav smiliš user posted image

Lex ful sta lepi z Vito na slikicah od krsta user posted image user posted image user posted image

Tims dobrodošla nazaj user posted image Sem se kr user posted image , ko sem tvojo porodno zgodbo brala. Ubogica user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
13.10.2008 20:52:13   
24julij
ojla mi panckamo....a ste kj premisljevale kdaj boste zacele z GH a bote use cakale do 6 meseca?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
13.10.2008 20:52:17   
Anonimen
Hej! A je katera že uporabljala Baby-vac? Če ste o tem že pisale, se že naprej opravičujem, resnično mi ne uspe priti na zeleno vejo user posted image .

Glede časa pa - imam občutek, da kolikor ga preživimo skupaj vsi štirje kot družinica-je premalo. Vse leti tako hitro naprej in samo hitimo in se ne ustavimo. Da o tem, da bi si vzela čas samo zase sploh ne govorim. Nekako mi ne uspeva. Smo se maja preselili v hišo in dela je še tolikoooo, da je to en začaran krog. Se pa vsaj za vikende potrudimo vzet čas en za drugega. Še dobro, da sta moji pikici zelo pridni, pa da je zima pred vrati (čeprav ne maram snega in mraza), takrat je več časa za cartanje user posted image , komaj že čakam.

Glede oblačil ponoči- jaz jo imam v bodiju z kratkimi rokavi + pižamica + nogavičke, pokrita pa je z dvema odejicama, imamo pa v spalnici okoli 20 stopinj.

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.10.2008 20:54:09   
Anonimen
Jaz mislim da ne bom zdržala do 6-tega meseca za GH user posted image . Že pri prvi sem že par dni pred četrtim mesecem poskusila korenčkov sok, in prav fajn se mi je zdelo ker ga je imela rada user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
13.10.2008 20:55:23   
neboglasnica
maja24: hvala, sem dobila, prebrala pa še ne, bom okoli 5 meseca

blacky30: welcome v družbi t. i. samohranilk

Hvala za odgovore glede oblačenja. Mi se očitno spet ne bomo kopali, ker kar spi in joka v spanju, ga ne bom posiljevala še s kopanjem. Evo, prebudil se je, ga grem preoblečt in se bova podojila. Vmes, ko pišem, ga je šel mož pobožat in dete spi. Izkoristila bom čas za večerjo: grickam ribice (slano pecivo) in ližem žlice evrokrema.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.10.2008 20:56:18   
24julij
pikica in ni blo nic narobe ce nisi cakala do 6 meseca ane

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
13.10.2008 20:57:03   
frutka_
Neboglasnica moja ima ponoči pajacka ali bodi in hlačke. Pa v spalno vrečo jo dajem in pokrita je.
Joj, res me skrbi kako je z Lunico!
Moj je tudi veliko v službi. Ampak posledično vem, da to prinaša večjo finančno stabilnost, ki jo trenutno potrebujeva. Dva otroka, kreda za stanovanje+adaptacija 130 let starega podstrešja zahtevajo svoje. Jaz sem v taki službi, da se z nadurami ne zasluži nič on pa lahko. Itak pa ni pomembna količina temveč kvaliteta časa preživetega skupaj. In mi ga poskušamo preživljati  aktivno.
Zdravi smo, za sproti imamo, več ne potrebujem!
Lex, prideš v petek?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
13.10.2008 20:59:10   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

ojla mi panckamo....a ste kj premisljevale kdaj boste zacele z GH a bote use cakale do 6 meseca?

Odvisno od otroka. Če bo kazala zanimanje za žlico prej, bomo poskusili prej. Zaenkart ji je žlica španska vas!user posted image  Joška rula!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
13.10.2008 21:00:47   
Anonimen
ne 24julij, nič ni bilo narobe, prav fino je bilo, samo v posvetovalnici nisem povedala da ji dajem še kaj drugega razen mleka , ker bi bila kregana user posted image .

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
13.10.2008 21:03:38   
dzanika
hm mene tut za lunico skrbi danes. Nekaj je govorila da bo šla danes k zdravniku. user posted image   Upam da je vse ok z njo.  

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
13.10.2008 21:06:10   
24julij
ja kdaj pa vidim zanimanje za zlico?ker lara ko ji dam kaplice po zlicki lepo poje in kadar jeva naju je zacela full opazovat

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
13.10.2008 21:10:07   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

hm mene tut za lunico skrbi danes. Nekaj je govorila da bo šla danes k zdravniku. user posted image   Upam da je vse ok z njo.  

Z lunico bo vse ok. Saj mora biti. Trdno verjamem. Dajmo zbirat objemčke zanjo. Evo, prvi samo zanjo... user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
13.10.2008 21:13:46   
lex
frutka pridem,če kateri nezboli (v sredo imava posvetovalnico),upam da ne bo reakcije. do zdaj je še nismo imeli

jaz jim vedno prej dajala najprej po malo, okoli 5 meseca pa sta imela že sadni obrok oz. sok. Aleks je pri 3,5 tak gledal ko sem banano jedla, da sem mu jo morala dat probat. Pa P ni vedla da mu že dajem, Alina ko pa ni bila dojena mi je pa sama rekla, da ji lahko začnem drugo dajatuser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
13.10.2008 21:15:00   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image  za lunico

uh kar se pa tekme za user posted image user posted image  tiče pa mene tud ne štejte zraven, bom vas samo od daleč podpirala

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
13.10.2008 21:15:35   
dzanika
še jaz en user posted image   za lunico

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
13.10.2008 21:15:53   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Z lunico bo vse ok. Saj mora biti. Trdno verjamem. Dajmo zbirat objemčke zanjo. Evo, prvi samo zanjo... user posted image

A nima nobena njeno cifro pa da se ji pošle sms,da vidmo kako je z njo.

Punce jest sm vm poslala,tok da če niste doble mi sporočte,da šenkrat pošlemuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2844
13.10.2008 21:21:42   
Anonimen
Maja24, jaz sem dobila.Hvala ti!

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
13.10.2008 21:23:37   
Samsa
Jaz vam voščim lahko noč...
jutri bom pa spet kavo kuhala in vreme napovedovala user posted image

Vizualno kava ne bo oh in sploh, bo pa iz srca user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
13.10.2008 21:23:38   
lex
poslan sms lunici

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
13.10.2008 21:23:46   
frutka_
Znaki za hranjenje po žličko so: otrok sam sedi, ko mu daš žličko v usta hrano pogoltne in je ne potiska z jezikom ven, ko ješ te gledauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
13.10.2008 21:24:55   
lex
a je katera jutri za kofe verjetno grem v mislinjsko dobravo plačat nafto- dopoldan,pa se dobimo kje v SG?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
13.10.2008 21:27:54   
lidija***
HD- ja kamot ti jih posodim, pa ti jih pošljem po pošti pa potem ti nazaj. Sam morem jih poiskat v kateri škatli so, ker sem večino stvari od prvih dveh razdajala. Klicala sem prijateljico, ki sem ji dala največ stvari, pa je rekla, da jih nima, tako da so sigurno doma. Jutri jih poiščem pa ti javim. Do kdaj jih rabiš? Tudi jaz mislim, da inekcija more držat! Ja polna luna bo...

Sicer pa tud jaz navijam, če se kateri posrečiuser posted image user posted image . Sama imam Mireno pa sem glasnauser posted image

Frutka- slik žal ne vidim. Verjetno pa so to kot kakšne sanke?
Moramo probatuser posted image user posted image
Paparica- jaz jo imam v papirnati obliki. Če ima katera rada knjige se res splača kupiti, ker ni samo prehrana za dojenčka ampak za celo družino. Super stvari, sploh prstolizi, njami ( zelenjava narezana na trakce v raznih omakah)

Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image , sam po moje si je vzela fraj,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?