|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
13.10.2008 10:02:51   
lex
sončika to je čisto normalno kosilo v restavraciji ne se sekirat
mene je kar groza zdaj ko gremo na počitnice v hotel, vse drugo vem da bo ok, prehranjevanje bo pa groza..............

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.10.2008 10:04:15   
lex
jaz pa lunico pogrešam, je kje na dopustu?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.10.2008 10:08:21   
nanka
Dan,
pri nas smo imeli včeraj srečanje žlahte in smo bili na kosilu v gostilni. Sončika, napa je tudi tulila več kot 20 minut, preden sem jo lahko pomirila. Nekako ne mara preveč ljudi in preveč govorjenja. Šele voziček in sveži zrak sta jo uspavali, potem je bila pa pridna dve uri. Mi tudi še kmalu nebomo šli kam dlje.

Lex krasni ste, torta pa njami.

V sredo grav z Natko na tehtanje, da vidimo koliko je pridobila v 10 dneh, Zoji pa poberemo šive.

Danes bova z Ntko popoldne šoferja, ker morava taveliko bejbo okrog vozit, ker ima en kup obveznosti.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.10.2008 10:09:18   
metuljcek321
Jutro!

Vceraj smo se tudi mi potepali, sli smo k mozevim sorodnikom, potem pa se k mojim na Dolenjsko in nas ni bilo cel dan. Anja je prvic videla svojo prababico in pradedka & je bilo zelo ganljivo ---- mami je potocila kar nekaj solz srece.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.10.2008 10:17:14   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ja, res je. S seboj imej filter vrečko kamiličnega čaja in ga z vročo vodo polij potem pa ji ga gor na pikico položi. Jaz še bom preventivno dala žličko Lekadola.

A se tud ostale tako ukrepale? Mi imamo v sredo posvetovalnico - bo glih 3 mes. stara in nas seveda caka cepljenje.

(author unknown)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.10.2008 10:24:04   
lex
metuljček kako lepouser posted image

jaz tudi komaj čakam nasoboto ko pride od mojega atija teta iz avstrije, je ena taka simpatična stara gospa, ki jo imamo vsi radi in nas spominja na našo omo, ki je ni večuser posted image user posted image user posted image , eh bom rajši nehala da ne bom začela jokat

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.10.2008 10:24:16   
lidija***
Lex- ja lahko bi v hotelu, sedaj so ga prenovili in je slaščičarna. Sladic še nisem jedla, samo sladoled in je full dober, pa tudi sadne kupe in ledene kave so izgledale božansko. Vhod je tudi odzadaj in ni stopnic. Prideš noter pri recepciji, potem pa na levo. Seveda, tudi Velenje zraven, ali pa še katera ki ima čas in ji ni predaleč.
Cepljenje- jaz pa si nesem zraven jogurt in ji ga po pikici dam na nogo, pa gazo čez. Res so potem štrampeljčki za pranje, samo pri tavečjih je pomagalo in nikoli nista imeli kakšne zatrdline. Mi imamo posvetovalnico in cepljenje 20.10.

Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.10.2008 10:25:11   
lex
al pa skuta, kisla smetana je tud ok za po cepljenju - nasvet zelo izkušene patronažne

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.10.2008 10:26:26   
lex
lidija superuser posted image user posted image user posted image user posted image

se vidi da sva iz istih koncevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.10.2008 10:33:36   
metuljcek321
Aha, se bomo torej malo opremili s pripravki, ko bomo sli na cepljenje. Tiste, ki ste svoje male ze peljale - a je bilo kaj reakcije? To dobijo pikico v rito al kako?

PS: maja24 & Majuska - imata zs .... auroraa, upam, da te ne bo tole prevec razkurilouser posted image  user posted image  Ma, meni res pomga, ce mi oseba to napise, ker tja gor k RR res redko pogledam.

(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.10.2008 10:34:25   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

smo šli v piran,

Mi smo bili tudi...smo se kje srečali?

Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.10.2008 10:34:49   
neboglasnica
Ta veseli dan ali porodniška je prišla.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.10.2008 10:38:45   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ta veseli dan ali porodniška je prišla.... user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.10.2008 10:42:13   
metuljcek321
Ej, a pr stotem postu dobis drugo zvezdico, a ne?

Skrajni cas, da jo pokasiramuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.10.2008 10:47:34   
metuljcek321
Oo, otrocek klice. It's brunch time.

Cau!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2715
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 10:49:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2716
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 11:35:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.10.2008 11:44:10   
sončika84
lidija, tolk kruti pa ne bomo,da ga bomo privezali. bo mogu kar ubogat,če ne pa bojo drugi ukrepi.  če pa bo jok,ga bova pa kr pustila. ma nima šans da bo z jokam dobil svoje. si bom kupl pa čepke za uha da ga ne bom slišala,hahaha:)

neboglasnica, ja če si kje čul zelo glasnega otročka smo to bli mi. sam a niste vi bli v petek? mi smo bli včeraj.

metuljček, pikico dajo v rtiko ja.vsaj pri nas. kakih posledic ni bilo,razen malo joka. da pa bi bilo kej durzga,kaka vročina al kej pa ne. tisti dan je bil ful priden in je  ful spal in jel-kot pravi dojenček hahaha:) tko da  sem rekla,da bom šla kar po injekcijo pa mu jo bom dala kadr ne bo priden-vsak dan hahauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 11:51:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.10.2008 11:52:46   
Anonimen
Hej julijke. Ne vem če se me sploh še katera spomni, že dolgo nisem nič pisala. Zdaj vas berem, sem pa kakšnih 5 mesecev v zaostanku. Smo ob selitvi v našo novo hišico ostali brez interneta in zdaj smo si ga končno priborili user posted image . Moja mala pikica Zoja se je rodila 24.7. Zlata punčka je, lepo je, uživamo..  Razen malih krčev sem in tja nimamo drugih težav, prespali smo noč že dolgo nazaj, največ pa je do sedaj spala 11,5 ur user posted image .
Zdaj pa grem naprej (oz.nazaj) vas brat.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.10.2008 11:54:16   
Inigo
flower - mogoče ga pa enkrat pikne (upam, da danes al pa jutr) in začneta zizat. probaj še danes... je super dan za nov začetek! user posted image user posted image aja, na slikah sm pa sam tebe prepoznala. sam maš mal svetlejše lase, ne?

levinja - hvala za fotke! user posted image

hruška
- ka zdj? bomo meli še enga julijčka al ne?

moj ma jutr zagovor diplome. držte pesti! ob 9ih. ga greva z Brinom spodbujat. upam, da bo mali spal in ne bo tečen. no, lahko tudi gleda... mogoče pa se bo atiju čudil in se bo oglašal: uuuuuuuuuuu, aaaaaaaaaaa! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.10.2008 11:57:13   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sončika - midva sva se v restavracijah že navadila, da hrano tako naročiva, da nama ne prinesejo vse naenkrat, potem se pa skoz en z malim ukvarja, če je potrebno. Pa seveda duda in koroške kapljice so nepogrešljive.

no saj,meni je moj dragi  ribi ksti ven pobral in mi razrezal kalamare in sem pol najprej jset pojela pol pa še on. duda pa ni pomagala,tut s kapljicami ne. ah ne vem kaj mu je blo. včasih se tk dere,pa neče nič.sem bla tut že pri dohtarci zrd tega,kersemse bala da ga kej boli pa da js ne vidim nič pa je rkela da je vse v redu,ko ga je pretipala. kaj veš kaj se mu podi po tisti njegovi mali glavci.

Neposredna povezava do sporočila: 2722
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 12:12:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.10.2008 12:12:34   
tims
Pozdravljene drage julijke,
Končno mi je uspelo najti  toliko časa, da se spravim in vam kaj napišem. Zdaj imamo končno ključe od novega stanovanja in se dela na polno. Potem je pa še Tim bil z mano ves čas doma, ker je bilo nonstop kaj narobe in mi enostavno ni uspelo priti do računalnika. Zdaj pa sva z Nino doma sami, mala spi in me nič ne premakne s tega računalnika, dokler vam ne napišem kaj se je z mano dogajalo in kaj je me odvrnilo, da se nisem nič oglašala. Najprej pa porodna zgodba, saj je le ta posledica tega da nisem bila več taka čveka.
Najbolje da začnem kar s 25.07. Sem vidla, da vas je Neboglasnica do klistirnice obveščala, kaj se je dogajalo z nama s Populis. No, Populis je sicer mislila, da ji bo uspelo me prehitetuser posted image , zato je bila že navsezgodaj v P, ko sem jaz še čakala mojga, da pride domov, ker je peljal Tima v vrtec. No, iz klistirnice so me poslali z mojim v porodno sobo, kjer se je začela priprava na porod. Ura je bila že dve pop.Vse sva jemala z levo roko. Ko so mi predrli mehur, sem mislila, zdaj se bo pa začelo… Nič. Okoli treh, pol štirih je prišla babca, mi dala umetne popadke. No, tisto je pa bilo. Nič več ni bila dovolj samo leva roka.user posted image Babca mi je pripeljala masko in mi zatrjevala, da mi bo pomagala, ko bojo popadki najhujši. In res sem dihala čez njo, pa mi je bilo ful težko in je ugotovila, da je nekaj pri nastavku pokvarjenouser posted image No, ja. To je trajalo do približno petih, nakar sem dobila eno injekcijo, po kateri sem bila kar malo omotična. Deset minut kasneje je spet prišla in mi rekla, da zdaj bova pa začeli pritiskat. Nič mi ni bilo jasno, ker so bili popadki kr neki. Mojga sem poslala ven (hvala bogu). Okoli deset čez peto sem dobila spet močne popadke. Dvakrat sem pritisnila in ob 17.27 je naša pupa pogledala na ta svet. Nekaj neverjetnega. Sama nase sem bila ponosna, ker sem rodila po naravni poti in srce se mi je trgalo ko je babca vzela Nino, da bi jo umila in stehtala in vse ostalo kar pač paše zraven. Vse lepo in prav. Manjka samo še posteljica. Druga babca, ki je bila poleg, je ta čas masirala moj trebuh, da bi še posteljico porodila. Kakšnih pet minut je bilo vse ok, nato pa sem pogledala, kaj se dol dogaja in to ravno tisti čas, ko sem začela krvaveti, kot da bi nekdo pipo odprl. In nato tema….. Čutila sem, kako me iz porodne postelje premeščajo na drugo, in nato spet tema. Zjutraj sem se zbudila in nič mi ni bilo jasno kaj se je dogajalo, kje sem, kje je Nina, moj dragi… Tri sestre so se takoj znajdle pri meni, čim sem odprla oči. Kmalu zatem je prišel še en zdravnik. Predstavil se je za kirurga in mi povedal, da ležim v CIT-u, da sem imela priraščeno posteljico v maternico, da sem zgubila skoraj 7l krvi in da so mi mogl maternico odstranit. Nič mi ni bilo jasno. Kaaaaj? Govort nisem mogla, ker sem imela cevko v ustih, v nosu, ko sem se malo obrnila sem vidla da je okoli mene polno enih aparatur, roke sem imela prešpikane od zapestja do ramen in povsod so bile ene cevčice. Nad mano je viselo polno enih flašk… Skratka, ko da bi se gledala v enem  od delov ER. Grozno. Okoli treh so mojemu dragemu dovolili, da me je prišel pogledat za kakšnih 15 minut. Takrat sem pa ugotovila, da je mogl bit z mano hudo, ker ko me je zagledal, je jokal kot dež. Popoldne  so me prepeljali na ginekoliški oddelek v KC. Obiskat me je prišla celo moja ginekologinja, ki je zvedela, kaj se je dogajalo. Rekla je , da imam neznansko srečo, da sem sploh še živa. V porodni sobi se je krvavitev začela, pa so jo uspeli zaustavit, nato so mi maternico odstranil, pa se je krvavitev ponovila. Ko so tudi to rešili in so me peljali na rentgen, da bi preverili, če je vse ok,  se je pa spet začelo. Dobila sem toliko krvi, da je že začelo kazat, da imam krvno skupino A+, čeprav je moja AB-.  Sicer se je to potem po dveh dneh spet ustalilo. V nedeljo so me prepeljali v porodnišnico in takoj so mi pripeljali Nino. Spala je kot angelček in zjokala sem se, ker sem se šele takrat zavedela, kaj bi lahko zgubila. Nino so mi takoj dali, da bi jo pristavila k prsim pa seveda ni bilo nič L. Vsake pol ure sem jo dajala na zize in ko sem ugotovila, da po vsej verjetnosti ne bom mogla dojit, mi je zdravnik predpisal ene tablete, ki pospešujejo nastajanje mleka. Te tablete dajejo baje samo res v kritičnih situacijah. Tisti dan so me prišli pogledat moja mami, pa Tim in dragi. Tim je imel v nedeljo rojstni dan. Kakšna ironija. Najhuje mi je bilo, ko mi je moj razlagal, kako so mu prišli povedat, da je z mano zelo hudo, da me je lahko samo pobožal, ko so me peljali in v roke je dobil Nino. Pravi, da sploh ni vedel, kaj naj počne. Da je bilo pa res hudo, sem pa ugotovila tudi po tem, ker me je vsak dan prišlo pogledat  neverjetno število zdravnikov, samo da so me vidl. Babca je bila tud vsak večer pri meni. Hudo mi je bilo, da se je vse tako zakompliciralo, saj je porod bil ful lep, sploh ne tako boleč, pol pa to. No, ja. Zdaj je to za mano, kljub temu, da sem se kar nekaj časa sestavljala.  Z Nino se zdaj polno dojiva, do zdaj se je zredila na 6150g, zrasla pa na 63,5 cm. Skratka, tudi sprehodi laufajo na polno, veliko več imam energije…. Kratko rečeno, uživam v življenju, ker sem ugotovila, da je lahko prekleto kratko.
To bi bilo to. Zdaj se vam bom večkrat pridružila in verjemite, da se ne bom tok razpisala, kot sem se zdej. Upam, da bo vsaj ena prebrala, da nisem zastonj vse tipkalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 12:16:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?