|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
13.10.2008 14:07:57   
frutka_
HD jaz ti hlačke tudi lahko posodim. Lahko jih Lex predam v petek pa ti jih ona izroči na srečanju korošic. Sicer pa je meni v SG-ju najljubša mestna kavarna pa tista špageterija poleg...njami! Sem kar nekajkrat jedla tam.
Lidija, rudlaban je...hm?! Kako naj opišem??? Nič, bom slikice prilepila, pa boš najboljše videla. OK?!user posted image
Blacky super dan je bil, res! Mala je prespala?
Lunica kje si????
Tims WB!!!!!!
Mi smo našo tuid že povsod vzeli. Drugič manj kompliciraš, ker enostavno ne gre drugače. V soboto smo bili v Ribnici na Pohorju na abrahamu in je bila takoooo pridna.
Gremo navijat kera bo prva noseča????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 14:13:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.10.2008 14:16:41   
tims
Jest sem tud vesela, da se lahko spet pogovarjam z vami user posted image . Sej sem vas vsake toliko časa malo prečekirala, ampak ni bilo to to. Da smo pa julijke pozitivke se pa tud ve.

Neboglasnica, me prav zanima koliko časa bosta Almera in Populis "vozičkale" jutri po čolnarni.user posted image user posted image user posted image  Do približno 16ih bom lahko z njima, potem pa Tim pride iz izleta in sem se odločila, da ga bom šla počakat, ker od Tivolija do vrtca je en tak lep sprehod. Da ne bom v čolnarni korenine pognala. Je pa res, da mi malo rjave barve ne bi škodil user posted image  Se pa tudi s City parkom strinjam. Do tja lahko pridem peš.user posted image

Zdej greve pa z Nino malo na zrak. Sva dopoldansko turo danes spustile, ker se je mami razpisalauser posted image user posted image user posted image . Bova pa zdaj nadoknadili z daljšim sprehodom.

Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.10.2008 14:20:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Jaz odstopam. Takoj in nepreklicno. Kar same se pejte tole dirko.

Moj dragi je odpeljal Staša h kolegu in očitno je mali padel v moški čvek, je baje čisto miren. Jaz sem pa pomila po tleh, pojedla sladoled z dodatki in uživam ob gledanju A kanala. Upam samo, da je mož sina slekel. Menda.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.10.2008 14:22:56   
frutka_
Lidija evo rudlaban. Saj najbrž ima drugo ime ampak mi mariborčani ga imenujemo tako. To je proga iz trikotna jase (MB Pohorje) dol v dolino do Arene.Gor greš s sedežnico ali peš, dol se pa spustiš v tem majhnem vozilu. Bremza ti sam, če ne bremzaš. Sicer pa si hitrost določaš z ročico, ki jo imaš med nogami. Super zadeva! S sedžnico gor in nazaj z rudlbanom te pride 5eur. Danes gremo spet, ker se bo malemu sicer zmešalo.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.10.2008 14:26:19   
frutka_

Kaj je zdaj zaštrikalo?user posted image

< Sporočilo je popravil frutka -- 13.10.2008 14:27:08 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.10.2008 14:27:02   
Blacky30
ZS...meni se tudi takoj puščica zgoraj pojavi, ko dobim zs. Če je prej ni, ko osvežim stran, se pojavi. Tak da meni deluje zadeva. Flower, če jo imaš vedno, imaš definitivno en neprebran zs notri. Idi pogledat, pred katerim je rumeno obarvana oznakica, ta je neprebran.

HD, jaz sem uporabljala plavalne pleničke za Nejca v bazenu.
Si že naredila test?user posted image
Flower, bravo za laptopa. Sta pri Siolu sklenila trojček?? Jaz tudi čakam nanj!!!user posted image user posted image user posted image

Super za Lana, da je tak priden, ko ste na obiskih. Naša pa ima kar težave s tem. Doma je navajena miru (Nejc je v vrtcu) in lepo prespi celo dopoldne, medtem, ko na obisku imamo vedno vsaj enkrat tuljenje do onemoglosti. Ful jo vrže s tira tudi to, da spi v jajčki, se kam peljemo in se zbudi, ko jo premeščam v voziček. Groza! Ful joka, ker je zaspana, namesto da bi zaprla očke in zaspala. Tak kriči, da vsi nervozni okoli mene ratajo. Meni je sicer neprijetno zaradi drugih, sicer pa sem tega navajena, ker je Nejc bil isti. Zato imam ful pomisleke glede srečanja, ker ne bom imela nič od tega. Pa še od tujega prevoza sem odvisna, sem še sama nervozna potem zraven. Tak da bom prišla enkrat na srečanje, ko bo Teja malo večja. Pa ne bit hude.user posted image
V trgovskem centru še tudi ni bila in v restavraciji tudi ne. Midva pa sva že bila na večerji sama, sva ju pustila doma, ko sta spala, pa je babi prišla gor gledat tv.

Lex, najboljše je, da v hotelu gre najprej en jest z enim otrokom, potem pa drugi z drugim, medtem ko je Vita cel čas v sobi z enim od vaju. Tak boste vsaj vsi siti in zadovoljni. user posted image
Ful lepe slikice s krsta.user posted image user posted image user posted image
Pikica**, dobrodošla!!! Zdaj pa le gas in čvekaj na polno.user posted image user posted image user posted image

Tims, razjokala sem se ob tvoji zgodbi. user posted image user posted image user posted image  Res žalostno.....najhuje pa, da si ostala brez maternice.user posted image  Sicer je velika tolažba to, da imaš dva prekrasna sončka, ki ti lepšata življenje, tak da to zamegli to izgubo. Hvala bogu, da se je vse dobro izteklo in da si dobila še eno priložnost uživat v svojem življenju. Tudi jaz sem po obeh porodih imela težave s tem, da sem skoraj odšla s tega sveta. Vendar pri meni ni šlo za krvavitev, pač pa za poslabšanje krvi. Prvič so letali in paničarili, tak da sem potem dobila transfuzijo in je blo ok, drugič pa jih je mož že prej opozoril na to in so bili ful pozorni, tak da so me spravili k sebi samo z glukozo. Drži se in se nam še večkrat javi.user posted image user posted image

Levinja, jaz pa imam ful boleč predel od vratu do leve rame. Zadnjič, ko sem vstala s Tejo na rokah, me je tak speklo notri, da sem mislila, da se bom sesedla od bolečine. A sem se zavedala, da imam otroka na rokah, tak da sem vzdržala. Potem pa skoraj celo noč nisem prav spala zaradi bolečine. Preveč grdo se držim, ko jo nosim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.10.2008 14:27:11   
tims

Jaz odstopam. Takoj in nepreklicno. Kar same se pejte tole dirko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jest pa bom navijala za vse.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.10.2008 14:28:35   
tims
Se vid, da že nekaj časa nisem pisala. Sm že vse pozabila kako se kaj dela user posted image  Sej bom padla not. Zdej pa res grem ven.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 14:30:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 14:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.10.2008 14:33:25   
frutka_
Tims ti si pa zaslužiš en veeeeelik user posted image . Legenda si, da si uspela potem z dojenjem in z vsem. Svet pa se ti je najbrž obrnil na glavo. HB, da je vse OK!

Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 14:35:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 14:37:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 14:46:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.10.2008 14:53:43   
Blacky30
Dzanika, menda mora znat otrok sedet za avtosedež. No, odvisno, kakega maš. Nejca smo prestavili šele pri 9m.

Sem mislila, flower, ker pri sklenitvi trojčka dobiš prenosnika zraven za 1€. In to zdaj vsi na veliko sklepajo. Meni ga bosta tast in tašča vzela, ker mi že koristimo Siolove storitve in ne moremo tega sklenit. Ampak, ker še nimata optike napeljane, bo prenosnik prišel 100€. Kaj pa to je za en prenosnik, kaj? Mala malca. Komaj čakam!!!user posted image user posted image

Pri meni še ne morete navijat za tretjega, ker še nisva začela niti user posted image ! Sem rekorderka tu gor, kajne?user posted image user posted image user posted image  Pa ne razmišljamo še o tretjem...

Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 15:05:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 15:16:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.10.2008 15:19:16   
nanka

Tudi jaz bom za vse navijala rade volje, jaz sem pa zaključila. Imam 4 čisto dovolj.

Tims dobrodošla nazaj, so mi šle kar kocine po konci ko sem prebrala, kaj si dala skozi.

Mene jutri v čolnarno ne bo, se vam pa naslednjič pridružim.

Levinja hvala za link

Zdaj grem pa s puncami v avto, bom šofer taveliki, jo peljem na zdravniški pregled za vozniški izpit, potem pa še na CPP, nadaljujeva pa z treningom. okoli 20 bomo pa že nazaj.

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.10.2008 15:21:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.10.2008 15:55:03   
Inigo

ja, dejmo... user posted image moj bi kr... sam, jst bi pa diplomo pa šiht prej mela user posted image mogoče bo pa hruška odprla sezono! user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.10.2008 16:01:24   
neboglasnica
Se spomnite, ko sem vam pravila, da nam je kolegica posodila voziček? No, našega sta včeraj punci ali pa mož, pojma nimam kdo, nekaj polomili pri strehici, tako da smo takoj danes sposojenega sestavili. Ampak, naj se sliši lepo ali grdo, meni je naš stari voziček lepši. Tale sposojen je čisto drugače narejen, se ga bom morala še privaditi. Zaenkrat imamo še starega, novi gre počasi v pranje. Me kar pri srcu stisne, ko pomislim, da se bom morala posloviti od njega. Zdržal je vse tri moje otroke...

Zdaj pa počasi potujem proti gasilski zvezi, sem sklicala sestanek. Imejte se in user posted image svoje črvičke!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.10.2008 16:25:15   
Blacky30
HD in flower, ne, od poroda dalje še nisva. Moj sicer včasih kaj napeljuje, a kaj, ko ga premaga spanec takoj, ko se samo vsede dol, kaj šele, če bi se ulegel. Je kronično utrujen in samo še dela, dela, dela....Samo čakam, kdaj ga bo vrglo in bo obležal, ker bo zbolel od vsega tega. Jaz neke blazne želje tudi nimam, tak da se potem nikak ne spraviva k reševanju križanke. Eh, saj bo boljše. Enkrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.10.2008 16:47:34   
sončika84
levinja,a kar k vam je prišla?? jao,kera olika! jaz bi jo tako nagnala. kaj se ima za vtikat. puf,kr jezna postanem ko slišim kaj takega. nam na srečo ni nihče nič rekel,so samo gleali. ampak sae nisem kaj dosti izgubljala med njihovimi pogledi,ker če bi se b me blo še bolj sram in  še bolj nervozna bi bla.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.10.2008 18:06:08   
neboglasnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , preden sem šla, sem naročila, da naj bodo doma pred mrakom. Evo, jaz nazaj, njih še nikjer.. In Staš naj bi s epozdravil, da bi ga cepili. Le kako, če ga vlači okrog po mraku???? Bedak!!!!!!!!!!!

Sorry, mogoče mi bo pa odleglo.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.10.2008 18:12:43   
lex
neboglasnica pri nas še skoraj sonce sije - mogoče pa tvojemu tudi - ne bit tak huda, zlekni se na kavč in 5 minut uživaj v tišini

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?