|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
12.10.2008 22:22:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

bbpikica - sej testi ne grizejo vešuser posted image user posted image user posted image

Suuka  o pa grizejouser posted image
Če jim daš prst res grizejo, jih morš sam polulat, kot lisička ježka da se odpre, pol pa ni več panikeuser posted image user posted image user posted image
Ko bo čas ti samo pogumno.user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  točno tako!!!!!! Ti sam LULAJ...

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
12.10.2008 22:23:29   
zarja1
Lana helov.....
........................babe jaz moram it.... nova doza utrigestana kliče!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
12.10.2008 22:23:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Zarja1 se čist strinjam s tabo saj si znakov po moje ne zna razlagati nihčeuser posted image , ker po moje itak z vsem skupaj nimajo vezeuser posted image  je to najbrž samo odziv organizma na vnešene hormone in pa še mal naša psiha zraven pa jeuser posted image .

saj zato pa. Jaz mam že cel mesec podobne znake, stranske učinke estrofema......tak da larifari. Kaj bo pa bo!!!!!!! Moram malo sama sebe opogumljatuser posted image user posted image user posted image
Jest sem tolk delala v tem postopku z zmrznjenčki, da res nobenih znakov nisem mela, sam sodelavka mi je vsak dan od ET govorila: " dej naredi test, dej naredi test,....". Sem jo mela 11 dan puno kapo, pa sej šla grizlija polulat in je grizli mene nazaj user posted image user posted image user posted image . Pa znaki so tko individualni, pol čež par tednov se pa že lahko primerjajo z drugimi nosečkami, pred tem je pa čist bv to ugibat, sam do testa je dolga, ne?user posted image Sej bo kmalu ta čas prišel.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
12.10.2008 22:25:59   
zarja1
Nočko Shuki moj, Bbpikica, Lana, Tina, Sabsa, Baci.....in vse ostale tudi...

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.10.2008 22:27:55   
Shuka
Nočko Zarja, lana, bbpikicca, baci, sabsa, Tina1, Nikita, ki nas samo bere, in morda še kera če pride.

Jutri pa navijam za vse akterke.user posted image
Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ
Kalina - stopka

< Sporočilo je popravil Shuka -- 12.10.2008 22:28:39 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.10.2008 22:34:00   
bbpikica
Shuka ja jez bi se po moje na tega ježa od strahu kr vsedlauser posted image namest polulala user posted image user posted image user posted image  pol bi pa mela naluknjano ....user posted image

Jutri pa navijam za vse akterke.user posted image
Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ
Kalina - stopka

Se tudi jaz pridružujem navijanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.10.2008 22:38:16   
bbpikica
Zdaj grem pa tud jaz počas nina nana nočko Zarja,sabsa shuka in vse ostale.
Grizlija bom pa v torek kuplauser posted image user posted image user posted image , da si ga prej mal ogledamuser posted image user posted image user posted image  pol hajd v sredo lulat po njemuuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.10.2008 22:41:06   
lana08
Stopka padla user posted image

Joj koliko časa sem vas brala, na žalost zopet slabe novice Pika user posted image user posted image .

Paddy čestitke za user posted image

Jazzz27 jaz sem tudi po prvem UZ jajca jedla in očitno je pomagalo ker sem že po stopki. Držim pesti da bova v torek zmagali.

Zarja, Shuka, bbpikica nočko, sabsa, baci ne me samo pustit.

Tudi jaz grem spat, jutri še v službo potem pa malo prostih dni.

nočkoo vsem

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.10.2008 0:00:29   
Nikita***

Nočko Zarja, lana, bbpikicca, baci, sabsa, Tina1, Nikita, ki nas samo bere, in morda še kera če pride.

Ja, res vas samo berem, ampak navijam za vsako izmed vas. Sama sem imela v ponedeljek (6.10.) transfer, skupaj sva bili s Sabso  in se prepustili "srečnim rokam" dr. Drobniča. Sem se že večkrat želela vključiti v vašo debato, pa sem morda preveč obremenjena s svojimi težavami, da bi nakladala še tukajuser posted image . Nočko vsem skupaj in eno velikouser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   Oktober IVF/ICSI
13.10.2008 5:59:06   
Kruce Fiks
Težko je biti prvi, če hočeš prej prebrati 3-4 strani ....user posted image
Dobro jutro!
No danes popoldne greva pogledat tja v Dravljeuser posted image
Poročam...

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.10.2008 6:24:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Težko je biti prvi, če hočeš prej prebrati 3-4 strani ....user posted image
Dobro jutro!
No danes popoldne greva pogledat tja v Dravljeuser posted image
Poročam...

Dobro opravita. user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.10.2008 7:05:25   
želvica99
Dobro jutro, evo vikenda je konecuser posted image , midva sva pa tko uživala včeraj, tko da sva zelooo pozno domov prišla.

Na hitro sem naredila domačo nalogo (beri: prebrala vaše novičke) in mi je res hudo zate Pikec, ampak čutim, da si močna ženska in se boš hitro pobrala pa gremo daljeuser posted image .

Vidim tudi, da je vedno več trepetalk in bo že ta teden kar nekaj testkov padlo, za vse maksimalno navijam.user posted image user posted image user posted image
                                        Kicsi greje          user posted image user posted image     test 11.10.2008
bbpikica greje    user posted image     test 15.10.2008
Goldy greje        user posted image user posted image test 15.10.2008
Reni70 greje        user posted image user posted image test 15.10.2008
Gospodarica greje  user posted image test 19.10.2008
Zarja greje        user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 21.10.2008
Kajsica greje     user posted image user posted image test 27.10.2008
Paddy greje    user posted image   test 27.10.2008

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.10.2008 7:14:58   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kje ste ostale trepetalke? Dajte nam kaj namigniti: Kicsi, bbpikica, Goldy, Reni70, Gospodarica, Sabsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( evo za vsako po ena)

dobro jutro!najprej ena user posted image za vas.bi vam boljšo skuhala pa ne znam lepit slikicuser posted image

pika74- tako mi je hudo zate,sem upala da ti bo uspelo,evouser posted image user posted image user posted image  zate.

kicsi- si že lulala?daj sporoči nam...

paddy- čestitam za pikico.lepo pazi nanjo,pa tudi nase ne pozabi
lana08-user posted image  za stopko.želim ti čim manj bolečo punkcijo in velikoooo dobrih celic
kruce fiks- dobro opravita danes...

drugače pa...jaz sem zaenkrat ok.vam moram povedat da me je kar strah ali bo ali ne....vsakič ko grem na wc upam da ne bom zagledala,kar mi ne bi bilo všeč.....test imam v nedeljo,ampak res ne vem če mi bo uspelo tako dolgo čakat.
vsem tistim ki jih nisem omenila pa lepo pozdarvljam,vam pošiljam user posted image  in želim lep sončen dan.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.10.2008 7:51:56   
sayuri
Jutro. user posted image  Sem vas prišla spodbujat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.10.2008 8:28:37   
Grethy
Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ
Kalina - stopka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO !!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.10.2008 8:29:46   
sonček33
Srečno današnjim akterkam.

Sayuri tvoja dva sončka sta cukrčka. Lupčka obema.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.10.2008 8:30:09   
Grethy
Sayuri ... jutro ... ja kako ste pa lušni in dobrovoljni navsezgodaj ...

LEPO da nas prideš  (pridete) takole obiskat user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.10.2008 8:30:52   
sonček33
Gretka ti si že iz službe, kajne?
pridna si, res.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.10.2008 8:33:32   
lara light
Sayuri, ma ste lušni! Prelepiuser posted image user posted image user posted image ...verjamem, da se imate čudovito. user posted image

Kako dekline?

Kruce fix, naj bo obisk prijeten in uspešen! Nič se ga bat, korajžno vse vprašat.user posted image
Lučka, kako si kajuser posted image
Želvica, uživalauser posted image
Shuki, Zarja, Abra, Ledenka? Naspale?user posted image

Navijam za stopko in uz danes!user posted image
Vsem en lep teden!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.10.2008 8:46:07   
jazzz27
Jutro vsem!!!

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Jazzz27 jaz sem tudi po prvem UZ jajca jedla in očitno je pomagalo ker sem že po stopki. Držim pesti da bova v torek zmagali.

lana...ja očitno jajca in pivo pomagata. Meni so res lepo zrasli v treh dneh. Za 10 mm. Mislim, da me tale stopka bolela od vseh inekcij najbolj. no sicer se ne pritožujem, ker vem da še kaj hujšega čaka za vogalomuser posted image .
Jaz tudi držim pesti zate jutri. Ob kateri uri si naročena? Al kar vsi pridemo ob 8mih? Te je kaj strah?

lep dan še naprej!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.10.2008 8:52:32   
Kalina
Dobro jutro bejbe!

Juhej, danes je stopka, sam morm pozno zvecer v PO, sploh nevem zakaj mi ni dal za domov, se mi zdi da hoce se en UZ narest, bomo vidli!user posted image

No tko, mislim, da imam ze blago HS, ker me vse dol vlece, in boli, mal sm napihnjena, ma je tisti stari znani filing...Upam, da je to dober znak!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.10.2008 8:52:59   
lana08
da me tale stopka bolela od vseh inekcij najbolj

Tudi mene, ampak kot že 1000000x nije težko kad se mora user posted image . Tudi še nič ne razmišljam o punkciji, pač jemljem to kot še en korak bližje cilju.

Sayuri kako ste lepiii user posted image .

Vsem pa lep dan.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.10.2008 8:57:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gretka ti si že iz službe, kajne?
pridna si, res.

Mhmmmm, jaaaa, sonček moj, imam že en šiht za sabo ta teden, še pet, pa bom zmagala user posted image user posted image user posted image ... sem pa tud mal spančkala v avtu med potjo, ker me je zvijala zaspanost, pa sem zapelala h kraj in oddremala 15 minutk, pol pa gas naprej proti domu ...

zdaj sem pa še neki mogla zrihtat, pa en stric je zvonil, če rabimo tople zimske copate ... zdej bom pa počas spičila v pojstlco  ninat ... pod večer grem pa po iskat v Trzin rcnije ... bohve a kera rabi Maco user posted image user posted image user posted image user posted image ... no če kera jo nej mi kr napiše ...

Skratka vsem lep sončen dan, men pa lahko noč !!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 13.10.2008 8:58:10 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
13.10.2008 9:01:21   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

da me tale stopka bolela od vseh inekcij najbolj

Tudi mene, ampak kot že 1000000x nije težko kad se mora user posted image . Tudi še nič ne razmišljam o punkciji, pač jemljem to kot še en korak bližje cilju.

Sayuri kako ste lepiii user posted image .

Vsem pa lep dan.

lana a ti si tudi ob 8.zjutraj naročena?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.10.2008 9:08:12   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Ja, res vas samo berem, ampak navijam za vsako izmed vas. Sama sem imela v ponedeljek (6.10.) transfer, skupaj sva bili s Sabso  in se prepustili "srečnim rokam" dr. Drobniča. Sem se že večkrat želela vključiti v vašo debato, pa sem morda preveč obremenjena s svojimi težavami, da bi nakladala še tukajuser posted image . Nočko vsem skupaj in eno velikouser posted image
Nikita*** - ti se kar javi s težavami ali ne, vse poslušamouser posted image

A pol tvoj testek pade 19-20.10?user posted image naj bo user posted image navijam za to!user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Čiščenje po tleh
grahek85

Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore?

vsak dan (7%)

večkrat na teden (16%)

enkrat na teden (41%)

vsaka dva tedna (13%)

enkrat na mesec (16%)

vsake par mesecev (8%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!